Partyflock
 

Koekbouw

op de kaart
afbeelding Koekbouw
AdresVerlengde Noordkade 14
5462 GE
Veghel
Nederland
SiteSite chvnoordkade.nl/evenementenlocaties-chv-noord…
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit600
Boek een overnachting in of in de buurt van Koekbouw via Booking.com.

Uitgaansagenda Koekbouw

Laatste feest was op zaterdag 4 januari 2020: BLSSD
Statistieken
35·feesten
geen·in de toekomst
35·in het verleden
10·nieuwsberichten
7·video's
1841·bezoekers · herkomst
1139·unieke bezoekers
30Partyflockfans
6.8 KFacebooklikes
16·albumfoto's
1·opmerking
2·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (797 stemmen)
Nieuws
BLSSD New Year
6 december 2019
BLSSD New Year is het mooiste stijlvolle dance event rond de feestdagen. Inmiddels staat de eerste zaterdag van het nieuwe jaar bij veel FRNDS al geblokt in hun stap agenda.
Back to the old days of the Laundry Room. The Laundry Room is een uniek concept van BLSSD events waar je op hoog toerental meedraait in het bonte wasprogramma van kleurvaste House & Techhouse.
Fabbrica in Rosso more than just a party. De vette industriële locatie in Veghel, de prachtig in rood en zwart geklede frnds, de enthousiaste nationaal en internationaal bekende DJ's, de vocalisten, TOP dansers, MC's, special effects, entertainment, visuals en de unieke niet te kopiëren gemoedelijke BLSSD vibe allemaal ingrediënten die maken dat Fabbrica in Rosso veel meer is dan zomaar een feestje.
Afgelopen jaar gingen alle tradities en verplichtingen al over de schutting en was de eerste Nieuwjaarseditie een groot succes. Nu de kaartverkoop van NYE at The Ballsroom een vliegende start heeft gemaakt, is het tijd voor de bekendmaking van het programma tijdens dit nieuwjaarsfeest, met onder andere Tony Junior en Kraantje Pappie.
Na vijf knaledities van SpikSplinter Nieuwjaar is het tijd voor iets nieuws, een nieuwjaarfeest waar nog lang over gesproken gaat worden. Dit jaar gaat de Koekbouw in Veghel helemaal op z'n kop en is alles anders tijdens New Years Eve at The Ballsroom. Alle tradities en verplichtingen gaan over de schutting en iedereen is welkom om het nieuwe jaar op een hele andere manier in te luiden. The Ballsroom, bekend als doldwaze area op 7th Sunday Festival en FestyLand, staat garant voor een diversiteit aan muziek en rariteiten. Je kunt alles verwachten tijdens NYE at The Ballsroom: Het feest van de elektronische smartlap.
De eerste vier edities van Spiksplinter nieuwjaar waren steevast uitverkocht en ook aankomende editie zal een uitverkocht spektakel gaan worden. Met een volledige make-over van de Koekbouw heeft Spiksplinter nieuwjaar dit jaar veel meer te bieden. In de nieuwe opzet is alles op de begane grond, en er wordt een splinternieuw gedeelte van CHV de Noordkade gebruikt. Er is een ruime overdekte entree waardoor iedereen comfortabeler en sneller binnen zal zijn. Zorg dus dat je deze editie niet mist en dat je één van die laatste tickets te pakken krijgt.
SpikSplinter Nieuwjaar, het eerste feest van het nieuwe jaar is in zicht. De wintertijd is al ingegaan, dat betekent dat de binnen feestjes gepland kunnen worden en daar hoort ook Oud & Nieuw bij.
Voor de aankomende editie slaat Parkstad Events een nieuwe weg in. Binnen het CHV-Noordkade complex is de Koekbouw nu slechts één van de drie area's die tijdens het evenement open zijn.
Spektakulair
12 november 2011
Vanavond ondergaat de Koekbouw in Veghel een volledige metamorfose. De voormalige graanfabriek wordt omgeturnd tot een verbluffende club waar een aantal van Nederlands beste dance artiesten met de scepter gaan zwaaien.
Een gloednieuwe clubavond in een statige oude fabriek: Spektakulair! Par-T voorziet de Koekbouw in Veghel van een complete interieur make-over op zaterdag 12 november. Spelen met licht, geluid en de ruimtes. Spektakulair belooft spektakel!

2 waarderingen

Andrew Summer
top locatie
nik@
Super industrieel gebouw met veel oude elementen en prima parkeren

1 opmerking

Veel feest-locaties geweest maar dit was toch een van de vetste, aanrader!!