Partyflock
 
Interviews · november 2011
­ Nederland
Reeko: zoektocht naar nieuwe materie
woensdag 23 november 2011
De naam Reeko zal bij de échte technoliefhebbers in Nederland zeker een belletje doen rinkelen vanwege zijn sets op Awakenings en Awakenings Festival die hij dan vaak doet samen met de Spaanse technogrootheid Oscar Mulero. Reeko is echter zeker geen nieuwkomer in de scene, hij produceert namelijk al negen jaar technomuziek van het hoogste niveau en bracht onlangs zijn tweede artiestenalbum uit.
Hij was de gelukkige om na Misja Helsloot, Stigma, Lars Holte, Johan Gielen, Cor Fijneman, Ton T.B., Mark Norman, Phynn, Carl B, Daniel Wanrooy, Virtual Vault, DJ Observer & Daniel Heathcliff en Bobina de In Trance We Trust serie naar grotere hoogte te doen laten stijgen met zijn eigen sound. Zo'n hagelnieuwe mix daar willen wij natuurlijk alles van weten.
Met een carrière van bijna twintig jaar in de hardcore mag je met recht over één van de allergrootste iconen in onze beukgeschiedenis spreken. Wat begon als een rebels kwartet onder leiding van Jeroen Streunding, groeide uit tot een professioneel geoliede machine die echter nooit het contact met haar roots verloor.
Reeko: zoektocht naar nieuwe materie23 nov 2011
Marc Simz: trance-purist in hart en nieren17 nov 2011
Neophyte: hardcore mainiak to da bone2 nov 2011