Partyflock

Club C

Club C

op de kaart
AdresIJsselmeerstraat 314
1271 GE
Huizen
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Club C via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Club C
Laatste feest was op zaterdag 31 januari 2015: Unique Sins
Statistieken


x
3·feesten
geen·in de toekomst
3·in het verleden
5·nieuwsberichten
1·fotoshoot
199·foto's
275·bezoekers · herkomst
226·unieke bezoekers
1Partyflockfan
4·albumfoto's
2·opmerkingen
goed·stemresultaat (68 stemmen)
Nieuws
Veel mensen kijken al uit naar Unique Sins op 31 januari. Dit mooie grote feest wordt gehouden bij Club C in Huizen, midden in Nederland. Een prachtige warme locatie waar het aan decor niet ontbreekt. Deze schitterende door Avatar geïnspireerde locatie zal helemaal omgetoverd worden in een wilde jungle, met heerlijke muziek en mooie shows. Twee van de beste party organisaties maken zich op om er een geweldige nacht van te maken voor het 12,5 jarig jubileum. En wie jarig is trakteert!
Twee grote bekende party-organisaties vieren samen hun 12,5 jarig jubileum! Unique Sexycity en Littlesins presenteren samen Unique Sins op zaterdag 31 januari. Het allereerste spannende erotische feest in 2015 waar iedereen welkom is en elkaar een gelukkig Nieuwjaar kan wensen. Denk je eens in, het allerbeste van twee werelden komt samen op één onvergetelijk mooi erotisch feest. Zaterdag 31 januari, nog precies 1 maand! Vandaag en morgen laatste kans voor Early Bird kaarten!
Nu het buiten geen strandweer meer is en het 's avonds snel koud wordt, is het ideaal voor een heerlijk indoor feest waar je kunt genieten van de Ibiza sfeer. De ultieme closing party voor het Ibiza seizoen sluit je in haar warme armen voor een topfeest aanstaande zaterdag bij Club C in Huizen. Alle early bird kaarten zijn uitverkocht en er zijn nog maar 100 regular kaarten verkrijgbaar. Dit is het feest dat niemand wil missen dus zorg dat je op tijd de laatste kaarten haalt!
't Gooi meets Ibiza, zaterdag 27 september bij Club C in Huizen is Thé Ibiza closing party van 2014 waar je bij wil zijn! Deze mooiste indoor arena van Nederland is ontworpen naar de sfeer van de film Avatar met spannende hoekjes en watervallen. Even weg in een andere wereld, de wereld van 't Gooi Meets Ibiza. Net als vorige keer zal deze sprookjesachtige locatie het decor zijn van één van de heerlijkste feesten van het jaar.
Over ruim twee weken is het zover, de speciale The White Night party 't Gooi meets Ibiza op 8 maart. Na alle prachtige en exclusieve voorgaande locaties, van het Archeon tot de grotten van Neercanne vindt The White Night deze nieuwe locatie de allermooiste en meest sfeervolle waar zij met recht een Goois Ibiza feest kunnen geven! 5

2 opmerkingen

Wij gaan hoor!!
En hebben nog 2 regulair E-Tickets over! Wie wil ze overnemen?
Heb toch nog iemand blij kunne maken met de kaartjes