Partyflock
 

Music Club Kampen

op de kaart
afbeelding Music Club Kampen
AdresFlevoweg 90
8265 PL
Kampen
Nederland
SiteSite musicclubkampen.nl
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Opvolger van Partyhotel t Haasje.
Informatie
Music Club Kampen, waar ouderwetse gastvrijheid en live muziek op unieke wijze samen komen. Het voormalige Haasje wordt rigoureus verbouwd tot wat in de volksmond al "Paradiso van het Oosten" wordt genoemd. Er wordt hard gewerkt aan een line-up met bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Maar ook de beste DJ's zorgen dat de liefhebbers van Dance volop aan hun trekken komen. De bekende Mega '80 & '90 en Hollandse Avonden worden opgeluisterd met de beste live optredens.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Music Club Kampen via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Music Club Kampen
Magic BASS WIN
Azilyum, Bartoch, Frequalizer, Impact, KetaNoise, Korsakoff, Miss Demeanor, Miss K8, Naughty Kicks, Resonant Squad, Shadow, Skull Demon, The Twins Artcore, ToXic Inside, Trahneorg and Skor
Statistieken


x
42·feesten
1·in de toekomst
41·in het verleden
2·nieuwsberichten
20·video's
495·kliks
668·bezoekers · herkomst
544·unieke bezoekers
106Partyflockfans
15.7 KFacebooklikes
2·albumfoto's
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (270 stemmen)
Nieuws
Zaterdag 17 oktober gaat voor de echte RAW-liefhebber een zaterdag worden die hij of zij niet snel zal gaan vergeten. Er staat namelijk een super dik A² Records event op de agenda met een überdikke line-up! High Energy Events en Scantraxx hebben de handen ineen geslagen en pakken aanstaande zaterdag groots uit met een kersverse editie van RAWdefinition: A² Records – Unstoppable! Check hieronder de trailer, de timetable en alle overige informatie die jij als bezoeker moet weten.
Brutaal
6 maart 2015
Brutaal hard losgaan op een compleet uitgepakte party samen met de beste DJ's van Nederland? Kom dan 4 april naar het brutaalste huisfeestje van Nederland in de Music Club Kampen!

1 opmerking

Komen op deze locatie in de toekomst nog hardere feesten? o.a. hardcore, frenchcore, early etc? :)