Partyflock
 
Flockonderwerp · 101371
Werkzaam bij Dance Concepts
Werkzaam bij Juicy Lounge Bar
Artiest {SHOWLIST artist 18398, 48419, 20856}
Zaterdag 3 oktober presenteer ik (als The Syntax MC) het feest "HARDCORE NEVER DIES ! in de Gigant, Apeldoorn.
Speciaal voor dit event ben ik weer de studio in gedoken om een promo/teaser te maken.
Check mijn player op mijn hyve: KLIK HIER!


"De strijd is nog steeds niet gestreden helaas, nog steeds zijn er mensen die denken dat hardcore niets meer dan een hype is en langzaam maar zeker dood zal bloeden. Hardcore is ontstaan eind jaren tachtig,begin jaren negentig en bestaat nu dus al weer 20 jaar!
Een vooraanstaand roddelblad had eind jaren negentig hier zelfs een volledig artikel aan gewijd, welke zelfs de cover haalde. Met grote vet gedrukte letters stond de tekst "HARDCORE IS DOOD !" op de voorkant. Echte hardcore liefhebbers, producers en DJ's moesten hier natuurlijk hartelijk om lachen. Niets was minder waar!.

Ondertussen zijn we weer meer dan 10 jaar verder en gaan er nog steeds ieder weekend honderdduizenden hardcore fans compleet los op de snelle scherpe melodielijnen en rauwe overstuurde bassen. De scene is welliswaar hier en daar wat veranderd, maar het leeft nog steeds, en mischien wel meer als ooit te voren! Er zijn zelfs splitsingen geweest, die weer compleet nieuwe muziekale stromingen met zich mee brachten, elk met hun eigen dj's, producers en scene.(Denk hier bij aan bijvoorbeeld : Jumpstyle, hardstyle,hardhouse,terror en speedcore welke de laatste jaren erg populair zijn geworden). Hardcore is nog steeds na al die jaren de meest populaire stijl onder de hardere house stromingen, en dat moet gevierd worden!
We shall never die !"


Zaterdag 3 Oktober komen wij samen in de ruime kelders van De Gigant in Apeldoorn, om weer van ons te laten horen en te bewijzen dat hardcore nog lang niet dood is, en nooit dood zal gaan!We will survive the future!!! Om 23.00 uur trekken wij ten strijde onder leiding van een aantal zorgvuldig gekozen "commanders". Ben jij een echte hardcore die hard ? Kom ons "Army of hardcore warriors" dan versterken en feest met ons mee om het eens en voor altijd duidelijk te maken aan de ongelovigen, de media en de rest van de wereld.....
HARDCORE NEVER DIES !!!!!!

We never use violence, sound is our wapen!

Line up of commanders:

2MaNie
Divato
Evil Activities
T-junction

Hosted by: The Syntax MC (a.k.a MC Lou-E)
VJ: Bro

georganiseerd door Dance Concepts

zaterdag 3 oktober 2009
23:00 - 04:00
Gigant
Apeldoorn
laatste aanpassing