Partyflock

New RiverZZ

 

New RiverZZ

op de kaart
AdresRotterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpagetwitter
Opstapplaatsen
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van New RiverZZ via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda New RiverZZ
Laatste feest was op zaterdag 22 juni 2013: NOAH
Statistieken


x
5·feesten
geen·in de toekomst
5·in het verleden
6·nieuwsberichten
284·kliks
73·bezoekers · herkomst
66·unieke bezoekers
12Partyflockfans
447Facebooklikes
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (17 stemmen)
Nieuws
Op vrijdag 29 maart 2013 gooit de kapitein van New RiverZZ de trossen los voor één van de beste techno-dj's van deze tijd. De Man Zonder Schaduw komt voor de tweede editie van Tecnautic naar Rotterdam.
New RiverZZ legt op 23 maart de loopplank uit voor de oudere jongeren in de Hoeksche Waard. Het woongebied rondom het Spui heeft talrijke cafés en restaurants, maar om écht lekker uit je dak te gaan moet je toch meer richting de grote stad. Vanuit een eigen wens is het concept Boat-House geboren. Partyschip New RiverZZ komt naar Oud-Beijerland om het publiek op 'eigen terrein' lokaal bedienen.
Tecnautic
6 februari 2013
Op zaterdag 23 februari 2013 vindt de 1e editie plaats van Tecnautic. Dit is een nieuw en uniek Techno evenement wat maandelijks plaats gaat vinden op partyschip New RiverZZ.
Both Lovers presents Happy New Rotterdam met natuurlijk om 24.00 uur een geweldig uitzicht op één van de grootste vuurwerkspektakels van Europa op partyschip New RiverZZ waar je wordt ontvangen met een glas bubbels en voorzien van bites en oliebollen. Beleef Oud & Nieuw op een wel heel exclusieve en nieuwe manier van uitgaan in Rotterdam.
Happy New Rotterdam
15 november 2012
Both Lovers presents 'Happy New Rotterdam'. Met natuurlijk om 24.00 uur een geweldig uitzicht op één van de grootste vuurwerkspektakels van Europa op partyschip New RiverZZ
Metz on Sunday blijft na dertien jaar nog steeds vernieuwend voor zijn bezoekers en in de maand oktober heeft Metz zelfs twee primeurs. Na het succes van Metz on Sunday & Metz on the Beach is tijd voor een vervolg en dat is Metz on the River!

1 opmerking

wordt tijd voor een nieuw feesie !!!