Partyflock
 
­ Nederland

Amsterdam Dance Event in Escape met o.a. Martin Garrix, Sidney Samson & Roger Sanchez

gepubliceerd door , op
Amsterdam Dance Event in Escape met o.a. Martin Garrix, Sidney Samson & Roger Sanchez
30 september 2014
Meer dan 300.000 bezoekers waarvan ruim 5000 muziekprofessionals, 300+ clubavonden op 80 verschillende locaties, 2000 dj's en een dagprogramma dat bestaat uit een meerdaagse conferentie: dat is het Amsterdam Dance Event! En zoals elk jaar is Escape Club één van de grootste clubs in hartje centrum waar het gebeurt. Met een state of the art geluidssysteem, een festival-waardig LED inrichting van 150m2 en de beste (inter)nationale dance artiesten is Escape Club terecht dé hotspot waar je in oktober moet zijn.

Amsterdam Dance Event
Escape Club host van woensdag tot en met zondag vijf top avonden tijdens ADE:
-Woensdag 15 oktober: Dyro & Bassjackers present X Tour.
-Donderdag 16 oktober: Martin Garrix exclusive & intimate (uitverkocht)
-Vrijdag 17 oktober: Sunnery James & Ryan Marciano present Sexy by Nature (uitverkocht)
-Zaterdag 18 oktober: Sidney Samson & Friends.
-Zondag 19 oktober: Roger Sanchez & Stealth present Undr The Radr.

Start je weekend op donderdag bij Reveal!
Visuals, CO2, shooters, confetti en natuurlijk resident Marc Benjamin die elke donderdag op Reveal de nieuwste platen in een wervelwind op het publiek loslaat! Deze studentenavond is zoals bekend gratis toegankelijk voor alle studenten die in Nederland op school zitten en mede daarom bijna elke week uitverkocht. Ben je geen student dan betaal je slechts €10,00 om binnen te komen. De bierprijs is op Reveal standaard ook maar 2 euro! Reveal is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder, ID verplicht. Doors open at 23.00 uur!

Vrijdag: HouseRules
Bij HouseRules hoor je de originele house, techhouse en deephouse van nu! Deze maand staan o.a. RiskSoundsystem, Marcella, Dave Mayer en resident Troj klaar om je mee te nemen op een housetrip! Beluister Troj's nieuwe mixes en tracks op Soundcloud.com en kom vast in de stemming. Bekijk de teaser hier:

HouseRules: all about house!

Zaterdag: Brainwash
Brainwash is al jaren op rij dé bestbezochte Amsterdamse clubavond onder de bezielende leiding van resident Raymundo en VJ Joury Gijzen. Elke zaterdag kan je in twee zalen de beste bigroom house en urban tunes horen! Deze maand staan o.a. Plastik Funk (Germany), Sidney Samson (ADE) en Frederik Abas in de line-ups. Twee dames kunnen op één ladyticket naar binnen, te verkrijgen in de voorverkoop.

Zondag: Like: EDM & Urban
Elke zondag kan je vanaf 23.00 uur terecht bij Like in Escape Club! Entree is voor 00.00 uur helemaal gratis voor studenten en in de voorverkoop op Escape.nl betaal je maar 5,-

Escape Club algemeen
Entree bij Escape Club is vanaf 21 jaar en ouder op vrijdag en zaterdag en 18 jaar en ouder op donderdag. Voorverkoop en deurverkoop 16,- bij Brainwash en HouseRules. Op Escape.nl , vind je meer informatie over Brainwash, HouseRules, Reveal (donderdag) en Like (zondag) plus foto's, dj sets, filmpjes & line-ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape Club en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape Club bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen eventueel met diner:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).
Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

1 opmerking

Met een beetje mazzel naar Dyro met ADE. Ook wel benieuwd naar die tent. :honger: