Partyflock
 

Mediahaven

op de kaart
afbeelding Mediahaven
AdresMoermanskkade 107
1013 BC
Amsterdam
Nederland
SiteSite mediahavenamsterdam.nl
E-mailklantenservice@vanderheijdengroep.nl
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Op het grensvlak van stad en haven ligt, aan het IJ, Stadshaven Houthaven. De Houthaven zal de komende jaren een ware transformatie ondergaan. Oude havenbedrijven maken plaats voor bedrijvigheid.
Boek een overnachting in of in de buurt van Mediahaven via Booking.com.
Nieuws
We're, once again, joining forces with some of the biggest names in the game for Amsterdam Dance Event 2021. With 3 top-class shows divided over 2 amazing locations, ADE 2021 is shaping up to be something special! Ticket sales start next Tuesday March 30th at 12:00 pm CEST. Pre-register for your favourite show via the links below.
Ook dit jaar is Loveland weer aanwezig tijdens het Amsterdam Dance Event. Er zullen drie evenementen plaatsvinden in de Mediahaven. De eerste namen zijn ook al bekendgemaakt en de kaartverkoop is vliegend van start gegaan!
Naast evenementen door heel Europa organiseerde Liquicity afgelopen zomer het eerste drum & bass festival ooit op Nederlandse bodem. 5000 Bezoekers van over de hele wereld kwamen samen in het Amsterdamse Diemerbos. Op twee januari gaat Liquicity opnieuw deze uitdaging aan met een indoor variant in de Mediahaven te Amsterdam.
Eén van de langstlopende en grootste promotors van Nederland viert zijn 20-jarig bestaan. Om de verjaardag te vieren lanceert Loveland een nieuw concept genaamd Loveland Live op 1 januari 2015 in de nieuwe locatie Mediahaven. Op het verjaardagsfeest wordt tevens nieuw leven geblazen in het eigen muzieklabel Loveland Recordings en een online muziekspeler. 2
Loveland maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van het grootste clubfestival ter wereld: Amsterdam Dance Event. In oktober worden drie verschillende evenementen over drie dagen georganiseerd in een nog nooit gebruikte locatie. Mediahaven is een studio in het westelijk havengebied van Amsterdam. Op de line-up staan sommigen van de grootste namen uit de industrie. 2

2 waarderingen

Ware house
(E)lmo
Veel te warm

3 opmerkingen

Hoe is dit het beste bereikbaar vanuit Amsterdam Centraal?
 
Stadsbus 22 (richting Houthavens)
Vervoerder: GVB
Vertrek:
23:03
Bushalte CS Prins Hendrikplantsoen, Amsterdam
Tussenstop:
23:04
Bushalte Buiten Brouwersstraat, Amsterdam
Tussenstop:
23:05
Bushalte Buiten Oranjestraat, Amsterdam
Tussenstop:
23:07
Bus-/tramhalte Haarlemmerplein, Amsterdam
Tussenstop:
23:07
Bushalte Nassauplein, Amsterdam
Tussenstop:
23:09
Bushalte Assendelftstraat, Amsterdam
Tussenstop:
23:10
Bushalte Nova Zemblastraat, Amsterdam
Tussenstop:
23:10
Bushalte Spaarndammerstraat, Amsterdam
Tussenstop:
23:12
Bushalte Oostzaanstraat, Amsterdam
Aankomst:
23:15
Bushalte Koivistokade, Amsterdam
 
en dan lopen naar Moermanskkade