Partyflock
Q-BASE (flyer)
Line-up Q-BASE bekend
zaterdag 10 september 2016
Op 10 september daagt Q-BASE je uit voor een 14-uur durende rave-marathon waar alleen de meest doorgewinterde festivalveteranen tegen zijn opgewassen.­ Op een intense expeditie van licht naar duisternis is het de ware underground mentaliteit die het kaf van het koren scheidt.­
Releases & Aankondigingen (afbeelding)
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Brooks, X-Pander & Abel ft. K19.
Dream Village · Nog 100 dagen... (afbeelding)
Dream Village · Nog 100 dagen...
vrijdag 2 september 2016
Over precies 100 dagen begint Dream Village! De voorbereidingen voor deze zevende editie, die gaat plaatsvinden in Breda, zijn in volle gang.­ Dat jullie er zin in hebben is te merken, want de tickets vliegen de deur uit! Dream Village staat er om bekend het meest complete en gezellige festival te zijn van West-Brabant.­ In deze zeven jaar is Dream Village uitgegroeid van klein, lokaal festival, tot een weekendfestival met dit jaar bijna 18.­000 bezoekers!
Honden luisteren liever naar Martin Garrix dan Beethoven (afbeelding)
Sony onderzocht de muziekvoorkeur van honden. Uit deze wetenschappelijke studie blijkt dat honden liever luisteren naar house- en popmuziek dan naar klassieke concerten. Tegelijk realiseerde Sony ook een video- en geluidsexperiment onder leiding van het productiebedrijf Unit 9. In de video 'Party Animals' wordt geluid gevisualiseerd via de reacties van dieren. Daarbij wordt gebruikgemaakt van het High Powered Audio Systeem GTK-XB7 en Martin Garrix' hit 'Animals'.
Binnenkort je tickets via WhatsApp ontvangen? (afbeelding)
WhatsApp wil relevanter worden voor bedrijven en voegt extra functies toe die ook voor organisatoren interessant kunnen zijn.­ Zo kan je binnenkort ook tickets via de dienst verzenden.­
P-Diddy's B-Day Bash (flyer)
P-Diddy's B-Day Bash
zaterdag 28 mei 2016
Pascal van Underground Dance Events is 36 jaar geworden en al meer dan twintig jaar actief in de underground scene, dat verdient een feestje voor iedereen! Op zaterdag 28 mei gaat het dak er dan ook vanaf in discotheek Max! Een van de grootste uitgaanslocaties van Alphen aan den Rijn, met plek voor meer dan 350 partypeople in de grote zaal, met extra verdieping! Acht uur lang zal de dikste hardcore, frenchcore en tekno te horen gebracht worden door niemand minder dan Obliviator, Parsel, Kev, Sprinky, The Dark-Joker, Skullz, Bad Habit en B24M & D323k.
In februari van dit jaar viel Paul van Dyk van het podium tijdens A State of Trance in de Jaarbeurs utrecht. Daarna is er weinig nieuws naar buiten gekomen, behalve dat hij moest revalideren en zijn optredens gedurende enkele maanden afgezegd werden. Op Facebook lezen we nu een update van de hand van Paul van Dyk zelf.
Amsterdam Dance Event geeft met tweedaagse ADE Live aandacht aan live muziek (afbeelding)
Het Amsterdam Dance Event (ADE) introduceert in het najaar het nieuwe tweedaagse programmaonderdeel ADE Live. De eerste editie van ADE Live vindt plaats in Melkweg, Paradiso en Sugarfactory in de vooravond van donderdag 20 en vrijdag 21 oktober.
Indicator (flyer)
Indicator in Martiniplaza is een vast gegeven voor duizenden (early) hardstyle liefhebbers en is hét hardstyle-event van het Noorden. Indicator staat onder meer bekend om de dikke stagedesigns en kwalitatieve programmering. Maar ze blijven altijd kritisch en het kan altijd beter en mooier! Dus verwacht zaterdag 8 oktober een editie van Indicator die de voorgaande edities gegarandeerd gaat overtreffen!
Releases & Aankondigingen (afbeelding)
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Shelco Garcia &­ Teenwolf, Yves V & Dimitri Vangelis &­ Wyman, Sem Vox, Salvatore Ganacci feat. Enya & Alex Aris.
Mystic Garden Festival (flyer)
Op 18 juni viert Mystic Garden haar vijfjarig jubileum in het Sloterpark. Het jaarlijkse openluchtfestival, dat bekend staat om de intieme sfeer en de sprookjesachtige setting, pakt extra uit om het jubileum te vieren. Dat zien bezoekers terug in handgemaakte decoratie, beleving en line-up.
Dour Festival (flyer)
Line-up Dour compleet
woensdag 13 juli 2016
De line-up van Dour Festival is compleet en staat als een huis met acts zoals Underworld, Floating Points, Richie Hawtin en Sigur Rós. Het grootste en meest toonaangevende muziekevenement van onze zuiderburen vindt plaats tussen 13 en 17 juli. Vorig jaar was een top editie, die in een razend tempo uitverkocht. Naast de acht oude en vertrouwde podia heeft het festival een verrassing in het petto: een negende podium, de Cubanisto Dancing.
Justitie VS eist openbaarmaking schikking ID&T en Alda (afbeelding)
SFX Entertainment moet een schikking openbaar maken die het heeft getroffen met het Nederlandse ALDA Events. Dat vindt de US Trustee, een soort rechter-commissaris die toezicht houdt op de afwikkeling van uitstellen van betaling. Dat blijkt uit een document dat is ingeleverd bij de rechtbank in Delaware.
Lowlands 2016 (flyer)
Van 19 t/m 21 augustus vindt op evenemententerrein Walibi holland in Biddinghuizen de vierentwintigse editie van A Campingflight to Lowlands Paradise plaats. Vandaag worden 20 van de ruim 250 acts aangekondigd, waaronder Steffi, Benny Rodrigues & De Sluwe Vos en Evian Christ.
Dominator Festival 2016 - Methods of Mutilation line-up release (afbeelding)
Behold the lunatic world of Untamed fury.­
Thousands of infatuated souls prepare themselves for the annual ritual of slaughter.­
Embrace the savagery or be shattered!
Daylight festival (flyer)
Daylight Festival
zaterdag 9 juli 2016
Met nog een kleine twee maanden te gaan, komt Daylight Festival steeds dichterbij.­ De zesde editie van Daylight zal voor de tweede keer plaatsvinden op Breda International Airport.­ Het terrein past perfect bij het thema van dit festival.­ Dit jaar neemt Daylight je mee naar New York, Cape Canaveral, Bermuda en New Delhi.­ Nieuw dit jaar is de talent stage, de zogenaamde Flight Academy.­ Je vindt hier aankomend talent uit de regio.­
Biografie Moby vanaf juni in de winkel (afbeelding)
Aan het eind van het decennium overwoog Moby het einde der dingen, het einde van zijn carrière en de rest van zijn leven. En hij legde al zijn emoties in wat hij als zijn zwanenzang zag. Het album dat hij voorzag als afscheid van alles, werd in werkelijkheid het begin van een verbazingwekkende nieuwe fase in zijn leven: Play. Er werden miljoenen exemplaren verkocht.
Bright (flyer)
Begin 2012 was Bright één van de eerste concepten die de verfrissende mix van house, UK garage en grime in Nederland een podium gaf. Artiesten als Dusky, George Fitzgerald, Paul Woolford, Bondax en Oneman verkopen inmiddels de grootste clubs en festivals uit, maar stonden niet lang geleden nog in het knusse EKKO bij Bright. Nu is na ruim 23 edities in EKKO en uitstapjes naar menig ander podium en festival het doel bereikt. Bright stopt. Maar niet voordat een laatste keer het dak van de thuisbasis eraf gaat.
TranceBeatsch in Fuel · Waanzinnige trance-editie in Bloemendaal aan Zee (afbeelding)
Beachclub Fuel weet wel raad met de goede Trance feestjes. Zaterdag 28 mei zal de Beachclub weer uit zijn voegen barsten wanneer TranceBeatsch alle liefhebbers herenigd. Vorig jaar hing er een heerlijk zonnetje aan de hemel en werd er tot laat in de avond doorgebanjerd! Beachclub Fuel trok met de Grand Opening ook al een afgeladen huis en dus is het raadzaam snel je tickets te scoren.
Morgen (flyer)
Morgen is terug! Na een succesvolle zomer vorig jaar bij location=­20668] in Zevenhuizen is er weer de drang naar een warm vervolg.­ Deze hotspot op het eiland Lake 7 aan de Zevenhuizerplas is voor de komende zomer in 2016 weer de enige 'place to beach' voor het leukste event in de regio: Morgen! De eerste editie staat te trappelen van enthousiasme, namelijk op zondag 12 juni!
Lief festival (flyer)
Lief festival kon de eerste feitjes niet langer voor zich houden: afgelopen week zijn alle dames en heren op het artiestenlijstje van Lief dan écht verklapt. Verdeeld over zes verrassende area's met muzikaal geluid variërend van zuivere techno tot aan disco en funky ritmes, zijn onder andere Cari Lekebusch, Chocolate Puma, Curbi, De Sluwe Vos, Function, Gaiser, Marcel Fengler, MOTi, Paco Osuna en Sam Paganini hier te vinden. Wie er verder op staat? Ontdek het hier...