Partyflock
 

360 Bar

op de kaart
afbeelding 360 Bar
AdresChalet du Thorens
Val Thorens
Frankrijk
SiteSite 360-bar.com
E-mailinfo@360-bar.com
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Boek een overnachting in of in de buurt van 360 Bar via Booking.com.

Uitgaansagenda 360 Bar

Laatste feest was op vrijdag 7 mei 2021: Dutchweek Festival
Statistieken
77·feesten
geen·in de toekomst
77·in het verleden
8·nieuwsberichten
14·video's
994·bezoekers · herkomst
241·unieke bezoekers
32Partyflockfans
18.6 KFacebooklikes
1·albumfoto
zeer goed·stemresultaat (245 stemmen)
Nieuws
Het aftellen is begonnen, de ski's gaan uit het vet, de snowboards worden in de wax gezet en de outfits al in de wintersport koffer. Maar vergeet ook zeker je partymood niet, want het Dutchweek Festival 2019 is bijna een feit!
Dutchweek 2016
17 november 2015
Wintersport -en feestliefhebbers! De winter is nagenoeg in aantocht en dus is dat de leukste tijd van het jaar. Onze ski's en snowboards kunnen weer uit het vet en iedereen weet wat dat betekent...het Dutchweek Festival 2016 komt er weer aan!
Wintersport -en feestliefhebbers! De winter is nagenoeg in aantocht (?) en dus is dat de leukste tijd van het jaar. Onze ski's en snowboards kunnen weer uit het vet iedereen weet wat nog meer betekent. het Dutchweek Festival 2014 komt er weer aan! 1
Feesten met je gezicht in de zon en je voeten in de sneeuw, dat is Dutchweek Festival. Vanaf 27 april tot en met 3 mei wanen bezoekers zich geheel in oranje sferen in het Franse Val Thorens. Dan vindt Dutchweek plaats ter ere van de laatste wintersportweek van dit seizoen. Overal in het dorp zetten Nederlandse ondernemers de Hollandse gezelligheid op de kaart.
Groot nieuws voor alle ski- en snowboard liefhebbers die in de week van 2 tot en met 8 maart in Val Thorens, Frankrijk hun vakantie geboekt hebben. Niemand minder dan de internationale top DJ Afrojack komt naar Val Thorens op 5 & 6 maart! In samenwerking met de organisatie Footclub zal Afrojack twee keer een waanzinnige show neerzetten.
Het Dutchweek Festival 2012 wordt ieder jaar weer groter en groter. Dit is niet alleen te zien aan het aantal bezoekers dat het jaarlijks trekt, maar ook aan de line-up en het festivalterrein, wat ieder jaar weer groter wordt. 4
Van zon, zee, strand en supertechno, naar zon, sneeuw, skipistes en after-ski technopret. Click verovert steeds meer gezelligheidsmarkten. Vanaf 17 tot en met 24 maart zwaait de Click karavaan haar vleugels uit naar Val Thorens in Frankrijk om het sportieve feestpubliek te bedienen van een week lang after-ski vreugde zoals het anno 2012 hoort.
Na het ongekende en legendarische succes van alle tien de voorgaande jaren, moest er dit jaar wel weer een elfde Dutchweek Festival komen. Traditie getrouw zal deze er dus ook dit jaar weer zijn in het fantastische ski gebied van Val Thorens in Frankrijk, natuurlijk bij het altijd gezellige 360 Bar / Chalet de Thorens / Mes & vork. Het Dutchweek Festival 2011 start zoals altijd met Koninginnedag en de daarop volgende eerste week van mei. Dus zet snel 30 april t/m 6 mei met een dikke stift in je agenda. 9