Partyflock
Voyeur (flyer)
Voyeur is een toonaangevend event in het Amsterdamse nachtleven.­ Het concept richt zich op een doelgroep die geen genoegen meer neemt met een simpele avond uit in een kroeg of club, maar de voorkeur geeft aan professionele dj's gecombineerd met entertainment van het hoogste niveau;­ oftewel een avond die alle zintuigen prikkelt.­
Convoi Exceptionnel (flyer)
Volgende week zaterdag wordt de fundering van de Groningse nachtclub Paradigm weer goed op de proef gesteld. Het halfjaarlijks terugkerend concept Convoi Exceptionnel maakt zich klaar voor alweer de vierde editie en legt opnieuw de muzikale lat hoog.
PvdA stelt kamervragen over doorverkoop tickets concerten (afbeelding)
Nu zijn dance events niet direct concerten (nu ja, sommige wel bijna tegenwoordig), maar de kamervragen die de heren Monasch en Van Dekken aan de Ministers van Veiligheid en Justitie en van Economische Zaken over dedoorverkoop van toegangsbewijzen voor concerten stelden, zijn wellicht ook interessant voor partygangers.­ Immers: de essentie van de doorverkooppraktijken is hetzelfde...­
House Classics (flyer)
House Classics tijdens jaarwisseling
woensdag 31 december 2014
Oud &­ Nieuw moet ieder jaar natuurlijk goed gevierd worden en dan mag House Classics zeker niet ontbreken.­ Het 'classics van het verleden en classics van de toekomst event' ging op zoek naar nieuwe locaties om het event, de sfeer en het 12 uur moment van 2014 naar 2015 voor iedereen legendarisch te maken.­
Valrave Festival (flyer)
Valrave viert zijn tweejarig bestaan met een festival in de H7 Loods en Rhone Centrum te Amsterdam. Het belooft op zaterdag 31 januari los te gaan in maar liefst vier zalen, gevuld met een lange lijst kwaliteitsdj's, vette visuals en een wel hele bijzondere headliner. Met trots kondigt Valrave aan dat de Zweedse topdj Christian Smith de line-up rond maakt, naast onder andere Robert Babicz, Marc Marzenit en Ruttenbergs.
Xmas Sins (flyer)
Xmas Sins
zaterdag 27 december 2014
Op 27 december presenteert Little Sins Xmas Sins: een unieke party-ervaring vol romantiek en naughty Sins! Xmas Sins 2014 behoort tot de allerbeste Sins feesten. Je weet nu al dat het een waanzinnig feest wordt met verschillende muziekstijlen, live performances en dit keer met wel drie verschillende area's! Vier deze stoute derde kerstdag met Little Sins in een schitterende geheime locatie op nog geen 20 km nabij Amsterdam.
Dance 2 Eden presents Hardcore Alliance (afbeelding)
Met Ghosttown nog vers in het geheugen en in het bijzonder de Hardcore Alliance area, kondigt Dance 2 Eden met trots een nieuw evenement aan. Op 14 maart 2015 zal Central studios dan ook het toneel zijn van de eerste zelfstandige editie van Hardcore Alliance. Dit is een verbond tussen de hardcore van vandaag, de millennium hardcore van 2000-2007 en de early hardcore van de jaren '90. Samen dekken deze kenmerkende periodes het complete spectrum van de hardcorescene. Iedere hardcorelefhebber heeft zijn roots wel in een van deze periodes liggen. Dat is waar Hardcore Alliance om draait. Alle hardcorefans samen. Three area's. One alliance.
Alter Ego Nacht (flyer)
Feestorganisatie Alter Ego (o.a. bekend van Shoeless) pakt uit, aan de rafelranden van Amsterdam. Zaterdag 6 december wordt Partyschip Ameland omgebouwd tot Confetteria! Hoofdingrediënten: 500 kilo confetti, Mike Ravelli, Musclefarm en Radio Noet-Noet. Zaterdag 27 december vormt Hotel de Goudfazant van middernacht tot zondagochtend 08.00 uur het decor voor een theatrale Alter Ego Nacht; met slowbeat smaakmaker Charles Davos, en een tandje erbij doen de Duitse dj/producers Holger Hecler en Jan Oberlaender.
Alles naar de Klote!! (flyer)
Aanstaande zaterdag 22 november is het dan eindelijk zover! Alles naar de Klote!! – Back in Rotterdam! De locatie S.­U.­R.­ (Social Underground Rotterdam) is helemaal klaar om plaats te bieden aan de velen Hardcore liefhebbers die helemaal los willen gaan op de hardste en lekkerste beats die er zijn! Met extra geluid, lichten en lasers wordt dit een feest in de oude Waterfront wat je niet snel zult vergeten! Alles naar de Klote!!
Apenkooi NYE (flyer)
Apenkooi - The Final Gym
woensdag 31 december 2014
De aller, aller, alleraatste editie van Apenkooi ooit belooft een bijzondere te worden. Na tien prachtige jaren is het tijd om af te sluiten met nog één mega-knalfeest. De allerlaatste Apenkooi vindt tijdens Oud en Nieuw net als de voorgaande jaren plaats in de Westerunie, Westerliefde en Transformatorhuis. Wie niet komt is gek!
Vendetta (flyer)
Goed nieuws voor alle hardcore liefhebbers! Zaterdag 31 januari is het weer tijd voor Vendetta! Na de succesvolle hosting van Vendetta op Dream Village organiseren EYE4Dance en Focus Events aankomend jaar opnieuw hét hardcore evenement van het zuiden. Korsakoff vs DaY-már, Tha Playah, Neophyte, Nosferatu, Amnesys vs Tommyknocker, Promo, Wasted Mind, Frantic Freak, Rob &­ MC Joe, Panic, Bass-D, Amada, Genius, Yves, Orphan, Sci-Fi, MC Nolz & MC TMC.
Whaaaa…….koop geen tickets (afbeelding)
Whaaaa…….koop geen tickets
zaterdag 10 januari 2015
Het duurt nog maar twee maanden en dan staat het grootse Booming feest voor de deur. Als het buiten dan waarschijnlijk steeds kouder wordt, zullen de temperaturen in Eindelijk weer warm oplopen. Eindelijk weer gaat weer eens gek doen en zet op 10 januari aanstaande weer een dijk van een feest neer. Met een vaste formule: free entrance.
Tiësto en Efteling maken danceversie watershow Aquanura (afbeelding)
Tiësto uit Breda heeft een dancemix gemaakt voor de fonteinenshow Aquanura in de Efteling. Het is een twaalf minuten durend schouwspel op een dancemix van bekende Tiësto- en Eftelingklassiekers. De show wordt dinsdag 16 december tijdens een besloten evenement voor het eerst getoond. Het is de derde grootste fonteinenshow ter wereld. De Tiësto-Aquanura-show zal te zien zijn bij speciale momenten zoals met oud en nieuw, in de voorjaarsvakantie en op zaterdagen tijdens het Negen Pleinen Festijn in de zomer.
Haarlemse Club Ruis krijgt bij start nieuwe seizoen totale make-over (afbeelding)
Zaterdag 12 april opende Haarlems nieuwste hotspot met veel succes haar deuren aan de Smedestraat 31. Een nieuwe nachtclub die een verrijking betekende voor het Haarlemse nachtleven. Er is nu een half jaar proef gedraaid en in verband met de start van een nieuw seizoen heeft de locatie een totale make-over gekregen. Club Ruis is nu volwassen geworden en dat wordt gevierd in het weekend van 20, 21 en 22 november 2014!
Hardshock Festival (flyer)
Zet allemaal een groot kruis in je agenda op zaterdag 18 april, dan is het namelijk tijd om helemaal los te gaan in een compleet andere dimensie.­ Een dimensie waar alles draait om datgene wat jullie allemaal bij elkaar brengt…hardcore! It's time for Hardshock Festival – The Afterworld!
Oostkaap (flyer)
Kaap A'dam is een organisatie die altijd in beweging wil blijven.­ Een organisatie die zich niet wil binden aan één plek of aan één stijl.­ Kaap A'dam wil blijven reizen door het spectrum van de elektronische muziek.­ Onder meer door feesten te geven in iedere windstreek van de stad.­ Die stad is Amsterdam.­
Straf_werk (flyer)
De organisatie kan terugkijken op flink wat geslaagde edities in de afgelopen drie jaar. Op sinterklaasavond komt Straf_­werk met een bijzondere jubileum editie. Hiervoor nodigt Straf_­werk een aantal van haar favoriete artiesten uit. Dit maal op een niet eerder gebruikte locatie; De Marktkantine.
Mysterious (flyer)
It's an anniversary! Na meer dan 60.000 bezoekers, twee outdoor events in Kuip Rotterdam, mystery optredens van de grootste dj's uit de scene en vele dikke uitverkochte edities in homebase De Maassilo, vieren ze hier op zaterdag 6 december 2014 de '3 Year Anniversary' van Mysterious! Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met show-elementen en special effects.
Hed Kandi (flyer)
Het aftellen is begonnen! De dagen worden korter en de nachten langer en langer. En dat betekent... nog meer reden om te feesten met Hed Kandi! Aanstaande zaterdag 22 november in de Winkel van sinkel in Utrecht: Hed Kandi - The Winter Ball!
Magistrat eindigt november met twee spectaculaire avonden (afbeelding)
De eerste maand van Magistrat mag zeer succesvol genoemd worden. Met 750 bezoekers op de openingsavond en vele uitermate geslaagde avonden sindsdien, heeft Magistrat al bijzonder snel een plek veroverd in de Haagse scene. Met nieuw talent en gevestigde namen blijkt de programmering avond aan avond van een hoog niveau te zijn en daarmee is het kwaliteitskenmerk van de club stevig gevestigd. Daar doen ze nog een schepje bovenop!
Royal Splash (flyer)
Royal Splash 2014 is een feit. Een bijzonder feest op een bijzondere locatie. De early bird was in een dag uitverkocht en nu de normale prijs van €42,50 nog actief is, wil de organisatie jullie er op attenderen dat de normale kaarten van €42,50 bijna zijn uitverkocht! Let op: op dit feest is iedereen VIP! En de kenners weten wat vip inhoudt bij Crazyland!