Partyflock

Betrapt..

Betrapt..

door , gepubliceerd op
Betrapt.. (afbeelding)
Ik ben dertien jaar en zit op mn bed. Voor me ligt een breakout! Met een foto van een mooie vrouw. Ik voel een opwinding in mijn broek en kan de verleiding niet weerstaan om mezelf te bepotelen. Ik ga erbij liggen en sluit mijn ogen. Dan hoor ik plotseling van dichtbij: Frank? Ik doe mijn ogen open en op dat moment gaat de deur van mijn slaapkamer open. Ik kijk met grote ogen recht in het gezicht van mijn moeder. Ze kijkt me lang genoeg aan om te zien wat er aan de hand is en doet de deur snel weer dicht. Mijn hoofd explodeert bijna. Ik schaam me kapot. Ik ga meteen slapen en hoop dat er nooit meer iets over gezegd wordt. En dat gebeurde ook niet. Op een dag moet het besef bij ouders komen dat je kinderen seks hebben. Je kinderen veranderen van onschuldige wezentjes naar geile pubers. Van zoete kinderdromen naar hete natte dromen. Van Turtle pop naar Tarzan Dildo. Van ballon naar condoom. Ouders weten het, maar zwijgen erover. Kinderen weten dat de ouders t weten, maar zwijgen nog harder. Het is een stilzwijgend onderling besef.

Want op een dag komt het besef dat ook je ouders ook seks hebben. De gedachte alleen al is verschrikkelijk, nog erger is het als je het mee moet maken omdat je huis toevallig dunne wanden heeft. Je beseft je dat je ouders geen geslachtsloze wezens zijn die er enkel zijn om jou op te voeden, nee, het zijn mensen van vlees en bloed. Je ouders hebben seks. En het is waarschijnlijk niet bij die ene keer gebleven om jou te verwekken, maar het is vaker gebeurd.
En ga er maar van uit dat ze het nog steeds doen.

Het is daarom noodzaak om je seksleven buiten dat van je ouders te houden. Ik probeerde altijd zo onschuldig mogelijk over te komen. Mijn vriendin bleef bij me slapen, maar dat was op mijn slaapkamer, waar mijn ouders dan ook niet kwamen. We kleedden ons aan als we gaan ontbijten, zoals mijn ouders dat ook doen. We hielden de twee werelden gescheiden.

Maar soms kom je in een situatie terecht dat je de twee werelden niet meer gescheiden kunt houden. Ik lag met mn vriendin in bed, mn ouders waren niet thuis, we stoeiden wat. We kusten, we lachten en van het n kwam veel van het ander. We waren niet bepaald stil, integendeel zelfs. Toen we later beneden kwamen, bezweet en wel, ontdekte ik mijn vader op de gang. Hij was thuis! De! Hele! Tijd! Met een rood hoofd liep ik langs mijn vader. Goedemorgen jongens! zei hij, en hij knipoogde. En knipoog. En ik wist genoeg.
pagina laatst gewijzigd op

765 opmerkingen

die laatste zin heb ik ook meegemaakt :rot:..
hAHAHAHA lkker lullig maar ja zo is ut eenmaal;-)
jah daar moet je meej oppasse;):P
Uitspraak van * R&B *` op donderdag 12 april 2007 om 18:11:
Daarom heb ik een briefje met ALTIJD EERST KLOPPEN!!! op de deur gehangen...

slim bed8
Zulke dingen gebeuren idd in het egt maar mooi verhaal hoor.:lol:

xxuss, Linda.


(F).
doedemorgen JONGENS???
heb je nog een deel achterwege gelate frank?
wat ben ik blij dat mijn ouders niet vaak op mijn kamer komen als mijn vriend bij mij is en als ze mij dan nodig hebben roepen ze wel naar beneden.
mijn schoon vader(schoonouders zijn geschijden en mijn vriend woont nog bij zijn vader) geeft er niks om als mijn vriend en ik samen boven zijn roept hij alleen als er bezoek is voor ons anders laat hij ons lekker met rust.
dus ik hoef niet zo bang te zijn dat mijn ouders de kamer binnen komen lopen of mijn schoonouders:P
WHAAAHAHAAH VETTT!!! idd!
kweet nog wel dat me zusje bij me ouders de kamer binnenliep... ik slaap op zolder en me ouders en me zusje een verdieping lager...

Hoorde me zusje naar binnen met een vraag... Mama?

oow..... uuh sorry... hahahaah

Ik wist meteen genoeg :D

Zo super vet!
het ging bij mij wel anders haha :D

maar leuk stukje hahaha
Doe moeilijk!!

Sex is Sex!

jij heb het, een heleboel mensen hebben het!

als je er maar om kan lachen met zn allen
haha! Door je ouders betrapt worden is erg maar....wat dacht je van betrapt worden door een vriendje van je jongere broertje??

Die dan ook nog in de deur opening blijft staan en maar uhh uhhh ohh roept?
Najah zo erg was het voor mij niet.....ik kreeg er de slappe lach van maar mijn ex...Tjah die had er de pest over in....Want met de sex was ik klaar voor die dag....
leuk stukje ook :)
ut sal jeh maar gebeureh haha:P
Wees blij dat hij niet naar boven kwam ;)
heb met veel plezier dit verhaal gelezen..wat een humor haha...echt coole vader:D
Het is pas kut als je bed in een x doorzakt.. en dan ook nog een smoes verzinnen dat je lag te stoeien.. maar je word wel knalrood als je beneden komt.. Hahahha dat was echt erg..
hahah, geweldig
rg herkenbaar :D

ben blij dat ik m'n eigen hut heb nu
ben blij dat ik lekker op mezelf woon ;)
mr het is wel humor ;)
nja niet elke ouders zijn ut zelfde... toen ik nog thuis woonde... en dan tijdens ut eten nog wel ging ut vaak over sex.. en dan de ouders die het der over hebben!!
Ja dunne wandjes is klote... heb vaak genoeg me ouders gehoord!!

Geen last meer van... woon gelukkig al een tijd je opmezelf.. dus ze kunnen nu neuken... wat ze willen!!

En reken maar dat ze de vlag hebben uitgehangen toen ik ut huis uit ging !!:P:D
kheb me dochter betrapt op de bank ik was dus ook thuis haha !!!!heeeeeeeej je ben jong en je wil wat !!!!!
Tja het eeuwige probleem van thuiswonen, mijn ex zijn familie was geheel doorgeslagen wat sex betreft.
Ik ben opgevoed met het idee dat je sex voor jezelf moet houden en als meisje van 15 zeker, maar zijn ouders waren er juist extreem open in en dat leverde hele vervelende situaties op.
kan me nog herinneren dat mijn ex en ik stonden te douchen en dus ook een beetje stonden te sexen onder de douche zijn ouders waren niet thuis en er was wel een regel in hun huis, de deuren mochten niet op slot. Maar ze waren er toch niet dus de deur hoefde niet op slot. we stonden dus heerlijk te sexen onder de douche komt zijn pa de badkamer in, kijkt naar ons en zegt ik moet hier even water pakken.
blijft met een emmer in de badkamer staan terwijl hij hem vult met onze douchekop. dat was pas een bizarre situatie en achteraf in mijn ogen ook absoluut niet gezond maar ik zeg al ik was destijds 15.
Hierna zijn dit soort dingen nog veel vaker gebeurt, met een camper op vakantie met zijn ouders en zijn zus en dr vriend en dan dus gewoon verplicht worden om tijdens de rit bij de partner van de ander in bed te moeten slapen want anders zou je je eigen partner afleiden onder het rijden ( als deze aan de beurt was om achter het stuur te kruipen )kortom ik heb dus de hele rit naar denemarken bij de vriend van de zus van mijn ex in bed gelegen.
gebeurde ook vaak als mijn ex en ik bezig waren dat zijn ouders opeens binnenkwamen om te vragen wat je wilde eten of iets dergelijks. Werd echt raar met sex omgegaan eigenlijk werd er gedaan alsof het hetzelfde was als de afwas doen.
Dit heeft mij wel voor de rest van mn leven een vreemde kijk op sex gegeven helaas.
Wat de collum betreft; dit zijn van die dingen die je hele leven bij zullen blijven achteraf kan je erom lachen.
kan me ook nog een keer herinneren dat ik met een vriendje bezig was op zolder en het ging er redelijk ruig aan toe. het was een mooie dag en mijn raam stond open. toen ik beneden kwam met mijn gezicht zo neutraal mogelijk zei mijn pa tegen ons, doe de volgende keer wat zachter heel de buurt heeft jullie gehoord das pas balen.