Partyflock
 
­ Nederland

Knallend 2016 in op het nieuwe NYE at The Ballsroom

gepubliceerd door , op
Na vijf knaledities van SpikSplinter Nieuwjaar is het tijd voor iets nieuws, een nieuwjaarfeest waar nog lang over gesproken gaat worden. Dit jaar gaat de Koekbouw in Veghel helemaal op z'n kop en is alles anders tijdens New Years Eve at The Ballsroom. Alle tradities en verplichtingen gaan over de schutting en iedereen is welkom om het nieuwe jaar op een hele andere manier in te luiden. The Ballsroom, bekend als doldwaze area op 7th Sunday Festival en FestyLand, staat garant voor een diversiteit aan muziek en rariteiten. Je kunt alles verwachten tijdens NYE at The Ballsroom: Het feest van de elektronische smartlap. Niets is te gek, gek is goed! De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 31 oktober om 10:00 uur via ballsroom.nl.

Vergeet traditionele nieuwjaarsfeesten en beleef een spraakmakende avond vol met rariteiten, interactie en entertainment. Voor de zesde keer is Koekbouw het epicentrum tijdens nieuwjaar, maar deze keer is het toch allemaal anders. In de Koekbouw wordt het grote podium gehost door Mr. Balls & entourage en het grote borrelbal zal ontstaan aan de bar in de Afzakkerij. Uiteraard is er ook een cocktail- en foodlounge aanwezig, voor diegene die even willen chillen. Er is geen dresscode, alles is mogelijk. Is het niet gek genoeg, dan is er altijd nog de verkleedkamer waar de bezoekers binnen kunnen lopen en er net even wat anders uit kunnen komen. Excentriek is niet sjiek.

Line-up
De hele avond draait om paradoxen. Zo ook de line-up. Met een brede programmering en spraakmakende optredens zal iedereen zich vermaken op dit abnormale 'nieuw-raar-feest'. Het feest van de muzikale smartlap brengt een uiteenlopende diversiteit aan muziek, met onder andere 90's, top 40, foute hits, dance, eclectisch, freestyle, Nederlandstalig en nog veel meer. Houd vanaf nu de Facebookpagina van The Ballsroom goed in de gaten om te zien wie er draait tijdens NYE at The Ballsroom. Degene die bekend zijn met The Ballsroom op 7th Sunday en/of FestyLand, weten wat ze kunnen verwachten tijdens dit kleurrijk nieuwjaarsfeest. Hier geldt: "Als je raar doet, dan doe je het goed!"

Tickets
Al jaren is SpikSplinter Nieuwjaar een gevestigde naam in de regio. Vanaf nu is het aan NYE at The Ballsroom om het stokje over te nemen. Zorg dat je aanstaande zaterdag 31 oktober vanaf 10:00 uur in de startblokken staat om tickets te scoren. Tickets zijn enkel online verkrijgbaar via www.theballsroom.nl

Entree ticket: €27,50 (excl. fee)
Entree combiticket: €52,50 (excl. fee) + 10 munten