Partyflock
 
­

Free Your Mind komt met vervolg Warehouse Edition met Sasha & John Digweed

gepubliceerd door , op
flyer Free Your Mind
FeestFree Your Mind · Sasha & John Digweed
Datumzaterdag 9 februari 2019
LocatieElementenstraat
WinactieFree Your Mind actie, gesloten
Na een groots succes dit jaar met hun Elementenstraat overname kondigt Free Your Mind haar vervolg aan voor dit jaar op 9 Februari 2019! Sasha & John Digweed hebben ook een groot jaar gehad in 2018 dus is het logisch dat ze weer naar Amsterdam komen om dit te vieren. We verwachten alles wat dit jaar had en meer!

Sasha & John Digweed hebben beide een grote rol gespeeld in de dance geschiedenis en blijven barrierés doorbreken terwijl ze groeien als artiesten en als personen. Hun gecombineerde sound is onmiskenbaar diep en progressive, met de diepste grooves en de meest unieke melodieën. De labels van beide heren; Sasha's Last Nigh On Earth en John's Bedrock blijven jaar na jaar muziek van de hooste kwaliteit uitbrengen. Het is in ieder geval geen vraag waarom de organisatie dit duo weer heeft uitgenodigd naar dit legendarische warehouse pand in Amsterdam

Free Your Mind heeft het in 2018 heel goed gedaan met als kers op de taart hun festival in Arnhem met namen als; Hot Since 82, Kölsch, Len Faki, Joris Voorn, Henry Saiz en vele anderen. Het plan voor 2019 is om hierop verder te bouwen en nog keer op keer de juiste artiesten in de goede setting voor het publiek te presenteren. Verder hebben zij hun Weekender op 25 en 26 Januari in de Melkfabriek en hun festival op Juni te Arnhem aangekondigd voor 2019. Tickets zijn nu beschikbaar!