Partyflock

Reveal viert Kerstavond met The Neon House in Escape Amsterdam

 

Reveal viert Kerstavond met The Neon House in Escape Amsterdam

gepubliceerd door , op
Reveal (flyer)
FeestReveal · Neon House
OrganisatieReveal Site
 ⊂ Your Republic Site
LocatieEscape Club Site
Datumdonderdag 24 december 2015
WinactieReveal actie, gesloten
StadAmsterdam
Ook al zo'n fan van de kerst? Een schijnheilige show met familie om de steengrill, nieuwe pantoffels onder de kerstboom en dat nummer van Wham! op repeat... Wat!? Moet je verplicht thuisblijven op kerstavond?! Vanavond ga je in de binnenstad van Amsterdam totaal los, bij Reveal presents The Neon House XMas Eve special!

Reveal, de vaste clubnight van Amsterdam is al meer dan vijf jaar een vaste waarde in de Amsterdamse clubscene. Wekelijks lange rijen voor de deur, met epische nachten als resultaat. En omdat alleen episch niet genoeg is, gooit Reveal hier op kerstavond een epische schep bovenop; Get ready to glow in the dark; this is the Neon House!

Reveal – Everybody will glow as a xmas star
Hey mister VJ; put on some blacklights please! Vanavond tovert Reveal Escape Club Amsterdam om tot een groot walhalla voor glow in the dark liefhebbers. Bij binnenkomst worden er neongadgets uitgedeeld, en kan je je laten beschilderen met neon bodypaint. Daarnaast heeft de organisatie een aantal spectaculaire verrassingen in petto. Natuurlijk mag iedereen ook zijn eigen neon gadgets meenemen! Hold your (Neon)Horses, this is gonna be Next Level sh*t!

Marc Benjamin; de vaste waarde achter Reveal
De avond zal muzikaal worden ingevuld door Marc Benjamin. Marc draait elke donderdag bij Reveal en heeft het publiek vanaf moment één in zijn greep. Met zijn releases op Dim Mak van Steve Aoki, Wall Recordings van Afrojack en MixMash van Laidback Luke heeft deze artiest alle ogen op zich voor 2016!

Reveal The Neon House presents Ziggy & more
Deze zomer op vakantie geweest in één van de populaire strand besteminngen? Dan moet je Ziggy hebben gezien! Zijn opzwepende eclectische stijl van verschillende muziekstijlen brengt je veel goeds als begin van je kerstdagen! It's gonna be hot! Naast Ziggy brengen Joey Juano & Kez je de lekkerste future & deephouse als warming up!

Reveal Every Thursday at Escape Amsterdam
De Amsterdamse Escape op het Rembrandtplein is al 29 jaar leading in de Nederlandse house scene en ver daarbuiten en viert in 2016 haar 30e verjaardag! Met een imposante rij artiesten welke elk jaar weer de club aandoen is de club nationaal en internationaal steevast Amsterdams bekendste hotspot. Verwacht heel veel show, een imposant licht- en geluidssysteem, 150m2 indoor LED, Co2shooters, confetti en heel veel 'wow-momenten'!

Studenten gratis entree, ook op kerstavond
Ook tijdens deze speciale kerst editie geldt: studenten op vertoon van studentenpas of OV jaarkaart gratis entree! Heb je geen studentenpas en wil je toch komen? Dan kan je via Ticketscript een ticket kopen voor €10 of op de avond zelf aan de deur. VIP tafels (groepen van 4) zijn te reserveren via tableservice@your-republic.com

Info
De deuren van Escape zijn geopend van 23:00 uur tot 04:00 uur, se minimumleeftijd is 18 jaar en ouder en ID is verplicht dus zorg dat je deze bij je hebt.