Partyflock
 
­ Nederland

Carlos Valdes presents One Night Off met Margaret Dygas

gepubliceerd door , op
One Night Off
5 juni 2014
Na Vreemd, Crackhouse, Body Code en recentelijk Is Burning in Trouw, pakt Carlos Valdes opnieuw uit met een bijzonder avondvullend programma in onze hoofdstad. Geïnspireerd door zijn recente optredens in Berlijn, besloot hij longtime friend en Berghain/Panoramabar resident Margaret Dygas voor vrijdag 20 juni uit te nodigen voor een nacht vol gestripte kwaliteitshouse. Plaats delict van One Night Off is de intieme loods van Cruquiusgilde in Amsterdam-Oost.

Naast dj, producer en gezicht van de Amsterdamse nacht is vrijwel iedereen het er over eens dat Carlos Valdes gevoel heeft voor kwaliteit. Als promoter en organisator heeft hij ons land in de afgelopen vijftien jaar een keur aan avonden voorgeschoteld. Carlos is een nachtvlinder, die de fijne plekken in de stad weet te vinden. Om er vervolgens artiesten uit te nodigen die soms verrassend en vooral vaak een intieme en spannende sfeer kunnen neerzetten. Zijn line-ups vol house en techno worden altijd aangevuld met kwalitatief opkomend talent van eigen bodem. Op vrijdag 20 juni kiest Valdes voor uplifting house, met in de line-up Margaret Dygas, VBX resident Reiss en Carlos zelf.

Geboren in New York, gerijpt in London en zichzelf gevonden in Berlijn: dat is Margaret Dygas ten voeten uit. Zeven jaar geleden verhuisde de eigenzinnige dame naar de Duitse hoofdstad, om er haar carriere nog meer vleugels te geven. Ze begon met het schrijven en produceren van muziek en heeft sindsdien EP's en albums gereleased op Perlon, Ostgut Ton, Contexterrior, PowerShovelAudio en Non Standard Productions. Door haar brede muzikale achtergrond zijn de dj sets van Dygas altijd spannend en verrassend, maar doorspekt van een kwalitatieve sound. Verwacht een diepe en dub-georienteerde house avond van de drie artiesten op de bill. Allen zullen zij een drie uur durende set weggeven. Op vrijdag 20 juni ben je vrij om jezelf te verliezen in de muziek, tijdens One Night Off.