Partyflock
 

F.A.S.T.

op de kaart
AdresAdriaan Maasplein 2
2586 JK
Scheveningen
Nederland
E-mailinfo@fastthehague.com
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit400
Boek een overnachting in of in de buurt van F.A.S.T. via Booking.com.

Uitgaansagenda F.A.S.T.

Laatste feest was op donderdag 8 oktober 2015: Kollektiv Records Showcase
Statistieken
20·feesten
geen·in de toekomst
20·in het verleden
5·nieuwsberichten
110·bezoekers · herkomst
74·unieke bezoekers
28Partyflockfans
11.1 KFacebooklikes
geweldig·stemresultaat (11 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 12 september van 15 uur tot middernacht organiseren jongeren uit Scheveningen op F.A.S.T. Surfdorp het evenement Project S. voor alle jongeren uit Scheveningen. Het is een compleet nieuw evenement voor en door Scheveningse jongeren.
Feel good, be creative and do good. Met dat motto als leidraad stelde MuteSounds het programma voor de 2014 editie samen. Een goede keuze, want het festival pakt dit jaar stevig uit. MuteSounds presenteert op het strand van Scheveningen een pittige line-up, waartoe onder andere Rico & A.R.T., Diggy Dex en het Deense Rangleklods behoren.
Kraantje Pappie en Bombay Show Pig zijn de headliners van het gratis driedaags festival MuteSounds voor doven, slechthorenden en horenden. Het festival vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus 2013 op het strand van Scheveningen in surfdorp F.A.S.T. 4
Pak je strandspullen maar want de derde strandeditie van MuteSounds komt eraan! Smeer je alvast goed in want zaterdag 18 augustus 2012 wordt het zomers warm in Scheveningen met veel zon, een BBQ, een prachtige zonsondergang en zwoele beats van lokale en landelijke DJ's.
Het is zomer, het is warm, dus waarom zou men binnen blijven? Precies daarom is de volgende editie van de Jägerland Tour bij F.A.S.T. Surfdorp (Free Architecture Surf Terrain) in Den Haag op 28 juli, anders dan bij eerdere edities, buiten! De line-up voor deze editie is alles behalve Haagse bluf. Zo staan o.a. Rats on Raft, Jan van Kampen en Nacho Patrol, of te wel Legowelt, klaar om een muzikale vloedgolf over het Scheveningens strand heen te laten rollen. 1