Partyflock
00s Danceweekend op Fresh FM (afbeelding)
Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 november draait Fresh FM alleen nummers uit de 00's. DJ Jurgen, DJ Jean, Luciën Foort, Michel de Hey en Peter van Leeuwen dragen hun steentje bij tijdens deze eerste editie.
De laatste van dit jaar...en wat voor één (afbeelding)
Na alle vorige succesvolle Booming edities is de tijd rijp om het wederom eens groots aan te pakken. Het meest knallende trance, techhouse, club en house feest, exclusief gehouden in club 2 Venue, gaat een muzikaal spektakelstuk neerzetten op 19 december waar geen ander feest tegenop kan.
Mysterious viert vierjarig bestaan op tweede kerstdag (afbeelding)
Na drie outdoor events in Kuip Rotterdam, mystery acts van de grootste dj's uit de scene en meerdere uitverkochte edities, viert Mysterious op tweede kerstdag maximaal haar vierde verjaardag in Maassilo Rotterdam. Naast een verbluffende line-up wordt er groots uitgepakt voor de ultieme X-mas experience met show-elementen en special effects.
Feesten met een dresscode in december 2015 (afbeelding)
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in december? Check dan snel de feesten in dit overzicht!
Doe mee met 's werelds grootste onderzoek naar drugsgebruik (afbeelding)
Veel mensen gebruiken alcohol of andere drugs en heel veel mensen praten erover, vaak zonder dat ze enig idee hebben waar ze het over hebben.­ Heb jij er zelf ook iets over te zeggen? Doe dan mee met de grootste onderzoek naar drugsgebruik in de wereld, de Global Drug Survey.­
Turn of the Year (flyer)
Heb jij je tickets al voor Turn of the Year 2015 / 16? Je hebt nog maar een paar dagen de tijd om voordelig je tickets te bemachtigen. Bij de meeste feesten betaal je alleen al €35 entree en dan heb je nog helemaal niets! Bij Club 2 Venue betaal je €35 all inclusive voor dit geweldige feest met topline-up.
WiSH Outdoor viert haar tiende verjaardag met hardstyle op de vrijdag (afbeelding)
Wie aan het eerste weekend van juli denkt, denkt aan WiSH Outdoor.­ Met ruim 55.­000 bezoekers in 2015, was het festival voor de vijfde maal op rij, ruim van tevoren geheel uitverkocht.­ Hoewel 1, 2 en 3 juli nog even op zich laten wachten, kunnen vroege vogels zich vanaf 1 december al verzekeren van tickets voor het Brabantse dance festival.­ Dit jaar zal er op vrijdag een extra stage zijn met hardstyle.­
Trance Nation (flyer)
Op zaterdag 6 februari is de Heineken Music Hall in Amsterdam het domein van trance liefhebbers van over de hele wereld als Trance Nation hier voor de tweede keer neerstrijkt. Er is hard gewerkt aan een line-up die onvergelijkbaar is in Nederland en we zijn dan ook trots te kunnen vertellen dat deze nu compleet is. Naast een aantal Trance Nation regulars bestaand uit legendes en nieuwe toppers, zijn we er ook in geslaagd een aantal zeer unieke namen te strikken voor deze veelbelovende editie!
Rotterdamse event organisatoren Contra en Give Soul lanceren nieuw concept: Kojo (afbeelding)
Na jarenlang naast elkaar te hebben gewerkt in Rotterdam gaan Contra en Give Soul samenwerken. De twee partijen, bekend van o.a. Blijdorp Festival en Rotterdamse Rave, brengen al hun mensen bij elkaar op een onontdekt eiland: KOJO - Een plek waar je kan ontsnappen aan de hectiek van de gewone wereld. Een plek waar het draait om muziek, rituelen en ongelofelijk veel feest.
Nieuwe releases van vandaag (afbeelding)
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek.­ De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Lakedance (flyer)
Met jaarlijks twee edities, meer dan dertig artiesten en in totaal 40.­000 bezoekers is Lakedance inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende dance festivals van Brabant.­ De organisatie heeft inmiddels beide festival data voor 2016 bekend gemaakt.­
Vorstelijck 2016 (flyer)
Het nieuwe jaar inluiden met dance van nu, het beste uit de jaren '90 en '00 en/of een gezellige kroegmix. Het krijgt allemaal een (eigen) plek op de achtste editie van het feest Vorstelijck. Met oud en nieuw in de Koepelhal van de Spoorzone in Tilburg, waar opgetreden wordt door onder andere Shermanology, Mental Theo, dj Francois en Coenio.
10 Years Noisecontrollers documentaire in première (afbeelding)
Voor een selecte groep mensen die in meer of mindere mate iets betekend hebben in de carrière van Noisecontrollers werd gisteren een bioscoopzaal afgehuurd en de door Editz gemaakte documentaire '10 Years Noisecontrollers' in première.
Beyond (flyer)
Na een uitverkochte eerste editie dit jaar zal Beyond in 2016 voor de tweede keer worden georganiseerd in Velsen Valley, Spaarnwoude. Meer dan 7.000 avonturiers krijgen van 13 tot 15 mei de kans om tijdens een 72 uur durende dag zichzelf en een ander te leren kennen.
Rauw presents 30 years Joost van Bellen (flyer)
De legendarische discodino heeft het geflikt: dertig jaar achter het stuur van de dj-booth en nog steeds alive and kicking. Daarom presenteert RAUW, overlopend van trots, een soloset van Joost van Bellen die acht uur duurt.
Nieuwe releases van vandaag (afbeelding)
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek.­ De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Superstar Deejays presents 25 years of Yves (afbeelding)
19 December is het dan zover. Dj Yves, de grondlegger van de legendarische Club-X viert zijn 25-jarig jubileum en nodigt jullie allemaal uit om het samen met jullie te vieren. De muziek, de artiesten, de clubs, de sfeer, de lifestyle maar voornamelijk jullie, de trouwe bezoekers maakten die periode legendarisch.
Madhouze (flyer)
Madhouze · Revolution Of Madness
zaterdag 27 februari 2016
Op zaterdag 27 februari 2016 is de grote sporthal van De Kreek in Kerkdriel het toneel van een nieuw event van Madhouze Events genaamd: Madhouze - Revolution of Madness.
Liquicity Winter Festival (flyer)
Naast evenementen door heel Europa organiseerde Liquicity afgelopen zomer het eerste drum & bass festival ooit op Nederlandse bodem. 5000 Bezoekers van over de hele wereld kwamen samen in het Amsterdamse Diemerbos. Op twee januari gaat Liquicity opnieuw deze uitdaging aan met een indoor variant in de Mediahaven te Amsterdam.
Early Ravers United (flyer)
Early Ravers United
vrijdag 27 november 2015
Alweer de negende editie van Early Ravers United in de mooiste House Tempel van Brabant.­ Op vrijdag 27 november aanstaande gaan zij weer knallen vanaf 22.­00 aan de Kerkstraat 6 te Zevenbergen.­
Thuisbasis nieuw event op zondag (afbeelding)
Thuisbasis nieuw event op zondag
zondag 29 november 2015
Frisse zondagsmensen, opgelet! Op zondag 29 november is de eerste editie van Thuisbasis, een relaxte middag met dj's, kunst, games en kraampjes.­ Kom chillen op de beste muziek, een potje pokeren en gamen of toffe expo's bekijken.­ De liefde van de man gaat door de maag, dus ook aan eten en drinken is gedacht.­ Dus rol uit je bed, poets je tanden, kam je haar en neem plaats in de huiskamer van Thuisbasis.­