Partyflock
 
Interviews · juli 2016
­ Nederland
De kans is groot dat je nog niet eerder van This is CROB hebt gehoord, maar daar gaat verandering in komen. Na tien jaar als onbekende DJ door het leven te zijn gegaan, maakt hij nu zijn grote debuut op Tomorrowland!
Chris Bekker is out with his debut album/film project this month. An incredibly aspiring project, it's thematically & atmospherically designed to soundtrack a top-to-toe journey Berlin. We caught up with Chris in, where else but, the German capital for a chat about its design, creation and release.
Ritmisch slagwerk, lage tonen en een gebroken vierkwartsmaat; dit zijn de basisingrediënten van drum & bass. In 1991 kwam deze muziekstijl op uit de Londense rave en junglescene, critici riepen destijds eensgezind dat de hype nog geen jaar zou duren. Het tegendeel is waar, anno 2016 is drum & bass nog altijd springlevend met wereldwijd een hartstochtelijke achterban. Ter ere van deze mijlpaal presenteren Fabio & Grooverider, ook wel 'The Godfathers of drum & bass' genoemd, op 23 juli in Paradiso het beste wat het genre in 25 jaar heeft voortgebracht. Met Fabio blikken we terug op de beginjaren.
Catching up with Mark Sherry
woensdag 6 juli 2016
Hij is labelbaas van Outburst, dat vijftig releases in twee jaar kende, daarnaast ook een nieuwe zijtak: Techburst en vele optredens over de gehele wereld... Mark Sherry is een bezige bij. Wij kregen de kans even kort met hem te spreken terwijl hij op een volgende vlucht zit te wachten. Lees over zijn labels, de artiesten en natuurlijk ook over het onlangs uitgebrachte 'Prism Vol.1'.
This is CROB: van tien jaar draaien in anonimiteit naar debuut op Tomorrowland22 jul 2016
Chris Bekker approaches electronic music multisensoric with 'Berlinition'19 jul 2016
Fabio & Grooverider: The Godfathers of drum & bass14 jul 2016
Catching up with Mark Sherry6 jul 2016