Partyflock
 

Recreatiegebied De Groene Heuvels

op de kaart
AdresDe Groene Heuvels
Ewijk
Nederland
SiteSite leisurelands.nl/recreatiegebieden/groene-heuvels
E-mailinfo@groeneheuvels.com
Boek een overnachting in of in de buurt van De Groene Heuvels via Booking.com.

Uitgaansagenda De Groene Heuvels

Laatste feest was op zondag 7 juli 2019: Down The Rabbit Hole
Statistieken
8·feesten
geen·in de toekomst
8·in het verleden
3·nieuwsberichten
16·video's
464·bezoekers · herkomst
299·unieke bezoekers
zeer goed·stemresultaat (119 stemmen)
Nieuws
De zesde editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 5 t/m 7 juli 2019 in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze avontuurlijke minivakantie aan het kraakheldere meer speelt zich af rond drie muziekpodia en vele verscholen wereldjes waar veel te ontdekken is.
Down The Rabbit Hole
12 december 2018
De 6e editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 5 t/m 7 juli 2019 in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze avontuurlijke minivakantie aan het kraakheldere meer speelt zich af rond drie muziekpodia en vele verscholen wereldjes waar veel te ontdekken is. Laat je verrassen in het lieflijk glooiende bos, op het riante zandstrand en zelfs in het peilloos diepe water – van de vroege ochtend tot in het holst van de nacht. Net als de voorgaande, uitverkochte editie kun je op het relaxed en ruim opgezette festivalterrein een heel weekend lang met maximaal 35.000 andere bezoekers in alle vrijheid dwalen en verdwalen.
Kampeer vier surreële dagen en nachten aan het water, struin over de veldjes, plons in het meer en dwaal door het bos. Ga op zoek naar nieuwe verborgen programmaplekken, geheime feestjes en onverwachte ontmoetingen. Leef er op los! Hotot, teddy widder, fuzzy lop, wilde haren, idyllisch, vuig, vurig, la salon & porto-parties en veel meer nieuws staan te trappelen!