Partyflock

Is Wouter Bos homo?!

Is Wouter Bos homo?!

door , gepubliceerd op
RTL Boulevard, Hart van Nederland, Reality Shows. Nederland smult. Volkstammen laten zich iedere avond informeren over het nieuwe botox voorhoofd van Bridget Maasland, het mislukte huwelijk van Piet Paulusma en Joyridende tieners in Texas. Liever shownieuws dan Nova, en Jensen boven Witteman.

Het aanbod op de Nederlandse Televisie baart mij zorgen. Bij Programma's als Shownieuws en Jensen wind ik mij op. Ik krijg de indruk dat een groot deel van onze bevolking, met plezier, en vooral uitsluitend, naar programma's als deze kijkt. Het kijken op zich is geen doodzonde. Een bord patat kan ook lekker zijn. Maar iedereen weet dat alleen patat je uiteindelijk de kop kost. Een TV snackje gaat er soms in als koek. Zo geef ik toe dat ik erg hard heb gelachen om de aflevering waarin Jensen met een afstandsbediening zo af en toe een balletje in de schede van Nederlands pornoster Kim Holland aan het trillen bracht. Dit tot groot genoegen en veel gegiechel van onze Kim. Toch kan het geen kwaad, om zo af en toe een stevig bord boerenkool te nemen in de vorm van bijvoorbeeld Buitenhof, of dan op z’n minst het NOS journaal. Ik wil niet beweren dat ik nooit naar slechte programma's kijk, maar ik zie het als een "plicht" ook serieuze en informatieve programma's te bekijken. Als ik me probeer te verplaatsen in mensen die vrijwel alleen naar commerciële zenders kijken, krijg ik het benauwd en kan ik mij niet voorstellen dat ze het niet erg vinden dat ze geen enkel besef hebben van wat er speelt in de wereld, in de politiek (binnen- en buitenland).

Je kunt nou eenmaal niet weten op wie je moet stemmen als je beeld van wereld bepaald wordt door het geneuzel van Patty Brard en Gerard Jolink. Het is om te huilen, als NOS Journaal voor de verkiezingen de straat op gaat om meningen te peilen. “Provicinciale staten? k zou niet weten”. Tweede Kamer verkiezingen? Allemaal zakkenvullers, was Pim er nog maar!”

De kwaliteit van programma's op commerciële zenders is bespottelijk laag. Populairste onderwerpen zijn: De showbizz, seks en de zogenaamde makeover programma’s waarin Annette uit Olst, of Marjan uit Venlo nieuwe billen krijgt. Het is gevaarlijk om uitspraken te doen over het intellect van de gemiddelde SBS 6 kijker. Maar als een paal boven water staat, dat hij van televisie kijken wel èrg weinig opsteekt. De kans dat hij zich zorgen zorgen zal maken over de opwarming van de aarde en de spanningen in het midden oosten lijkt me klein. Dit valt hem niet kwalijk te nemen, maar misschien word het tijd dat hij eens tegen zichzelf in bescherming wordt genomen. Het is wachten op actie van het nieuwe Kabinet. Balkenende en Rouvoet zijn, nu er zonder de VVD geregeerd wordt, aan hun stand verplicht om iets te doen aan het aanbod op de commerciele zender. Een begin is gemaakt met de strijd tegen de belspellen.

Je zou kunnen stellen dat mensen zelf mogen weten waarnaar ze kijken. Ik ben het daar deels mee eens, alleen maak ik mij ernstige zorgen over de toekomst. Veel mensen, en zeker mensen van mijn generatie zijn weinig maatschappelijk betrokken. Het is duidelijk dat mensen te veel troep kijken. In plaats van het NOS-journaal kijkt een grote groep Hart van Nederland. Dit nieuwprogramma is zò bekrompen en vertelt zò weinig over de echte grote wereld, dat ik vaak zin heb om mijn televisie uit het raam te gooien. De showbusiness schijnt het belangrijkste te zijn wat er is, nieuwe relaties en verhoudingen worden schaamteloos besproken. Men hoort liever Albert van der Linden vertellen over de nieuwe vriend van Gordon, dan Philips Freriks over de spannende presidentsverkiezingen in Frankrijk. De nadruk ligt op uiterlijk, showbusiniss, make-overs (huis, tuin en uiterlijk), geld, domme spelletjes, knappe mensen, vakanties en sensationele gebeurtenissen met een ramptoeristische ondertoon. De presentatoren zijn vaak mooie mensen, dus niet alleen de programma's gaan over mooi zijn of worden, de mensen die het presenteren zijn het ook nog eens. Veel meisjes in de puberteit, vooral kwetsbare, zien dit als een norm en eisen van zichzelf dat ze ook mooi MOETEN zijn. Dit zorgt voor problemen als anorexia, depressieve gedachten en onzekerheden. Mooie kleren zijn natuurlijk ook van levensbelang.

Misschien moet ik me erbij neerleggen dat we in een smakeloos land wonen, terwijl we een toonaangevend land zijn geweest, op cultureel gebied. Het niveau daalt en de instelling van mensen word negatief beïnvloed door onbelangrijke en domme programma’s. Dit zal uiteindelijk problemen opleveren, misschien een kabinet met Pa Tokkie als minister van Defensie?
pagina laatst gewijzigd op

526 opmerkingen

Uitspraak van :) TINKERBELL :) op maandag 4 juni 2007 om 13:20:
Ongelovelijk dat we in Nederland ons druk maken over het feit of iemand homo is of niet

idd hebbe we geen eigen leven meer
goeie column, maarr..
als de Nederlandse bevolking deze programma's niet wil bekijken, dan bestonden deze programma's ook niet en was de hele commerciele tv niet van de grond gekomen. Het blijkt dus dat Nederland het leuk vindt, en daar zijn die Nederlanders zelf verantwoordelijk voor.

Algemene ontwikkeling is niet voor iedereen weggelegd, maar een mix van crap en informatieve programma's is nog steeds de beste combi als je het mij vraagt. Beetje voor de fun en een beetje voor de kennis.

Oh trouwens:

Uitspraak van appie010 op donderdag 7 juni 2007 om 11:06:
wouter bos wordt in zijn kont geneukt door balkende

Het is Balkenende, geen Balkende.
Uitspraak van myrthe, op zaterdag 9 juni 2007 om 19:57:
Uitspraak van :) TINKERBELL :) op maandag 4 juni 2007 om 13:20:
Ongelovelijk dat we in Nederland ons druk maken over het feit of iemand homo is of niet

idd hebbe we geen eigen leven meer

helemaaal mee eens :cheer:
Uitspraak van mercedes300ce24 op vrijdag 8 juni 2007 om 09:00:
en laat ze na 12 uur snachts ook eens wat fatsoenlijks uitzenden, want het is allemaal van die achtelijke belspellen en tellsel en sex reclames.­
laat ze er eens een paar goede films opgooien ofzo......­

Zelfs om 8 uur zijn er al sex reclames .. dat is toch niet meer normaal ..? :O In wat voor zieke wereld leven wij..?
Uitspraak van arnoud :bier: op zaterdag 9 juni 2007 om 21:15:
Uitspraak van myrthe.­ op zaterdag 9 juni 2007 om 19:57:
Uitspraak van TINKERBELL op maandag 4 juni 2007 om 13:20:
Ongelovelijk dat we in Nederland ons druk maken over het feit of iemand homo is of niet

idd hebbe we geen eigen leven meer

Nopee.. Wat boeit het als die al homo uis .. daar gaat deze column toch nit eens over..?
Lol 75% heeft volges mij de column nie geleze:P
Uitspraak van Foltergeist op woensdag 23 mei 2007 om 00:04:
South Park (L) (al heeft dat vaak nog een achterliggende gedachte ook, jammer dat de meeste mensen die niet zien)

ben ik het helemaal mee eens

en ook mooi geschreven trouwens.. Top
Op titel van column heb ik eigenlijk maar 1 ding te zeggen...­

LB (Lekker belangrijk dus)

Maar ben het er mee eens dat kwaliteit programma's ver te zoeken is
laatste aanpassing
Ik ben wel fan van discovery channel
vooral als er niks anders op tv is

lekker kijken naar krabben vangen op de Beringzee enzo
jaja heb ik altijd wat boeiends te vertellen hahaha
ik maak geregeld de blits met mn verhalen
laatste aanpassing
als je homo opzoekt in het woordenboek zie je een foto van wouter bos
haha dat mensen niet snappen dat dit helemaal niet over wouter bos gaat :S
goede column, helemaal mee eens (Y)
Sjonge jonge jonge,waar maken jullie je druk om zeg..­laat die man of wie dan ook maar.­

Wat een negatieve energieen allemaal.­
FUCK DE POLITIEK IK GA VOOR DE MUZIEK
en alles wat we horen, is hardcore in me oreeeenN!!!
terreur in je eur, en geen politiek gezeur
het zijn allemaal homo's, ik intereseer me niet voor politiek
er word toch nooit naar je geluisterd
MAZZZZOOOOLLLL
boeiend...­
Uitspraak van × L. op donderdag 7 juni 2007 om 17:47:
Allemaal gezeur..­ Laat die man tog lekker met rust...­ Wat een gedoe

Idd :S boeiend.
Uitspraak van ×Verwijderd. op maandag 11 juni 2007 om 22:29:
Lekker boeiend

je snapt tog hoop ik wel dat dit niet over wouter bos gaat?? ff goed leze tjappies
Heel slim om zoon titel te pakken... Dit trekt aandacht... Alleen begrijpt de Sbs-kijker waarschijnlijk niet dat dit niet de essentie van de column is! Lezen voordat jullie oordelen, het gaat niet er om of hij homo is, of dat links fout is(mensen die altijd maar roepen dat een kant goed is, meestal rechts, weten vaak nieteens wat het inhoudt en associeren het met verkeerde denkbeelden en ideeen. Maar dat is een andere discussie!)!!!

Ook je column, helemaal mee eens... Al vind ik t ook wel heerlijk om soms hersenloos make-over programmas te kijken... Maar dat zullen we allemaal wel doen! Ook heel goed geschreven ;)!
Jah hij heb een relatie met zijn kapper..­ het wordt binnen de politiek stil gehouden.­ Zijn vrouw en kinderen weten er van.­
Uitspraak van barbii op zaterdag 9 juni 2007 om 20:37:
goeie column, maarr..­
als de Nederlandse bevolking deze programma's niet wil bekijken, dan bestonden deze programma's ook niet en was de hele commerciele tv niet van de grond gekomen.­ Het blijkt dus dat Nederland het leuk vindt, en daar zijn die Nederlanders zelf verantwoordelijk voor.­

Algemene ontwikkeling is niet voor iedereen weggelegd, maar een mix van crap en informatieve programma's is nog steeds de beste combi als je het mij vraagt.­ Beetje voor de fun en een beetje voor de kennis.­

Helemaaaal mee eens :D
Zkr met dit collum eens, en


Uitspraak van ¬ GGK op zaterdag 16 juni 2007 om 12:24:
Helemaaaal mee eens

ben ik het dus zkr niet mee eens, als alles van de grond zou komen waar mensen zin in hebben en leuk vinden zal er vrij weinig van komen, drugs word ook tegengehouden en alcohol, roken. zoiets is het dus ook bij de commercie tv vind ik. niet alles moet op tv komen omdat mensen het leuk vinden!
Uitspraak van TinkelTeefje:mixje: op donderdag 7 juni 2007 om 21:20:
in belgie heb je een goeie partij..­
extreem rechts..­ vlaams blok dacht ik..­

Vlaams Belang :frusty:

Als je al niet eens zeker weet welke partij het is, hoe kun je dan een oordeel geven? Ken je hun standpunten?

Zucht...
het zijn allemaal homo s
ja zie hem in de jurk dan..

en ook nog jumpen das helemaal gay..

een beetje overdreven die column
waar mensen zich tegenwoordig druk over maken de tering
en dan zo'n lul verhaal whaha
laatste aanpassing
Uitspraak van barbii op zaterdag 9 juni 2007 om 20:37:
Algemene ontwikkeling is niet voor iedereen weggelegd, maar een mix van crap en informatieve programma's is nog steeds de beste combi als je het mij vraagt.­ Beetje voor de fun en een beetje voor de kennis.­

(Y)
als ik de reacties op de column lees maak ik me pas echt zorgen, maar ik denk dat 't gemiddeld iq hier ook wel vrij laag ligt..­