Partyflock

Escape laat de zon schijnen in juni

 

Escape laat de zon schijnen in juni

gepubliceerd door , op
Reveal (flyer)
Escape is al jaren 'thé place to be' als afterparty na de festivals. En ook deze zomer kan meteen vanaf het terras of het gras de dansvloer op!

AMS Hotspot: begin je weekend op woensdag!
In de zomer begint jouw weekend al op woensdag in Escape! Check de lekkerste eclectic, urban, EDM en house beats tijdens AMS Hotspot, iedere woensdag vanaf 23.00!

Reveal: studentenavond XXL!
9 juni een speciale Reveal Summer Vibes editie onder leiding van resident Marc Benjamin! Studenten betalen op donderdag geen entree en een biertje is slechts €2 #yolo.

Vrijdag: HouseRules
De beste house en dance, van toen tot nu, dankzij residents DJ Raymundo en Troj! Deze maand met gast DJ's als José, Larz, Gabriel & Castellon, en Orson Welsh.

Zaterdag: Brainwash
Op zaterdagen is ook Escape deLux geopend en hier wordt de lekkerste urban en R&B gedraaid door helden als Remzy, Danney Canova en Jay Naray. In de grote zaal hoor je de lekkerste Bigroom Beats van o.a. Delivio Reavon, Frederik Abas, Raymundo, en Brian Chundro & Santos. Kortom erbij zijn is meemaken deze populairste clubavond van Amsterdam!

Epic: sluit je weekend af in stijl!
Iedere zondag neemt Epic de Escape over met de lekkerste r&b en hardste hiphop!

Escape algemeen
Entree bij Escape is vanaf 21 jaar en ouder op vrijdag en zaterdag en 18 jaar en ouder op woensdag en donderdag. Voorverkoop en deurverkoop €16 bij Brainwash en HouseRules.
Wil je eerst even bijkomen, boek op tijd je Skylounge, Upperdeck of VIP spot via vip@escape.nl en laat je verwennen! Of start je avond met een heerlijk etentje met glas cava en VIP entree met een Diner & Dance ticket: http://escape.nl/dine-dance/