Partyflock
 

Nova

op de kaart
afbeelding Nova
AdresKorte Leidsedwarsstraat 16
1017 RC
Amsterdam
Nederland
SiteSite nova-club.com
E-mailinfo@nova-club.com
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Opvolger van BEAT Club.
Concepten

Informatie

Nova, a unique nightlife venue. To reserve one of our table Booths in our boutique hang-out or for basic info, please contact via e-mail.
Boek een overnachting in of in de buurt van Nova via Booking.com.

Uitgaansagenda Nova

Laatste feest was op zaterdag 5 september 2020: Aan Tafel Met
Statistieken
430·feesten
geen·in de toekomst
430·in het verleden
6·nieuwsberichten
7·video's
1·video met alleen muziek
712·bezoekers · herkomst
276·unieke bezoekers
41Partyflockfans
11.2 KFacebooklikes
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (67 stemmen)
Nieuws
Bizzey verzorgt op 21, 22, 25 en 26 juni unieke optredens in Club NOVA, onder de titel Bizzey in de Keuken. De optredens zijn onderdeel van een dinner & dance-concept, waar dertig gasten kunnen genieten van een viergangendiner, geserveerd door topchef Dennis Huwaë. Het avondvullende programma wordt gepresenteerd door Bizzey in samenwerking met E&A Events en is toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder.
Lil Kleine opent van donderdag 4 tot en met zondag 7 juni de deuren van 'The Copacabana', een nieuw Dinner & Dance-evenement in de Amsterdamse Club NOVA. Tussen 20.00 en 01.00 uur worden 30 gasten, binnen de geldende RIVM-regels voor de anderhalve metersamenleving, getrakteerd op een avond met hoogwaardige catering, terwijl een DJ voor de muzikale ondersteuning zorgt. Uiteraard verzorgt Lil Kleine iedere avond een live optreden voor zijn gasten.
Unusual
27 november 2017
It's about to happen! The most and craziest edition of unusual!
Jay Hardway & Friends
19 september 2015
Jay Hardway heeft al een aantal grote successen op zijn naam staan en hij blijft er meer en meer toevoegen. Net terug uit de USA van zijn tour host hij voor de eerste keer zijn eigen avond. Op zondag 18 oktober sluit hij in club Nova ADE af.
Uitgaan op de zondagavond in de hoofdstad is weer hot dankzij de nieuwe wekelijkse club-avond Not Going Home. Het idee achter Not Going Home is simpel, genieten van lekkere Hiphop en R&B in een intieme setting in hartje Amsterdam. De Amsterdamse boutique-club Nova bij het Leidseplein is sinds juli het decor voor deze leuke avond die garant staat voor toekomstige herinneringen die de weg naar huis doen vergeten.
Begin 2015 verwelkomt Amsterdam een unieke uitgaanservaring. Vijf creatievelingen hebben midden in het centrum een intieme ruimte omgetoverd tot een levendige hangout voor lokaal en internationaal publiek. 7

1 waardering

Matthijs
Very bad attitude towards customers.­ I accidentally waked inside when I wanted to go to a party at their neighbours, was less then a minute inside and they did not want to give the entrance fee back when I realized I was at the wrong place.­