Partyflock
Fantasy Island Festival (flyer)
Een wereld vol tegenstellingen, vol kleur maar ook keihard en duister! Over precies 8 dagen openen de poorten van deze mysterieuze wereld, die ook wel Fantasy Island Festival heet. Van classics tot aan hardcore en van een varende area tot aan een gigantische mainstage; het is zeker dat het een race tegen de klok wordt om alles te zien! Hoogtijd dus om de timetable te delen, zodat je je route kunt gaan uitstippelen. Op naar die 8 area's, 125 topartiesten en Mexicaanse sferen van 'Dia de Los Muertos'!
Amsterdam Music Festival (flyer)
AMF het grootste dancemuziekfestival dat gehouden wordt tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE) breidt ng verder uit. Het festival is dit jaar niet twee, maar vijf dagen. Tevens zijn Heineken Music Hall en Ziggo Dome toegevoegd als festivallocaties.
Atlas Electronic (flyer)
Atlas Electronic is een gloednieuw vierdaags muziek- en kunstfestival op een prachtige, exotische locatie net buiten de bruisende stad Marrakech te Marokko. Van 1 tot en met 4 september worden kunst, visuals en lokale muziek en cultuur afgewisseld met optredens van James Holden & Maalem Houssam Guinia, DVS1, Roman Flgel, Optimo, Ryan Elliott, FunkinEven, Acid Arab, Secretsundaze en meer.
Flume World Tour (flyer)
Flume naar de Heineken Music Hall
vrijdag 4 november 2016
De Australische producer en muzikant Flume geeft op vrijdag 4 november een concert in de Heineken Music Hall als onderdeel van zijn wereldtour. De kaartverkoop voor de show start donderdag 12 mei om 10.00 uur via Ticketmaster.
Ibiza Goes Hard (flyer)
De volledige line-up van Ibiza Goes Hard is bekend! Deze vijfde editie heeft de grootste line-up tot dusver voor deze hardcore-ervaring op de nummer n feestlocatie Ibiza...
Zomerkriebels Festival (flyer)
Het populaire Zomerkriebels Festival, dat dit jaar een nieuw terrein betrekt, ververst muzikaal gezien haar aanbod. Op de gloednieuwe locatie Grasweide Papendorp komt het festival deze zomer met vier stages, waaronder een Trance stage. En welke partij biedt dan de beste participatie om meteen groots uit te pakken en die ook nog eens een leuke aanhang meeneemt? Juist, dat is Trancebeats!
Toffler presents Sven Vth (flyer)
Techno-pionier Sven Vth komt vrijdag 13 mei naar Toffler! Eigenlijk hoef je hier geen woorden meer aan vuil te maken, maar deze legende verdient natuurlijk enige introductie. Hij is al sinds dag n actief in de scene en draait nog steeds mee op topniveau over de hele wereld.
Sexy By Nature (afbeelding)
Sunnery James & Ryan Marciano komen deze zomer exclusief naar Bloomingdale Beach met hun 'Sexy By Nature' concept. Bloomingdale Beach bestaat vijftien jaar en dat wordt groots gevierd op zondag 17 juli.
Nicky Romero zet zich als ambassadeur van 10,000 HOURS in voor kwetsbare jongeren (afbeelding)
Festivals afstruinen en dansen in de openlucht op muziek van de grootste dj's en artiesten is voor veel danceliefhebbers 's zomers vaste prik. Voor jongeren met een verstandelijke beperking is dit lang niet zo vanzelfsprekend. Daarom organiseert stichting 10,000 HOURS deze zomer in samenwerking met Nederlands' grootste festivalorganisatoren en met behulp van vrijwillige danceliefhebbers een reeks minifestivals volledig afgestemd op de behoeften van deze jongeren. Met Nicky Romero als ambassadeur van de stichting haakt de tour in op de grote en bekende festivals in Nederland.
Laatste 75 kaarten The Free Project in Amsterdam met o.a Brennan Heart (afbeelding)
De Freestyle Maniacs kwamen pas twee weken geleden met het idee om op 5 mei weer eens een spontane, dikke fuif te geven. Nadat ze eerst een mooie line-up naar buiten brachten met onder andere Brennan Heart, Jason Payne, Luna, Josh & Wesz was de uitdaging om alle tickets aan de man te brengen. Met nog maar tien dagen de tijd onder het mom: 'wij zijn fucking aardig en gunnen iedereen een topfeest' is het ze dan toch gelukt. Keihard gaan ze de vrijheid vieren met 3000 vrijheidsravers!
Dave Clarke presents The Dirty Dozen (flyer)
Traditiegetrouw heeft technolegende Dave Clarke weer als eerste de eer om zijn ADE-avond uit de doeken te doen. Na elf legendarische Dave Clarke Presents edities in de Melkweg, keert Clarke terug voor een nieuwe ronde, met "The Dirty Dozen": 12 jaar Dave Clarke Presents en 12 DJ's die 12 uur lang steenharde techno door de speakers jagen. Zo staan onder andere Luke Slater & [Phase], Marcel Fengler, Miss Kittin, Tommy Four Seven, Rebekah, Black Asteroid, Louisahhh!!! en meer op het programma.
Mumbai Color Festival  Laatste info (afbeelding)
Zon, feest en hl vl kleurtjes: aanstaande donderdag belooft het waanzinnig lekker weer te worden! Onder anderen FeestDJRuud, La Fuente, Dirtcaps, Bougenvilla en Kris Kross Amsterdam hebben de zonnebrand dus al klaar staan... Vier jij Bevrijdingsdag op Mumbai Color Festival?
Belgi blokkeert drie malafide ticketwebsites (afbeelding)
De Belgische overheid heeft drie websites laten blokkeren die concertkaarten tegen woekerprijzen doorverkopen. Dat meldt de Belgische minister van Consumentenzaken Kris Peeters in Het Nieuwsblad.
Straf_Werk (flyer)
Zondag 3 juli strijkt Straf_werk neer bij Woodstock in Bloemendaal voor haar tweede strandeditie. Eerder dit jaar zorgde een grote brand ervoor dat Woodstock volledig werd verwoest maar inmiddels zijn zij weer uit de as herrezen en klaar voor een nieuw seizoen waar Straf_werk voor n dag de dienst zal uitmaken.
Flashback (flyer)
Op zaterdag 7 mei is het eindelijk zo ver en opent Flanders expo haar poorten voor de eerste editie van Bass Events' Flashback! Wat je kunt verwachten is een adembenemende tocht door de geschiedenis van de hard dance. Pure nostalgie met alleen de beste classics van de afgelopen tien jaar!
Releases & Aankondigingen (afbeelding)
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Deorro vs Riggi & Piros, Dave Winnel feat. Jackie Jaxx, Yves V vs Dimitri Vangelis & Wyman en Quentin Mosimann.
Tasty on the Beach (flyer)
Smaakvol, sexy en verleidend. Zo omschrijven ze zelf het hotste strandfeest van de Randstad: Tasty on the beach! Na een volledig uitverkochte Club Vie, is Tasty terug met een strandeditie waar nog lang over gepraat zal worden. Dit keer organiseren ze Tasty op het strand van Rotterdam bij het hippe broertje van Club Villa Thalia: Villa on the Beach! De formule? Een weerbestendige beachclub met een indrukwekkend feest- en evenementenprogramma.
Friendzone (flyer)
Friendzone is bijna summerbody ready, vrijdag de 13e mei wordt een mooie dag in Bitterzoet, editie nummer zeven alweer en net als goede wijn wordt het lekkerder en lekkerder.
De laatste edities waren uitverkocht zo stijf als Ron Jeremy in the 70's. Na de 'Flava all night long' leggen ze de lat weer wat hoger, ja nog hoger geen grappen dus de 13e.
Leo's Catwalk Edition (flyer)
Leo's... wie kent het niet?! Ht exclusieve high-class event van Rotterdam; voor 25-plussers met oog voor klasse, beauty en plezier als missie. Gasten worden tijdens de lente-editie via de catwalk ontvangen.
Paperclip Festival (flyer)
Deze zomer opent er een nieuwe supermarkt op het E3 terrein in Eersel. Voor n dag. Nu zal je denken, een supermarkt voor n dag? Dat moet wel een bijzondere supermarkt zijn. En dat is het ook. Je gaat hier niet heen om je dagelijkse boodschappen te doen, maar om te luisteren naar de allerbeste DJ's en te genieten van de unieke Paperclip beleving!
Hemeltjelief festival (flyer)
Hemeltjelief! Festival 2016
donderdag 5 mei 2016
De lente komt er aan! Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Hemelvaart op Bevrijdingsdag, dat vraagt om een heel bijzondere editie van Hemeltjelief!