Partyflock
 
Defqon.1 2019 - One Tribe (afbeelding)
Defqon.1 2019 - One Tribe WIN
maandag 15 juli 2019
Het jaarlijks paradepaardje van Q-Dance, Defqon.1, blijft het hoogtepunt van het zomerseizoen. Ook dit jaar is er weer een bijbehorend mixcompilatie met maar liefst vier cd's, gemixt door Keltek, Phuture Noize, Sefa en Delete.
Pussy lounge Part 8 - Mixed by Darkraver, Ransom, Paul Elstak & Korsakoff (afbeelding)
Alweer het achtste deel van de rebelse mixcompilatie Pussy lounge.­ Ook op dit deel mag en kan werkelijk waar alles.­
EPM Selected - Volume 7 (afbeelding)
EPM Selected - Volume 7
vrijdag 12 juli 2019
Het is weer tijd voor de nieuwe EPM Selected en we zijn inmiddels aangeland bij deel 7.­ Verwacht weer wat kwaliteitshouse en techno.­
Harmony Of Hardcore 2019 (afbeelding)
Harmony Of Hardcore 2019
maandag 24 juni 2019
Tijdens dit walhalla voor het hardcore genre kwamen alle grote dj's weer bij elkaar om er een spetterend feest van te maken.­ Wil je dit herbeleven of ben je gewoon fan van hardcore, dan kan deze compilatie niet in je verzameling ontbreken.­
Hardstyle The Ultimate Collection - Volume One 2019 (afbeelding)
De vaste waarde in compilatie land is er weer! We zijn halverwege 2019 en we hebben Hardstyle The Ultimate Collection – Volume 1 2019 in onze handen. Ditmaal met de tweede schijf gemixt door Outsiders.
Jebroer - 4Life (afbeelding)
Jebroer - 4Life
vrijdag 14 juni 2019
Het nieuwe album van Jebroer genaamd '4Life' is de samenvatting van zijn recente successen, die we allemaal voorbij hebben horen komen (of we het nu leuk vinden of niet).
Hardshock Festival 2019 - Mixed by Anime & F.Noize (afbeelding)
De eerste mooie bijna tropische dagen van het jaar zitten erop en Hardcore-Nederland kan terugkijken op een geslaagde editie van Hardshock Festival. Voor degenen die deze editie helaas hebben moeten missen is er altijd nog de compilatie als plaatsvervanger om het gemiste te doen vervangen. Laat je verrassen door Anime & F..
Into The Dark Lands - We Are Family (afbeelding)
Een geweldige release die in de laatste dagen van het toen al composterende mistige oude jaar 2018 is uitgekomen en echt een plek verdient in de lijst der dance recensies op Partyflock, uitgekomen op een label dat bekend staat onder onder de naam Dark Descent oftewel van duistere afkomst.
Brennan Heart - Show Your True Colors (afbeelding)
Het nieuwe album van Brennan Heart 'Show Your True Colors' is een verzameling van de unieke platen van Fabian Bohn. Ook met dit album gooit hij weer hoge ogen.
Masters of Hardcore - Vault of Violence (afbeelding)
Klein, groeiend, groter, GROOTST! Masters of Hardcore blijft keer op keer verbeteren en ook deze editie is er weer één om te onthouden. Ook de compilatie-cd is weer aan verandering onderhevig. Diverser en intenser vergeleken met voorgaande cd's.
Hard Bass 2019 - The Last Formation: The Best of Hard Bass [10 Years In The Dome] (afbeelding)
De allerlaatste Hard Bass staat in het teken van nostalgie, maar ook van nieuwe hardstyle muziek anno 2019. Ook de laatste mixcompilatie van het bekende festijn in het Gelredome heeft een nostalgisch tintje.
Nosferatu - Approach to Midnight (afbeelding)
Nosferatu - Approach to Midnight
dinsdag 12 februari 2019
Na ruim vijf en een half jaar is er een vervolg op "Strength". Voller, creatiever en gevarieerder. Nosferatu is terug, zowel met een blik op het verleden als reikend naar de toekomst. Het nieuwe album, genaamd "Approach to Midnight", zal zeker voor de nodige mooie momenten gaan zorgen.
Hits 2018 - Megamix Top 100 (afbeelding)
Hits 2018 - Megamix Top 100
donderdag 31 januari 2019
De jaarlijks hitparade mixen;­ wie kent ze niet.­ We nemen 'Hits 2018 – Megamix Top 100' onder de loep.­
Qlimax - The Game Changer (afbeelding)
Qlimax - The Game Changer
donderdag 31 januari 2019
Ieder jaar in november is daar weer Qlimax, een van de paradepaardjes van Q-Dance. Ook dit jaar weer met een bijbehorende compilatie, gemixt door Sub Zero Project.
Richard Durand - The Air We Breathe (afbeelding)
Richard Durand - The Air We Breathe
donderdag 31 januari 2019
Het nieuwe album van Richard Durand na ongeveer 6 jaar afwezigheid. Dat is interessante kost, kan ik u wel zeggen.
Pure Trance V7 - Mixed by Kristina Sky, Solarstone & Lostly (afbeelding)
Deel 7 uit de Pure Trance serie is wederom weer om van te smullen. Ditmaal is het een combinatie van Kristina Sky, Solarstone en Lostly.
Armada 15 Years (afbeelding)
Armada 15 Years
zondag 6 januari 2019
ARmin van Buuren, MAykel Piron en DAvid Lewis, kortom: Armada. De eerste behoeft zeker geen uitleg voor iedereen die geen hekel aan Dance muziek heeft, de andere 2 behoeven in ieder geval geen uitleg voor iedereen die ook maar enigszins werkzaam is in de Dance scene. Het resultaat van 15 jaar hard werk, pionieren en dikke hits.
DJ-Kicks presents Robert Hood (afbeelding)
DJ-Kicks presents Robert Hood
maandag 10 december 2018
Na Marcel Dettmann, Daniel Avery en Deetron is er voor de fans van de DJ-Kicks-serie weer een nieuwe mix toegevoegd aan de catalogus. Deze keer mag Robert Hood laten horen dat techno meer is dan alleen muziek die uitermate geschikt is om op los te gaan.
No Limit. De ultieme Eurodance-hits uit de 90's (afbeelding)
Roddelbladen: niemand zegt ze te lezen, maar ze zijn bij de kapper en tandarts als eerste uit de Leesmap verdwenen. Zo is het ook met Eurodance: toegeven dat je het luisterde en ervan genoot was not done, maar getuige de enorme verkoopcijfers smulde iedereen van artiesten als 2 Unlimited, Haddaway, The Vengaboys en Aqua. In 'No Limit' lees je de achtergronden bij de hits, de love stories, intriges en worden de ruzies van weleer nog eens opnieuw uitgevochten...
Thunderdome 25 Years of Hardcore - Boek (afbeelding)
Thunderdome 25 Years of Hardcore - Boek
donderdag 22 november 2018
A Nightmare in Rotterdam, Hellraiser, Ghosttown, Dance 2 Eden, Shadowlands Rave, Raving Nightmare en Masters of Hardcore, allen stuk voor stuk memorabele feesten, maar er was en is er maar één die er met kop en schouders bovenuit steekt. Met een reputatie die nog steeds overal ter wereld mensen kippenvel bezorgt als alleen de naam al ter sprake komt: THUNDERDOME!
The DJ Producer - Future Incognito (afbeelding)
The DJ Producer - Future Incognito
woensdag 14 november 2018
Stop Uk-Hardcore, Drum&­Bass, Industrial en Crossbreed in de beats-blender van Luke McMillan en je weet één ding zeker: Stilzitten is er voorlopig niet bij! Tijdens zijn zoektocht naar het ideale geluid van de toekomst, heeft Luke een album vol indringende kickpatronen, intrigerende geluiden en kristallijn zuivere synths geproduceerd.­ Wacht hij nog steeds op 'de toekomst', of is deze reeds gearriveerd en wel in de vorm van "­Future Incognito"­?