Partyflock
Armin van Buuren besluit jaar vol mijlpalen met 'A State Of Trance Year Mix 2017' (afbeelding)
Het jaar 2017 kende grote successen voor zowel vijfvoudig DJ Mag-winnaar Armin van Buuren als Trancemuziek als geheel, waaronder de opening van Armins eigen radiostudio in Amsterdam, het A State Of Trance 800-event in de Jaarsbeurs te Utrecht en de veertien uur durende aflevering van A State Of Trance (episode 836) tijdens Amsterdam Dance Event.
Loud (flyer)
Op zaterdag 20 januari presenteert P60 een nieuwe editie van ht hardstyle concept van Amstelveen en omgeving: LOUD!.
Extrema Outdoor (flyer)
Extrema Outdoor lanceert voor het eerst de XO Black Pass. Met deze unieke pas kunnen passionate electronic music lovers van 21 tot en met 23 december als eerste hun weekend en camping ticket bemachtigen, die veel unieke voordelen bevat. Extrema Outdoor zal op 6 + 7 juli wederom Vakantiepark De Bergen in Wanroij omtoveren tot een house en techno oase met camping.
The Flying Dutch (flyer)
Op 2 juni 2018 vindt de vierde editie van The Flying Dutch plaats met onder meer Armin van Buuren en Tisto. Tijdens het festival, dat plaatsvindt in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, komt Nederland samen om het succes van de grootste Nederlandse dj's te vieren.
Triangle Indoor Festival (flyer)
De Britse hip-hop artiest MoStack bracht een jaar geleden de clip uit bij zijn nummer 'Liar Liar'. Het nummer was op dat moment al een mega hit in de Londense clubs waardoor Stormzy mee wilde werken aan de bijbehorende video.
Spinnin' Records lanceert nieuwe 'Best of 2017' playlist tool (afbeelding)
Spinnin' Records, een van 's werelds bekendste dance labels, lanceert een nieuwe 'music intelligence tool' dat een unieke Spotify playlist genereert met de beste platen van het label uit 2017, gebaseerd op het persoonlijke luistergedrag van de gebruiker.
RUBBER XL (flyer)
Het nieuwe jaar wil je goed beginnen; met fijne mensen, lekkere muziek en uiteraard genoeg drank.
DGTL wint FestX award voor Outstanding Green Event (afbeelding)
Festivalorganisatie DGTL heeft in Las Vegas een prijs gewonnen voor hun op sustainability gerichte Revolution program.
METZ (flyer)
Oud & Nieuw is voor velen d dag van het jaar. We laten het jaar 2017 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2018, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken.
Interview Headhunterz: 'Mijn grootste fout was ook de beste zet' (afbeelding)
Headhunterz is het alias van hardstyle-dj Willem Rebergen, die in 2014 de switch naar EDM maakt. In 2017 hervindt hij zijn oude liefde. Terugblikkend op het EDM-avontuur n het jaar waarin hij terugkeerde naar de hardstyle, overheerst bij hem een gevoel van persoonlijke n zakelijke overwinning.
Pieieieieieieieieieieiep (afbeelding)
Jongeren zijn een lastige doelgroep voor de overheid. Informatie over gehoorbescherming gaat letterlijk het ene oor in en het andere oor uit terwijl een kwart van de jongeren tussen 12 en 24 jaar al gehoorschade heeft opgelopen volgens recent onderzoek van de Hoorstichting.
Hed Kandi (flyer)
Start 2018 in stijl WIN
zondag 31 december 2017
Net als ieder jaar heeft Hed Kandi iets speciaals op de planning voor de ultieme start van het nieuwe jaar!
Straf_werk X Edible (flyer)
Op 2 & 3 februari pakt STRAF_WERK groots uit voor haar tweede weekender in de Factory 010, Rotterdam en De Marktkantine, Amsterdam.
Armin van Buuren brengt kerstsingle uit (afbeelding)
Als de dagen donker en druilerig worden en de vorst langzaamaan zijn intrede doet, maakt iedereen in Nederland zich klaar om met volle teugen van de kerstdagen te genieten.
Dubvision en Afrojack scoren 538 dance smash met nieuwe single (afbeelding)
Als je twee succesvolle acts in de studio opsluit, weet je dat een nieuw meesterwerk slechts een kwestie van tijd is. Zo is het ook gegaan bij DubVision en Afrojack, die samen de studio indoken en daar met een knaller van een plaat weer uit zijn gekomen.
Armada music lanceert als eerste indie- dancelabel een eigen videoplatform (afbeelding)
Als eerste indie-dancelabel ter wereld heeft Armada Music vandaag een eigen videoplatform in het leven geroepen. Om fans te voorzien in hun behoefte aan exclusieve (video)content lanceerde het Amsterdamse platenlabel vandaag 'YourArmada'.
Fedde le Grand viert 10-jarig jubileum van megahit (afbeelding)
Fedde Le Grand en Ida Corr hebben een fenomenaal decennium achter de rug sinds hun legendarische samenwerking genaamd 'Let Me Think About It' in 2007 ter wereld kwam.
RAiK klaar voor nieuwe stap met debuutsingle 'Free As A Bird (afbeelding)
andaag gaat de track 'Free As A Bird' van singer-songwriter, producer en artiest RAiK in release.
Black tie (flyer)
Black Tie Masquerade WIN
zondag 24 december 2017
Op 24 December 2017 zal het moment weer aanbreken waar Dutch finest mag stralen in cocktail dresses en black tie suits. Black tie Events presenteert: Black tie Masquerade 2017.
Amsterdam's Finest (flyer)
Aanstaande 9 dec is het zover
zaterdag 9 december 2017
VHS is geen onbekende naam in de hardcore wereld, met evenementen in steden als Lelystad, Almere, Zaandam, Westzaan, Koog aan de zaan, Zwanenburg, Purmerend, Hoorn en natuurlijk Amsterdam in de periode van 2004 tot 2011 op locaties als Club La, Lexion, Latido, Club XQ, Silverstone, Akhnaton, Eindelijk, De Kade en de Waakzaamheid, heeft VHS zijn stempel duidelijk achterlaten.
Diynamic Festival (flyer)
Diynamic Festival
vrijdag 25 mei 2018
Diynamic keert op 25 mei 2018 terug naar het Amsterdamse Bos, voor de 6e editie van het Diynamic Festival. Deze bijzondere showcase wordt aangevoerd door labeleigenaar Solomun.