Partyflock

Begin 2016 goed met een stevige muzikale Brainwash bij Escape

 

Begin 2016 goed met een stevige muzikale Brainwash bij Escape

gepubliceerd door , op
Hou jij je nog aan je goede voornemens, of ben je ze al weer vergeten? Eén ding is zeker, na een avondje Escape heb je je zorgen achtergelaten op de dansvloer! De combinatie van dikke muziek en het allernieuwste op gebied van show, licht en visuals zorgt hier wel voor! Mocht je deze maand iets speciaals te vieren dan kan je vip@escape.nl mailen om een exclusieve VIP tafel, een extravagante Skybox of het hagelnieuwe Upperdeck te boeken van waar je een perfect uitzicht hebt op de DJ's en de zaal!

Jason Derulo & Chuckie @ Escape!
Dinsdag 9 februari zal Jason Derulo na zijn show een dikke afterparty in Escape organiseren! Een unieke gelegenheid om deze ster van dichtbij te zien en horen optreden dus. Check voor info en kaarten www.escape.nl
Vrijdag 26 februari is Chuckie te gast in Escape! Verwacht een spektakel wat je van begin tot eind zal doen verbazen als het gaat om muziek, entertainment, special effects en show! VIP tafels en tickets via www.escape.nl

Reveal your weekend op donderdag
Waarom is Reveal al 6 (!) jaar lang dé studentenavond van Amsterdam? Drie goede redenen: de muziek van Marc Benjamin & friends plus het feit dat studenten geen entree betalen en een biertje slechts 2,- is! VJ Joury Gijzen vult de EDM beats daarnaast aan met de dikste lichtshow en visuals. Kortom hier moet je zijn op donderdagavond in Amsterdam!

Vrijdag: a real house experience tijdens HouseRules
De beste (inter)nationale DJ's staan elke vrijdag voor je paraat om je de lekkerste (deep)house, EDM klappers en houseclassics voor te schotelen! Deze maand oa DJ's Robert Feelgood, Gabriel & Castellon en uiteraard residents Troj & Raymundo! Houd Facebook in de gaten voor foto's, updates en acties. Vrijdag 26 februari is er een speciale avond, DJ Chuckie is dan te gast!

Zaterdag: Bigroom beats bij Brainwash
Onder andere Cat Carpenters, Tom & Jame, Delivio Reavon en Tom Ven zijn de gasten bij Brainwash in februari! Ook Escape delux is op zaterdag geopend en hier hoor je de lekkerste R&B en hiphop met DJ's als Danney Canova, Remzy en Jay Naray!

LIKE: sluit je weekend af in stijl!
Iedere zondag neemt LIKE de Escape over met de lekkerste R&B en hardste hiphop! Iedere week volle bak!