Partyflock
 

Reveal

Reveal
17 december 2018
concept
Concept van .
AdresRembrandtplein 11
1017 CT
Amsterdam
Nederland Nederland
Linksfacebookpagex

Uitgaansagenda Reveal

Laatste feest was op donderdag 7 juli 2016: Reveal, Escape Club, Amsterdam

Nieuws

Escape is al jaren 'thé place to be' als afterparty na de festivals. En ook deze zomer kan meteen vanaf het terras of het gras de dansvloer op!
Escape in mei
2 mei 2016
Na internationale sterren als Fedde le Grand, Roger Sanchez, Jason Derulo en DJ Chuckie staan de lokale helden in mei centraal bij Escape.
Na internationale sterren als Roger Sanchez, Jason Derulo en DJ Chuckie staat de volgende DJ held al te trappelen: niemand minder dan Fedde le Grand zal Escape gaan rocken op Koningsdag! Maar ook op Koningsnacht en de andere avonden in april kan je los in Nederland's bekendste club. Vanaf nu begint hier je weekend zelfs al op woensdag! Boek op tijd je VIP spot via <vip@escape.nl> of scoor je tickets via de nieuwe website www.escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock Of start je avond met een heerlijk etentje en scoor een Diner & Dance ticket!
Afgelopen maand waren Jason Derulo en DJ Chuckie al te gast bij Escape en ook deze maand staan er internationale artiesten geprogrammeerd! Vrijdag 11 maart is Sander Kleinenberg van de partij en vrijdag 25 maart rockt The S-Man, Roger Sanchez, de clubzaal! Boek op tijd je VIP spot via <vip@escape.nl> of scoor je tickets. Als je meer wilt koop dat een Diner & Dance ticket en begin je avond in stijl bij Escape Caffe!
Hou jij je nog aan je goede voornemens, of ben je ze al weer vergeten? Eén ding is zeker, na een avondje Escape heb je je zorgen achtergelaten op de dansvloer! De combinatie van dikke muziek en het allernieuwste op gebied van show, licht en visuals zorgt hier wel voor! Mocht je deze maand iets speciaals te vieren dan kan je <vip@escape.nl> mailen om een exclusieve VIP tafel, een extravagante Skybox of het hagelnieuwe Upperdeck te boeken van waar je een perfect uitzicht hebt op de DJ's en de zaal!
Het clublandschap is sterk veranderd, maar Reveal is er nog steeds, en daar zijn ze heel erg trots op! Een avond die staat als een huis, met een sterke muzikale lijn. Op donderdag 28 januari gaan ze dus keihard hun verjaardag vieren en proosten met jullie op de zesde verjaardag!
Al bijgekomen van de feestdagen? Want Escape staat niet stil en knalt vanaf 1 januari het nieuwe jaar in met top entertainment van wereld niveau! Het allernieuwste op gebied van show, licht en visuals gecombineerd met de beste muziek = feest! Wil je 2016 echt goed starten dan kan je <vip@escape.nl> mailen om een exclusieve VIP tafel, een extravagante Skybox of het hagelnieuwe Upperdeck te boeken van waar je een perfect uitzicht hebt op de DJ's en de zaal! 1
Ook al zo'n fan van de kerst? Een schijnheilige show met familie om de steengrill, nieuwe pantoffels onder de kerstboom en dat nummer van Wham! op repeat... Wat!? Moet je verplicht thuisblijven op kerstavond?! Vanavond ga je in de binnenstad van Amsterdam totaal los, bij Reveal presents The Neon House XMas Eve special!
Tijdens hét internationale dance evenement kan je dé toppers uit de scene van dichtbij beleven in de intieme Escape Club. Zo hosten tijdens het Amsterdam Dance Event o.a. Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez hun eigen avond aan het Rembrandtplein.
Na een zinderende juli maand met optredens van o.a. Roger Sanchez is augustus aangebroken! Ook deze maand staan de beste artiesten klaar om je oren te verwennen met de beste house, EDM en bigroom beats. Kortom Escape is dé plek om jouw zomeravonden tot in de vroege uurtjes door te brengen!
Escape is heet deze maand! Verwacht Ibiziaanse sferen binnen dankzij de tropische temperaturen buiten. Aangezien de nachten langer zijn kan je jouw avond zwoel starten op het terras van Escape Caffe. Voor slechts €40 per persoon heb je het Dine & Dance arrangement. 1
Escape is bij de Nightlife Awards uitgeroepen tot beste club van West Nederland en dat wordt gevierd deze maand bij Reveal, HouseRules, Brainwash en Like! Heb jij zelf ook iets te vieren in juni? Boek dan een VIP tafel of Skybox via <vip@escape.nl> 3
Ook in mei staan er weer topartiesten in de bekendste club van ons land bij Reveal, HouseRules, Brainwash en Like. Heb je iets te vieren of wil je iets meer luxe? Boek dan een VIP tafel of Skybox via <vip@escape.nl>. 1
Eén van de grootste legendes uit de house scene keert eindelijk weer eens terug in Amsterdam. Niemand minder dan Erick Morillo zal vrijdag 6 maart op volledig eigen wijze Escape op zijn kop zetten. Stop zijn sexy, groovy house muziek, een internationaal hoogstaande club als Escape en alle party people van Amsterdam bij elkaar en dan weet je stiekem wel wat er gaat gebeuren. Maar Escape heeft meer in de aanbieding deze maart maand. Reveal, HouseRules, Brainwash en Like bieden elke donderdag tot en met zondag top entertainment naar hartje Amsterdam!
Buiten is het aardig fris en daarom is Escape 2015 erg stevig gestart. Het vijfjarig bestaan van Reveal was een klapper en Laidback Luke knalde 23 januari het nieuwe jaar in! Escape is daarnaast altijd aan het vernieuwen en sinds NYE zijn er speciale verhoogde VIP skyboxes aan de zijkanten van de club aanwezig. Dus wil je een zeer bijzondere clubervaring mail dan <VIP@escape.nl> voor reserveringen. Wees er op tijd bij als je op 6 maart Erick Morillo vanaf het VIP balkon wilt meemaken!
Over de 150.000 bezoekers, meer dan 1.100 uur lang feest, tientallen dj's, mc's en performers tijdens meer dan 200 donderdagen. Op de week af 5 jaar lang Reveal in Escape Club Amsterdam, en daar is de organisatie achter Reveal trots op! Reveal programmeert ook in 2015 gestaag door; de sterke programmering in combinatie met de leukste mensen van Amsterdam en omgeving, spraakmakende acts en dazzling visuals en effects maken van Reveal met recht het meest besproken studentenfeest van Amsterdam. Let's Reveal 2015 once again!
Wat kan je het beste doen als je een hangover hebt? Jawel, gewoon verder feesten! En waar kan je dit beter doen dan in een warme club op het Rembrandtplein in hartje Amsterdam? Escape is altijd aan het vernieuwen en sinds NYE zijn er speciale verhoogde VIP skyboxes aan de zijkanten van de club aanwezig, voor een zeer bijzondere ervaring.
Het is weer zo ver! Kerst 2014! Gezellig met z'n allen om de steengrill, nieuwe pantoffels onder de kerstboom en dat nummer van Wham! op repeat... Wat!? Moest je verplicht thuisblijven met kerst?! 1e Kerstdag ga je in de binnenstad van Amsterdam totaal los, en viert Reveal kerst met jou, zoals we dat allemaal wel leuk vinden!
Waar kan je de donkere dagen beter doorbrengen dan in een warme club op het Rembrandtplein in hartje Amsterdam? Met speciale kerstavonden en een spetterend oudejaarsfeest is Escape 'the place to be' in december! 2
Nu de wintertijd is ingegaan is het lekker vroeg donker, ideaal om bijtijds Escape in te duiken! Niet voor niets is Escape al ruim 28 jaar dé hotspot op het Rembrandtplein! Na een Amsterdam Dance Event met vier aansluitende uitverkochte avonden is de toon gezet voor een hete winter. De combinatie van een state of the art geluidssysteem, een festivalwaardige LED-inrichting van 150m2 en de beste (inter)nationale dance artiesten gaat zorgen voor een geweldig clubseizoen!
Het bloedstollende gehalte komt tot angstige hoogtes tijdens de Halloween horror night op donderdag 30 oktober in Escape in Amsterdam! De EDM sound, waar Reveal al sinds dag één bekend om staat, is booming hot! Met diverse Nederlandse DJ's die de (inter)nationale charts onveilig maken is ook Reveal 'on a roll!' Elke donderdag staat de club bomvol met EDM clubbers en komen de temperaturen ver boven de norm!
Meer dan 300.000 bezoekers waarvan ruim 5000 muziekprofessionals, 300+ clubavonden op 80 verschillende locaties, 2000 dj's en een dagprogramma dat bestaat uit een meerdaagse conferentie: dat is het Amsterdam Dance Event! En zoals elk jaar is Escape Club één van de grootste clubs in hartje centrum waar het gebeurt. 1
Escape Club is al ruim 28 jaar de hotspot op het Rembrandtplein en nog steeds alive & kickin'! Met een state of the art geluidssysteem, een festival-waardig LED inrichting van 150m2 en de beste (inter)nationale dance artiesten schaart Escape Club zich onder de beste clubs van ons land. Ook in het nieuwe seizoen zal dit weer blijken, niet in de minste plaats tijdens het Amsterdam Dance Event waar o.a. Martin Garrix een eigen avond zal hosten. Maar Escape Club start met september!
De temperaturen komen tot ongekende hoogtes tijdens de zomer edities van Reveal op donderdag in Escape! De EDM sound, waar Reveal al sinds dag één bekend om staat, is booming hot! Met diverse Nederlandse DJ's die de (inter)nationale charts onveilig maken is ook Reveal 'on a roll!' Elke donderdag staat de club bomvol met EDM clubbers en komen de temperaturen ver boven de norm! 1
Kick-ass lichtshows, opzwepende danseressen, speciale feesten en thema avonden plus dikke line-ups: in Escape gebeurt het in augustus van donderdag tot en met zondag!
De zomer is nu echt gestart en Escape doet mee! Zwoele lichtshows, opzwepende danseressen, speciale thema avonden en heerlijke line-ups zorgen voor hete avonden in Escape van donderdag tot en met zondag!
Reveal, de vaste EDM clubnight van Amsterdam is al meer dan vier jaar een vaste waarde in de Amsterdamse clubscene. Wekelijks lange rijen voor de deur, met epische nachten als resultaat. En omdat alleen episch niet genoeg is, gooit Reveal hier op donderdag 13 maart een epische schep bovenop; Get ready to glow in the dark; this is the Neon House!
Ook al zo'n fan van de kerst? Een schijnheilige show met familie om de steengrill, nieuwe pantoffels onder de kerstboom en dat nummer van Wham! op repeat... Wat!? Moest je verplicht thuisblijven met kerst?! Vanavond ga je in de binnenstad van Amsterdam totaal los, met de Reveal.reloaded X-mash Bash en viert Reveal kerst met jou, zoals we dat allemaal wel leuk vinden!
De temperaturen komen tot ongekende hoogtes tijdens de zomer edities van Reveal op donderdag in Escape! De EDM sound, waar Reveal al sinds dag één bekend om staat, is booming hot! Met diverse Nederlandse DJ's die de (inter)nationale charts onveilig maken is ook Reveal 'on a roll!'
We're up all night to get lucky...De mannen van Daft Punk beschrijven het perfect, de zwoele en lange zomernachten zijn weer begonnen! Deze maand you are getting lucky at Escape, met o.a. DJ Raymundo's Birthday Bash op 27 juli! Can you feel it?!
De lente is nu echt begonnen! T-shirtjes en rokjes kunnen weer uit de kast en Escape heeft daarom een zwoel programma voor je in mei met o.a. Dennis Ruyer (538 Dance Department) bij Brainwash en ook Reveal pakt weer elke donderdag uit op de populairste studentenavond van Amsterdam. Spring is in the air! 1
De rijen voor de deur worden langer en langer. U heeft uw weg naar Escape ook in het nieuwe jaar weer gevonden. Even weg uit die stoffige dormrooms! De populariteit van Reveal neemt nog altijd elke week toe! Eerst even gezamenlijk genieten van een lekker hapje en een drankje in de stad, en vervolgens hup op de Vespa richting Rembrandtplein. 1
De sneeuw is gesmolten, het wordt weer warmer én der hangt liefde in de lucht. Daarom organiseert Escape een speciale Valentijnsparty op vrijdag 15 februari met een 'all female line-up': Femmes de Valentine! Ook bij Brainwash kan er deze maand volop geflirt worden. 1
Over de 100.000 bezoekers, tientallen dj's, mc's en performers en meer dan 150 donderdagen heeft Reveal er reeds opzitten. Reveal programmeert ook in 2013 gestaag door! De sterke programmering in combinatie met de leukste mensen van Amsterdam en omgeving, spraakmakende acts en dazzling visuals maken van Reveal met recht het meest besproken studentenfeest van Amsterdam. Let's Reveal 2013 once again!
Reveal
1 november 2012
Waar het barre weer van afgelopen zomer eenieder chagrijnig thuis op de bank wist vast te ketenen, was de donderdagavond juist de uitgelezen mogelijkheid om aan de regenachtige sleur te ontsnappen. In de Escape op het Rembrandtplein is het op donderdagavond namelijk al-tijd feest! 1
Summer is calling! Het zonnetje laat zich steeds vaker zien, en de Amsterdamse grachten en parken worden dan ook steevast gebruikt door talloze zomerfanaten om de bloemetjes eens lekker buiten te zetten. 's Avonds wanneer de zon onder gaat, en het nachtleven opbloeit, openen op het Rembrandtplein de imposante deuren van Escape Club en gaat de summervibe keihard door! Let's Reveal the weekend on Thursday night!
Reveal
13 april 2012
Het voorjaar staat voor de deur, en Reveal krijgt de zomer in haar bol, ben jij ready for the complete take over? Met grote rijen voor de deur heeft Reveal het eerste kwartaal van 2012 gepiekt in haar bestaan en is nu echt klaar voor 'the complete Amsterdam take over'!
Reveal
31 januari 2012
Met een uitverkochte Reveal afgelopen donderdag tijdens het 2-Jarig bestaan, gaat Reveal het nieuwe jaar meteen goed van start. Want o wat hebben jullie voor een feestje gezorgd zeg! Alle die-hard Reveal-ers; bedankt.
Duizenden studenten, tientallen dj's, mc's en performers en meer dan 100 donderdagen heeft Reveal er reeds opzitten. Reveal programmeert ook in 2012 gestaag door!
Na een heel mooi jaar waarin het vijfentwintigjarige bestaan van Escape uitgebreid gevierd is en als klap op de vuurpijl de prestigieuze Nightlife Award voor beste club van Nederland binnen is gehaald gaat Escape fris van start in januari 2012!
Jaja; die gezellige maand begint weer; heeft u uw knip reeds in de aanslag? Miljoenen pin transacties, een paar miljoen chocoladeletters, een kilotje of 2 miljoen aan kalkoenen en natuurlijk de flessen bubbels en het vuurwerk om het geheel feestelijk af te sluiten!
Reveal
3 november 2011
De zomer was er beslist eentje voor in de boeken. Waar het barre zomerweer eenieder chagrijnig thuis op de bank wist vast te ketenen, was de donderdagavond juist de uitgelezen mogelijkheid om aan de regenachtige sleur te ontsnappen! In de Escape is het op donderdagavond namelijk altijd feest!
Reveal, de donderdagavond van Amsterdam in Escape Club laat vanaf nu het achterste van haar tong zien! Met een peloton aan kwaliteit, goede house, beautiful people geeft Reveal het startsein van het nieuwe party seizoen en gaat door met quality house avonden op de donderdag avond. Met edgy sounds, freaky entertainment en de mooiste venue van de stad weet Reveal zich te onderscheiden en weet al sinds januari 2010 elke donderdag een heus statement neer te zetten in de Amsterdamse dance scene.
Reveal
31 augustus 2011
Reveal, de donderdagavond van Amsterdam in Escape Club laat vanaf nu het achterste van haar tong zien! Met een peloton aan kwaliteit, goede house, beautiful people geeft Reveal het startsein van het nieuwe party seizoen en gaat door met quality house avonden op de donderdag avond. Met edgy sounds, freaky entertainment en de mooiste venue van de stad weet Reveal zich te onderscheiden en weet al sinds januari 2010 elke donderdag een heus statement neer te zetten in de Amsterdamse dance scene.
De zomer loopt alweer op z'n eind, maar het belooft een prachtige nazomer te worden. En niet alleen qua weer, ook in Escape is het weer genieten. Van donderdag tot en met zondag, elke avond schijnt de zon in de beste club van hartje Amsterdam.
De zomer is nu officieel begonnen (oke, het 'weeralarm' wordt niet meegerekend) en Reveal is op dreef. De rijen voor de deur worden langer en langer. U heeft uw weg naar Escape ook na uw tentamens, examens, projecten, kampen en ander veels te serieus gezeur weer gevonden. Even weg uit die stoffige school rooms! 2
Watch out all of you freaks! Na een maand vol April vertier en feestelijkheden in een elke week afgeladen Escape Club is het weer tijd voor een nieuwe thriller van een maand bij Reveal in de hoofdstad. Elke donderdag is Amsterdam te klein voor dit surrealistische spektakel en nodigt Nederlands leukste artiesten uit samen met de Reveal Angels en de altijd fashionable crowd om de freakshow compleet te maken. 1
En toen was het alweer april en borrelt de lente langzaam maar zeker toe naar een hoogtepunt! Donderdag; de studenten stapavond van Amsterdam kent maar 1 plek waar op 1 avond alle elementen van een goede danceavond samen komen; Escape Club 2
Januari was weer een maand voor in de boeken. Massaal wisten vele honderden bezoekers de weg naar reveal te vinden. Hoogtepunt in januari was ongetwijfeld de laatste donderdag van de maand waarop Reveal haar eerste kaarsje mocht uitblazen! Het was uitverkocht en de confettikanonnen, weergaloze visuals, ballonnenregen, spraakmakende acts en magistrale bigroom house gebracht door een groot arsenaal aan artiesten die Reveal een warm hart toe dragen, vulden de zaal keer op keer. Heel bekend Nederland, dj-land en modellenland was tijdens het 1-jarig bestaan op Escape afgekomen. En heet werd het 2
Reveal
6 januari 2011
Reveal programmeert ook in 2011 gestaag door! De sterke programmering in combinatie met de leukste mensen van Amsterdam en omgeving, spraakmakende acts en dazzling visuals maken van Reveal met recht het meest besproken feest van Amsterdam.
Reveal
2 december 2010
Reveal maakt zich op voor een homerun naar het laatste honk, 2010 is almost a wrap. Dat de club elke donderdag het decor is van madness madness en nog eens madness is menigeen nu wel duidelijk geworden. De laatste weken kwam u door storm, regen, vrieskou en zelfs sneeuw. Escape Club staat ook de laatste 5 donderdagen van 2010 geheel in het teken van de meest bizarre freakshow welke jouw weekend iedere week opnieuw in stijl onthult; Reveal. 3
Oh oh Reveal
8 oktober 2010
De rijen voor de deur worden langer en langer. U heeft uw weg naar Escape ook na de zomerbreak weer gevonden. Even weg uit die stoffige dormrooms! De populariteit van Reveal neemt nog altijd elke week toe! Eerst even gezamenlijk genieten van een lekker hapje en een drankje, doodgaan met Oh Oh Cherso op de buis en vervolgens hup op de vespa richting Rembrandtplein! Een vast ritueel ondertussen voor honderden van u! 1
De vakanties zijn weer voorbij.De goede voornemens voor het nieuwe seizoen worden gesmeed.Durf jij je goede voornemen om op vrijdag niet brak uit bed te vallen opzij te zetten? Durf je het weekend geheel in stijl te onthullen? Doe dat bij deze dan - heel snel, want Reveal staat garant voor een dikke portie chaos op de donderdagavond! Compleet gefreakte maar toch fabulous entertainers, de beste en meest vrolijke house, de leukste mensen en dit alles in Amsterdams grootste club Escape Club! 4
Reveal, de clubavond in Escape Club op donderdag laat vanaf 5 augustus het achterste van haar tong zien! Met een peloton aan kwaliteit, goede house, beautiful people geeft Reveal het startsein van het nieuwe party seizoen en gaat door met quality house avonden op de donderdag avond. Met edgy sounds, freaky entertainment en de mooiste venue van de stad weet Reveal zich te onderscheiden en weet al sinds januari elke donderdag een heus statement neer te zetten in de Amsterdamse scene! 2
Reveal verfrist, vernieuwd, verrast, verblijdt, verbaast, maar ‘onthult' nog het meest! Maak je entree te midden van edgy fashionistas & funky clubbers en onthul jou weekend op donderdagavond! Met dazzling visuals, acts, publiek, trashy-booming beats en dj's heeft Reveal zich ook in april bewezen in Escape Club. 1
In mei leggen de vogels een ei, en droppen de dj’s in Escape iets anders. Namelijk dikke platen. Een overvol programma met veel vrouwen en back2back sets deze maand, en een interessante Twitter actie.  1
Reveal programmeert ook voor april gestaag door! De sterke programmering in combinatie met de leukste mensen van Amsterdam en omgeving, spraakmakende acts en dazzling visuals maken van Reveal met recht het meest besproken feest van Amsterdam. U was getuigen van plastische ingrepen, schaap slachtende paspoppen en pantyverslindende fashionistas. 1
Reveal
3 maart 2010
Weken van brainstormen en voorbereiding, en toen was het moment daar. Amsterdam is officieel een nieuwe clubavond rijker. Reveal is alles omgedraaid en geswitcht. En dat heeft men geweten. Massaal weet Amsterdam de weg naar Reveal te vinden met een uitverkochte Escape afgelopen donderdag als absoluut hoogtepunt. “Let’s Reveal the new sound!” And they did! En met ‘they’ bedoeld de organisatie dan uiteraard het peloton aan artiesten die, na het startsein op 28 januari, het massaal toegestroomde publiek keer op keer heeft verblijd met volwassen en vingerlikkende beats. What a Reveal it was! 2
In de wandelgangen gonst het al geruime tijd. Nog een aantal korte en rusteloze nachten en dan is het zover. Donderdag 28 januari, dan is de nieuwe, vooruitstrevende donderdagavond in de Amsterdamse Escape een feit. Your Republic is er klaar voor. En dat er iets speciaals te gebeuren staat, durven ze met gepaste trots toch wel te stellen. Dit wil je EN mag je absoluut niet missen. 2