Partyflock
Beatz Of Berghem (flyer)
Aankomend weekend zal het Brabantse Berghem een walhalla zijn voor de dance-liefhebber, want dan is de eerste editie van het Beatz of Berghem festival een feit! Op zowel vrijdag 10 juli als zaterdag 11 juli zullen veel grote namen hun beste dj set ooit neerzetten!
Ferry Corsten on the Beach (flyer)
Traditiegetrouw brengt Ferry Corsten ook dit jaar weer een bezoek aan Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee. Dit jaar mag echter iedere verwachting over boord en kunnen alle herinneringen aan de voorgaande edities worden opgeschoond. Het wordt namelijk vetter dan ooit! Ferry Corsten wordt op zondag 23 augustus bijgestaan door niemand minder dan de Britse cultheld Paul Oakenfold. Ja, je leest het goed! Deze twee grote namen zullen gezamenlijk garant staan voor een spectaculair event waarbij Fuel met een grote buitenstage werkelijk alles uit de kast zal halen.
Holy Pink 2015 (flyer)
Maandag 20 juli organiseert Draaimolen voor de derde keer het gratis Holy Pink Festival.­ Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg.­ Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.­000 feestgangers op af komen.­ Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en hier speelt ook Draaimolen jaarlijks op in.­ Holy pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno.­
Electronic Family roept bezoekers op voor aftermovie (afbeelding)
Electronic Family is op zoek naar sterren voor de aftermovie.­ Het grote, jaarlijkse trancefeest in het Amsterdamse Bos viert op zaterdag 18 juli zijn 5 Year Anniversary en wil daarom trouwe bezoekers in het zonnetje zetten.­
Voorwaarde voor mensen die zich willen aanmelden voor een rolletje in de aftermovie is dat zij geen editie van Electronic Family hebben gemist.­ Ze worden kort geïnterviewd en ook op het festivalterrein zoekt de camera ze nog eens op.­ Kleine stukjes van deze opnames zijn uiteindelijk terug te zien in de aftermovie.­
DJ Mag Top 100 DJs Poll geopend · Nummer één treedt op tijdens AMF (afbeelding)
Vanaf vandaag kan er worden gestemd voor de nummer 1 DJ van de DJ Mag Top 100 DJs Poll, de grootste muziek "poll" ter wereld. De nummer 1 DJ zal gedurende de vrijdagavond van Amsterdam Music Festival, op 16 oktober aanstaande, in de Amsterdam ArenA bekend worden gemaakt. Stemmen kan tot en met 14 september via djmag.­com/top100djs.
Unlocked indoor festival (flyer)
Ben jij klaar voor een nieuwe stap in het spectrum van de hardere stijlen? Een stap die zorgt voor nieuwe ervaringen, een nieuwe beleving en nieuwe herinneringen. Open dan de deuren naar een nieuw avontuur op zaterdag 24 oktober 2015 als b2s een nieuw indoor festival presenteert: Unlocked.
Pleasure Island Festival (flyer)
Pleasure Island is op 19 september en zal het festivalseizoen afsluiten met een heerlijk in en outdoor festival. Een festival waar je door kunt feesten tot 06:00 uur in de ochtend. En voor de hardere stijlen liefhebbers heeft de organisatie een extra leuke hosting: Oldschool Gangsters. Deze hosting zal bomvol zitten met oldskool en de beste namen uit die tijd. De allerlaatste early bird kaarten zijn nu in de verkoop!
One day in Summer (flyer)
One day in Summer
zaterdag 11 juli 2015
Met nog een paar dagen te gaan is Quest4Trance er klaar voor! Dan vindt het buitenfeest 'One day in Summer' plaats te Amsterdam! Het event wordt gehouden op het buitenterrein bij de Amsterdam studio's. Het terrein zal worden omgetoverd tot een heus festivalterrein. Er wordt een fantastisch podium opgebouwd en er zijn diverse zitgelegenheden. Zoals je van Q4T gewend bent, pakken ze groots uit met een superdikke line-up...
Sunset Festival 2015 (flyer)
Het schitterende recreatiedomein De Lilse bergen, net over de Belgische grens, zal op 19 september helemaal in het teken staan van Sunset Festival. Sunset is toe aan haar vijfde editie en is ondertussen uitgegroeid tot hét Belgische dancefestival waarmee de zomer wordt afgesloten.
Duncan Stutterheim krijgt Frans Banninck Cocqpenning (afbeelding)
Duncan Stutterheim heeft vrijdag de Frans Banninck Cocqpenning van de gemeente Amsterdam ontvangen.­
Stutterheim is de man achter grote dancefeesten als Sensation, Mysteryland en Welcome to the Future en is oprichter van het succesvolle evenementen- en mediabedrijf ID&­T.­
W&W neemt team 'Bij Igmar' mee op tournee in privéjet (afbeelding)
Het dj duo W&­W neemt het team van 'Bij Igmar' (SLAM!FM) mee op tour in een privéjet voor drie shows in het weekend van 10 tot 12 juli. Nadat Igmar en Rens, de presentatoren van 'Bij Igmar', uitgenodigd waren om een weekend lang met hen op tournee te gaan, verrasten zij het Nederlandse duo live in de uitzending met een gouden plaat voor hun hitsingle 'Bigfoot'.
Hardwell onderneemt wereldrecordpoging met liefdadigheidsshow in India (afbeelding)
Hardwell organiseert op 13 december 2015 een benefietshow in India waarbij de wereldberoemde DJ en producer een poging doet om een wereldrecord te vestigen voor 'Guinness World Records'. Hardwell organiseert het omvangrijke event om zijn nieuwe 'United We Are Foundation' te introduceren. De 'United We Are Foundation' is opgericht om kansarme kinderen te voorzien van beter onderwijs en hen een beter toekomstperspectief te bieden.
Kort & Bondig (afbeelding)
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Dave Clarke, Cleavage, de Spinnin' Records Festival 2015 Mix, Kris Kross Amsterdam, W&­W, Funkerman, Bougenvilla & KRONO.
Escape is hot in juli (afbeelding)
Escape is hot in juli
zaterdag 4 juli 2015
Escape is heet deze maand! Verwacht Ibiziaanse sferen binnen dankzij de tropische temperaturen buiten. Aangezien de nachten langer zijn kan je jouw avond zwoel starten op het terras van Escape Caffe. Voor slechts €40 per persoon heb je het Dine & Dance arrangement.
Crazy Sexy Cool Outdoor Festival (flyer)
The moment is here! De complete line-up van Crazy Sexy Cool is bekend. Met maar liefst vijf stages ben je op zaterdag 8 augustus 2015 van harte welkom op onze geweldige nieuwe locatie: het Zuiderpark in Rotterdam! Met o.a. Benny Rodrigues, Dyna, FeestDJRuud, GirlsLoveDJs, The Artful Dodger, Jayh Jawson, Kenny B, Gio, Joey Daniel, Bolier en ChildsPlay hebben ze een supergevarieerde line-up samengesteld met verschillende stijlen.
Summer Love (flyer)
Summer Love on the beach
zondag 2 augustus 2015
Remember those days? Ouderwets lekker feesten zoals het vroeger aan het strand was.­ Gratis entree en met je blote voetjes dansen in het zand tot de zon ondergaat op de muziek van de DJ's.­ Heerlijk genieten van een cocktail, zomers drankje of lekker eten.­ Snuffelen bij de gezellige kraampjes, de tijd staat even stil...­Those days are here again!
Love Sensez (flyer)
De zomer staat voor de deur en we kunnen allemaal genieten van zon, zee, strand en natuurlijk de vakantie! De zomervakantie moet natuurlijk goed afgesloten worden en dat ga je doen met een een goed feestje!
Roeping aan alle amateur DJs en producers: DCC Studios presenteert de Get Discovered contest (afbeelding)
Ben jij een veelbelovende 'bedroom' producer/DJ die dag en nacht aan zijn carrière bezig is en het big time wilt maken in deze extreem competitieve EDM industrie? Dan is hier je kans om ontdekt te worden en om wat hulp te krijgen tijdens deze lange rit.­ DCC Studios geeft samen met Magnetic Magazine en V-Moda een vet prijzen pakket weg dat jou zal helpen je DJ/Producer carrière te kickstarten.­
10 Years Studio 80 (flyer)
Tomorrow Is Now, Kid!
zaterdag 4 juli 2015
Studio 80 bestaat 10 jaar. Dit wordt gevierd met 10 verschillende events. Op zaterdag 4 juli is het de beurt aan het label Tomorrow Is Now, Kid!, dat twee en een half jaar geleden haar thuis vond in de club aan het Rembrandtplein. De verjaardag van de club vraagt natuurlijk ook om een bijzondere line-up. Daarom heeft Alex Salvador, eigenaar van het label, twee artiesten uit Chicago en een aantal lokale helden uitgenodigd.
Politie voert actie tijdens Extrema & Wish (afbeelding)
Politiemensen leggen in juli rond dancefestivals Wish Outdoor en Extrema Outdoor hun werk neer.­
Dat melden de politiebonden dinsdag.­ De acties maken onderdeel uit van een groter protest.­ Agenten willen een betere cao.­
WiSH Outdoor laatste nieuws & voorzorgsmaatregelen warme weer (afbeelding)
Over slechts een paar dagen is het eindelijk zover.­ Gedurende het weekend van 3 tot en met 5 juli gaat de negende editie van WiSH Outdoor van start.­ Met ruim 200 artiesten verdeeld over vele prachtige podia, een tropische weersverwachting en een (bijna) volledig uitverkocht festival belooft het weer een fantastisch zomerweekend te worden.­ Dit jaar is er tevens flink geïnvesteerd in service waaronder extra kassa-units, grote toiletgroepen en een grotere entree.­ In dit bericht vind je alle belangrijke informatie om volledig voorbereid aan een onvergetelijk weekend WiSH Outdoor te beginnen.­