Partyflock

Binnenstebuiten

 

Binnenstebuiten

door , gepubliceerd op
Binnenstebuiten (afbeelding)
Laatst kwam ik die ene jongen tegen, die ik lang niet had gezien. In de tijd dat ik hem niet had gezien was ie wat aangekomen, kan gebeuren natuurlijk. Ik betrapte mezelf op de gedachte dat hij toch minder leuk was, met die bolle wangen en zijn shirt een maatje groter. Op hetzelfde moment zei de politiek correcte stem in mijn hoofd dat dat niet eerlijk was, het was immers dezelfde gast!

Tsja, daar had die stem dan weer gelijk in. Innerlijk en uiterlijk spelen allebei een grote rol in het bepalen of iemand ‘leuk’ is en bij deze jongen had uiterlijk de overhand gehad. In eerste instantie kijk ik altijd naar uiterlijk en ben ik toch vrij kritisch. Arrogant kan je het ook wel noemen, als ik wegdraai wanneer een jongen een praatje met me probeert te maken die, volgens de is-ie-lekker-of-niet-meter in mijn hoofd, niet leuk genoeg is. Ik schaam me voor deze eigenschap en ik zou meer mensen de kans moeten geven, aangezien er veel mensen zijn die ik leuker begin te vinden zodra ik ze beter leer kennen. Alsof je dan door hun flaws heen kijkt, ofzo. Iets als liefde maakt blind, maar dan zonder dat het begonnen is met liefde.

Nu zat ik laatst te denken, een mens bestaat uit twee delen: een lichaam en een ziel. Mijn ziel bestuurt mijn hersens, mijn lichaam, weet wat ik voel, zeg, denk, weet wat ik wel en niet wil. Mijn lichaam is maar een verpakking die ik erbij heb gekregen. Hoe die verpakking uit mijn moeder kwam en zich verder zou ontwikkelen, wist niemand. Tegenwoordig kun je je verpakking zoveel aanpassen als je wil. Maar stel nou dat iedereen gewoon elke dag een ander ‘pak’ zou kunnen aantrekken? ‘s Ochtends opstaan, een ander lichaam uit de kast trekken en rits dicht. Dezelfde persoon in een ander lichaam, gewoon omdat het kan. Dan heeft die lekkere jongen van gisteren misschien vandaag wel zijn lelijke pak aan. Maakt dat hem dan minder leuk? Mijn gevoel zegt waarschijnlijk ja, maar mijn hoofd roept nee. Ik heb me voorgenomen om met deze gedachte minder snel anderen te veroordelen of een conclusie over ze te trekken. Bedenk zelf maar eens hoe vaak je iemand ziet en gelijk een gedachte door je hoofd schiet.

Wat ik nou mooi vind aan feestjes bezoeken, is dat ik niet meer de nadruk leg op de negatieve, maar juist op de positieve punten. Ik vertel mijn nieuwe beste vriendinnen hoe mooi ze er uit zien, we delen de websites waar de mooie pakjes vandaan komen, doen elkaars door zweet uitgelopen make-up goed, lenen lipgloss en andere attributen uit en geven de wc-papier door wanneer die op is. Verliefde stelletjes vind ik extra schattig, ik vertel alle mannen dat ze een mooie vriendin hebben en dat ze er goed voor moeten zorgen en de dames dat ze trots mogen zijn op zo’n lekkere vent! Mijn partymaatjes zien er beter uit dan ooit tevoren. Iemand in een rolstoel met een scheef bekkie wordt niet nagekeken, maar krijgt extra respect omdat hij, ondanks zijn verlamdheid, van binnen net zo van het feest geniet als iedereen.

Iedereen is lief, mooi, is het waard om een praatje mee te maken, een rondje mee te lopen, even mee te knuffelen, een dansje mee te doen en op de foto te gaan. Wanneer ik eindelijk wakker word en de zon niet opkomt, maar ondergaat, begint het feest weer te leven. De foto’s vertellen het verhaal van een avond die in mijn herinnering misschien tien minuutjes heeft geduurd. In de memopad van mijn telefoon vind ik namen, e-mailadressen en Partyflock accounts van mensen die ik maar eens een berichtje moet sturen, omdat zij waarschijnlijk mijn avond net dat ene stukje mooier hebben gemaakt.

Bedankt lieve partygangers, samen maken we er iets moois van!
pagina laatst gewijzigd op

60 opmerkingen

Herkenbaar :-)

Des te jammer dat we doordeweeks op heel andere voet met elkaar omgaan....
Uitspraak van Niek op woensdag 26 oktober 2011 om 00:31:
Des te jammer dat we doordeweeks op heel andere voet met elkaar omgaan....­

:lol: hoe vaak ik al wel niet dé oplossing voor wereld vrede op een feest heb moeten aanhoren. Dominantie en dat soort 'negatieve' aspecten van de mens hebben we er nou ook eenmaal bij gekregen. It can't all be fun & games :). Dan werd het ook een hele saaie wereld!
Uitspraak van Heartpressure op woensdag 26 oktober 2011 om 00:57:
Dominantie en dat soort 'negatieve' aspecten van de mens hebben we er nou ook eenmaal bij gekregen


Gast, dat is simpelweg een (bij)product van de zieke en egoïstische maatschappij waar we momenteel in leven.... word je geboren met haat, jaloezie en vooroordelen? Dacht het niet....

Gelukkig zijn er feestjes (h)
Of het nou het 'gabber' gevoel op een feest is (ook op niet hardcore feesten). Of de alcohol, volgens mij is elk feest een manier om te ontkomen aan de ellende van het dagelijks leven en elkaar te respecteren, zoals het altijd hoort.
Gewoon even lekker losgaan met jan en alleman.
Verschillende culturen die samen komen, niemand die elkaar raar aankijkt. Niemand die boos word als je diegene per ongeluk aanstoot, of op zijn/haar tenen stapt. Nee, even lachen, excuus, ff dansen of een drankje geven en het is vergeten.

Dit geldt niet voor iedereen; Mensen die drugs gebruiken verpesten meestal voor anderen het feest. (nogmaals, dit geldt niet voor iedereen)

Onzinnig gelul; Als we gewoon geld weg doen en nonstop feesten is er wereldvrede haha

Dat is mijn idee om het kort te houden.

Partyspirit zou in het dagelijksleven tot toepassing moeten komen, zou een hoop verbeteren in de maatschappij. :)

-The Nobody
Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 26 oktober 2011 om 01:18:
Mensen die drugs gebruiken verpesten meestal voor anderen het feest.­

ligt er ook maar aan wat voor drugs?? Nog nooit iemand agressief zien worden van xtc/mdma.

Denk dat er meer verziekt wordt in het uitgaansleven door drank alleen dan door drugs!
Ben ik het ook wel mee eens idd.­
Drank kan mij nog wel eens agressief of irritant maken.­
Wat wel slecht voor de sfeer is(vind ik) is mensen die te veel gebruiken en dan ineens bad gaan, outgaan, flippen schuimbekken enz.­
Daar wordt ik echt niet vrolijk van, gelukkig in onze groep nog nooit voorgekomen.­ Mensen moeten hun grenzen kennen met drugs dan is de sfeer er echt niet minder op!
Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 26 oktober 2011 om 01:18:
Dit geldt niet voor iedereen;­ Mensen die drugs gebruiken verpesten meestal voor anderen het feest.­ (nogmaals, dit geldt niet voor iedereen)

Wel duidelijk dat je nog niet veel feestjes hebt gehad, mensen die alcohol drinken kunnen juist dingen verpesten ;)
NEE MENSEN! Begin nou niet weer zo'n eeuwige wel/geen drugs of drank discussie. Daar gaat deze column totaal niet over! :nee:
Uitspraak van Sieb op woensdag 26 oktober 2011 om 13:02:
NEE MENSEN! Begin nou niet weer zo'n eeuwige wel/geen drugs of drank discussie.­ Daar gaat deze column totaal niet over!

:lol: (Y)
Tuurlijk, ligt aan wat voor drugs, de persoon zelf en ook alcohol.­ Maar leg het in verhouding? En idd, laten we van dat deel van mijn reactie geen eindeloze discussie maken.­
kippenvel! mooi geschreven dit!
Fucking mooi geschreven!:D
Jij verwoord gewoon even wat velen met jou denkend:D
Tot op het volgende feestje:bounce:
Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 26 oktober 2011 om 01:18:
Of de alcohol, volgens mij is elk feest een manier om te ontkomen aan de ellende van het dagelijks leven en elkaar te respecteren, zoals het altijd hoort.­

Sneu voor je dat je met zo'n negatieve kijk rond loopt, en grappig dat je denkt te weten hoe het zit :)

Punt is, het heeft voor veel mensen helemaal niets met vluchten te maken. Op jonge leeftijd zijn mensen constant opzoek naar nieuwe uitdagingen, prikkels en ervaringen. Feesten en drugs horen daar ook bij.
Mijn doordeweekse leven is geweldig. Ik hoef nergens voor te vluchten. Toch experimenteer ik maar wat graag met nieuwe drugs, en sta ik ieder weekend op 1 of 2 feestjes. Waarom? OMDAT HET VET IS. Nieuwe ervaringen op doen, sociaal contact leggen en bezig zijn met je hobby. Als je feesten als uitvlucht ziet, moet je toch eens achter je oren krabben of je wel goed in het leven staat.

Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 26 oktober 2011 om 01:18:
Dit geldt niet voor iedereen;­ Mensen die drugs gebruiken verpesten meestal voor anderen het feest.­ (nogmaals, dit geldt niet voor iedereen)

ik wil je niet persoonlijk aanvallen, maar als je de ballen verstand hebt van iets, begin er dan ook gewoon niet over.


Maargoed, on-topic: Het leven is een stuk prettiger als je je zoveel mogelijk op het positieve probeert te richten. Sure, sommigen zullen zeggen dat het kortzichtig is en whatever, maar het maakt een stuk gelukkiger. Niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen :)
leuk geschreven :)
Leuke column!

Mensen in een rolstoel die naar feestjes gaan, niks meer dan 100% respect.­ Ik maak ook altijd een babbeltje met ze, vinden ze volgens mij wel prettig!
Uitspraak van RiK :bounce: op woensdag 26 oktober 2011 om 18:30:
Als je feesten als uitvlucht ziet, moet je toch eens achter je oren krabben of je wel goed in het leven staat.­

Lekker kortzichtig. Niet iedereen die naar een feestje gaat is 19 jaar en gaat naar het mbo. Ik geloof best dat sommigen snakken naar een feest omdat ze
door school/werk omkomen van de stress.

Vriendjes maken op een feest, altijd fun :D
Uitspraak van Judas :[ op woensdag 26 oktober 2011 om 19:12:
Lekker kortzichtig.­ Niet iedereen die naar een feestje gaat is 19 jaar en gaat naar het mbo.­ Ik geloof best dat sommigen snakken naar een feest omdat ze
door school/werk omkomen van de stress

En jou antwoord is zo mogelijk nog kortzichtiger. Want alleen 19 jarige MBO studenten hebben een zorgeloos leven?
Ik ben de 19 al lang gepasseerd, en heb altijd op hoger niveau gestudeerd dan MBO, maar ook mijn leventje is vrij zorgenloos. Is maar net wat je er zelf van maakt, en mij gaat het aardig goed af.
Heel leuk & herkenbaar geschreven (Y)
Waren de mensen maar altijd zoals op feestjes ^^
op de heren wc is het ook altijd zo gezellig op feestjes hahaha ;)
en geven de wc-papier door wanneer die op is ????

Bha wat vies ;-)
1 a 2 feestjes per weekend??? Zo op je profiel te zien heb je 103 feestjes bezocht... Laten we er van uit gaan dat je een feestje bent vergeten, een feestje niet kon toevoegen etc... Al met al 115 feestjes.... Volgens bovenstaande ben je al heel wat jaartjes ouder dan 19, dan vraag ik me af he.... Of je komt net kijken, of je probeert jezelf een beetje stoer neer te zetten??

Als het laatste van toepassing is, doe maar niet... Daar heeft niemand behoefte aan!

@ columgirl ---> cool geschreven (y)
laatste aanpassing
Uitspraak van RiK :bounce: op woensdag 26 oktober 2011 om 19:39:
En jou antwoord is zo mogelijk nog kortzichtiger.­ Want alleen 19 jarige MBO studenten hebben een zorgeloos leven?
Ik ben de 19 al lang gepasseerd, en heb altijd op hoger niveau gestudeerd dan MBO, maar ook mijn leventje is vrij zorgenloos.­ Is maar net wat je er zelf van maakt, en mij gaat het aardig goed af.­

Ik mag hopen dat je begrijpt dat dat een voorbeeld was?
Het is idd net wat je er zelf van maakt, maar dan nog; kan het bezoeken van een feestje dan geen reden zijn om er 'ff tussenuit' te zijn? ;)
Uitspraak van Christa! op donderdag 27 oktober 2011 om 00:34:
Of je komt net kijken, of je probeert jezelf een beetje stoer neer te zetten??

"45 feesten bezocht"

:facepalm:
Nu zat ik laatst te denken, een mens bestaat uit twee delen: een lichaam en een ziel.

en je geest dan ? :P :)
Uitspraak van JipTriPP op donderdag 27 oktober 2011 om 01:49:
Nu zat ik laatst te denken, een mens bestaat uit twee delen: een lichaam en een ziel.­

en je geest dan ?

het is al nergens bewezen dat de ziel of geest al bestaat..
Uitspraak van Qwaribo op donderdag 27 oktober 2011 om 09:39:
het is al nergens bewezen dat de ziel of geest al bestaat..­

Volgens Aristoteles wel :)
Uitspraak van O L A op donderdag 27 oktober 2011 om 12:46:
Volgens Aristoteles wel :)

Dat is een filosoof.. omdat iemand denkt dat mensen een ziel hebben en op basis daarvan een goede theorie heeft dan wil dat nog niet zeggen dat het ook zo is.

Er is dus geen bewijs :)
laatste aanpassing
Ik dacht dat het over joints draaien ging :roflol:

Uitspraak van Bup op woensdag 26 oktober 2011 om 19:02:
Ik maak ook altijd een babbeltje met ze, vinden ze volgens mij wel prettig!

moet haast wel, immers kijken ze tegen iedereen zn zaakje aan, zou ook blij zijn alsi k dan een keer een gezicht heb om tegen aan te kijken :P

Uitspraak van Qwaribo op donderdag 27 oktober 2011 om 12:59:
Dat is een filosoof..­ omdat iemand denkt dat mensen een ziel hebben en op basis daarvan een goede theorie heeft dan wil dat nog niet zeggen dat het ook zo is.­

ze zegt toch ook niet dat het zo is...ze zegt dat het VOLGENS aristoteles bewezen is :)

Uitspraak van RiK :bounce: op woensdag 26 oktober 2011 om 18:30:
Punt is, het heeft voor veel mensen helemaal niets met vluchten te maken.­ Op jonge leeftijd zijn mensen constant opzoek naar nieuwe uitdagingen, prikkels en ervaringen.­ Feesten en drugs horen daar ook bij.­
Mijn doordeweekse leven is geweldig.­ Ik hoef nergens voor te vluchten.­ Toch experimenteer ik maar wat graag met nieuwe drugs, en sta ik ieder weekend op 1 of 2 feestjes.­ Waarom? OMDAT HET VET IS.­ Nieuwe ervaringen op doen, sociaal contact leggen en bezig zijn met je hobby.­ Als je feesten als uitvlucht ziet, moet je toch eens achter je oren krabben of je wel goed in het leven staat.­

het is misschien verkeerd uitgelegd door hem...vluchten is ook geen goed begrip...maar eerder het even minder serieus zijn dan in het normale leven waarin je naar school en/of werk gaat
je vlucht als het ware van de realiteit en je laat jezelf lekker gaan....ook een manier van vluchten toch, alleen met een midner negatieve lading :)

verder wel eenj leuke column...als iedereen nou in het dagelijks leven net zo aardig en chill tegen elkaar is als op party's is de wereld een stuk vrediger :D
Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 26 oktober 2011 om 01:18:
Dit geldt niet voor iedereen;­ Mensen die drugs gebruiken verpesten meestal voor anderen het feest.­ (nogmaals, dit geldt niet voor iedereen)

:facepalm:, als iemand zn feest verpest is/wordt, heeft deze persoon t aan zichzelf te danken.
iedereen bouwt zn eigen feestje, met elkaar uiteindelijk.. maar de negatieve invloeden moet je daarbij links laten liggen..:yes:
mocht je zelf deze negatieve invloed zijn, wordt je vanzelf afgevoerd door de desbetreffende security ..:[

enne, ik sta liever in een zaal met 30.000 pillenfretende/pepsnuivende partyfreaks ,
dan in een kroeg met 20 zatte mensen :kots:
Uitspraak van Qwaribo op donderdag 27 oktober 2011 om 12:59:
Dat is een filosoof..­

En een filosoof zoekt een probleem achter iedere oplossing.

Top column btw!
Uitspraak van De Antiheld op donderdag 27 oktober 2011 om 23:21:
En een filosoof zoekt een probleem achter iedere oplossing.­

Precies en dat DENKT die een oplossing te hebben.. Staat het nog steeds niet vast of het de juiste oplossing is en of zijn gedachte gang klopt.
Uitspraak van [N.G.F.] R. op donderdag 27 oktober 2011 om 21:28:
:facepalm:, als iemand zn feest verpest is/wordt, heeft deze persoon t aan zichzelf te danken.

daarom zijn mijn feesten nog nooit verpest. :)

Uitspraak van Judas :[ op woensdag 26 oktober 2011 om 19:12:
Lekker kortzichtig. Niet iedereen die naar een feestje gaat is 19 jaar en gaat naar het mbo. Ik geloof best dat sommigen snakken naar een feest omdat ze
door school/werk omkomen van de stress.

Vriendjes maken op een feest, altijd fun :D

zo is dat, niet iedereen heeft alles makkelijk, en niet iedereen heeft een stressvrije werk of schooltijd.
sommige problemen kennen geen oplossing.
laatste aanpassing
Leuke column, sluit me er volledig bij aan :)
Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 26 oktober 2011 om 01:18:
Mensen die drugs gebruiken verpesten meestal voor anderen het feest.­

Gast, ga zo iemand die de sfeer loopt te verzieken een vragen wat hij heeft gebruikt die avond!
Kan je garanderen dat ze allemaal alcohol op hebben, en een aantal dan in combi met drugs!


Verder leuke collumn! Héél herkenbaar ook dat lipgloss delen, papier doorgeven etc...
En die stomme ouwehoer praatjes maken zo'n feest en de sfeer zoveel leuker!

En ja, als je iemand eenmaal kent is het makkelijk om voorbij de verpakking te kijken.
Ben dan ook erg blij dat ik een aantal vrienden heb waarbij de utistraling zoveel meer doet dan de verpakking, dat die verpakking van het begin af aan nooit is opgevallen! :)
Mooi verwoord :p
Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 26 oktober 2011 om 01:18:
volgens mij is elk feest een manier om te ontkomen aan de ellende van het dagelijks leven en elkaar te respecteren, zoals het altijd hoort.­
Gewoon even lekker losgaan met jan en alleman.­
Verschillende culturen die samen komen, niemand die elkaar raar aankijkt.­ Niemand die boos word als je diegene per ongeluk aanstoot, of op zijn/haar tenen stapt.­ Nee, even lachen, excuus, ff dansen of een drankje geven en het is vergeten.­

goed verwoord, dat is de reden dat ik ga!
Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 26 oktober 2011 om 01:18:
Mensen die drugs gebruiken verpesten meestal voor anderen het feest.­

Naar mijn ervaring is het JUIST vaak als mensen drugs hebben gebruikt op een feestje dat de dingen in deze column naar voren komen, zoals:
''Ik vertel mijn nieuwe beste vriendinnen hoe mooi ze er uit zien''
''Verliefde stelletjes vind ik extra schattig, ik vertel alle mannen dat ze een mooie vriendin hebben en dat ze er goed voor moeten zorgen en de dames dat ze trots mogen zijn op zo’n lekkere vent!''
'' Iemand in een rolstoel met een scheef bekkie wordt niet nagekeken, maar krijgt extra respect omdat hij, ondanks zijn verlamdheid, van binnen net zo van het feest geniet als iedereen.''
''Iedereen is lief, mooi, is het waard om een praatje mee te maken, een rondje mee te lopen, even mee te knuffelen, een dansje mee te doen en op de foto te gaan.''
En dat vind ik juist zo mooi!

* Op uitzonderingen na natuurlijk.
laatste aanpassing
Leuk geschreven (Y)
Uitspraak van R½je. op woensdag 26 oktober 2011 om 01:33:
ligt er ook maar aan wat voor drugs?? Nog nooit iemand agressief zien worden van xtc/mdma.­

Denk dat er meer verziekt wordt in het uitgaansleven door drank alleen dan door drugs!

haha idd +1

Met drank hoef je niet irritand te doen dan ga ik er volop in,
als ik een pilletje heb gehad is iedereen lief.

En idd zoals hier ook staat,

[Ik vertel mijn nieuwe beste vriendinnen hoe mooi ze er uit zien, we delen de websites waar de mooie pakjes vandaan komen, doen elkaars door zweet uitgelopen make-up goed, lenen lipgloss en andere attributen uit en geven de wc-papier door wanneer die op is. Verliefde stelletjes vind ik extra schattig, ik vertel alle mannen dat ze een mooie vriendin hebben en dat ze er goed voor moeten zorgen en de dames dat ze trots mogen zijn op zo’n lekkere vent! Mijn partymaatjes zien er beter uit dan ooit tevoren. Iemand in een rolstoel met een scheef bekkie wordt niet nagekeken, maar krijgt extra respect omdat hij, ondanks zijn verlamdheid, van binnen net zo van het feest geniet als iedereen.]


Ik herken mij hier 100% in :lol:
Uitspraak van [HC]ROEL op vrijdag 28 oktober 2011 om 12:35:
daarom zijn mijn feesten nog nooit verpest.­

Ja das makkelijk zeggen na twee feestjes haha :rot:
Uitspraak van Bon Vivant op woensdag 2 november 2011 om 16:33:
Ja das makkelijk zeggen na twee feestjes haha :rot:

Sorry dat ik niet al mijn feesten op partyflock zet om er vervolgens over op te scheppen.
En er bestaan ook feesten die niet op partyflock staan? ;)
Uitspraak van [HC]ROEL op vrijdag 4 november 2011 om 12:56:
Sorry dat ik niet al mijn feesten op partyflock zet om er vervolgens over op te scheppen.­
En er bestaan ook feesten die niet op partyflock staan?

Joh, wat een goede beredenering jongen ik ben trots op oe (Y)

Maar ik heb mijn feestjes niet in mijn agenda en archief staan om op te scheppen hoor :lol: weet niet waar je die informatie vandaan haalt :rot:
Ik vind het een bijzonder goed geschreven stuk.­ Ik respecteer hoe eerlijk je naar jezelf durft te zijn.­ Ik denk wel dat je wat kansen mist om het meer diepgang te geven.­ Nu vind ik de oplossing die je aandraagt voor het vraagstuk wat gemakkelijk.­ Je plaatst jezelf in een andere context waarin je anders denkt en handelt.­ Maar dat is geen structurele verandering.­ Het zou meer te bieden hebben als je ook vragen stelt als:
'wat is er op feesten anders dan in het dagelijks leven waardoor ik mijn houding daar verander? Hoe kan ik dat integreren in mijn dagelijks leven en omgeving?'

Gewoon wat tips.­ Het is een van de betere columns die ik hier gelezen heb.­
Uitspraak van Ramon M op vrijdag 4 november 2011 om 20:47:
wat is er op feesten anders dan in het dagelijks leven waardoor ik mijn houding daar verander?

:xtc:


OT; Nice column, herken er veel in ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 26 oktober 2011 om 01:18:
Onzinnig gelul;­ Als we gewoon geld weg doen en nonstop feesten is er wereldvrede haha

Maar als je nonstop feest is het 'speciale' er toch ook vanaf? Je eerste middelbare schooldag (simpel voorbeeld) vond je toch ook spannend? Nou, na 5 jaar was ik er toch behoorlijk op uit gekeken;)
Uitspraak van HKE-Jeroen op maandag 7 november 2011 om 20:04:
Maar als je nonstop feest is het 'speciale' er toch ook vanaf? Je eerste middelbare schooldag (simpel voorbeeld) vond je toch ook spannend? Nou, na 5 jaar was ik er toch behoorlijk op uit gekeken;)

vond mijn eerste schooldag even spannend als mijn laatste, totaal niet dus. :p

maar idd, dan gaat het speciale er van af. vandaar dat ik er onzinnig gelul voorzette. :)
Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 26 oktober 2011 om 01:18:
Mensen die drugs gebruiken verpesten meestal voor anderen het feest.­

Wat is dat nou weer voor onzin :lol:

Dan moet jij maar lekker thuis blijven voortaan ;)
Uitspraak van Tristan op maandag 7 november 2011 om 13:09:

:-) Ook ja. Maar de tolerantie en vriendelijkheid komt ook doordat op feesten de contacten oppervlakkig zijn. Je hebt allemaal hetzelfde belang, namelijk om uit je dak te gaan. Onderwerpen die je bespreekt gaan nooit echt de diepte in. Daardoor kun je het ook nooit fundamenteel oneens zijn met elkaar en is er dus ook geen ruimte voor negatieve emoties. Het is een bewust gezochte schijnwereld waarin je voor heel even ervoor kiest niet onderling te verschillen.
Dat het flinterdun is, wordt wel bewezen door partyflock. Als je bedenkt dat hier de mensen rondzwerven die samen naar de vreedzame feestjes gaan maar in elke discussie elkaar moeiteloos voor rotte vis uitmaken.
Leuk geschreven stukje :D
Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 26 oktober 2011 om 01:18:
Dit geldt niet voor iedereen;­ Mensen die drugs gebruiken verpesten meestal voor anderen het feest.­ (nogmaals, dit geldt niet voor iedereen)

Precies! Wie gebruikt er nou drugs?:S:S Elk feestje waar ik ben geweest is verpest door mensen die aan de drugs zaten!:S:S
Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 26 oktober 2011 om 01:18:
Dit geldt niet voor iedereen;­ Mensen die drugs gebruiken verpesten meestal voor anderen het feest.­ (nogmaals, dit geldt niet voor iedereen)

Top. (Y)Voor het aanwakkeren van de eeuwige welles / nietes discussie. En dat al in de 4e post van zo'n column.

(Y) (Y) (Y) Het column zelf is geweldig geschreven, voor elke feest-bezoeker herkenbaar en denk dat iedereen die dit leest weer verlangend uitkijkt naar z'n volgende feest om het op eenzelfde manier te beleven als hierboven staat beschreven :D.
Uitspraak van chinchilla:dood:H4L op woensdag 26 oktober 2011 om 20:41:
op de heren wc is het ook altijd zo gezellig op feestjes hahaha

niet alleen op de heren wc's;)