Partyflock
Daybreak Sessions 2017 - Mixed by Claptone, Kölsch & Gorje Hewek & Izhevski (afbeelding)
Daybreak Sessions 2017 is de tweede Daybreak compilatie van Tomorrowland. Deze 3CD serie focust zich op de warm-up van de Mainstage om de festivalgangers te verwelkomen op het Belgische superfestival. Dit jaar is het de beurt aan Claptone, Kölsch en Gorje Hewek en Izhevski om Tomorrowland nog even na te beleven.
Dominator 2017 Maze of Martyr mixed by DJ Mad Dog and Deadly Guns (afbeelding)
50000 bezoekers, zo'n 110 artiesten en 8 area's: Dominator 2017 deed Eersel en omgeving weer even voor een dag ervaren, hoe het moet zijn om in Groningen te wonen. Een non-stop vibrerende ondergrond, waarvan je porseleinkast aan de wandel gaat. Omdat gevoel nog een keer te kunnen herbeleven hebben DJ Mad Dog & Deadly Guns voor jullie hun platenarchief doorzocht en 2 strakke mixen verzorgd.
Sensation - The Final (afbeelding)
Sensation - The Final
woensdag 26 juli 2017
The World's Leading Dance Event"­, White, Black.....­ Shiva, Celebrate Life, Angels vs Demons.....­ The Final! Sensation houdt er na 17 jaar mee op en zal er alleen nog buiten de Arena genoten kunnen worden van de klanken die jaren voor een volle Arena zorgden.­ Nog één keer twee schijfjes met dance, EDM en house.­ Dus trek nog één keer je witte outfit aan en dans erop los.­
Trance Energy 2017 – Mixed by ReOrder and Svenson & Gielen (afbeelding)
Het is de wildste droom van menig trance fan die uitkomt, Trance Energy gaat terugkeren. Omdat vast te vieren hebben ReOrder en Svenson & Gielen vast wat plaatjes aan elkaar gemixt.
Celebrate Life - Gert van Veen (afbeelding)
Celebrate Life - Gert van Veen
dinsdag 18 juli 2017
Voor de nieuwe generatie een geschiedenisboek, een leerschool over hoe een muziekstijl als hardstyle is ontstaan, het hoe en waarom van de steeds heftigere decors en steeds hogere, dikkere stages.­ Voor de ouwe rotten is het een heerlijk tijdsbeeld.­ Zij waren erbij en hebben het meegemaakt, zien veranderen.­ Voor iedereen, generaties overstijgend, is het een superinteressant verhaal.­ Een kijkje in de keuken van de organisaties die we allemaal kennen, maar waar we eigenlijk weinig van weten.....­
Mad Dog - Till I Die (afbeelding)
Mad Dog - Till I Die
vrijdag 14 juli 2017
Italiaans hardcoregeweld domineert al jaren de lijstjes van menig hardcorefan. Of het nu The Stunned Guys of DJ Jappo waren, of helden als Art of Fighters, Tommyknocker en DJ Mad Dog, de Italiaanse sound staat altijd garant voor en fikse portie gehoorschade en kapotte knieën van het hakken. Na een explosief jaar heeft DJ Mad Dog eindelijk zijn nieuwe album klaar. Neem je bord pasta fungi/carbonara maar op schoot, een Birra Moretti of Peroni bij de hand en de volumeknop op standje geluidsoverlast. "Till I Die" is niet alleen de lijfspreuk van menig liefhebber, maar ook 2 cd's vol DJ Mad Dog. Maak je dus maar klaar voor een nieuwe "Night of Madness" "Beyond Rules", "Godere"!
Defqon.1 2017 - Victory Forever (afbeelding)
Defqon.1 2017 - Victory Forever
woensdag 12 juli 2017
Het jaarlijks paradepaardje van Q-Dance, Defqon.1, blijft het hoogtepunt van het zomerseizoen. Ook dit jaar is er weer een bijbehorend mixcompilatie met maar liefst vijf cd's, gemixt door Frequencerz, N-Vitral, Warface, Ransom en een classics cd gemixt door Zany & DJ Isaac.
Fabric 94 mixed by Steffi (afbeelding)
Fabric 94 mixed by Steffi
maandag 3 juli 2017
Na Nina Kraviz, Call Super en Soul Clap is het aan Panorama Bar resident Steffi om je audioinstallatie over te nemen. Na de acid, jazz, chill, deephouse, lounge en bass van voorgaande dj's volgt nu de electro-vibe van Steffi. Wederom geen prime-time stamp-techno, maar een verfijnde mix vol nieuw unreleased werk.
Alex Cortiz – Zooming In (afbeelding)
Alex Cortiz – Zooming In
woensdag 28 juni 2017
'Zooming In' is het 14de album van Aad de Mooy aka Alex Cortiz. In downtempo/lounge/deephouse contreien is deze man niet meer weg te denken. Eens kijken wat hij voor ons in petto heeft.
Pussy lounge Part 6 (afbeelding)
Pussy lounge Part 6
donderdag 22 juni 2017
Alweer het zesde deel van de rebelse mixcompilatie Pussy lounge. Ook op dit deel mag en kan werkelijk waar alles.
Harmony of Hardcore 2017 - The Jackpot of the Ultimate Hardcore Feeling (afbeelding)
Altijd al de Jackpot willen winnen? Harmony of Hardcore maakt het je deze keer wel heel erg makkelijk. Leg je fishes in, zet in op een kleur of call je opponent tijdens een potje poker en wellicht ben je daarna een stuk rijker en de bezitter van 2 glimmende schijven, met daarop wederom een mooie afspiegeling wat er op dit moment gaande is in hardcore-land. Jullie croupiers voor deze speelrondes: Re-Style en The Sickest Squad. Let the games begin!
Hidden Rooms - Pattern (afbeelding)
Hidden Rooms - Pattern
woensdag 7 juni 2017
Rollende bassen, echoënde claps, kletterende hi-hats en volle synths. Smerige vuige acid om je vingers bij af te likken. En dat op een sublabel van het Dark Descent label. Maurice Pinkster presenteert zijn 2e Hidden Rooms album op "Spirit of Progress" genaamd "Pattern". Hypnotiserend, krachtig en scherp.
Si Begg - Blueprints (afbeelding)
Si Begg - Blueprints
woensdag 7 juni 2017
Elektrische spanning, thermodynamica en pneumatische werkingen staan centraal op "­Blueprints".­ Vage begrippen die nog moeilijker in muziek te vatten zijn.­ Denk aan oude Oost Europese fabrieken en Engelse stoomkolossen ten tijde van de industriële revolutie.­ Bliep-piep-kraak- en knars-techno van de bovenste plank.­
Wonderful Days - Vincent de Vries (afbeelding)
Het is niet voldoende om een kleurrijk persoon te zijn met een interessant leven.­ Als je je leven aan het papier toevertrouwt, moet de schrijver je ook echt goed begrijpen en kunnen vangen.­ Wat mij betreft is dat Vincent de Vries in deze jammer genoeg niet goed gelukt.­
The Flying Dutch 2017 (afbeelding)
The Flying Dutch 2017
maandag 5 juni 2017
Met de derde editie vers achter de rug, moeten we concluderen dat The Flying Dutch feesten vaste prik zijn bij de doelgroepen van Ronnie Flex en Lil Kleine en is het woord 'dagjesmens' op zijn plaats. De CD compilaties komen helaas sinds het begin niet geheel uit de verf. Hoe dit bij de 2017 editie zal zijn? Wij houden ons hart vast.
Dany Rodriguez - D'Visions (afbeelding)
Dany Rodriguez - D'Visions
maandag 29 mei 2017
MB-Electronics, Destination Records en Phobiq Recordings zijn zomaar een aantal labels waar de volgende artiest zijn tracks op heeft uitgebracht. Zijn vorige album "Galaxies Compared" was een groot succes. Neem abstracte en dansbare techno en mix dat met een grote dosis artistieke vrijheid en creativiteit. Het resultaat: "D'Visions", het nieuwe album van Dany Rodriguez.
Franky Rizardo In The House (afbeelding)
Franky Rizardo In The House
maandag 22 mei 2017
De 'Flow' opperbaas komt nu (eindelijk) met zijn eigen 'In The House' compilatie. We hebben het natuurlijk over Franky Rizardo en hier gaan zeker de handjes in de lucht en de voetjes van de vloer.
Wavolizer - A Matter of Perspective (afbeelding)
Soms heb je wel eens van die artiesten die een beetje onder je radar blijven hangen in plaats van dat ze vol in het vizier terecht komen. Dat hoeft geen slechte zaak te zijn, maar je moet je dan wel afvragen of je niet tijdelijk onder een steen gezeten hebt. Met het verschijnen van zijn debuut album "A Matter of Perspective" op het Third Movement label komt ook Wavolizer vol bij ons in het vizier. En hopelijk ook bij jullie.
A State of Trance 2017 (afbeelding)
A State of Trance 2017
dinsdag 9 mei 2017
De afgelopen jaren zijn er diverse langlopende mixcompilaties afgevallen maar de A State of Trance cd blijft nog steeds overeind, ook dit keer met een hoop exclusief materiaal. Het vertrouwde concept neemt ons mee naar "the Beach" en "the club"!
15 Years of Motech (afbeelding)
15 Years of Motech
vrijdag 5 mei 2017
15 jaar Motech Records. DJ 3000 heeft een scala aan onbekende artiesten geselecteerd om dit jubileum te vieren. 15 tracks die het Detroit-gevoel naar boven halen. Van abstract tot toegankelijk en van statisch tot juist heel dansbaar. Laat je verrassen en ontdek de volgende generatie floorfillers.
Fabric 93 mixed by Soul Clap (afbeelding)
Fabric 93 mixed by Soul Clap
woensdag 12 april 2017
Vergeet all timer Barry White met z'n zwoele stem, want hier is Soul Clap. Verantwoordelijk voor de laatste mix in de prestigieuze mix-serie van Fabric London. Zij brengen de klanken waarbij je kan schuren en bumpen tot je schraal ziet. Easy listening, soulvolle (deep)house en knisperende electro om heerlijk bij weg te dromen of om samen te smelten. Laat je verrassen en geniet van de lome zomerse vibes die deze mix oproept.