Partyflock
 
­ Nederland

Reveal
Reloaded, recharged & ready for complete take over

gepubliceerd door , op
Met een uitverkochte Reveal afgelopen donderdag tijdens de Reveal.Reloaded XL, gaat Reveal het voorjaar meteen goed van start. Want o wat hebben jullie voor een feestje gezorgd zeg! Alle die-hard Reveal-ers; bedankt.

April & mei 2012: Reloaded, recharged & ready for take over!
Het voorjaar staat voor de deur, en Reveal krijgt de zomer in haar bol, ben jij ready for the complete take over? Met grote rijen voor de deur heeft Reveal het eerste kwartaal van 2012 gepiekt in haar bestaan en is nu echt klaar voor 'the complete Amsterdam take over'!

Marc Benjamin & MC Gee vaste residents Reveal in 2012
Inmiddels allang geen onbekende meer; Marc Benjamin is een graag geziene gast op Reveal. Populair geworden door zijn vernuftige en zeer effectieve mash-ups weet hij tot op de dag van vandaag een zeer groot publiek aan te spreken. Zijn, inmiddels vaste, residentie op Reveal zal ook in de toekomst de rode loper uitrollen voor iedereen die bigroomhouse versus popmashups en progressive house een warm hart toedraagt. Marc Benjamin is hot; zijn nieuwe track 'Surrender' gooit momenteel hoge ogen en wordt veelvuldig door niemand minder dan Tiësto opgezet tijdens een van zijn radioshows en optredens overal ter wereld!

Naast Marc Benjamin heeft het Reveal team uitbreiding gekregen in de vorm van MC Gee! Elke week, mits zijn internationale schema het toelaat, is MC Gee aanwezig om de set van Marc Benjamin extra voet bij te zetten. Ow Yes, Ow Yes Ow Yes!



Line ups on rotation in april & mei 2012
Marc Benjamin feat MC Gee, Lucien Foort, Michael Mendoza, Bobby Burns (Jacked), Skitzofrenix, Jaz von D, Roul and Doors (Defected in the House), Tommy Rocks, Youri Alexander, Johnny Black & Choco Bareiro, Robin Fett Michel Lima, Andy Jones, The Fabulous Reveal Angels on stage, VJ Joury Gijzen. Hosted by: MC Gee.

Reveal Soundcloud
Vanaf nu te downloaden op de Reveal soundcloud: de Reveal powermix mixed by Marc Benjamin! Een heerlijke mix van 60 minuten met daarin de lekkerste tracks van dit moment! Download de mix nu en geniet van de Reveal vibe waar en met wie je ook maar bent! Check de Soundcloud om de mix te downloaden.

Gratis entree voor alle studenten!
Reveal is zoals bekend gratis toegankelijk voor alle studenten die in Nederland op school zitten. Op vertoon van je studentenpas of OV-kaart betaal je dus €0-Niks-Nada! Ben je geen student dan betaal je slechts €10 om binnen te komen. De bierprijs is op Reveal standaard ook maar 2 euro! Reveal is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. ID Verplicht. De deuren van Escape zullen openen om 23:00 uur en open blijven tot 04:00 uur.

Let op: Kom op tijd, om drukte aan de deur van Escape voor te zijn, en Vol=Vol!