Partyflock
 
­

Slowlands is op Drift

gepubliceerd door , op
In september heeft Drift - Om te dansen twee uiterst prettige evenementen op de agenda. Te beginnen met zaterdag 11 september waarop Drift een eigen area host op het super toffe Slowlands festival in Deventer. Verder viert Drift op 30 september het 8 jarig jubileum in Doornroosje. Hieronder alle informatie in een notendop.

Slowlands festival is een initiatief van het Havenkwartier uit Deventer waar sinds een paar jaar allerlei leuke culturele activiteiten worden ontplooid. Nadat dit festival vorig jaar een enorm succes bleek te zijn kon het niet anders dan dat hier een vervolg op zou komen. Drift is benaderd om een dansbare bijdrage te leveren en komt in de industriële setting van een oude graan silo met een divers programma waarbij verrassing en feestelijkheid hand in hand gaan. Zo staat electronica held Kettel bijvoorbeeld op het programma om te laten horen waarom hij de koning van de verfijnde melodie en één der boegbeelden van de Hollandse electronica is. Na Kettel komt een andere Nederlandse kastkraker.

Quince is namelijk naast een zeer succesvol producer ook een rete goede dj en weet als geen ander het oude Detroitiaanse techno sentiment te verzilveren in een frisse hedendaagse mix van knallende danstracks. Als afsluiter staat Brent Roozendaal geprogrammeerd om het bal, net als vorig jaar, in stijl af te klappen. Naast bevengenoemde mannen staan030303, Raoul Santos (live), Ferdi Blankena en Sense Unique en Nelis garant voor een driftig feest van formaat. Na Slowlands is er een officiële afterparty die wordt gehost door 8Bahn. Hier staan naast de 8Bahn allstars tevens Ceephax Acid Crew klaar om iedereen tot de laatste beat te verwennen. Voor meer informatie over dit festival kan je kijken op de site van Slowlands festival. Drift - Om te dansen staat in ieder geval te poppelen om er een prachtige dag van te maken.

Naast bovenstaande is er nog meer te doen deze maand. Op 30 september viert Drift - Om te dansen namelijk het 8 jarig bestaan in thuishonk Doornroosje. Deze editie keert Drift eenmalig terug naar een doorsnee donderdag avond die daardoor zekers minder doorsnee wordt en roept iedereen op om de dag erna gewoon lekker te snipperen en maak van Drift - Om te dansen een ultiem begin van een welverdiend en lekker lang weekend. Want zoals altijd staat er een hele dikke dansavond op stok waar een tiental topartiesten de gehele avond paraat staan voor een verjaardagsbal van formaat. Zo staan publieksfavoriet Olene Kadar en de jonge Utrechtse house telgen Loops op het programma met een spetterende live set. Overig vuurwerk is er in de vorm van Eric de Man, Jocelyn Abell, Alex Jansen & Brent Roozendaal, D.U.S.T. en Ozzy Houseborn. Naast dit alles komt Hitmeister Pim vanuit Amsterdam afgereisd om in de kroeg een paar uur keihard te knallen met zijn karaoke show. Omdat het een verjaardag is heeft Drift er met een ouderwetse entree prijs voor gezorgd dat niemand dit hoeft te missen. Kleine extra noot. De kaartverkoop loopt nu al redelijk hard dus voor iedereen die er zeker bij wil zijn het advies om alvast snel een kaartje te halen.

2 opmerkingen

Lé-fì
Artiest LEFI, Nils
Aiaiai! Dit gaat um worden!
Tickets scoren en gaaan!