Partyflock
 

Epic

op de kaart
Epic
6 oktober 2018
Opgevolgd door De Vrienden van Tilburg.
AdresHeuvelring 116
5038 CL
Tilburg
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 13 822 6784
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudxyoutube
Opvolger van Topzz.

Informatie

Epic Tilburg is de nieuwste en hipste uitgaansgelegenheid van Tilburg. Epic Tilburg is een mainstream uitgaansgelegenheid waar iedereen zich thuis zal voelen. Drink, Dance & Discover staat centraal in de Epic!
Boek een overnachting in of in de buurt van Epic via Booking.com.

Uitgaansagenda Epic

Laatste feest was op vrijdag 18 januari 2019: Epic Hard! XL

Statistieken

351·feesten
geen·in de toekomst
351·in het verleden
9·nieuwsberichten
2·fotoshoots
185·foto's
8·video's
6822·bezoekers · herkomst
1849·unieke bezoekers
810Partyflockfans
13·albumfoto's
3·opmerkingen
4·waarderingen
goed·stemresultaat (369.3511 stemmen)
3 oktober 2014
Foto's, Epic Harder! XL, 3 oktober 2014, Epic, Tilburg
7 maart 2014
Foto's, Epic Harder XL, 7 maart 2014, Epic, Tilburg

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Burgemeester Theo Weterings heeft de exploitatie- en drank- en horecavergunning van Epic ingetrokken. Dit betekent dat de discotheek aan de Heuvelring 116 per direct dicht moet. De gemeente gaat handhaven. 9
Op vrijdag 20 november staat er weer een nieuwe editie van Epic Hard! XL voor de deur. Epic Hard! is een intiem club concept dat de afgelopen twee jaar uitgegroeid is tot een begrip in de regio Tilburg. Namen als E-Force, Warface en Partyraiser hebben de tent al eerder op zijn kop gezet. Voor deze editie in november is er weer een top naam geregeld om de tent te komen slopen: Ran-D.
Vrijdag 6 februari is het eindelijk zover! Partyraiser komt, op veler verzoek, naar Epic Tilburg. Na de vele succesvolle edities van het Hardstyle concept Epic Hard! is het nu weer eens de beurt aan het hardcore versie; Epic Harder!
Na een uiterst gezellige New Years Eve editie, is het zaterdag 7 februari weer tijd voor een daverende Soixante Neuf editie in Tilburg en wel in Club Epic!
Na grote vraag is het eindelijk zover! Soixante Neuf komt naar Tilburg en wel op zaterdag 1 november in club Epic. Tilburg maak je dus klaar voor de eerste editie van Soixante Neuf in Tilburg op zaterdag 1 november! 1
Op Vrijdag 12 september viert Epic Tilburg het 1-jarig bestaan van Epic Hard! XL. Wat een jaar geleden begon als een eenmalige avond is uitgegroeid tot een maandelijks begrip voor de Hardstyle liefhebbers in Tilburg.
XL editie Epic Hard
13 november 2013
Aanstaande vrijdag is het eindelijk weer zover: de derde editie van Epic: Hard XL! Na twee ramuitverkochte edities met Ran-D en Crypsis, staat deze maand Frontliner in Epic Tilburg. Hij neemt je mee tijdens een anderhalf uur durende muzikale reis zoals alleen hij dat kan!
Epic Hard
16 oktober 2013
Aanstaande Vrijdag is het weer zover: de maandelijks editie van Epic Hard XL! Na het enorme succes van de eerste editie met Ran-D staat er ook deze maand weer in topact in Epic Tilburg: Crypsis. 6
Op Vrijdag 20 September zullen er voor het eerst in Epic Tilburg Hardstyle klanken uit de speakers klinken tijdens Epic Hard! Epic Tilburg is de nieuwste en hipste uitgaansgelegenheid van Tilburg. 12

4 waarderingen

Dycore aka erwin
Top Locatie !
crazywoman
Tilburg
Melroy Jongkamp
zeer goed
NiekNL
Jammer dat het 18+ is

3 opmerkingen

Epic Hard met Ran-D was ontzettend gaaf! Mooi ingerichte tent, goed geluid en aardig personeel!
mag je met hardcore party s niks aan en hardcore kleding
Jammer dat het 18+ is