Partyflock
 
­ Nederland

't Gooi meets Ibiza bijna uitverkochtl
Erg mooie bijzondere locatie in 't Gooi

gepubliceerd door , op
't Gooi meets Ibiza
27 januari 2014
Over ruim twee weken is het zover, de speciale The White Night party 't Gooi meets Ibiza op 8 maart. Na alle prachtige en exclusieve voorgaande locaties, van het archeon tot de grotten van Neercanne vindt The White Night deze nieuwe locatie de allermooiste en meest sfeervolle waar zij met recht een goois Ibiza feest kunnen geven!




The White Night is proud to present the party location in de mooiste indoor arena van Europa, C in Huizen, die naar de sfeer van de film avatar is ontworpen met spannende hoekjes en watervallen! Het decor biedt nu al waanzinnige mogelijkheden voor alle acts en entertainment en de combinatie van warmte, water, zand en verharde dansvloeren zorgt voor de ultieme relaxte Ibiza sfeer!

De tickets gaan hard en al 70% is uitverkocht!


koop tickets

De DJ's die de sound of Ibiza zullen vertolken zijn:

Dresscode
De dresscode voor deze zomerse 't Gooi meets Ibiza party is pure white & Ibiza style (hip & chique). Kijk voor inspiratie bij 'Ibiza outfit' in google afbeeldingen. Voor mannen geldt: lekker stylish en comfortabel (geen jeans).

Heb jij ook zo'n zin in een goed feest in zwoele zomerse sferen? Wees er dan snel bij, want de kaartverkoop gaat razendsnel! De early bird tickets zijn al enige tijd uitverkocht, maar er zijn nog regular tickets (€37,50) en vip tickets (€54,50) beschikbaar.

Wil je gebruik maken van een VIP tafel of de Skybox, stuur dan een mail naar info@thewhitenight.nl.



Vip deck en tafels
Wil je deze avond nog specialer beleven? Reserveer dan een tafel op het prachtige VIP deck en geniet van de volgende extra's:
  • aparte vip entree
  • exclusieve vip area met apart dj booth
  • waanzinnig uitzicht over de main area
  • eigen vip bar
  • eigen vip garderobe
  • eigen vip toiletten

Maar het kan nog luxer! Want wat zou een gooische party zijn zonder superdeluxe vip tafels? Midden in de main area wordt een waanzinnig, verhoogd vip eiland gecreëerd waar je met je eigen vriendengroep gebruik kan maken van de platinum vip tafel (helaas al uitverkocht)

Daarnaast komt er in de main area een eiland met enkele exclusieve diamond vip tafels (vanaf 6 pers.) (nog één beschikbaar)

Voor wie volop in het feest op wil gaan vanaf een eigen tafel in de main area zijn er nog de Gold vip tafels.

Skybox

Om dit feest helemaal in jetset sfeer te beleven hebben we een exclusieve Skybox beschikbaar met een eigen muziek area en aparte bar en natuurlijk een fantastisch uitzicht over de main area! (Vanaf 20 pers.)

Toegang
Voor de juiste party sfeer is 't Gooi meets Ibiza toegankelijk voor 23+. Mannen alleen of in groepen kan de toegang worden ontzegd.

Hotel
Speciaal voor de gasten van 't Gooi meets Ibiza is er op slechts 5 minuten afstand een heerlijk 4**** hotel geboekt, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet tot 11.00 uur en late check-out tot 13.00 uur. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de overnachting:

Deluxe kamer (uitverkocht)
Deze luxe kamer van 35m2 heeft een heerlijk kingsize bed, douche, gratis Wi-Fi, minibar, flatscreen TV, kluisje, gratis parkeren, roomservice, föhn en inhouse movies.

Suites
Voor slecht €25,= meer kun je kiezen voor de exclusieve suite van 65m2 met ligbad en heerlijk kingsize bed. Naast de faciliteiten van de Deluxe kamer beschikt deze suite over een living met kitchenette en een balkon met geweldig uitzicht.

Er is slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar in dit prachtige 4**** hotel, dus wees er snel bij!

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
zin in!!! Ziet er geweldig uit!!