Partyflock
 
­ Nederland

Reveal onthult mei met trashy beats & edgy fashionistas

gepubliceerd door , op
Reveal verfrist, vernieuwd, verrast, verblijdt, verbaast, maar ‘onthult' nog het meest! Maak je entree te midden van edgy fashionistas & funky clubbers en onthul jou weekend op donderdagavond! Met dazzling visuals, acts, publiek, trashy-booming beats en dj's heeft Reveal zich ook in april bewezen in Escape Club. Met goede vibes en sounds als rode draad van het concept,heeft Reveal zich tussen het huidige aanbod van Amsterdam weten te onderscheiden en biedt een zeer volwassen concept op de donderdagavond. Afgelopen donderdag is zelfs Escape deLux opengegaan om de massaal binnenstromende menigte plek te bieden! Was je er niet bij? Shame on you!

mei staat voor de deur en Reveal onthult graag haar agenda aan jou! Durf jij je opwachting te maken? Reveal verwacht veel van deze maand en presenteert jou daarom met gepaste fierheid haar programma.

Programmering
Progressief met een knipoog naar het heden en het verleden. Reveal the line-up… Warme of rauwe beats, minimalistisch gespatter of edgy- en vocalistische house gebracht door neerlands trots, internationale gasten en aanstormend talent. Adoreer de dj, adoreer jezelf, adoreer de muziek, het clubgevoel. Reveal rekent af met hokjes gedrag en daagt je uit…. Escape from reality…… be part of the night and Reveal the real you!

6 mei: Skitzofrenix, Deniche (UK), Marc Benjamin, Jeroenski, MC Iceman
13 mei: Gregor Salto, Jaz von D, Phonic Funk, MC Iceman
20 mei: Carita La Niña,Deniche (UK), René Amesz, Firebeatz, MC Bizzey
27 mei: Shermanology, Jaz von D, Quentin van Honk, Zawdi MC MC
Entertainment by: BeDifferent

Twitter - @ Reveal escape
Voor de laatste updates, weetjes en live twitpics van de avond zelf volg je ons nu op twitter! Op deze manier ben je het best geïnformeerd. Tevens verloten wij via ons Twitter channel ook nog wel eens wat tickets!

Tickets & Doorrules
Kaarten voor Reveal kosten €10,00 (ex presale fee) en zijn verkrijgbaar bij alle Primera shops bij jou in de buurt. Ook kan je je kaarten online bestellen via (www.reveal-online.com) of via (www.escape.nl). Studenten kunnen gebruik maken van de studentenkorting en betalen aan de deur slechts €6,00. Voor VIP tafels (per tafel 4 personen) kan je mailen naar info@your-republic.com

Reveal is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. ID Verplicht. Reveal verwacht van haar gasten dat zij verzorgt en funky hun entree maken. The doorbitch makes the final cut!

De deuren van Escape zullen openen om 23:00 uur en open blijven tot 04:00. Let op! Kom op tijd…Vanaf 00:00 uur is er namelijk flinke rij vorming voor de deur van Escape. Meer informatie over het deurbeleid vindt je op www.Reveal-Online.com

1 opmerking