Partyflock
 

The VIP Room

op de kaart
afbeelding VIP Room
AdresStadhuisplein 39
3012 AR
Rotterdam
Nederland
E-mailolivier@sfeerhoreca.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
Capaciteit800

Informatie

The VIP Room is een no-nonsense club in een no-nonsense stad. Het is tegelijkertijd een heel warme club, in oosterse stijl ingericht. Verschillende boeddha's waken over het publiek, zij zien er op toe dat iedereen een vip-behandeling krijgt.
Boek een overnachting in of in de buurt van VIP Room via Booking.com.

Uitgaansagenda VIP Room

Laatste feest was op woensdag 25 december 2019: La Vida Loca
Statistieken
794·feesten
geen·in de toekomst
794·in het verleden
17·nieuwsberichten
20·video's
1355·bezoekers · herkomst
639·unieke bezoekers
29Partyflockfans
681Facebooklikes
21·albumfoto's
4·opmerkingen
2·waarderingen
goed·stemresultaat (188 stemmen)
Nieuws
J'Adore Monday Vaganza
15 oktober 2014
Anders dan anderen en beter dan de rest.. Stijl, kwaliteit en diversiteit samengevoegd met het leukste publiek, de beste sfeer en exclusieve tracks van een spetterende deejay line-up. Tijdens jouw J'Adore MondayVaganza wordt er strikt gelet op de dresscode en er is altijd een strenge doorbitch aanwezig die dit nauwlettend in de gaten houdt: 21 jaar is de minimum age en de dresscode is classy & chique!
Op vrijdag 16 mei 2014 is het weer tijd voor een editie van het Broodrooster Feest, wederom in The VIP Room in Rotterdam! De feesten van Broodrooster zijn een unieke ervaring waar jij en je vrienden de gehele avond in de watten worden gelegd. De deuren gaan open om 21:00 uur!
Het was weer volle bak bij Passie! Zijn jullie al bijgekomen van de 'Brazilian Edition'? The VIP Room stond op zijn kop met Braziliaanse danseressen en een heuse brassband! Het volgende thema staat alweer klaar; in april gaat TRW eieren zoeken op de Easter Edition van Passie!
Als er één land vol met Passie zit dan is het Brazilië wel! Met swingende moves, het wereldwijd bekende Braziliaanse carnaval, de mooiste vrouwen en de oneindige passie voor ritme is het niet gek dat 'Brazil' een thema van Passie zou worden! Ben jij klaar voor Passie – the Brazilian – edition?
All you need is... Passie! Op vrijdag 14 februari, de meest liefdevolle dag van het jaar, komt de TRW met een speciale Valentine Edition van Passie! Op wie richt jij je Cupido-pijlen? TRW richt haar pijlen in ieder geval op jullie!
Staat 'meer feesten' ook tussen jouw goede voornemens? Start dan op vrijdag 10 januari met Passie in Rotterdam! Bij Passie is het feest gegarandeerd met o.a. Vaiks L & Rowses, Ferdows, Toni Rodrigues, The Freshmen, Gione, Ricky Rigters, MC Dirty B & Vikesh.
Passie vierde haar vijfarig bestaan met een uitverkocht huis aan het Stadhuisplein in Rotterdam. Een goede start om het succes van Passie door te zetten! Ben jij klaar voor de volgende Kamasutra editie?
Er is er een jarig, hoera, hoera! Vijf jaar geleden begon Passie op de zondag in Villa Thalia Rotterdam aan een reeks succesvolle evenementen. Na edities in Villa Thalia, Barefoot, Purple, Maassilo, Panama, Bloomingdale en Corso staan Passie nu op het punt om op de taart 5 kaarsjes uit te blazen. Passie zal dit op vrijdag 11 oktober doen in een gloednieuwe locatie The VIP Room!
In samenwerking met The VIP Room Rotterdam pakt Roberto Cavalli Vodka op maandag 14 mei groots uit middels een kwalitatief hoogstaand clubconcept waarin beleving en entertainment naadloos in elkaar overlopen.
Een diamant wordt ook wel de koning der edelstenen genoemd, en niet voor niets de diamant intrigeert, het is en blijft het symbool van schoonheid en liefde. Deze White Diamond staat in het teken van een luxueuze avond met verschillende multiculturele muziekstijlen zoals de lekkerste soul, r&b en latin house.

2 waarderingen

BiggaSkill
mooi mooi mooi ik heb wel wat zaken gezien en mijn agenda liegt er niet om!!!
Nick!9
Mooie zaak!

4 opmerkingen

Leuke lokatie :yes:
PINK CLINIC komt er toch de 19e juni ??

(K)
Wat een topfeest !!!!!