Partyflock

Gedumpt per sms

Gedumpt per sms

door , gepubliceerd op
Gedumpt per sms (afbeelding)
Om half 1 sta ik in de club met mijn collega’s. Gezellig een biertje te drinken, meedeinend op het lekkere ritme. Het is ter ere van een personeelsfeestje en shit, daar gaat mijn gsm weer. Het trillende gevoel bij mijn rechter testikel waarschuwt mij voor een inkomend berichtje. Ik kijk op mijn gsm, met als achtergrond mijn schatje en het is precies wat ik verwachtte: Mijn vriendin die me vraagt hoe laat ik thuis kom.

Mijn collegaatje kijkt me aan met een blik van begrip, maar ook van afschuw. Zij weet dat ik onder de plak zit, denk ik bij mezelf. Snel loop ik naar het toilet en stuur haar toch maar een berichtje terug: “Hey schat, het is hier nog niet echt druk, de meeste collega’s moeten nog komen. Het zal wat later worden, sorry, liefs mij.” Ik keer terug naar mijn collega’s en beweeg me ritmisch op en neer, terwijl mijn gedachten afdwalen. Het ritme van mijn lichaam en de muziek sporen niet en ik lijk nog het meest op een ontspoorde breakdancer.

Het begint al wat gezelliger te worden, de meeste mensen van mijn afdeling zijn er. Mijn mobiel begint weer te trillen. Godver, dat is zij zeker weer, mevrouw de politieagent! Nou ja ik stuur straks wel wat terug, ze wacht maar even, hoor. Maar mijn telefoon blijft overgaan, ik kijk op mijn gsm: inkomende oproep: “Schatje GSM”.

Snel loop ik weer naar het toilet, terwijl mijn collega’s zich afvragen of ik een drugsprobleem of een soa heb met al die toiletbezoeken. Proberende deze blikken te negeren kom ik op het toilet aan en neem op: “Ja met mij...”. Aan de andere kant hoor ik mijn vriendin die half verdrietig is en half boos; ze wil dat ik naar huis kom, ze zit namelijk al een uur op mij te wachten. “Maar het wordt net gezellig hoor ik mezelf zeggen.” En dat was ook zo, ik beëindig het telefoon gesprek met de belofte om rond een uur of half 2 thuis te zijn. Dan zal het wel ver afgelopen zijn.

Om half twee is het nog erg gezellig. Ik heb mijn collega’s nog nooit zo gezien. Het meisje van het kantoor op de afdeling naast de mijne heeft wat veel gedronken en staat verleidelijk voor me te dansen. Ze vraagt of ik nog wat wil drinken. Samen met haar drink ik nog wat en ze begint tegen mij over mijn toiletbezoeken. Ik leg de situatie uit met mijn vriendin, op zoek naar wat steun en begrip. Helaas, zij snapt het niet, dat moet toch kunnen in een goede relatie? Ik kijk haar aan en in haar ogen zie ik iets wat ik nog niet eerder heb gezien bij mijn vriendin; vertrouwen. En het voelt goed.

Langzaam gaan de mensen naar huis, mijn vriendin belt me weer en ik zegt dat ik onderweg naar huis ben en hang, een beetje pissig, op. Opeens besef ik dat ik er genoeg van heb. Die controle, die dwang, ze vertrouwt me niet en ik kan niet tegen die jaloersheid. Ik ben ondertussen ook wat onder invloed en ik neem mijn besluit: ik stuur haar een bericht dat ik niet naar huis kom en dat het helemaal over is tussen ons. Ik stuur er ook bij dat ik bij een vriendin blijf slapen zodat ik haar niet onder ogen hoef te komen. Dat is dan wel laf, maar wel erg veilig en gemakkelijk.

“Kom maar met mij mee”, zegt het meisje met die betrouwbare blik. “Die bitch hoef je voorlopig niet te zien, bezitterig kind dat ze is”. “Je moet gewoon meer lol maken in je leven, leef met de dag en neem iemand die je vertrouwt, je zult haar snel vergeten”. “Morgen kijken we nog een goede film als je dat leuk vind: Ik heb Reservoir dogs, Pulp Fiction en Goodfellas gehuurd”. Blij verrast was ik, een vrouw die zelf voorstelt om een filmpje te kijken, “mijn vriendin wil nooit films kijken” zei ik. “Behalve dan Notting Hill of Bridget Jones Diary”. Schuldbewust maar onbezorgd kijk ik haar aan met een gevoel van warmte maar ook van lust. De sex was de laatste jaren ook steeds minder geworden, wat wil je na al die jaren het zelfde repertoire. Ze kijkt mij ook aan, “Zet je mobiel nu maar uit anders blijft die psycho je nog heel de avond bellen”.

Wat moet ik nou weer met deze gevoelens? Vreemd gaan is niets voor mij. Wanneer je het ooit zelf hebt meegemaakt, dan gun je niemand diezelfde pijn. Maar van de andere kant heb ik het zojuist toch al uitgemaakt? Vol met twijfel kiess ik ervoor om van het fijne gezelschap van haar te genieten en besluit om met haar mee te gaan. Ik sloeg mijn arm om het meisje heen. Het voelt vreemd, maar lekker.

Ik heb mijn vriendin op een professionele manier gedumpt, of ben ik die vanavond gewoon een asociale hufter? Ik denk dat laatste...
pagina laatst gewijzigd op

1489 opmerkingen

Lekker boeie, je had het tog al niet naar je zin met dr.­ Hoop dat je die andere chickie goed hebt gegeven ouwe!
het kan wel laf zijn maar als je vriendin zo doet zou ik niet veel zin hebben om met haar te gaan praten:P
tja laf???? het had inderdaad op een andere manier gemoeten.
maar snap ook wel als je feestje hebt geen zin hebt in een een zeikwijf die continu belt.je bent niet iemands bezit in een relatie maar een toevoeging die het leven leuker en mooier moet maken.
als je een goede relatie hebt ga je niet met een ander mee.
dus deze relatie was toch al verdoemd om te mislukken.
en nee moet er ook niet aan denken om naar huis te gaan en dat daar een viswijf me staat op te wachten die me avond vernageld.
dus begrijp je wel maar is niet helemaal netjes.;p;p
Ook al was de relatie slecht, als je lang een relatie hebt is het wel zielig als je haar dan dumpt via sms, en dan ook nog met iemand anders mee gaat...­T had ook andersom kunne gebeure...­

Majah
Blijkbaar terecht dat ze niet veel vertrouwen in je had:
Je dumpt haar per sms en nokt m meteen af met n ander, stoer hoor (Y) en dat dan ook nog op internet zetten...:no:
best lullig, maar uit is uit toch?
Geen wonder dat je maar 6 vrienden hebt.­
Uitspraak van Ephaedra op donderdag 6 september 2007 om 16:11:
Geen wonder dat je maar 6 vrienden hebt.­

Hahahaha :D
Uitspraak van The Beast op woensdag 15 augustus 2007 om 19:50:
BLIJ DAT IK GEEN VRIENDIN HEB en k zal ervoor zorgen dat da ook NOOIT zal gebeuren.­

Omg..
Weet je wanneer je pas een slechte vriendin hebt?, als ze je niet voor een avond alleen laat uitgaan. Hoeveel mannen zijn er wel niet die alleen met hun vrienden of vriendgroep uitgaan, zonder dames. Een ander verhaal is het weer als die vent ook echt vreemd gaat. Maar als je een hechte band hebt met je vriendin moet je toch voor een avond alleen weg kunnen zonder haar.

Aldus, Docter LOVE:p
asociale hufter ben je zeker, veel begrip zul je dan ook wel niet krijgen.­
Ik heb dan nooit iemand gedumpt via een sms, vreemd gegaan ben ik wel.­ excuus? nee die bestaan daarvoor niet.­
t domme is, dat ik je snap maar je had beter moeten weten.­
ik zou je dood maken jongen ik zweer het je!!!
als je echt lef hebt maak je 't uit face 2 face en niet via sms
Oke,bij jou gelden de 3 A's:

Achterbaks,
Associaal,
Arrogant!!!!!!
Gatverdamme, jij hebt nooit van je vriendin gehouden, als je echt van haar had gehouden had je het op een volwassen manier opgelost.­

Wat een mietje ben jij! ik zou nog nieteens op jou willen poepen en pissen want dat ben je niet waard!
het is een zwaar lullige actie, en onder invloed zijn is geen excuus
later krijg je waarschijnlijk spijt, maar de kans is er nu wel dat zij er nu over na gaat denke
toch is het stom wat je doet....­
ik ga je niet voorrot schelde zoals de rest hier, dat is te laag, nog lager dan je eigen actie
Het had mijn vriendin niet moeten zijn die mij steeds belde had die telefoon van haar op laten vreten vrouwen die je altijd de kont achterna bellen zijn gewoon irritand
Uitspraak van The Beast op woensdag 15 augustus 2007 om 19:50:
BLIJ DAT IK GEEN VRIENDIN HEB en k zal ervoor zorgen dat da ook NOOIT zal gebeuren.­

niet dat ik er iets tegen heb,,maar ben je homo?
niets voelt zo lekker als échte liefde van een vrouw voor jou ;)
Haha beste actie! Ag sommige mensen verdienen het om zo gedumpt te worden..­
laatste aanpassing
Ik vind het wel tof om een uitgebreid stuk te lezen over hoe je het hebt 'aangepakt'.­ Ze kan nu niet tegen dr vrienden en omstanders zeggen dat je dr gedumpt hebt en dat het allemaal jouw schuld was.­ Ik vind dat je het goed hebt aangepakt! Heb je nog gezeik met dr gehad achteraf?
Uitspraak van BlackRose op donderdag 20 september 2007 om 16:49:
het is een zwaar lullige actie, en onder invloed zijn is geen excuus
later krijg je waarschijnlijk spijt, maar de kans is er nu wel dat zij er nu over na gaat denke
toch is het stom wat je doet....­
ik ga je niet voorrot schelde zoals de rest hier, dat is te laag, nog lager dan je eigen actie

Hoezo? Dat jij en ik het anders zullen doen hoeft toch niet te zeggen dat hij dat ook maar op die manier had moeten doen :P? Zoek eens de positieve dingen in zn verhaal.
Uitspraak van Mikidney op donderdag 20 september 2007 om 16:21:
Gatverdamme, jij hebt nooit van je vriendin gehouden, als je echt van haar had gehouden had je het op een volwassen manier opgelost.­

Wat een mietje ben jij! ik zou nog nieteens op jou willen poepen en pissen want dat ben je niet waard!

zou jij willen dat je een bezitterige en jaloerse vriendin had:O
denk het niet heO:)
iemand die je elke moment controleert:(
ze was gwoon un bezitterig irritant tiepje .­ dat deed zij fout .­mer jy was fout toen je haar zo dumpte .­ dat is zwaar klote.­ als je ut doet doe ut goed.­ ga naar haar .­zeg in haar gezegd.­ UT IS OVER.­ is moeilijk weet ik .­ mer wel ut beste
ik vind dat je juist volkomen gelijk hebt (Y)
je hebt je eigen leven en daarin bepaal je zelf wat je doet.
aleen had je het misschien wat tactischer uit kunnen maken ;)
een smsje is wel een beetje laf, maar lijkt op dat moment vaak de beste oplossing :)
ik vind het erg knap vn je dat je dit hebt gedaan,,
Goedsoo(Y)
het had wel op een andere manier gekunt vind ik.
niet dat je toenmalige vriendin super bezig was hoor maar uitmaken via sms en dan meteen die avond met een ander,
lijkt er niet op dat je om je toenmalige vriendin gegeven hebt in mijn ogen,
had eens met dr gepraat dat had mischien beter uitgepakt
;)
respect!!!

:D:D:D

een goeie manier om een relatie te beeindigen is er toch niet, waarom dan niet voor de meest makkelijke manier kiezen?
SMS sturen en telefoon uitzetten :D
Misschien een andere manier om zo'n probleem op te lossen maar meestal niet lijkt mij.. Heb je er tog niet echt fout aan gedaan en blij toe neem ik aan..

Ben ik ff blij dak een supermeisiej heb ;)