Partyflock
 

Havenkwartier

op de kaart
afbeelding Havenkwartier
AdresHavenplein 20
7411 MB
Deventer
Nederland
SiteSite havenkwartierdeventer.com
E-mailinfo@havenkwartierdeventer.com
Aanwezigheidfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van Havenkwartier via Booking.com.
Nieuws
Op 26 en 27 april 2018 vindt de tweede editie van het Deventer Koningsfestival plaats in het Havenkwartier.
De jongens van DDS & Pathfinder slaan ook dit jaar de handen ineen! Op zaterdag 16 juni vindt het derde Dockhouse Festival plaats op het Havenkwartier in Deventer. Nadat men vorig jaar noodgedwongen naar binnen moest verkassen ze gaan ze dit jaar weer fijn naar buiten. Het Havenkwartier is bij uitstek de ideale spot; industrieel en aan het water. De gezelligheid en ongein waar beiden organisaties voor staan behoeft geen verdere introductie, de line-up daarentegen wel degelijk.
Dockhouse Festival
13 juni 2011
Pathfinder & DeventerDubSessions gaan wederom hand-in-hand bij de organisatie van de tweede editie van het Dockhouse-festival in Deventer. Na alle positieve reacties van vorig jaar zijn we vol gemotiveerd om dit jaar wederom te gaan knallen.
Slowlands is op Drift
8 september 2010
In september heeft Drift - Om te dansen twee uiterst prettige evenementen op de agenda. Te beginnen met zaterdag 11 september waarop Drift een eigen area host op het super toffe Slowlands festival in Deventer. Verder viert Drift op 30 september het 8 jarig jubileum in Doornroosje. Hieronder alle informatie in een notendop. 2