Partyflock

Reveal viert zesde verjaardag met oa. Pep & Rash in Escape

 

Reveal viert zesde verjaardag met oa. Pep & Rash in Escape

gepubliceerd door , op
Reveal (flyer)
FeestReveal · The Amazing 6 Year Anniversary
OrganisatieReveal
 ⊂ Your Republic Site
LocatieEscape Club Site
Datumdonderdag 28 januari 2016
WinactieReveal actie, gesloten
StadAmsterdam
Exact zes jaar geleden, op donderdag 28 januari 2010 ging Reveal van start...And what a journey it is! Meer dan 300 nachten, ruim 1.500 uur vol muziek, drank, lamme nachten, en vooral feest... Héél veel feest! Ze begonnen zes jaar geleden met Hardwell, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Funkerman & Warren Fellow in de line-ups... Toen nog geen wereldsterren, maar wel op donderdag in Escape Amsterdam!
Het clublandschap is sterk veranderd, maar Reveal is er nog steeds, en daar zijn ze heel erg trots op! Een avond die staat als een huis, met een sterke muzikale lijn. Op donderdag 28 januari gaan ze dus keihard hun verjaardag vieren en proosten met jullie op de zesde verjaardag!

Reveal zesjarig bestaan op donderdag 28 januari met special guests Pep & Rash & Lady Bee
Time flies when you're having fun! Reveal bestaat eind januari alweer zes jaar! De programmering in januari staat daarom meer dan ooit garant voor een ongekende knalfuif! Zo zullen niet alleen alle bekende Reveal residents de beroemde dj-booth in Escape bestijgen, ook zal de toegestroomde menigte verblijd worden met verschillende verrassingsacts! Op donderdag 28 januari is het nog groter feest dan het normaal al is: Reveal viert haar zesde verjaardag en jullie zijn allemaal uitgenodigd. Tijdens deze avond zal Reveal alles uit de kast halen om er een avond met internationale allure van te maken! Denk aan confetti blasters, Co2 Shooters, decoraties en natuurlijk de beste DJ's! Naast Marc Benjamin, en alle Reveal residents zijn Pep & Rash & Lady Bee aanwezig om de tent te rocken, en geloof maar dat dit crazy gaat worden!

Reveal is on a roll, Pep & Rash are in control!
De klappers van ons 6 jarige feestfestijn zijn niemand minder dan Spinnin' Records finest futurehouse duo: Pep & Rash!
De heren begonnen 2015 succesvol. Na een remix voor de Franse dj en producer Tchami (Promesses) kwamen Pep & Rash met hun eigen track Rumors, wat een regelrechte club & radio hit werd! Alle ingrediënten zijn hier, om van 2016 een booming jaar te maken. De nieuwe track "White Rabbit" samen met Sander van Doorn is hier hét voorbeeld van!

Family Affair: Lady Bee & Marc Benjamin – Zus & broer achter de decks!
Na 10 succesvolle jaren als MC Lady Bee weet ze als geen ander hoe ze elke menigte moet ophypen...Nu zet ze in binnen en buitenland elke club op z'n kop. Dit keer niet met haar energieke en krachtige stem, maar met haar unieke combinatie van house, urban en dubstep beats. Met releases op Spinnin' Records, Mad Decent, DIM MAK en FRNT; begint het verhaal pas van deze bad ass chick! Turn up! Lady Bee zal Reveal afsluiten met haar energieke eclectische sound! En wisten jullie dat Lady Bee de grote zus is van resident Marc Benjamin... It's gonna be a family affair! Are you ready?!

Gratis entrée voor alle studenten!
Reveal is zoals bekend gratis toegankelijk voor alle studenten die in Nederland op school zitten. Op vertoon van je studentenpas betaal je dus €0,00-Niks-Nada! Ben je geen student dan betaal je slechts €10,00 om binnen te komen. De bierprijs is op Reveal standaard ook maar 2 euro! Reveal is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. ID Verplicht.

De deuren van Escape openen iedere donderdag om 23:00 uur en open blijven tot 04:00. Zorg dat je op tijd bent om de rush hours aan de deur voor te zijn. Meer info vind je op www.reveal-online.com