Partyflock

Escape in mei

 

Escape in mei

gepubliceerd door , op
Brainwash (flyer)
Na internationale sterren als Fedde le Grand, Roger Sanchez, Jason Derulo en DJ Chuckie staan de lokale helden in mei centraal bij Escape. Maar wil jij jezelf als een ster wanen, boek op tijd je Skylounge, Upperdeck of VIP spot via vip@escape.nl. Of laat je in de watten leggen met een heerlijk etentje met glas cava en VIP entree met een Diner & Dance ticket: http://escape.nl/dine-dance/

AMS Hotspot: begin je weekend op woensdag!
Waarom wachten tot het weekend? Want in de zomer kan je de lekkerste eclectic, urban, EDM en house beats horen bij Escape tijdens AMS Hotspot, iedere woensdag vanaf 23.00 in Escape!

Reveal: iedere donderdag madness!
Yes op 5 mei wordt de maand weer afgetrapt met een RedCup editie! De opzwepende set van resident Marc Benjamin maken het feest compleet! Studenten betalen geen entree en een biertje is slechts 2,-: crazy madness in Escape!

Vrijdag: HouseRules: dance from then till now
De beste house en dance, van toen tot nu, dankzij residents DJ Raymundo en Troj! Deze maand met gast DJ's als FlexyFrank, Gabriel & Castellon, Unisex en Umut Eser.

Zaterdag: Brainwash in twee zalen
Op zaterdagen is ook Escape deLux geopend en hier wordt de lekkerste urban en R&B gedraaid door helden als Remzy, Danney Canova en Martino Rosso. In de grote zaal hoor je de lekkerste Bigroom Beats van o.a. Raymundo, Simon de Jano & Madwill Italië, Dennis Quin, Soul Cartel, Thomas Hensbroek en Carl Tricks. Kortom erbij zijn is meemaken deze populairste clubavond van Amsterdam!

Like: sluit je weekend af in stijl!
Iedere zondag neemt Like de Escape over met de lekkerste R&B en hardste HipHop! Iedere week volle bak!