Partyflock

Onderwerpen columns

 
Karian
Werkzaam bij Partyflock
Heb ik ook in het medewerkersforum al te sprake gebracht....­ ik denk dat de poel met leuke partygerelateerde onderwerpen om een column over te schrijven niet echt groot is, dus ben even aan het overwegen of ik ook andere onderwerpen toesta....­


wat vinden jullie ervan?
well excuse me, maar niel z'n idee voor een onderwerp (25 mei 2006 13:43) is nogal uitgebreid, in mijn ogen te uitgebreid om het meteen af te doen als "dat is geen column". :/ bovendien weet ik dat hij nooit een column zou gebruiken voor eigen promotiedoeleinden, zo zit hij helemaal niet in elkaar. hij kan heel leuk en boeiend schrijven en wil schijnbaar iets interessants van de producer/DJ-kant met het publiek delen. dat lijkt mij juist eerder een aanvulling op de bestaande onderwerpen waarover geschreven kan worden.
so you could at least give him a chance. :)

en trouwens, misschien flauw, maar ik wil er ook nog even aan toevoegen dat ik 100% zeker weet dat niel in staat is een veel betere column af te leveren dan de laatste die jullie ook hebben gepubliceerd ("Muziek en emotie").
laatste aanpassing
Ik zeg helemaal niks over zijn kwaliteit van columns schrijven :no: Heb nog niks van hem gelezen dus daar ben ik blanco in :)

Enige wat ik weet is dat zijn idee al in het interviewforum wordt besproken met bestaande admins/medewerkers en ik daar voorrang aangeef puur omdat het daar eerder is geopperd en het dus in dat gedeelte is geschaard bij het bekijken van de secties in de plannen :)
Uitspraak van past op zondag 28 mei 2006 om 19:16:
well excuse me, maar niel z'n idee voor een onderwerp (25 mei 2006 13:43) is nogal uitgebreid, in mijn ogen te uitgebreid om het meteen af te doen als "­dat is geen column".­ bovendien weet ik dat hij nooit een column zou gebruiken voor eigen promotiedoeleinden, zo zit hij helemaal niet in elkaar.­ hij kan heel leuk en boeiend schrijven en wil schijnbaar iets interessants van de producer/DJ-kant met het publiek delen.­ dat lijkt mij juist eerder een aanvulling op de bestaande onderwerpen waarover geschreven kan worden.­
so you could at least give him a chance.­

Het moet sowieso niet voor eigen promotie zijn, ik vind zelf dat een column iets grappigs of sarcastisch moet bezitten rond een bepaald onderwerp... Als je iets over een dj wil schrijven zie ik het meer als een verslag of promotie van hem/haar. Zoals wen in de bovenste post aangeeft dat er binnen de partyscene genoeg onderwerpen beschikbaar zijn. Begrijp daar integen ook weer dat Karian uiteindelijk wel ergens de grens moet gaan trekken qua onderwerpen.

En zelf vind ik het jammer dat veel bezoekers van Partyflock niets meer kunnen waarderen of begrijpen. Voelen zich direct aan gesproken en roepen H4L.
Het mooiste zou zijn als je ze kan confronteren met hun gedrag.
Idee 1: column over verwachtingen en spanningen die een feest vooraf gaan.­
Idee 2: column over eigen feestbelefenissen tov die van anderen.­
Idee 3: column over the day after.­
Idee 4: column over de ultieme observator die feestganger meutes vanaf hun woning naar het feest ziet gaan en hoe hij hen vanuit de hoogte uit ziet.­
Uitspraak van Kauwgomwater op zondag 4 juni 2006 om 10:59:
Idee 1: column over verwachtingen en spanningen die een feest vooraf gaan.­
Idee 2: column over eigen feestbelefenissen tov die van anderen.­
Idee 3: column over the day after.­
Idee 4: column over de ultieme observator die feestganger meutes vanaf hun woning naar het feest ziet gaan en hoe hij hen vanuit de hoogte uit ziet.­

Mijn idee is ongeveer hetzelfde maar dan vanuit een "algemeen" dj standpunt, met een paar persoonlijke notes .... Als dj ben je juist iemand die het publiek aan het observeren is of kan observeren vanuit een ander gezichtpunt.

Nog een idee: handtekeningen uitdelers/jagers. Het waarom voor beide kanten, en de gevolgen.

Voordat er een collumn geschreven zou worden zou ik mijzelf de vraag stellen: Wat zouden feestgangers willen weten over het verschil in ervaring of mening tussen een dj ten opzichte van de feestgangers. Ik denk dat ik maar gewoon eens iets neer zal typen en dat ter keuring tzt aan pf aanbied.
laatste aanpassing
Ik vind dat een heel goed uitgangspunt Niel (y) En dan zou het verder ook helemaal geen interview-achtige tekst zijn.
Uitspraak van kanonvoer op maandag 5 juni 2006 om 13:04:
Ik denk dat ik maar gewoon eens iets neer zal typen en dat ter keuring tzt aan pf aanbied

lijkt me een goed plan, ik ben nu al heel benieuwd (Y) :D
Ik vind het moeilijk om kritische columns te schrijven over partyscene-gerelateerde onderwerpen. Er is al veel over gezegd en het is lastig om met een party-onderwerp alle bezoekers van partyflock aan te spreken. Een column over gedrag van hardcore is niet interessant voor een urban liefhebber denk ik en vice versa. Ik heb zelf een column over oranje geschreven en heb daarin enigzins geprobeerd om daarin de partyscene te betrekken maar dat is in mijn ogen een beetje in het water gevallen... sta verder wel achter de column, maar de koppeling naar partyscene was overbodig/nietszeggend. Ik zou het liefst over onderwerpen schrijven die jongeren bezig houden en er zoveel mogelijk humor + kritiek in proberen te leggen. Ik denk dat partyflock zelf wel bereid is om de kaders mbt columns te verbreden, maar bij mijn column zag je het al: "moet dit nou persé op partyflock?" :P
Ja ben het eens met die laatste zin van Thomazi. Ik denk dat het moeilijk is om bezoekers aan te spreken met columns die niet direct met de partyscene te maken hebben, maar aan de andere kant zal de koek op een gegeven moment wel op zijn qua onderwerpen.

Ik denk dan ook dat het zinvol is om de focus te verleggen naar de randverschijnselen rondom dance, zoals wen al zei (zal het niet herhalen :P)

Onderwerpen zoals bijvoorbeeld gemeentebeleid, partykleding, de bereikbaarheid van feesten, enzovoorts. Ik denk dat jullie nog wel zat onderwerpen kunnen bedenken. Zelf zou ik bijvoorbeeld graag nog eens een column schrijven over gehoorbescherming. Volgens mij hebben columns met wat bredere onderwerpen ook een grotere inpact, dus niet alleen op hardcore liefhebbers maar meer de PF-bezoeker in het algemeen. Met mijn eigen column heb ik d.m.v generalisering geprobeerd een algemene discussie op gang te brengen, die niet zo zeer betrekking had op 1 of 2 muziekstromingen (al heb ik wel hardstyle en hardcore genoemd om de boel wat op te stoken).

Ik denk dat de columns over muziek zelf een beetje gaan vervelen op den duur, er is niks mis met die columns (vind ze altijd interessant om te lezen) maar het is misschien verstandig om ze af te wisselen met wat meer triviale onderwerpen.
Uitspraak van The Watcher _ dnb op maandag 12 juni 2006 om 21:59:
Ik denk dat de columns over muziek zelf een beetje gaan vervelen op den duur, er is niks mis met die columns (vind ze altijd interessant om te lezen) maar het is misschien verstandig om ze af te wisselen met wat meer triviale onderwerpen.­

ik vond het opzich wel een compliment dat ik tot twee keer toe werd gevolgd in mijn idee O:)

;)
Dummy
Artiest Dummy
Hallo :)

De column die ik geschreven was bedoeld om "onze leden" eens iets heel luchtigs te laten lezen en wat ze (hopelijk) ook gelijk snapten en heel misschien zelfs wel een conclusie uit konden trekken. Na 1 dag blijkt helaas dat vele leden het gemak van afzeiken en afkraken alweer gevonden hebben zonder inhoudelijk een argument te geven..

Ben benieuwd wat ze van mijn volgende vinden (mocht de column het halen tot de frontpage :P) die wel heel kritisch zal zijn op iets uit de "danswereld".
nou ;)

eindelijk stof doen opwaaien ;)
lekkere discussie op gang gebracht en de meeste mensen beseffen dat de grootste irritatie te vinden is bij zichzelf ;)

nu kijken of het wat oplevert, maar er word over gepraat nu, dus doel bereikt ;)
Ik schrijf soms voor Ebeatz, ook een partysite.­ Onderwerpen: alles wat partypeople tussen de -pak 'm beet- 16 en 30 bezighoudt.­ Kan over de partyscene staan, maar bijvoorbeeld ook een luchtige column over het ultieme zomergevoel.­ Op PF is het misschien lastig om echt diep op de partyscene in te gaan omdat je te maken hebt met heel veel mensen van heel veel stijlen.­ Ik heb ooit een kritische column geschreven over het harddance-beleid van UDC, dat gaat hier op PF niet werken.­ Te specifiek.­
Persoonlijk vind ik het erg lekker om een beetje tegen zaken aan te schoppen, een discussie uit te lokken.­ Probleem is wel dat, als je dat vaak doet, de columns vaak een negatieve toon krijgen.­
laatste aanpassing
Uitspraak van Massi op dinsdag 27 juni 2006 om 19:01:
Persoonlijk vind ik het erg lekker om een beetje tegen zaken aan te schoppen, een discussie uit te lokken

8)
heerlijk :D


Uitspraak van Massi op dinsdag 27 juni 2006 om 19:01:
Probleem is wel dat, als je dat vaak doet, de columns vaak een negatieve toon krijgen.­laatste aanpassing 27 juni 2006 19:02

ja idd :yes:
dat merk ik zelf nu al ;)
Uitspraak van Kauwgomwater op zondag 4 juni 2006 om 10:59:
Idee 1: column over verwachtingen en spanningen die een feest vooraf gaan.­
Idee 2: column over eigen feestbelefenissen tov die van anderen.­
Idee 3: column over the day after.­
Idee 4: column over de ultieme observator die feestganger meutes vanaf hun woning naar het feest ziet gaan en hoe hij hen vanuit de hoogte uit ziet.­

Ik vind het wel grappig om te zien dat je echt vooraf ideeen gaat verzinnen waarover je misschien ooit eens een column gaat schrijven. :) Een column over the day after bijvoorbeeld, prima onderwerp. Maar die zou ik persoonlijk dan ook echt op een day after schrijven, als ik daar behoefte aan heb. Echt op het moment zelf dus. Column-onderwerpen komen spontaan bij me op, ik zie iets en daar besluit ik dan over te schrijven. Als ik nu op dit moment bijvoorbeeld een ultiem zomergevoel heb dan zou ik daarover kunnen schrijven. Brainstormen vooraf werkt bij mij niet :)
laatste aanpassing
Wie van de mensen hier schrijft er eigenlijk columns voor PF? En hebben jullie ook columns op andere sites staan? Ben benieuwd :)
laatste aanpassing
Uitspraak van Massi op woensdag 28 juni 2006 om 11:03:
Wie van de mensen hier schrijft er eigenlijk columns voor PF?

pas 1 laten publiceren en die heeft veel stof doen opwaaien 8)


Uitspraak van Massi op woensdag 28 juni 2006 om 11:03:
En hebben jullie ook columns op andere sites staan?

:no:
nooit over nagedacht.
lijkt me wel leuk, omdat ik vanuit meerdere perspectieven in de dance scenen rond loop
ben zelf artiest
ga zelf ook nog steeds naar feesten
en help een organisatie mee en ben zelf pas begonnen ;)

maar ja, zou ehct niet weten voor welke site.
toevallig wist ik van partyflock, maar die zal ook wel telkens een ander willen laten schrijven :/
Uitspraak van Vroegerennu op woensdag 28 juni 2006 om 11:15:
maar die zal ook wel telkens een ander willen laten schrijven :/


Nee hoor :) Ik kijk niet eens naar de afzender, ik lees de columns en dat doen nog 2 anderen van ons en als ie goed is en geschikt en lekker wegleest dan plaatsen we :)
Uitspraak van Karian op woensdag 28 juni 2006 om 11:44:
Ik kijk niet eens naar de afzender, ik lees de columns en dat doen nog 2 anderen van ons en als ie goed is en geschikt en lekker wegleest dan plaatsen we

hmz.
nu word verleiding wel heel groot, want ben nogal een typer 8)

vooral dagelijkse zaken zoals dan me column over frustratie met een glimlach ;)

lekker afzijdig houden, maar toch raakt het weer net goed genoeg.

blij dat flock op dat moment minder snel ingrijpt
houdt de discussie's levend :D
ik vind overigens wél dat de columns, ongeacht het onderwerp, zorgvuldiger door de spellingscontrole gehaald moeten worden. hetzij door de schrijver zelf, hetzij door partyflock of zelfs gewoon door beiden. ik kom nu nog zo ontzettend veel fouten tegen in de stukken, en eigenlijk vind ik dat gewoon niet kunnen (N)
mee eens everyone?
spellingcheck is verantwoordelijkheid inzender. Als ik dat ga aanpassen ben ik in overtreding van auteursrecht :) al doe ik het soms wel stiekem.
:yes: mee eens.
was van mezelf stom om het direct via mail te doen.
had gewoon even als word bestand moeten maken ;)

zal ik bij de volgende doen ;)
Ja, ben ik het ook mee eens.­ En ook controleren op zinnen als "­ik was onderweg en kwam plotseling 6 kangoeroes tegen".­
En waarom is spellingcheck de verantwoordelijkheid van de inzender? Een column geeft toch ook een bepaalde uitstraling aan je site, ik vind een slechtgeschreven column geen goede indruk maken.­
Uitspraak van Karian op woensdag 28 juni 2006 om 17:45:
spellingcheck is verantwoordelijkheid inzender.­ Als ik dat ga aanpassen ben ik in overtreding van auteursrecht

dat snap ik (Y) misschien is het een idee om dit te vermelden onder het kopje "zelf een column insturen"?

Uitspraak van Vroegerennu op woensdag 28 juni 2006 om 17:53:
mee eens

ik kwam hier overigens op na het lezen van jouw post van 28 juni 2006 12.14u. (no offence) ;)
Uitspraak van Massi op woensdag 28 juni 2006 om 17:59:
ik vind een slechtgeschreven column geen goede indruk maken

als dat het geval is zal het sowieso niet geplaatst worden, neem ik aan ;)
Uitspraak van past op woensdag 28 juni 2006 om 18:01:
als dat het geval is zal het sowieso niet geplaatst worden, neem ik aan

Ik bedoel een column met veel taalfouten ;)
dat bedoel ik ook :D
ik neem aan dat er dan van de auteur wordt gevraagd of hij/zij het eerst wil verbeteren, en dat is dan toch ook geheel terecht?
laatste aanpassing
Ja, lijkt me wel.­ Ben het ook wel weer met Karian eens dat het ook de verantwoordelijkheid van de schrijver is.­ Ik bedoel, je leest je column toch tien keer door voordat je 'm instuurt?
Wat zijn hier de verdere regels voor een column? Op Ebeatz, waar ik voor schrijf/schreef, hanteerde ik de volgende regel: "­houd er rekening mee dat de column moet bestaan uit minimaal 450 en maximaal 500 woorden en dat 'ie geschreven wordt in de ik-vorm".­ Uit hoeveel woorden mag een column maximaal bestaan, of is dat ook op eigen verantwoordelijkheid?
laatste aanpassing
Uitspraak van past op woensdag 28 juni 2006 om 18:00:
ik kwam hier overigens op na het lezen van jouw post van 28 juni 2006 12.­14u.­ (no offence)

ja, zonder spelling controle ben ik laatste tijd slecht vooral als ik gehaast type :s
dat is echt irritant soms :S

dus iets rustiger typen gaat wel helpen plus in words maken het word nog eens door 3 flock mensen gelezen dus de allerergste fouten moeten er wel uit zijn dan toch??
en ach

we blijven mensen he ;)

je leest een column omdat ie intressant is en niet de schrijver te verbteren, want dat blijft voor mij super irritant, want er is altijd iemand die het beter weet ;)
Ik heb een nieuwe column online over ons meest recente nationale trauma: Van FIFA tot Rita. Wat vinden jullie ervan? En is zo'n onderwerp geschikt voor PF? Zoja, dan zou ik graag willen weten of jullie 'm sterk genoeg vinden om te plaatsen :)
ik als niet-wild-enthousiaste-voetbal-fan lees liever iets anders dan alwéér een verhaal over dat inmiddels volledig uitgekauwde WK... :/ desalniettemin vind ik het goed geschreven, en aangezien er al meer columns op partyflock zijn verschenen die niet of in ieder geval minder dance-gerelateerd zijn, zou het qua kwaliteit wat mij betreft zonder meer geplaatst kunnen worden :)
vind hem wel heel sterk, maar zou hem dan idd door karian laten lezen en vragen wat die ervan vind ;)
zelf vind ik hem wel heel mooi geschreven :D
Bedankt voor de reacties :)
Ben alleen bang dat ie langzamerhand te 'gedateerd' is, de discussie is niet meer zo heftig als een paar dagen geleden. Hoewel deze column nog wel kan, denk ik, als we snel zijn ;)

Heb 'm even naar columns@partyflock gemaild.
laatste aanpassing
Ik ben toch wel een enigszins verbaasd over de nieuwste column op PF: http://partyflock.nl/column/17. Ik ben het er roerend mee eens, urban is niks. Maar een paar maanden geleden mailde ik naar PF een column over (in mijn ogen) preciés hetzelfde onderwerp: vraagtekens zetten bij de urban-cultuur en de gevolgen daarvan (hier te lezen: http://www.ebeatz.nl/column.php?1/1/25). Toen was het antwoord: "Je column past helaas niet binnen ons beleid en daarom plaats ik hem liever niet. Het is te controversieel en tegen een bepaalde groep mensen geschreven".

Wat is het column-beleid hier dan? Vooral geen té specifieke voorbeelden noemen, vooral géén namen noemen en vooral zo algemeen mogelijk blijven? :S
laatste aanpassing
misschien omdat je het meer op een "zo-is-het-en-niet-anders"-manier hebt geschreven, in plaats van meningsuitend? ik vind het best een goed stuk eigenlijk, maar inderdaad wel erg controversieel en... ja, welk woord is daar goed voor? anti, negatief :)
Hier dan ook mijn reactie. Ik heb zitten twijfelen om in mijn eigen column ook een reactie te plaatsen, er werd om gevraagd, en vele snappen mijn punt niet. Ik heb besloten het niet te doen. Dit is wat ik geschreven heb, je vind het een leuke column of niet, je snapt hem of niet, so be it.

Ik vind het leuk om te lezen dat de meningen zo uiteenlopend zijn. Mensen zeggen dat het niets nieuws is, dat is het ook niet, en zo'n column wilde ik ook helemaal niet schrijven. Ik wilde iets duidelijk maken, wat blijkbaar de helft nog steeds niet snapt. Want zoveel mensen, zoveel meningen (wat ik ook uitleg en wat ik me heel goed besefte toen ik de column schreef. Dat maakt het ook lastig omdat de doelgroep hier zo groot is) en iedereen verstaat iets anders onder bepaalde termen zoals minimal en schranz. En ik wilde gelijk van de gelegenheid gebruik maken om uit te leggen waar schranz vandaan komt, en dat mensen die term helemaal verkeerd gebuiken. Je kan alles wel in een hokje plaatsen, want idd zonder hokjes kunnen we niet leven of denken, maar dan nog begrijpen mensen elkaar verkeerd en is het ook niet altijd leuk om in hokjes te denken. Ik heb geen duidelijk eindconclusie. Er bestaan verschillende soorten columns, en ik ben van mening dat dat niet perse hoeft. En persoonlijk vind ik mijn einde een leuk einde voor zo'n column. Haal eruit wat je er zelf in ziet! :)
laatste aanpassing
ik vond 'm erg leuk geschreven eerlijk gezegd, en hoewel ik niet echt heb deelgenomen in de discussie die eronder ontstond over hokjesdenken, vond ik deze wel enigzins inhoud hebben.
anyway, ga je vaker schrijven? :)

(overigens heb ik vanmiddag m'n derde column ingestuurd, niet helemaal een origineel onderwerp, dus ik ben benieuwd)
laatste aanpassing
Uitspraak van past op zaterdag 22 juli 2006 om 13:56:
ik vond 'm erg leuk geschreven eerlijk gezegd, en hoewel ik niet echt heb deelgenomen in de discussie die eronder ontstond, vond ik deze wel inhoud hebben

Dank je :flower:

Uitspraak van past op zaterdag 22 juli 2006 om 13:56:
ga je vaker schrijven?

Ben ik wel van plan, ik vind het erg leuk om te doen. Ik ben ook al bezig met mijn 2e. Is bijna af. Is dit keer een heel ander onderwerp, wat ook nog niet beschreven is. Moet hem alleen nog even goed afronden:)

Ik ben benieuwd naar die van jou!
Jammer toch dat mensen eigenlijk niet lezen maar gewoon botweg kritiek gaan lopen geven na het lezen van een titel :\

Zal ook eens verder gaan met mijn tweede :bloos:
Uitspraak van Dummy op maandag 24 juli 2006 om 13:04:
Jammer toch dat mensen eigenlijk niet lezen maar gewoon botweg kritiek gaan lopen geven na het lezen van een titel

dat valt mij ook op ja :jaja: daarom reageer ik ook lang niet op al het commentaar: veel dingen worden gezegd of gevraagd terwijl ik in mijn column iets heel anders beweer. en als men de column goed had gelezen/begrepen waren sommige opmerkingen eronder helemaal niet nodig geweest.
zie trouwens ook de column van nikita: ondanks dat zij niet echt met een voorgekauwde conclusie wil komen, doen veel mensen ook geen moeite om de échte boodschap eruit te filteren en dáár dan hun commentaar op te baseren :/
ja, het wemelt wel van de simpele zielen hier :/
maar goed, je merkt wel wie er echt naar kijkt en wie niet ;P
Weer een érg goeie column, Wen!
Ik wilde ook zoiets maken maar zal daar maar even mee wachten. Een column over "zo kan het niet langer", naar aanleiding van de drankprijzen op Dance Valley, mijn laatste feest. 6,50 voor een plastic beker lauwe Smirnoff-cola zonder prik, 4,50 voor een flesje Heineken. Iedereen ziet dat als "zo is het nou eenmaal, dat zijn gewoon de prijzen". Maar ik vind het niét meer normaal. Maar goed, column komt nog wel dus, vind het nu een beetje 'slap' om ermee te komen :)
Het is idd jammer dat de meeste mensen de column maar half lezen, en gelijk beginnen te bleren en commentaar gaan geven. En dit geldt niet alleen voor de columns, ook voor de cartoon. Jammer. Met opbouwende kritiek is helemaal niks mis mee, maar dit is gewoon bij voorbaat al kritiek geven. Ik denk nog steeds dat er een hele goed discussie op gang had kunnen komen n.a.v. mijn column door bijv. te definiëren wat minimal is. Ik kan daar persoonlijk lang over discussiëren met mensen. En ook lijkt het wel dat er bij niemand een belletje is gaan rinkelen dat ze de term schranz verkeerd gebruiken...

Ik vind het een goede column Wen, natuurlijk is dit een punt wat je vaker tegenkomt op een soortgelijke manier door de jaren heen, maar dit is op het moment wel iets actueels. En is het een punt waar je over kan discussiëren. Met je titel lok je zeker reacties uit, en zullen de mensen nieuwschierig zijn over wat je te vertellen hebt. Maar anderzijds schets je zelf ook een ander beeld, omdat de titel doet suggereren dat de dancescene zeker gaat instorten... maar aan de andere kant, wanneer, niemand zal het zeggen, misschien wel nooit:D


Uitspraak van Massi op maandag 24 juli 2006 om 18:32:
Maar goed, column komt nog wel dus, vind het nu een beetje 'slap' om ermee te komen

Ik begrijp dat je je column uitstelt, maar aan de andere kant is het jammer dat je zelf niet schrijven wat je wilt, omdat ze hier steeds zo lopen te zeiken. Natuurlijk lijken een aantal columns veel op elkaar (we schrijven voor een dancecommunity), maar de boodschap is toch steeds net weer anders.

Uitspraak van Vroegerennu op maandag 24 juli 2006 om 18:11:
ja, het wemelt wel van de simpele zielen hier
maar goed, je merkt wel wie er echt naar kijkt en wie niet

Precies, en die meningen/reacties tellen voor mij veel meer en neem ik serieus.
laatste aanpassing
Uitspraak van J a n e op maandag 24 juli 2006 om 20:56:
Precies, en die meningen/reacties tellen voor mij veel meer en neem ik serieus.­

daarom onderbouw ik altijd alles ;)
ben geen column schrijver.
het moet er ineens uitkomen en anders begin ik erniet aan, maar soms zie je een mening of reactie en wil ik de beweegreden weten achter zo een reactie, maar die krijg je niet :/
jammer
Uitspraak van Vroegerennu op maandag 24 juli 2006 om 21:46:
het moet er ineens uitkomen en anders begin ik erniet aan,

Eensch...! Aangezien ik me nu ook in het illustere rijtje van columnschijvers mag plaatsen..

Mijn column is in letterlijk 30 minuten geschreven. Dagje erna net wat zinnen anders neergezet en that's it. Ik kan daar niet te lang mee bezig zijn want dan komt r nix uit.

Maar ik moet de volgende keer wel in het achterhoofd houden dat niet iedereen de column echt wil lezen.. De reacties gaan nu meer over mijn beweringen over de simpelheid van house, dan dan het echte punt: de tegenstelling tussen de simpelheid en dan toch de mega intense beleving..

Wat is jullie mening? Had ik het anders (lees: duidelijker) moeten schrijven? Of houd je dat toch altijd??

Smaakt wel naar meer overigens!
volgens mij hou je dat altijd, niet iedereen neemt de moeite om je daadwerkelijke punt eruit te halen (of kan je verhaal goed genoeg begrijpen?)...­ dus ik denk: hoe goed je je column ook schrijft, er zijn altijd wel mensen die bijvoorbeeld vallen over kleine voorbeeldjes die je noemt in je verhaal, of (zoals bij mij de laatste keer) over de titel die eigenlijk alleen prikkelend en niet eens zo letterlijk is bedoeld.­
Misschien wel leuk om dáár eens een stukkie over de typen.. volgende heb ik vakantie, dus ksal eens kijken ;)

Ik denk dat het trouwens wel veel aan de lezert zelf ligt. Ik heb geen aanstoot genomen aan jouw titel en zie nu eigenlijk pas dat die inderdaad ook anders kan worden opgepakt.
Wie beslist eigenlijk of een column wél of niet geplaatst wordt? Want die nieuwe MC-column, sorry hoor... Beetje kwaliteit mag toch wel?:P
Uitspraak van Massi op vrijdag 4 augustus 2006 om 16:02:
Want die nieuwe MC-column, sorry hoor

daarom vind ik het ajmmer dat die anoniem is geplaats.
alhoewel ik hem wel goed vind qua onderwerp ;)
Uitspraak van Massi op vrijdag 4 augustus 2006 om 16:02:
Wie beslist eigenlijk of een column wél of niet geplaatst wordt?

Ik en Franzelare en bij twijfel stemt Snuggle mee :)