Partyflock
 

Event Center Culemborg

op de kaart
Event Center Culemborg
16 februari 2015
Opgevolgd door DS party- en eventcenter.
AdresBeesdseweg 1a
4104 AW
Culemborg
Nederland Nederland
KvK61680052
SiteSite eventcenterculemborg.nl
E-mailinfo@eventcenterculemborg.nl
Linksfacebookpageinstagram
Capaciteit3500
Minimumleeftijd18
Opvolger van HappydayZZ Venue.

Informatie

Zoekt u een grote zaal voor een concert of evenement of speurt u juist naar een zaaltje voor een bedrijfsfeest of een podium voor uw band? Groot, klein, intiem, zakelijk of feestelijk: in het Event Center Culemborg vind je de ideale locatie voor elk type evenement.
Boek een overnachting in of in de buurt van Event Center Culemborg via Booking.com.

Uitgaansagenda Event Center Culemborg

Laatste feest was op dinsdag 1 januari 2019: Culemborg naar de Klote
Statistieken
41·feesten
geen·in de toekomst
41·in het verleden
10·nieuwsberichten
4·fotoshoots
487·foto's
20·video's
7109·bezoekers · herkomst
3709·unieke bezoekers
871Partyflockfans
190·albumfoto's
7·opmerkingen
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (767.2881 stemmen)
Nieuws
Tijdens Koningsnacht heb je maar één optie en dat is kei hard feesten als een koningIN.
When you turn 50 all you want is free Vizitors! Aanstaande zaterdag viert The Vizitor zijn vijftigste verjaardag groots in Event Center Culemborg! En wie jarig is trakteert! Daarom zijn alle heren a.s. zaterdag gratis welkom op The Vizitor 50 years of Terror! Er is slechts één kleine voorwaarde je moet in het gezelschap zijn van een mooie dame die een kaartje in de voorverkoop heeft gekocht.
Het lijkt herfst in Nederland en met gure winden en codes geel tot oranje is het dan ook de hoogste tijd voor hét binnenfeest van deze zomer! Want Vive la Frenchcore staat voor de deur en samen met Dr. Peacock is BKJN Events klaar om Culemborg op gepaste wijze te slopen! Dikke geluidsets, moddervette live acts en de beste frenchcore, hardcore en terror zijn dan ook de ingrediënten om je compleet los te laten gaan tot 8 uur de volgende ochtend.
Het aftellen is nu echt begonnen! Aanstaande zaterdag gaat deze heerlijke locatie in Culemborg eindelijk weer officieel open. Het hele pand is grondig onder handen genomen, het geluid is zuiverder dan ooit en de dj's, het personeel en vooral alle leuke partypeople hebben er zin in! Nog geen kaartje? Wees dan snel!
Één van de meest legendarische, grootste en mooiste locaties van midden Nederland gooit haar deuren weer open! Deze danstempel aan de bekende Beesdeweg zal voortaan door het leven gaan als: Event Center Culemborg. 5
Na een saaie avond van oliebollen en gillende keukenmeiden is het op nieuwjaarsavond tijd om je gabbers te ontmoeten en ze allemaal een gelukkig maar vooral ziek 2016 te wensen! Ondersteund met een 4 uur durende set van The Sickest Squad, diverse dikke battles en bijna heel de BKJN Events artiesten stal, word het dan ook "nieuwerwets" genieten op een manier zoals dat alleen in 2016 kan.
Wanneer meer dan 80% van Nederland zijn zondagavond slijt om bijvoorbeeld bij te komen van de zaterdag, uitgebreid te koken of het dramatisch 'laag niveau' voetbal te kijken wat met een net woord nog wel 'Eredivisie' wordt genoemd. Maar echt veel eer is er niet meer mee te behalen. De meeste zondagen worden dus eigenlijk gespendeerd op de bank, stoel of het bed. En mensen, is dat niet zonde? We leven toch meer één keer? 2
Zaterdag presenteert BKJN Events Events een legendarische avond in een legendarische locatie. Na jaren van afwezigheid is dé hardcore-tempel van Midden Nederland namelijk weer het toneel Nederlands hardste feest. Dit is Beter Kom je Niet vs Ik Ben je Bitch Niet. 4
Nog maar een paar dagen te gaan en dan is de opening van Event Center Culemborg een feit. Event Center Culemborg is gevestigd in het oude HappydayZZpand aan de Beesdseweg 1a in Culemborg. Aanstaande zaterdag 25 april 2015 is het de eer aan Confusion Events om het eerste keiharde Hardcore evenement in Event Center Culemborg te organiseren: Pokke Herrie!
Het zwarte pand gelegen aan de Beesdseweg wat bekend is geworden door discotheek HappydayZZ wordt aangepast tot een multifunctionele evenementenlocatie. Een drietal ondernemers (bekend uit de horeca- en evenementenbranche) hebben het initiatief genomen om de voormalige discotheek in te zetten voor onder andere dance- en themafeesten, concerten, beurzen, congressen, bedrijfspresentaties, recepties, bruiloften et cetera. 11

3 waarderingen

HC-manuel
Geweldig
TiNkY-WiNkY
Locatie Audiosystem
brando
weinig tot geen leuke feesten voor oldskool gangers

7 opmerkingen

Word hoog tijd dat al die dikke feesten terugkomen naar C'borg! :) is en blijft de beste locatie voor mij :D
Beste soundsystem van heel Nederland, altijd knallen daar... doe mij nog maar zo'n editie van pokke herrie! Zo fucking veel zin in bkjn vs ibjbn! Heel jammer dat er nog geen volgend feest bekend is..
 
Miss weer is een hollands finest?
Of een ander Early concept zou ook zeker niet verkeerd zijn ^^
jezus hoevaak is die tent wel niet van naam veranderd, leukste tijd blijft toch wel die van de happydayzz
 
Werkzaam bij Core Science
Artiest {SHOWLIST artist 74352, 77596}
Wanneer weer een Sunday high ? Laatste editie was echt heerlijk :D
1 feest maar in de toekomst,,, dat is geen goed teken ? :( alle feestjes naar een andere club !!! make it alive ! dit is de tempel van nederland !!!