Partyflock
 

Michael Mendoza: Elk jaar meer, elk jaar beter, elk jaar groter

door , gepubliceerd op
afbeelding Michael Mendoza: Elk jaar meer, elk jaar beter, elk jaar groter
FeestOMG
ArtiestMichael Mendoza
Op 26 januari wordt jouw B-day Bash gevierd in AIR Amsterdam, heb je er al zin in?
Ja ik kijk er enorm naar uit. Het is grappig want elk jaar rond december krijg ik de appjes en belletjes van; Ga je het weer doen? En wanneer? En wie komen? Komen ze weer? En hij ook? En die ook?

Ik vind het echt leuk ook zelfs na 6 jaar en ben vooral heel dankbaar voor al mijn collega's dj vrienden die elk jaar weer als cadeau voor mij klaarstaan in de line up. Mede door hen is het keer op keer iets om naar uit te kijken.

Zondag is gelinkt aan jouw verjaardag, wat maakt dat voor jou speciaal en waarom?
Het is eigenlijk de 2e keer dat ik het op zondag doe. Vorig jaar was het in de MAD FOX.
Er zit dit jaar een simpele reden achter. De organisatie van OMG It's Sunday en het team
van Air hadden een erg leuk idee qua samenwerking en het sloot goed aan op de vibe die ik graag heb op mijn verjaardagsfeest. Hun ambassadeurs en ambassadrices zijn ook representatief voor het publiek wat ik graag aanspreek. Al wil ik wel hieraan toevoegen dat iedereen die zin heeft in een mooie avond met top muziek welkom is.

Je hebt dan ook een dikke line-up klaar staan. Is het voor jou op deze manier dan ook het ultieme verjaardagsfeest? Waarom?
Zoals ik als zei ben ik super dankbaar dat al mijn dj vrienden voor mij paraat staan op mijn bday party. Als je soms hoort wat voor moeite ze doen om erbij te zijn ben ik trots op de 15 jaar dat ik draai en deze mensen zo heb leren kennen. De ene regelt een oppas, de ander komt gelijk na een (werk) vakantie van het vliegveld doorgereden. Anderen hebben gewoon een bomvolle agenda en passen en meten zodanig dat ze toch hun meest energieke set bij mij kunnen draaien. Dat is alleen maar te waarderen.

Elk jaar vanaf mijn 27e dacht ik dat het niet beter kon, qua line up of muziek en entertainment maar het niveau blijft stijgen. En het zijn stuk voor stuk allemaal aan elkaar gewaagde toppers dus qua draai skills performance en muzikale lijn is het gewoon Champions League die avond. Het perfecte feestje!

Hoe ga je naast dit feest je verjaardag vieren? En met welk gezelschap?
Dat doe ik lekker privé met mijn familie en geliefden, meestal in een restaurant of thuis met mijn favoriete eten en wat bubbels o.d. Bescheiden en intiem, in afwachting voor de finale in de club.[/b]

Je viert je verjaardag ieder jaar groots, hoe is het voor je om weer een jaartje ouder te worden?
Ik ben heel erg blij om ouder te worden, of beter gezegd wijzer. Dit werk en mijn leven geeft mij de gelegenheid om al jaren ervaringen op te doen die niet voor eenieder weggelegd zijn. Tuurlijk is alles met horten en stoten, maar op het moment dat ik dan mijn feest geef en ik zie al die mensen zo genieten om mij heen ben ik extra blij dat ik er weer een jaartje bij mag schrijven en mijn feestvreugde met hen kan delen.

Veranderen je doelen ook ieder jaar? Waarom wel of niet? En wat zijn deze doelen zoal?
Mijn doelen veranderen elke maand elke week, soms wel per dag. Mensen realiseren zich niet hoe snel het leven van een dj/artiest kan gaan. Vooral met de opkomst van social media zijn bepaalde lijnen veel korter geworden. Voor alles dien je nog hard te werken maar niks is meer onmogelijk of onbereikbaar.

Er zijn zeker we algemene doelen die ik als dj heb qua optredens featurings en releases maar die houd ik liever voor mijzelf. Ik ben in een hele goede flow op dit moment en mijn team is echt bezig om de door ons gestelde doelen heel snel werkelijkheid te maken maar 1 van de doelen die ik altijd heb gehad is;

Ik wil een persoon, maar ook een artiest zijn, die met zijn muziek en voorkomen altijd een lach op mensen hun gezicht kan toveren. Als dat me lukt ben ik tevreden en is mijn doel bereikt.

Wat hoop je verder dit jaar allemaal nog te mogen doen? Waarom dat?
Er staan ongelooflijk veel releases op de agenda op labels als Spinnin, Smash the House, Axtone en Sirup Music en meer dus ik focus me puur op mijn muziek en mijn groei als artiest. De optredens worden steeds groter en beter dus ook daar ben ik blij mee. Ik wil vooral mijzelf als merk gaan versterken en mij focussen op het bouwen van platforms voor opkomende talenten, of het nou is qua muziek of qua dj-en. Ik ben nog superfit en hongerig voor mijn eigen doelen maar voel en zie wel dat ik met mijn ervaringen en kennis anderen ook beter kan maken en dat doe ik dan ook graag.

En staan er nog meer leuke dingen gepland naast je B-day Bash?
Ik ga sowieso mijn eigen concepten weer oppakken dit jaar zoals Evolution. Daarnaast ben ik nog met wat andere zaken en samenwerkingen bezig waar ik nog niet te veel over kwijt kan maar wel over wil zeggen dat als het zover is we met Michael Mendoza echt next level gaan opereren.