Partyflock
 
NaamLex van Berkel
FunctieDJ
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd26
HerkomstNederland
Genreseclectic, house, moombahton, r&b
SiteSite tbndmusic.com
Aanwezigheidfacebookfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyyoutube
Ook herkend als
  • TBND
  • TBND The Boy Next Door
Biografie
Met zijn ongeslagen luistercijferkanon 'La Colegiala' heeft The Boy Next Door aan de hele wereld bewe- zen dat hij één ieder op zijn muziek kan laten dansen en een unieke act is voor elk publiek. Kort na deze giga-hit heeft hij een platencontract getekend bij het dominerende Spinnin' Records, dat voor The Boy Next Door alle grenzen heeft doorbroken.
Als je de kans krijgt om The Boy Next Door deze zomer mee te pakken tijdens één van zijn internationale tours dan valt hier geen seconde over te twijfelen. Zijn mix van Urban, Party & Bullshit staat als een huis en is de trendsetter van de nieuwe popmuziek van dit jaar.
Er kan nog niet te veel over gezegd worden, maar houd een oogje in het zijl voor al zijn hits die uitkomen deze zomer...
Nieuws
The Boy Next Door & Rino Sambo zijn 'Snel & Duur' · 15 maart 2019
De Nederlandse DJ/producer The Boy Next Door (bekend van grote hits 'La Colegiala' met Jody Bernal en 'Whenever' met Kris Kross Amsterdam) is een samenwerking aangegaan met aanstormend DJ/producer talent Rino Sambo voor zijn eerste Nederlandstalige plaat 'Snel & Duur'.
Wereldhit Shakira inspiratie voor nieuwe zomertrack Kris Kross Amsterdam & The Boy Next Door · 22 juni 2018
Kris Kross Amsterdam en The Boy Next Door droppen samen een nieuwe track die veel mensen bekend in de oren zal klinken. De jongens hebben namelijk met elkaar Shakira's gigantische wereldhit 'Whenever, Wherever' onder handen genomen en er een knaller van een zomerhit van gemaakt.
pagina laatst gewijzigd op