Partyflock
Kingsnight (flyer)
Na een spannende zoektocht naar de juiste invulling van het gat in de line-up kon de organisatie geen keuze maken tussen twee dikke acts. De knallende line-up wordt aangevuld met een koningswaardig Nederlands duo namelijk Fisherman &­ Hawkins. Alsof dit nog niet genoeg is voegt de organisatie ook niemand minder dan de (van origine) Amerikaanse trance-held Sean Tyas aan de programmering toe.
Eerbetoon aan Doe Maar van artiesten als Kareem Raïhani, Arjuna Schiks, San Proper & Isis (afbeelding)
Het is deze maand exact dertig jaar geleden dat Doe Maar het officiële afscheidsconcert heeft gegeven. Een moment om stil te staan bij een van de meest legendarische en beste Nederlandse bands van de 20ste eeuw. Een moment voor een eerbetoon aan Doe Maar. Onder begeleiding van dj Isis hebben zes uiteenlopende hedendaagse Nederlandse dance producers oude Doe Maar nummers geremixt. De Doe Maar Remixen worden 23 april aanstaande uitgebracht op het label van Isis 'All is One'.
Blockparty (flyer)
De lente is weliswaar pas net begonnen, maar dat belet de heren van Analog, Storm, Boogie Friday en Spunky Fraîche niet om hun krachten opnieuw te bundelen voor een vreselijk warme indoor Block-(party) in BIRD.
Ground Zero Festival 2014 (flyer)
Op 30 augustus 2014 vindt de negende editie van Ground Zero Festival, het enige nachtfestival van Nederland, plaats.­ Met meer dan 80 artiesten verspreid over 7 area's is Ground Zero Festival één van meest gevarieerde harddance evenementen in Nederland.­ Vandaag maakt Ground Zero Festival het eerste deel van haar line-up bekend op haar gloednieuwe website.­
Kiesgrube (flyer)
Nog eventjes en dan verjaagt de zon het laatste restje van de winter van onze aarde.­ Of beter gezegd, van 'ons paradijsje'.­ We nemen afscheid van sneeuwklokjes en krokussen, terwijl de bollen van de lentebloemen langzaam ontsluiten en zich versterken uit de voedzame bodem.­ Herinner jij je nog hoe vorig jaar een kleine maar gestaag groeiende gemeenschap in het welbekende Kiesgrube neerstreek?
Penoze (flyer)
Voordat in heel Nederland het eerste Koningsfeest losbarst, gooit Lose Your Mind het gas vol open tijdens Penoze – Live. Op 25 april verandert de Scheepsbouwloods op de NDSM-Werf in een ware beuktempel en staat de top van de Nederlandse hardstyle artiesten achter de knoppen. Koningsnacht vier je dit jaar dus in Amsterdam!
Milkshake Festival (flyer)
Na twee uitverkochte edities presenteren Air en Paradiso u wederom met gepaste trots de derde editie van Milkshake festival, bekroond met een Gouden Kabouter in de categorie 'Beste Eendaags Festival 2012' en in 2013 geopend door de burgemeester van Amsterdam! Op zondag 20 juli 2014 vindt Milkshake plaats in het Westerpark te Amsterdam. De earlybird-tickets waren onlangs in 8 minuten en 30 seconden uitverkocht.
Together Outdoor (flyer)
Samenkomen op Together Outdoor
zaterdag 13 september 2014
Op 13 september 2014 is De Markt in Ommen het decor voor de eerste editie van het dance-evenement Together Outdoor. Speciaal voor jongeren komt een aantal dj's en acts naar Ommen om de binnenstad op zijn kop te zetten. 'De combinatie van een leuke show, een gezellig plein en goede acts staan garant voor een geslaagd dance-evenement', aldus de organisatie.
Future Sound of Egypt vs Subculture Weekender (flyer)
PT Events heeft weer een enorme verrassing voor je in petto. Het weekend van 7 & 8 juni staat Grotesque achter de organisatie van dat wat je oprecht een magisch dubbelspel zou mogen noemen. Future Sound of Egypt vs Subculture - The Amsterdam Weekender! Een weekend lang genieten van superdikke trance met alle favoriete artiesten uit de stallen van FSOE, Subculture en Grotesque!
Burst (flyer)
Wie een handbeschilderd, hardgekookt (paas)ei meeneemt naar de paas-editie van de Clubavond Burst in Paard van troje op zondag 20 april in Paard van troje krijgt gratis entree.
Multigroove (flyer)
Op 24 mei 2014 transformeert de Westerunie in een gevaarlijk laboratorium waar giftige dampen en bijtende vloeistoffen net zo aanwezig zijn als de venijnige Early beats die door de drukkende lucht vloeien. Hier komen het bekende Multigroove-sfeertje, het gevoel van broederschap en de beste zonder bullshit van de hardere muziekstijlen het best tot hun recht. Dit is het hart van Toxic City.
ONE (flyer)
ONE · The Colors of ONE
zaterdag 7 juni 2014
The Amsterdam Ziggo Dome will be tuned up to be the capital of dance. The one journey will get you from the lighter dance sounds to darker pounding beats and a state of mind that keeps you going all-night-long! Together with thousands of dance lovers, the most trendy people on this planet and a greater than great line-up, your heart will beat faster! Let's pump our bodies, get loose on the beats and give 'movement' a new definition!
Toffler presents Michel de Hey & Benny Rodrigues (flyer)
Zaterdag 26 april verwelkomt Toffler hun eigen koningen Michel de Hey en Benny Rodrigues! Op deze Koningsdag zullen zij het laatste uur van deze dag inluiden met een 'all night long' editie. In het ondergrondse labyrint kun je dus nog minimaal 7 uur langer doorfeesten.
advertentie
Door Armin van Buuren en Philips ontwikkelde A5-PRO DJ headphones nu verkrijgbaar (afbeelding)
Philips en Armin van Buuren werken al enige tijd samen aan de ontwikkeling van producten. Vorig jaar november werd het M1X-DJ Sound System gelanceerd en tijdens de Winter Music Conference in Miami presenteerde Armin de A5-PRO DJ headphones. Deze koptelefoon is vooral ontwikkeld voor dj's en daar komt de input van Armin om de hoek kijken.
Integrate (flyer)
Op 5 april vond de aftrap plaats van een zomerseizoen Integrate edities op het strand. De eerste editie was meteen uitverkocht. Niet verwonderlijk met Dimitri Kneppers in een extra lange set. De tweede editie zal twee super dj's ten gehore brengen; Literon (aka Gerd) en de Spanjaard Dosem. Daarnaast zullen veel vrienden van de jarige Integrate resident Frank Farrell gedurende de avond de muziek verzorgen en Frank zelf zal de ingeleide doen voor Literon. Elke eerste zaterdag van de maand zal het Scheveningse strand de beste Deephouse, Tech-House en Techno huisvesten.
We all love '80's & '90's (flyer)
Op zaterdag 17 mei is het weer tijd voor een gloed nieuwe editie van We all love '80's & '90's in de Effenaar! Waan jezelf weer helemaal back in time met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar!
XXlerator (flyer)
Een nieuw jachtseizoen is geopend. Op zondag 20 april kunnen de Wanna-Be paashazen weer hun hart ophalen tijdens XXlerator Easter in Club Matrixx, wanneer ze weer ongegeneerd alle hoekjes af kunnen struinen op zoek naar één van de 5 gouden eieren die de Paashaas heeft ontvreemd. De minder actieve jagers kunnen in ieder geval genieten van een dikke line-up met onder andere Zatox, Brennan Heart en Crypsis.
Be Famous (flyer)
Ladies & Gentlemen, onze koning is jarig en dat moet gevierd worden en wel op de allereerste Koningsnacht op vrijdag 25 april met Be Famous in Loft XL te Hengelo! Meer dan een feestje, meer dan alleen een avondje uit, het is een lifestyle. Be yourself... Be Famous!
Artiesten mogen muziek online zonder tussenkomst van Buma/Stemra verkopen (afbeelding)
Buma/Stemra gaat componisten, tekstschrijvers en uitgevers meer keuzemogelijkheden bieden voor de exploitatie van hun auteursrechten.­ Het aangepaste beheer van auteursrechten is het resultaat van het onderzoeksoverleg met de Autoriteit Consument &­ Markt.­ Met deze aanpassing loopt Buma/Stemra vooruit op de eisen van de onlangs aangenomen Richtlijn Collectief Beheer.­
Wicked City (flyer)
Lang niet gezien, maar zeker niet weg, want het gedachtegoed is niet uit te bannen.­ Een aantal jaren van de radar, maar in het diepste geheim werd er keihard doorgewerkt om liefhebbers van hardere stijlen te geven wat ze willen, losgaan zonder het doen van concessies.­ 7 juni 2014, zet maar in je agenda.­
Metz (flyer)
Op vrijdag 25 april en zaterdag 26 april zet Metz in samenwerking met Master Rent, Café Hofman, Karma, Filemon &­ Baucis, 't Pakhuis en restaurant Brass het Janskerkhof in Utrecht volledig op zijn kop. Met een gaaf podium in de openlucht met dik geluid, een vette lichtshow en natuurlijk de beste artiesten waaronder Stefan Vilijn, Chris Rox, DJ Denniz en MC Patrick Brown!