Partyflock
 

Centrum Utrecht

op de kaart
AdresCentrum
Utrecht
Nederland
Boek een overnachting in of in de buurt van Centrum Utrecht via Booking.com.
Nieuws
Le Guess Who? is een festival voor vooruitstrevende en grensverleggende muziek en cultuur van over de hele wereld. Eerder dit jaar moest Le Guess Who? het festival verplaatsen van 2020 naar 2021. De organisatie maakt nu de curatoren en eerste artiesten voor de veertiende editie bekend, die staat gepland voor 11 t/m 14 november 2021.
Met pijn in het hart maakt de festivalorganisatie van Le Guess Who? vandaag bekend dat de festivaleditie van dit jaar wordt verplaatst naar 2021.
Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek van over de hele wereld. De dertiende editie vindt plaats van 7 tot en met 10 november in Utrecht met gecureerde programma's van Jenny Hval, The Bug, Patrick Higgins, Moon Duo, Fatoumata Diawara en Iris van Herpen & Salvador Breed. Le Guess Who? onthult nu de eerste gecureerde programma's, speciale shows en optredende artiesten binnen de reguliere line-up van 2019.
Op zondag 22 juli viert Breda Drijft haar vijfjarig jubileum in de Haven van Breda.
De jaarlijkse traditie om met honderden opblaasboten te water te gaan in de Utrechtse binnenstad gaat door! Na een jaar afwezigheid is de Rubberboot Missie terug op zaterdag 11 augustus 2018. Wel gaat er iets veranderen. De Rubberboot Missie draagt de peddel over aan Utrecht Drijft, een spectaculair muziekfestival op het water.
Utrecht, zaterdag 16 augustus: Is het nou wel of geen U-Dance? 10