Partyflock
Solar Weekend (flyer)
Zaterdag 1 november om 11:11 uur precies, start de voorverkoop van Solar Weekend 2015. Ht creatieve crossoverfestival vindt komend jaar plaats op 30, 31 juli, 1 en 2 augustus 2015. Tevens kunnen creatieven zich weer aanmelden om mee te bouwen aan Solar Weekend 2015. Aan de hand van het thema "Cinema" kunnen tot 1 februari concepten worden opgestuurd naar organisator Extrema. Het festival is al vijf jaar op rij uitverkocht.
Click Melodia Marathon (flyer)
Vernieuwend, uitdagend en grenzeloos. Click dendert in volle vaart vrolijk door. Na een sublieme ADE 2014 editie is er geen gelegenheid om tot adem te komen. Op zaterdag 29 november wordt namelijk in thuisbasis Westerunie het clubseizoen officieel geopend met de Melodia Marathon. Een 17 uur lang strekkend festijn met de kampioenen van Click Records. Donatello, Einmusik, Jonas Saalbach en My Favorite Robot vormen daarvan slechts het topje van Melodia's wonder-iisberg.
Heksenketel (flyer)
Grenswerk is op 31 oktober het podium van twee powervrouwen. Als onderdeel van Shinedoe's Illogical Directions Album Tour organiseert Titty twister een nieuwe editie waarop deze dames het middelpunt zijn. Het gaat hier over Shinedoe en Sandrien!
Secret Affair (flyer)
Na de overweldigende successen van 2012 en 2013, is Secret Affair NYE terug; met een nog dikkere line-up en in een nog mooiere locatie! Plaatsdelict voor deze nu al onvergetelijke NYE is Taets Event Park op de grens van Amsterdam en Zaanstad. Niemand minder dan Shermanology zullen het eerste uur van 2015 uit de speakers knallen. Naast deze headliner zullen de meer dan populaire Vato Gonzalez en MC Tjen voor het eerst on stage verschijnen op Secret Affair NYE; onmogelijk om tijdens deze set stil te staan! Andere dj's die ervoor zullen zorgen dat jouw 2015 met de beste sound start zijn: Baggi Begovic, Benny Rodrigues, Leroy Styles, Genairo Nvilla, Mitchell Niemeyer, Delivio, Issy en Brothers in the Booth. Host of the night is MC Roga en naast hem zullen ook enkele live-muzikanten het podium bestijgen.
Miss Melody Invites (flyer)
Het jaar gaat goed beginnen in 2015 met als Miss Melody op 17 januari haar intrek neemt in club Rodenburg. En keer per jaar geeft deze geweldige diva DJ een feest waar je geen nee tegen kunt zeggen. Samen met door haarzelf uitgenodigde top DJ's en veel moois en verrassingen gaat Miss Melody voor jullie een overweldigend lekker feest neerzetten. Let op: de Super Early Bird kaarten zijn slechts beperkt beschikbaar: slechts 100 kaarten en tot maximaal 25 november!
Turn of the Year (flyer)
Het gaat net als vorig jaar een superjaarwisseling worden in Club Eindelijk weer met topdj's bekend van diverse feesten als B.I.T.C.H, Full Moonm Crazyland, Creations, Club Dejavu et cetera. Nog n dag geldt de lage voorverkoopprijs van €39 all inclusive. Morgen gaat de prijs omhoog!
Het pand van Matrixx krijgt een nieuw leven als club-discotheek. Monte Carlo Entertainment heeft het gebouw aan de Wijchenseweg in Nijmegen gehuurd voor de komende vijf jaar. De discotheek van ruim 2.000 vierkante meter wordt vanaf 5 januari 2015 verbouwd. Een paar maanden later gaan de deuren al open onder de naam Club Monte Carlo. De nieuwe uitbater gaat zich vooral richten op liefhebbers van r&b, club en housemuziek.
Warm en voordelig de winter door met Winterkriebels (afbeelding)
We hebben de eerste herfststormen overleefd en maken ons op om Koning Winter het hoofd te bieden. Dat kan je natuurlijk doen door jezelf van top tot teen lekker warm aan te kleden, in bed te blijven f door helemaal los te gaan bij het warmste winterfeest van de wereld: Winterkriebels op zaterdag 31 januari in Central studios Utrecht!
We All Love 80's, 90's & 00's (flyer)
We All Love 80's 90's 00's presenteert haar Amsterdamse New Year's Eve special op woensdag 31 december. Na alle succesvolle maandelijkse edities is het tijd om het jaar 2014 in stijl af te sluiten. Geniet van mooie dranken, heerlijke champagne en prachtig vuurwerk terwijl je jezelf terug in de tijd waant met de lekkerste hits en visuals uit de 80, 90 & 00's!
Qlimax (flyer)
Q-dance lanceert line-up Qlimax
zaterdag 22 november 2014
Op zaterdag 22 november 2014 vormt het Gelredome het toneel voor de nieuwe editie van Qlimax. Het event was binnen no-time uitverkocht en de fans wachtten ongeduldig op de line-up. Afgelopen zondag kwam het anthem 'The Source Code of Creation' geproduceerd door Noisecontrollers al online. Q-dance hield iedereen nog even in spanning en gisteren was het dan zo ver: de release van de website en line-up.
Pussy lounge (flyer)
'Here we go again!' Net bijgekomen van de jaarwisseling, met de champagne en oliebollen nog vers in het geheugen, staat de eerste Pussy lounge van 2015 weer voor de deur. Op zaterdag 3 januari trek je de lijn van Oud & Nieuw moeiteloos door in Utrechtse Central studios met de New Years Resident Rumble.
Pleasure Lounge  Dance party voor 30+ (afbeelding)
Pleasure Lounge staat voor gezellige mensen, open minded, goede house, club, trance, progressive en dance muziek en diverse DJ's. Het heeft een ongekende sfeer. Iedereen is welkom. Het is met recht het gezelligste 30 plus feestje van Nederland. Pleasure Lounge heeft zes wekelijkse party's in Arnhem en tevens enkele malen per jaar een party outdoor buiten Arnhem. Het twee jarig bestaan van Pleasure Lounge vieren ze op 15 november 2014. Deze editie mag je niet missen!
Das Letzte Abendmahl vindt vaste plek in nieuw Radion (afbeelding)
RADION Amsterdam is pas net open maar heeft voor 8 november al n van de meest innovatieve concepten uit het Amsterdamse n Berlijnse nachtleven weten te strikken. Das Letzte Abendmahl van de Berlijnse organisatie Perception strijkt voor de vierde Nederlandse editie neer in de nieuwe uitgaansgelegenheid aan de Louwesweg in Amsterdam-West.
Bassleader (flyer)
Bassleader · All you need to know
zaterdag 1 november 2014
Zaterdag 1 november is het zover: Bassleader is toe aan de 9e editie en pakt het dit jaar groots aan met een verhuis van locatie. Bassleader zal niet meer in de Expohal in Gent doorgaan, maar zal - net als Reverze - plaatsvinden in het Sportpaleis in Antwerpen. Het thema is net als voorgaande jaren "Elements of the Harder Styles". Er zijn 5 elementen die elk met hun dj's een harde stijl vertegenwoordigen:
Metz on Sunday (flyer)
Op zondag 23 november is The Real House Event na een legendarische editie in het Wtc te Rotterdam terug in haar favoriete intieme locatie: Blender! Deze avond start Metz on Sunday vertrouwd om 19.00 uur en gaat deze unieke dansavond door tot 01.00 uur.
4Fame gaat knallend het nieuwe jaar in en is op zoek naar gemotiveerd talent (afbeelding)
Met twintig evenementen in 2014, waarvan nu nog vijf in de komende twee maanden, een vernieuwde website, een grote reorganisatie kun je wel zeggen dat 4Fame zr actief is geweest dit jaar. Algemeen directeur JohnDevilee vertelt graag meer over de toekomstige evenementen van het bedrijf en de 4Fame plannen voor 2015.
Reveal Halloween (flyer)
Het bloedstollende gehalte komt tot angstige hoogtes tijdens de Halloween horror night op donderdag 30 oktober in Escape in Amsterdam! De EDM sound, waar Reveal al sinds dag n bekend om staat, is booming hot! Met diverse Nederlandse DJ's die de (inter)nationale charts onveilig maken is ook Reveal 'on a roll!' Elke donderdag staat de club bomvol met EDM clubbers en komen de temperaturen ver boven de norm!
Booming Sexy New Year 10 Years (flyer)
Crazyland 1 november wordt een speciaal feest. Het is alweer enige tijd uitverkocht en voor deze editie gaan ze ook echt letten of iedereen wel zijn best gedaan heeft op het thema. Benieuwd naar de timetable? Je vindt hem in dit bericht. En daarnaast ook vast de aankondiging van een ander populair event dat haat tienjarig jubileum viert: Booming Sexy New Years Vibe!
Disco Fever (flyer)
Disco Fever in Lucky
vrijdag 14 november 2014
Op vrijdag 14 november kunnen 40-plussers zich weer even helemaal terug in de tijd wanen tijdens Discofever. Het concept bestaat sinds vorig jaar en zal volledig in het teken staan van de beste muziek uit de jaren '70 en '80. Deze editie is er een uniek optreden van de band Beat-It en zal The Dutch Diana Ross iedereen meenemen naar de gloriedagen van de Amerikaanse Souldiva.
Trance Nation kondigt nieuwe editie aan voor 2015 (afbeelding)
Trance liefhebbers opgelet! Met een dikke rode stift omcirkel je 23 mei 2015 in je agenda! Dit is namelijk de dag dat Trance Nation de beroemde Heineken Music Hall zal omtoveren tot ht trance-walhalla van Nederland. Onder de noemer 'Trance Nation presents Global Family' organiseert Trance Nation een familienacht van formaat.
Above & Beyond (flyer)
Al veertien jaar zijn Jono Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamaki de smaakvolle pioniers van de Britse trance scene. Op vrijdag 30 januari staan de drie producers in Paradiso, Grote Zaal. De kaartverkoop begint vrijdag 31 oktober.