Partyflock
Lakeside Festival (flyer)
Komende zaterdag zal de 8e editie van het Lakeside Festival plaatsvinden.­ Na een geslaagde eerste editie (31 mei) van het jaar word je komende zaterdag verwend met een wel zeer indrukwekkende line-up.­ Met drie podia en drie verschillende muziekstijlen worden alle festivalgangers op hun wenken bediend.­
Loveland ADE: drie dagen op nieuwe locatie met grootse line-up (afbeelding)
Loveland maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van het grootste clubfestival ter wereld: Amsterdam Dance Event. In oktober worden drie verschillende evenementen over drie dagen georganiseerd in een nog nooit gebruikte locatie. Mediahaven is een studio in het westelijk havengebied van Amsterdam. Op de line-up staan sommigen van de grootste namen uit de industrie.
Amsterdam: Festivalbezoekers mogen flesjesvoortaan vullen (afbeelding)
Burgemeester Van der Laan eist dat er bij alle festivals in de stad voortaan de mogelijkheid is om bekertjes of flesjes bij te vullen.­ In juni kwamen er tientallen klachten over het drinkwaterbeleid op Open Air, waar geen flesjes gevuld mochten worden.­ 'Mijn flesje is voor mijn neus leeg gegooid nadat ik hem had gevuld met de woorden 'Jij eruit of je flesje weg'', zei een bezoeker.­
Strafrechtadvocaat: 'Drugscontrole op festivals deugt niet' (afbeelding)
Op Lowlands werden in totaal 119 bezoekers opgepakt met drugs in het bezit, en de methode waarop zij werden gestraft deugt niet, aldus strafrechtadvocaat Juriaan de Vries.­ Veel van de aangehouden bezoekers worden ter plekke naar een soort backstagestraat geloodst waar het Openbaar Ministerie direct een boete oplegt, met als gevolg ook een strafblad.­En daar wringt de schoen, want dat heeft vaak veel hogere consequenties dan een bezoeker denkt"­, aldus De Vries in 3voor12 Radio.­ Maar hoe moet het dan wel?
XXlerator RAW (flyer)
Het clubseizoen staat weer voor de deur. Voor de Matrixx een hele speciaal seizoen, want de laatste clubavonden breken aan. Vanaf 1 januari 2015 sluit de club haar deuren en gaat Matrixx verder als evenementenorganisator. Maar voor het zover is, kun je op zaterdag 11 oktober genieten van de laatste XXlerator Raw in deze legendarische club.
Delete (flyer)
Aanstaande zaterdag 30 augustus is beachclub Fuel het domein voor de raw hardstyle liefhebbers. Met deze Delete Showcase wordt alles uit de kast getrokken, want er komen maar liefst tien artiesten en die zijn gedreven tot op het bot. Tijdens deze showcase zullen er talloze nieuwe tracks worden gedraaid dus mis deze speciale dag met Delete niet!
Baco & Bitches (flyer)
Iedereen kent Steve en Steve kent iedereen.­ Al 25 jaar is de Haagse dokter in de plezierkunde een begrip in de dancescene.­ Niet alleen zijn eindeloos vermogen om te feesten, maar ook zijn fabuleuze draaiskills maken hem tot een levende legende.­ Vrijwel net zo lang als hij bekend is, viert hij elk jaar zijn verjaardag.­ Dit is elk jaar weer een explosie van Baco's, vrouwen en lekkere beats!
Horeca Rotterdam mag van parkeerplek terras maken (afbeelding)
Horecabedrijven in Rotterdam mogen van parkeerplekken voor de deur extra terrasruimte maken.­ De stad is een experiment gestart waarbij horecaondernemers een vergunning kunnen aanvragen om de parkeerplaatsen voor hun zaak te voorzien van vlonders en daarmee te gebruiken als extra terras.­ De eerste terrasvlonders zijn inmiddels aangelegd.­
Knaltival (flyer)
Na alle festivals, bakken regen en ijswater wordt het nu weer tijd om de club in te duiken. Dan komt het erg goed uit dat FeestDJRuud een concept heeft ontwikkeld waarbij de festivalsfeer gevangen wordt in een indooravond: Knaltival! Zaterdag 4 oktober in de Matrixx Nijmegen met Billy the Kit, Kraantje Pappie Live, LNY TNZ, David Ghetto, Flamboyant, D.­MC en natuurlijk Mr. Fissa himself FeestDJRuud.
Amsterdam Dance Event HDE: Showcase line-up aankondiging (afbeelding)
In de avond opvolgend op het Hard Dance Event vindt, net als de afgelopen drie jaar, een exclusieve showcase plaats. Wat mag je verwachten? Iets unieks en ongeėvenaards, dat de Rabozaal van de Melkweg op zijn grondvesten doet schudden.
Drumcage (flyer)
Tryfecta Events presenteert Drumcage
vrijdag 19 september 2014
Op 19 september aanstaande zal Tryfecta Events aantreden met de eerste editie van Drumcage, dit nieuwe concept zal ten tonele verschijnen in de grootste uitgaansstad van noord Nederland. Drumcage is een duister concept in vergelijking met de andere evenementen in de stad Groningen, Tryfecta Events heeft een feest neergezet met drum&bass/crossbreed en industrial hardcore.
Oldschool Gangsters (flyer)
Op 11 oktober wordt een nieuwe editie van Oldschool Gangsters georganiseerd in S.­U.­R.­ (Social Underground Rotterdam). Met voor deze editie, iconen als, Pat Krimson, Panic, Stanton, Ricky da Dragon en Rob &­ MC Joe kun je er bijna zeker van zijn dat ze jullie weer een geweldige avond gaan bezorgen.
Hardcore Germany (flyer)
Hardcore Germany
vrijdag 24 oktober 2014
Op vrijdag 24 oktober 2014 van 21:00 tot 06:00 uur viert de groep Hardcore Germany in samenwerking met de de Duitse partygigant Maddox Events bekend van onder andere Ruhr in Love en Radiate's B-Day Party zijn tweejarig bestaan in Dortmund. De club bestaat al meer dan twintig jaar is high-tech ingericht en ligt op nog geen 5 minuten lopen van Centraal Station van de stad Dortmund.
Soixante Neuf (flyer)
Guess who's back on Friday the 5th of September? Na enige tijd uit de stad weg geweest te zijn, is Soixante Neuf eindelijk weer terug in Utrecht! De Winkel van sinkel is de nieuwe thuishaven van het internationale concept. Ondanks dat Soixante Neuf even uit Utrecht is geweest, heeft zij zeker niet stil gezeten. Met edities in Amsterdam, Hengelo, Breda, Groningen en Leeuwarden viert Soixante Neuf gedurende de maand september alweer haar twaalfjarig bestaan!
Thunderground (flyer)
Zaterdag 8 november 2014 presenteert Static Movement in samenwerking met Bassworx wederom een flitsende editie van Thunderground: Freestyle Madness. Vorig jaar werd voor het eerst de Effenaar in Eindhoven verwelkomt als nieuw thuis en ook dit jaar keert het freestyle concept met veel plezier terug in Eindhovens beste beuktempel. Met lijstaanvoerders The Darkraver & Vince op het programma en een fraaie selectie aan 'vrienden van", hoort 8 november 2014 al dik in de agenda te staan. Lees hier meer.
Rebellion (flyer)
Rebellion · Start the Riot
zaterdag 29 november 2014
Na de uitverkochte eerste editie kreeg Rebellion het afgelopen jaar een vervolg met een eigen area tijdens Rebirth Festival. Ook hier ging het dak eraf en voor Stichting Rebirth Events was het duidelijk dat Rebellion een tweede indoor editie verdiende. Op zaterdag 29 november opent Sporthal Beekdal in Haaren haar deuren voor de tweede editie van Rebellion.
Euphoria invites 'Evolution of Style' (afbeelding)
Op zaterdag 8 november 2014 keert b2s met Euphoria weer terug naar 013 te Tilburg. Deze keer met een speciale editie onder de noemer 'Euphoria invites Evolution of Style'. Er zal tijdens deze avond ook een speciale 'WE R' stage aanwezig zijn waar artiesten van Brennan Heart's gelijknamige label zullen optreden, aangevuld met de winnaar van een nog nader bekend te maken contest.
Nieuw dance festival Dromenland bundelt lokale krachten (afbeelding)
Dream Entertainment Productions is de uitdaging aangegaan om het eerste echte dance festival van 't Gooi te organiseren: Dromenland Festival. Op zaterdag 6 september kunnen 5.000 danceliefhebbers in een sprookjesachtige droomwereld op Werf 35 in Hilversum genieten van een indrukwekkende line-up met o.a. Kraantje Pappie, De De Sluwe Vos, La Fuente en Mightyfools.
Darko Esser solo in Toffler (afbeelding)
Darko Esser solo in Toffler
vrijdag 29 augustus 2014
Het is alweer even geleden dat Darko Esser in Rotterdamse regionen en in een intieme setting als Toffler is geweest. Vrijdag 29 augustus is hij terug om zich 7 uur lang te doen laten gelden tijdens zijn 'all nighter' in de tunnel!
Alblaspop (flyer)
Alblaspop organiseert een DJ contest via Facebook en Soundcloud. De jury voor deze contest bestaat uit Rob Zwart & Ron Simpson ofwel: GirlsLoveDJs. De winnaar draait een lange versie van die set op vrijdag 12 september voor 3000 man als opwarmer voor Gers Pardoel, The Opposites en GirlsLoveDJs.
Beatloverz DJ Contest (afbeelding)
Beatloverz DJ Contest
zaterdag 6 september 2014
Met de handen in de lucht dirigeer je de beats naar een hoogtepunt en het publiek laat zich meevoeren op de muziek.­ Als de climax is bereikt, barst het feest ook echt los! Duizenden mensen komen in beweging en dansen door elkaar heen.­ Van de roerloze, bijna gehypnotiseerde menigte van net is niets meer over.­ Iedereen gaat hard, iedereen gaat los en dit komt allemaal door jou.­