Partyflock
 
­ Nederland

White Diamond is een blijvertje in Rotterdam

gepubliceerd door , op
Een diamant wordt ook wel de koning der edelstenen genoemd, en niet voor niets de diamant intrigeert, het is en blijft het symbool van schoonheid en liefde. Deze White Diamond staat in het teken van een luxueuze avond met verschillende multiculturele muziekstijlen zoals de lekkerste soul, r&b en latin house.

En dat hebben ze geweten ook met een succesvolle kick-off in Rotterdam is TheRealWorldEvent alweer even onderweg met dit nieuwe concept. Vrijdag 27 mei 2011 staat de volgende editie geplanned in The VIP Room te Rotterdam. Met o.a. DJ Superior, Delivio Reavon & Aaron Gill, Vaiks L, [artist=56227]{Artiest met ID 56227 bestaat niet!} en Don Wayne heeft TheRealWorldEvent weer een gevarieerde line-up voor jullie klaargestoomd. Deze boys zijn vast onderdeel van de organisatie TheRealWorldEvent. Mede door de vaste aanhang, de goede click en het regelmatig "samen" draaien zorgt voor een ongedwongen sfeer. De laatste edities van White Diamond waren een groot succes met heerlijke urban sounds; waar Rotterdam als geen ander raad mee weet.

Deuren openen om 22:00 en we gaan tot 05:00 's nachts door. Koop je tickets in de voorverkoop op TheRealWorldEvent website:www.the-real-world.nl. Je betaald 7,50 (ex fee) en kan direct langs de rij naar binnen. Aan de deur betaal je 10 euro. Op deze site kun je ook terecht voor informatie van de volgende edities en vergeet de agenda niet te checken voor andere Real World feesten. The VIP Room zit in hartje Rotterdam op het Stadhuisplein 19. Wil je meer weten over deze prachtige locatie? Check danwww.theviproom.eu. Tot vrijdag de 27e bij White Diamond.

PS: Wil je gratis naar White Diamond? Deze editie kun je kaarten winnen via Partyflock. Meld je aan op het event en doe mee aan de prijsvraag. Check deze linken maak kans op e-tickets voor 2 personen.