Partyflock

Warehouse Elementenstraat

Warehouse Elementenstraat

op de kaart
Elementenstraat (afbeelding)
AdresElementenstraat 25
1014AR
Amsterdam
Telefoon+31 20 82 00 670
SiteSite elementenstraat.nl
E-mailinfo@elementenstraat.nl
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Informatie
In 1992 the Warehouse, originally a peanut factory, located in the industrial West of Amsterdam hosted some of the very first large scale party raves called Multigroove. These nights set a milestone in Amsterdam's music development and party scene.

Almost 20 years later, the mystical location re-opened its doors after being closed in 1993.
Still with the same intention: to bring music from its purest side. And dance until sunrise.

Today the Warehouse is home to some of the city's most renowned party concepts such as Hyte, Welcome to the Future indoor festival, Reaktor and Luciano & friends.

Elementenstraat 25, Amsterdam West
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Elementenstraat via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
163·feesten
9·in de toekomst
154·in het verleden
14·nieuwsberichten
22·video's
3133·kliks
16300·bezoekers · herkomst
5282·unieke bezoekers
481Partyflockfans · herkomst
28.2 KFacebooklikes
29·albumfoto's
10·opmerkingen
7·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (2996 stemmen)
Nieuws
Op 31 december organiseert het trio hun eigen Oud en Nieuw feest "Kris Kross New Year's Eve" in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam dropt vandaag hun nieuwe track 'Gone is the Night'. Voor dit nummer hebben de jongens samengewerkt met de Mexicaanse zanger Jorge Blanco. 'Gone is the Night' is een feel-good dansnummer, waarin de Kris Kross sound wordt gecombineerd met de vrolijke vocals van Jorge Blanco.
A Mokum Halloween Story
4 september 2017
Na twee eerdere uitverkochte edities organiseren de creatieve party-people van het Amsterdamse Fat Kids Cake in samenwerking met Duke of Tokyo en Absolut op zaterdag 28 oktober 2017 voor de derde keer Mokum Halloween. 1
Voor alle Nederlandse muziekliefhebbers die denken te weten wat echte kwaliteit house is, jullie zijn van harte uitgenodigd om onderdeel te zijn van Roger Sanchez' Undr the Radr night in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.
Op zaterdag 18 maart is het tijd voor Kris Kross Part 17. Na zestien eerdere compleet uitverkochte edities in onder meer de ClubUp, Chicago Social Club, De Marktkantine en De Scheepsbouwloods kiezen de boys van Kris Kross Amsterdam ditmaal voor het rauwe decor van Warehouse Elementenstraat. 1
Daniel Sanchez is een druk man. De Amsterdamse dj draait niet alleen in clubs en festivals over de hele wereld, maar ook is hij een begenadigd producer, die vaak nachtenlang in de weer is in zijn eigen studio. Daarnaast geeft hij ook al jaren zijn eigen feesten en runt hij op dit moment maar liefst 5 internationale platenlabels, waarvan Bla Bla de bekendste is.
Reckless heeft alles te bieden voor de liefhebber van de hardste & rauwste hardstyle. Verdeeld over twee area's krijgen de bezoekers acht uur lang het beste op het gebied van raw hardstyle voorgeschoteld.
Het bloed giert inmiddels door de aderen van de Multigroove crew; De afsluiting van het 25-jarig jubileum in de legendarische Elementenstraat is een feit. Het feest maakt al ongekend veel los vanaf de allereerste aankondiging, iedereen snapt immers dat hier geschiedenis geschreven wordt 10
De afgelopen editie was onvergetelijk grandioos goed, met weergaloze sets van Masters At Work en Todd Terry. Gaan we dat overtreffen? Vast en zeker...
Op vrijdag 12 december zal de kick-off van DSTRCT plaatsvinden in dé legendarische Warehouse Elementenstraat. DSTRCT is een nieuwe, frisse organisatie die zich zal gaan richten op het rauwe karakter van warehouse party's in Amsterdam en Rotterdam met spannende line-ups en focus op beleving.
7 waarderingen
TMI
Superfeest!
T e m p e s t u o s o
Krijg gewoon weer heimwee :( Als r nou es n tijdmachine bestond.. :cheer:
Dansli­efhebb­er
Heb daar iedere week wel rond gehuppeld. Good old times (y)
SHZ
:respect::respect::respect::respect::respect::resp­ect::respect::respect::respect::respect::respect::­respect::respect::respect::respect::respect::respe­ct::respect::respect::respect::respect::respect::r­espect::respect::respect::respect::respect::respec­t:
tekno-dre
vervlogen tijden, respect en mis mijn gappie's van die tijd.­
t-bazz
deze tijd krijg je nooit meer!
Martijn van Langen aka DJ Baba
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

10 opmerkingen

nooit meer te vergeten
denk er nog steeds aan terug, mis mijn gappie's uit die tijd.­
geweldig die filmpjes.­ Zelf maar 1 keer geweest, dus zal er niet op staan, maar wel heel vet om eindelijk eens terug te zien hoe het was...­
hopelijk wordt er weer eens wat georganiseerd, liefst hardcore :)
Heeel erg benieuwd naar deze locatie!
Intens
Artiest Intens
Hier moet echt veel meer georganiseerd worden, super dik
Heeft iemand enig idee hoe het zit met parkeren bij de locatie?
Uitspraak van tekno-dre op zondag 27 januari 2008 om 12:11:
nooit meer te vergeten

op oudeflyers staat elementraat nmr 1 het is nu op nmr 25 ...is het wel hetzelfde pand als vroeger?