Partyflock
 

Cruquiusgilde Warehouse

op de kaart
afbeelding Cruquiusgilde Warehouse
AdresCruquiusweg 124A
1019 AK
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Cruquiusgilde is een unieke samenwerking tussen drie niet zo voor de hand liggende partijen. In het gilde komen ambacht, sociaal ondernemen, architectuur en cultuur niet alleen samen, maar zijn ze in symbiose met elkaar. Kansen staan bij ons centraal, kansen voor jong, eigenwijs en artistiek talent om de sprong naar de grote wereld te maken en een tweede kans voor jong talent dat om wat voor reden dan ook een stukje opleiding is misgelopen. Iedereen telt mee, ongeacht je verleden of voorkeuren, wij vormen de springplank voor al die mensen die niet direct kunnen toetreden tot de mainstream. Simpelweg om dat ze gewoon een tikkeltje anders zijn.

Het CQG bestaat uit drie onderdelen:
Boek een overnachting in of in de buurt van Cruquiusgilde Warehouse via Booking.com.

Uitgaansagenda Cruquiusgilde Warehouse

Laatste feest was op zaterdag 15 april 2017: De Laatste Loodsjes at Cruquiusgilde
Statistieken
110·feesten
geen·in de toekomst
110·in het verleden
4·nieuwsberichten
1548·bezoekers · herkomst
431·unieke bezoekers
68Partyflockfans
10.5 KFacebooklikes
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (150 stemmen)
Nieuws
Bla Bla Music heeft door de jaren heen meer dan honderdvijftig succesvolle feesten georganiseerd, waaronder legendarische avonden in Studio 80 en WesterUnie. Op 23 januari is het Amsterdamse label terug met een clubavond. Tijdens deze speciale Warehouse editie wordt er terug gegaan naar de roots: underground minimal in een intieme setting.
Aankomend weekend zal de eerste weekender plaatsvinden na de befaamde weekenders in Trouw. Deze keer zal het meerdaagse event plaatsvinden in het populaire Cruquiusgilde, op 6 en 7 juni.
Kaap A'dam is een organisatie die altijd in beweging wil blijven. Een organisatie die zich niet wil binden aan één plek of aan één stijl. Kaap A'dam wil blijven reizen door het spectrum van de elektronische muziek. Onder meer door feesten te geven in iedere windstreek van de stad. Die stad is Amsterdam.
Carlos Valdes pakt opnieuw uit met een bijzonder avondvullend programma in onze hoofdstad. Geïnspireerd door zijn recente optredens in Berlijn, besloot hij longtime friend en Berghain/Panoramabar resident Margaret Dygas voor vrijdag 20 juni uit te nodigen

1 waardering

kc123
geweldig