Partyflock
 
Interviews · december 2013
­ Nederland
Chuckie: 'Representing Dirty Dutch!'
dinsdag 31 december 2013
Overdag een hele normale jongen, maar 's avonds...dan komt het beest los. Partyflock had recentelijk een interview met de Dirty Dutch opperbaas Chuckie. Veel onderwerpen zijn de revue gepasseerd. Wil je weten wat? Dan zou ik snel gaan lezen.
JohnDevilee (30) is sinds 2010 eigenaar van 4Fame: een goedlopend artiestenbureau. Dat hij vorig jaar ernstig ziek is geweest weten niet veel mensen. 'Als iemand vroeg wat ik had gegeten antwoordde ik: patat met helikopters'. In dit diepte-interview vertelt hij zijn aangrijpende verhaal...
B-Front: koning van de raw hardstyle
vrijdag 27 december 2013
Bob van der Palen, een nuchtere dj uit Veldhoven die beter bekend staat als B-Front. Onder contract staand bij het Fusion Records label en ook de resident dj van Loudness. Ik zocht hem op en raakte in gesprek met hem.
Frequencerz: hèt raw duo van 2013
donderdag 5 december 2013
Niels Koster en Pepijn Hol vormen samen het rauwe duo Frequencerz. In 2005 ontstaan en nu de beste maatjes. En een populair duo dat op menig feest al hun sound heeft laten horen. Ik tref beide heren in de studio van Fusion Records en onderwierp ze aan het vragenvuur.
Chuckie: 'Representing Dirty Dutch!'
4Fame Management eigenaar John Devilee over zijn horrorjaar
B-Front: koning van de raw hardstyle
Frequencerz: hèt raw duo van 2013