Partyflock
 
­ Nederland

Programma Dutchweek Festival 2011 bekend

gepubliceerd door , op
Dutchweek Festival 2011
14 maart 2011
FeestDutchweek Festival 2011 · Koninginnedag
Datumzaterdag 30 april 2011
Locatie360 Bar Site
FeestDutchweek Festival 2011 · Official Opening
Datumzondag 1 mei 2011
FeestDutchweek Festival 2011 · Vie Monday
Datummaandag 2 mei 2011
FeestDutchweek Festival 2011 · Mascarada
Datumdinsdag 3 mei 2011
FeestDutchweek Festival 2011 · Latin Lovers Live
Datumwoensdag 4 mei 2011
FeestDutchweek Festival 2011 · Know your Classics
Datumdonderdag 5 mei 2011
FeestDutchweek Festival 2011 · Closing Party
Datumvrijdag 6 mei 2011
Na het ongekende en legendarische succes van alle tien de voorgaande jaren, moest er dit jaar wel weer een elfde Dutchweek Festival komen. Traditie getrouw zal deze er dus ook dit jaar weer zijn in het fantastische ski gebied van Val Thorens in Frankrijk, natuurlijk bij het altijd gezellige 360 Bar / Chalet de Thorens / Mes & vork. Het Dutchweek Festival 2011 start zoals altijd met Koninginnedag en de daarop volgende eerste week van mei. Dus zet snel 30 april t/m 6 mei met een dikke stift in je agenda. Ook dit jaar zal er weer een groot podium worden gebouwd waar alle feesten zullen losbarsten...

Kaartverkoop
Dit jaar is het festival niet meer gratis te bezoeken. De organisatie is hierin genoodzaakt omdat het Dutchweek Festival elk jaar in grote toeneemt en zij dus een maximaal aantal bezoekers per dag kunnen hebben. Daarnaast vindt de organisatie het belangrijk om extra faciliteiten en veiligheid te kunnen bieden gecombineerd met een nog uitgebreidere programmering.

Programmering
Iedereen is al massaal appartementen en hotels aan het reserveren, skipassen worden aangevraagd en natuurlijk staan de boards en ski's bij iedereen in de wax. Ook de organisatie heeft niet stil gezeten en heeft met man en macht keihard gewerkt voor een nóg leukere programmering dit jaar. De volgende concepten zullen de Dutchweek 2011 bij 360 Bar weer legendarischer dan ooit maken:

30/04 Koninginnedag
01/05 Official Opening
02/05 Vie Monday
03/05 Mascarada
04/05 Latin Lovers
05/05 Know Your Classics
06/05 Closing Party

Daarnaast zal er een groot Koninginnedag spektakel plaatsvinden op, de officiële opening en een grote surprise Val Thorens Closing Party.

Line up
Natuurlijk staan er dit jaar weer de beste deejays en artiesten voor jullie klaar voor een waanzinnige week in Val Thorens. Welke grootheden er allemaal naar de Franse Alpen komen houdt de Organisatie nog eventjes geheim, dit zal volgende week bekend worden gemaakt. Lees hieronder verder hoe je via de nieuwe website en social media op de hoogte kan worden gehouden.

Volg Dutchweek Festival en blijf op de hoogte
Wil je als eerste op de hoogte zijn van dit nieuws en wil je alles te weten komen over het Dutchweek Festival 2011? Volg dan Dutchweek via twitter.com/dutchweekvaltho en add Dutchweek via je Facebook op www.facebook.com/dutchweekfestival en natuurlijk kun je alle informatie terug vinden via de website www.dutchweekfestival.com, www.360-bar.com & www.footclub.nl

Earlybird & Presale
De kaartverkoop voor het Dutchweek Festival 2011 geweld zal vanaf vrijdag 01 april losbarsten. Er is voor de vroege beslissers een speciale 'Earlybird actie' opgesteld zodat je voor een betere prijs alvast kaarten kunt bestellen. Deze actie loopt van vrijdag 1 april tot en met zondag 10 april en let op, er zijn maar 250 Earlybird kaarten beschikbaar dus zorg ervoor dat je er snel bij bent. De kaarten zijn te bestellen via www.dutchweekfestival.com en www.footclub.nl. De early bird kaarten zullen 15 euro kosten en geven je entree voor de gehele week, erna zal de normale kaartverkoop van start gaan, kaarten hiervoor zullen 25 euro gaan kosten en geven je ook voor de gehele week entree. In de week zelf zullen er indien nog beschikbaar dagkaarten worden verkocht voor 10 euro. Let op. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het festival, het gehele terrein zal worden afgezet, dus koop je kaartje in de voorverkoop om teleurstelling te voorkomen.

Ski & snowboard garderobe
Daarnaast zal de organisatie dit jaar een ski & snowboard garderobe hebben voor de ingang om je spullen veilig af te geven tot je bent uit gefeest, dit naar aanleiding van de vele verzoeken van de bezoekers.

9 opmerkingen

Hele week lekker los!
Triest dat er nu entree gevraagd wordt! Afgelopen jaren was het prima .... nu ineens betalen????????
zin aan...

En Triest dat er nu entree gevraagd wordt!??

15 euro voor de hele week is 2 euro per dag.
kan er ook nog wel vanaf
laatste aanpassing
Eerste keer, vind 25 euro echt geen probleem voor een hele week. Krijg je hier in Nederland niks voor :)
kaartjes hangen al te wachten op het magneetbord
Uitspraak van Wendyy3 op vrijdag 1 april 2011 om 14:38:
kaartjes hangen al te wachten op het magneetbord

Hier nog op m'n desktop, klaar om geprint te worden :)
 
Hey guys..

wie heeft er nog twee kaartjes in de aanbieding?
Ik ben nog op zoek naar 4 kaarten, wie kan mij helpen?