Partyflock

Progressions - Friday May 18th, 2007

 
Flockonderwerp · 47098
Ronny-B-
Werkzaam bij Dance Concepts
Werkzaam bij Juicy lounge bar
Artiest BeSquare, Bro, Ronny
18 mei zal de eerste editie van "Progressions" plaatsvinden. Blue Ice Music en JLB zijn voor dit feest een samenwerking aangegaan om de Apeldoornse dance liefhebbers eens flink te verwennen. Progressive is een volwassen stijl in dance muziek die er voor zorgt dat de dames en heren allebij lachend op de dansvloer kunnen staan. Er wordt dan ook alles uit de kast getrokken om deze ultieme progressive sfeer en gezelligheid neer te zetten.

Daarom presenteert Blue Ice Music niemand minder dan C-Jay, bekend van de succesvolle clubavonden genaamd "The Sessions". Hij zal deze avond zorgen voor opzwepende progressive, met techno, goa en tech-house invloeden. Misschien gaan we een paar van zijn eigen producties horen die zijn verschenen op Internationale platenlabels als Vapour, Plastik Park, Cyber en het Japanse 19Box. Zijn releases zijn dan ook terug te vinden in sets van alle grote namen.

Dj's Secuna & Dave Sienna, die we kennen van hun maandelijkse shows Sunday Soundscapes en Blue-Ice op etn.fm, zullen ons deze avond de veelzijdigheid in progressive laten horen. Dj MKN, die al enige tijd te horen is op Nauticradio, zal de avond met zijn stevige en uplifting progressive waardig afsluiten.

Progressions
Friday May 18th

Venue:
Juicy Lounge Bar
www.juicyloungebar.nl

DJ's:
22:00 - 23:30 : Secuna
23:30 - 01:00 : Dave Sienna
01:00 - 02:30 : C-Jay
02:30 - 04:00 : MKN

Tickets:

Presale 8,50 Euro

Door 10 Euro


Bestel eenvoudig je E-Tickets online via paylogic op onze website.

Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

Progressions @ the Juicy Lounge Bar!
laatste aanpassing