Partyflock
 

Music Club Kampen

op de kaart
Music Club Kampen
31 januari 2014
AdresFlevoweg 90
8265 PL
Kampen
Nederland Nederland
Telefoon+31 38 331 4800
SiteSite musicclubkampen.nl
E-mailinfo@musicclubkampen.nl
Linksfacebookpageyoutube
Opvolger van Partyhotel t Haasje.

Informatie

Music Club Kampen, waar ouderwetse gastvrijheid en live muziek op unieke wijze samen komen. Het voormalige Haasje wordt rigoureus verbouwd tot wat in de volksmond al "Paradiso van het Oosten" wordt genoemd. Er wordt hard gewerkt aan een line-up met bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Maar ook de beste DJ's zorgen dat de liefhebbers van Dance volop aan hun trekken komen. De bekende Mega '80 & '90 en Hollandse Avonden worden opgeluisterd met de beste live optredens.

Stokpaardje binnen de Music Club is de grote zaal (Black Box), die speciaal voor live optredens is gebouwd. Liefst twee verdiepingen en een vip loge bieden hier aan 1500 bezoekers optimaal zicht op het grote podium. Na afloop van de optredens kunnen gasten tot in de late uurtjes nagenieten van de gastvrijheid in de diverse barren met (live) muziek.
Boek een overnachting in of in de buurt van Music Club Kampen via Booking.com.

Uitgaansagenda Music Club Kampen

Laatste feest was op zaterdag 13 april 2019: Dr. Love
Statistieken
41·feesten
geen·in de toekomst
41·in het verleden
2·nieuwsberichten
20·video's
668·bezoekers · herkomst
544·unieke bezoekers
286Partyflockfans
2·albumfoto's
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (53.4352 stemmen)
Nieuws
Zaterdag 17 oktober gaat voor de echte RAW-liefhebber een zaterdag worden die hij of zij niet snel zal gaan vergeten. Er staat namelijk een super dik A² Records event op de agenda met een überdikke line-up! High Energy Events en Scantraxx hebben de handen ineen geslagen en pakken aanstaande zaterdag groots uit met een kersverse editie van RAWdefinition: A² Records – Unstoppable! Check hieronder de trailer, de timetable en alle overige informatie die jij als bezoeker moet weten.
Brutaal
6 maart 2015
Brutaal hard losgaan op een compleet uitgepakte party samen met de beste DJ's van Nederland? Kom dan 4 april naar het brutaalste huisfeestje van Nederland in de Music Club Kampen!

1 opmerking

Komen op deze locatie in de toekomst nog hardere feesten? o.a. hardcore, frenchcore, early etc? :)