Partyflock
 
­ Nederland

Happy New Rotterdam
NYE op New Riverzz

gepubliceerd door , op
Both Lovers presents 'Happy New Rotterdam'. Met natuurlijk om 24.00 uur een geweldig uitzicht op één van de grootste vuurwerkspektakels van Europa op partyschip New RiverZZ

Beleef Oud & Nieuw op een wel heel exclusieve en nieuwe manier van uitgaan in Rotterdam. Waar Amsterdam al jaren de trend set in de feesten met Full Entertainment gaat de organisatie Both Lovers hier vanaf nu verandering in brengen. Ze houden van happy house music voor happy people. Ben je hetero, homo, bi of van een andere aard? Bij Both Lovers is iedereen gelijk, iedereen is net zo belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn.

Op het super chique partyschip New RiverZZ beleef je Oud & Nieuw met de beste Rotterdamse dj's, Miss Monica, Jip Deluxe & Remon Lacroix vergezeld door de matrozen Beppie en Boppie en dat allemaal in Rotterdam.

Miss Monica gaat stoppen, maar voor dit exclusieve feest zal ze nog 1x met happy music gas geven op de Maas. Het is dan ook de laatste keer dat je samen met deze DIVA Oud & Nieuw kunt vieren en dat wil je als echte dansliefhebber natuurlijk nog één keer in je leven meemaken.

Jip Deluxe is in Rotterdam geen onbekende meer. Jip is al jaren een graag geziene dj en zeker in Rotterdam heeft hij een harde kern volgers .Hij was niet weg te denken waar happy music was, Jip is deze avond de kapitein van het Schip en zal dan ook verrassend voor de dag komen.

Remon Lacroix was de resident dj van o.a. Now&Wow, Las Palmas en La Rocca. Deze man is nog steeds een levende Legend in Rotterdam. Was de tijd vooruit met zijn feest Liberated. Ook al heb je hem een tijd niet gehoord zijn sets herken je meteen.

Dus op deze Oudejaarsavond presenteert Both Lovers jullie een thuiswedstrijd op het water. Maar dat is nog niet alles want het gaat zich onderscheiden t.o.v. alle andere feesten in de stad, het entertainment gaat een belangrijke plaats innemen gedurende de hele avond. Both Lovers wil eigenlijk nog niks verklappen maar dat het een ware beleving gaat worden die deze avond naar een nog hoger level zal tillen is hiermede gegarandeerd!

De kaarten (maximaal 500) zijn vanaf 12 november verkrijgbaar via www.Easyticket.nl Earlybird Actie: Speciaal voor de vroege beslissers kunnen vanaf bovengenoemde datum de eerste 75 tickets worden aangeschaft voor de prijs van € 27,50 Happy New Rotterdam zet de trend voor de nieuwe manier van uitgaan in Rotterdam!