Partyflock
Armin van Buuren en Kensington premièren 'Heading Up High' music video wereldwijd op MTV (afbeelding)
De music video van 'Heading Up High', Armin van Buurens hitsingle met rockband Kensington, is vandaag wereldwijd gelanceerd en 24 uur lang exclusief te zien op MTV. In de music video is een kleine rol weggelegd voor niemand minder dan naaste collega Hardwell.
Eenderde Nederlanders downloadt illegaal (afbeelding)
Ongeveer een op de drie Nederlanders downloadt weleens illegale content, of laat dit door een familielid, vriend of kennis doen.­ Dat blijkt uit een onderzoek van Telecompaper Consumer Panel.­
Na Martin Garrix ook Julian Jordan weg bij Spinnin' (afbeelding)
Zoals bekend vertrok Martin Garrix als donderslag bij heldere hemel het welbekende Spinnin'.­ Zijn vertrek is nog steeds niet geheel afgerond met een rechtszaak die Spinnin' van plan is aan te spannen om gemiste inkomsten vergoed te krijgen.­ Vandaag maakt Julian Jordan bekent ook te vertrekken bij het label en tevens ook bij managementteam MusicAllStars.­
The Money Team Victory Tour (flyer)
De Amerikaanse regerend wererldkampioen Floyd Mayweather jr is het onderwerp van de avond tijdens het feest Be Famous presents The Money Team Victory Tour aankomende maand. Op zaterdag 13 februari zal de regerend wereldkampioen samen met zijn crew The Money Team en de organisatoren van Be Famous Events een onvergetelijke avond neerzetten voor zijn trouwe fans in hier in Nederland in een over the top locatie in The BOX, Amsterdam.
SFX ontvangt financiering (afbeelding)
SFX heeft goedkeuring gekregen om een deel van een $115 miljoen tellende lening uit te gaan geven. De lening is onderdeel van de reorganisatie plannen naar aanleiding van het 'chapter 11' faillissement dat het bedrijf vorige week aanvroeg.
Dimensions Festival (flyer)
Het Dimensions Festival viert deze zomer haar vijfde verjaardag en doet dit niet alleen: de organisatie heeft bekendgemaakt dat onder meer Massive Attack, Hiatus Kaiyote, Moodymann, Moritz von Oswald, Ben Klock, Marcel Dettmann, Mood II Swing, Joe Claussell, Motor City Drum Ensemble en Andy Stott voor het jubileum zijn uitgenodigd. Dimensions Festival vindt van 25 tot en met 29 augustus 2016 plaats in Pula, Kroatië.
Be Famous (flyer)
Na vele gezellige uitverkochte edities gaat Be Famous nu op tour! Met al snel de eerste stop op zaterdag 13 februari in de Winkel van sinkel te Utrecht! Be Famous zorgt om de maand voor een celebrity-waardig, bomvolle Loft XL in Hengelo en gaat nu de rest van het land in.
Nieuwe releases (afbeelding)
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Rembrandt, Albert van Abbe, First State, Regilio, Tom Swoon, Sultan +­ Shepard ft. Kreesha Turner, Bakermat & Goldfish, Matteo DiMarr feat Roland Clark.
Fantasy Island Festival (flyer)
Fantasy Island Festival knipoogt dit jaar naar de #­Mexicaanse feestdag 'Dia de Los Muertos'.­ Een eeuwenoude traditie die inspireert om niet te treuren om hen die niet meer bij ons zijn, maar om het leven juist ongeremd te vieren! Met vol beschilderde blikken en inspirerende dimensies verdwijn je in de mysterieuze wereld van Fantasy Island Festival.­ Samen met je beste vrienden zul je het hiernamaals wakker stampen en beuk je samen naar het einde van de horizon!
Festival Mundial (flyer)
De Early bird tickets voor Festival Mundial 2016 zijn vanaf nu te koop. Op 25 en 26 juni 2016 verandert de Spoorzone in Tilburg weer in een werelds feest met artiesten uit alle windstreken. Op de 10 podia zijn zowel grote namen als grote talenten te zien. En Festival Mundial is natuurlijk meer dan alleen muziek. Er is een food line-up om je vingers bij af te likken, een Urban Farm area waar je je groene handen uit de mouwen kunt steken en natuurlijk is er veel aandacht voor dans en theater.
Grotesque Indoor Festival (flyer)
PT Events maakte het ultieme wederom waar. Zaterdag 16 april 2016 was er weer één voor in de boeken. In de Utrechtse Central studios hing weer een fantastische sfeer. Het GIF2016 trok met haar 'Spring Edition' ruim 2000 uitzinnige bezoekers die tot in de late uurtjes de waanzinnige party experience voorgeschoteld kregen...
Lunapark (flyer)
Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts. iedereen kent deze vaste kreet wel van een avondje Lunapark en ook in 2016 zal de term weer vaak genoeg terug komen. Lunapark is weer helemaal terug! Want wat ooit begon in 1995 leeft nog steeds voort en de datum die iedereen in zijn of haar agenda mag zetten in zaterdag 27 februari. Het roemruchte event gaat dit jaar haar 21e jaargang in en dat moet natuurlijk in een waanzinnige locatie waar Lunapark ooit eerder grote successen beleefde: Het Maasgebouw in Rotterdam.
Project Houseparty (flyer)
Project Houseparty - The Hangover
zaterdag 27 februari 2016
Na vele succesvolle XL-edities en verschillende leuke locaties is Project Houseparty op zaterdag 27 februari te vinden in Club Poema! Op deze locatie is werkelijk alles mogelijk, waardoor ze het concept naar een nog hoger plan kunnen trekken en het nog epischer kunnen maken. Beleef het huisfeest der huisfeesten tijdens welke ze voor ieder wat wils bieden door de Nederlandse en de Amerikaanse huisfeestjes dichter bij elkaar te brengen. Voeg er de meest dwaze elementen aan toe en gooi er een Project X-jasje omheen: een waanzinnig gezellig, te gek, groots en gigantisch spektakel!
Best Kept Secret Festival (flyer)
Jamie XX, Ásgeir, Christine and the Queens, Band of Horses, Dinosaur Jr., Bob Moses, Wolf Parade en Low zijn enkele van de 32 nieuwe namen die Best Kept Secret aan de line-up toevoegt. Weekendtickets voor het festival zijn al te koop. Komende zaterdag 6 februari gaan om 11:00 uur ook dagkaarten in de verkoop.
Camping Mysteryland mag langer openblijven (afbeelding)
De Holy Ground Camping van dancefestival Mysteryland mag dit langer langer openblijven.­ Dit jaar mogen kamperende festivalbezoekers van vrijdag 26 tot en met maandag 29 augustus blijven.­
Axwell sluit reünie Swedish House Mafia niet uit (afbeelding)
De Zweedse dj Axwell sluit niet uit dat Swedish House Mafia ooit weer bij elkaar komt. Zijn samenwerking met Ingrosso wordt mogelijk weer uitgebreid met Angello. "Wat we hebben gedaan was geweldig en we genoten van iedere minuut", zegt Axwell over bij BBC Newsbeat over de tijd van Swedish House Mafia.
Hakkasan kondigt oa Oliver Heldens en Armin van Buuren aan als nieuwe residents (afbeelding)
Hakkasan staat erom bekend de grootste namen naar Las Vegas te brengen. 2016 Zal hierin geen uitzondering zijn als we het rooster van resident DJ's mogen geloven. Calvin Harris en Tiësto zullen terugkeren naar de wereldwijd bekend club. Daarnaast worden Oliver Heldens en Armin van Buuren toegevoegd aan het 29 namen tellende rijtje residents.
Noisekick's Terrordrang (flyer)
Noisekick's Terrordrang timetable
zaterdag 6 februari 2016
Terrorheads opgelet! Komende zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe editie van Hollands hardste terror-event: Noisekick's Terrordrang. Wederom is er niet bezuinigd op de line-up. Alle terrorhelden zijn geboekt: Noisekick, Drokz, Paranoizer, Stinger, The Destroyer, Mr.­ Courage en ga zo maar door. En niet alleen terror deze avond, zaal 2 staat in het teken van knetterharde speedcore: Hellseeker, Qualkommando, Sonic Overkill om er een paar te noemen.
Kroongetuige (flyer)
Kroongetuige is een kersvers Amsterdams festival op de meest oranje dag van het jaar.­ Op een geheel nieuwe locatie met twee stages en een gevarieerde programmering met live acts en DJ's, biedt Kroongetuige plek aan meer dan 10.­000 bezoekers.­ Wil jij getuige zijn van een knallende koningsdag? Span je kroon en zet 'em op: Kroongetuige is de plek waar je moet zijn!
Nieuwe releases (afbeelding)
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: OWSLA 'Worldwide Broadcast' compilation, Danny Howard, Dovim, Kevin Arnemann, Ambient Noise Level & Malua.
Eerste editie van Armada Talent Experience succes (afbeelding)
De eerste Armada Talent Experience in 2016 is zonder meer succesvol gebleken. Na eerdere edities in Nederland (2014) en Miami (2015) woonden ditmaal maar liefst zeventig Nederlandse talenten het evenement bij, met masterclasses van Armin van Buuren en Eelke Kleijn en de populaire demo-drop.