Partyflock
2014/2015 Turn of the Year (flyer)
Op 1 januari zal Eindelijk weer na een spetterende oudejaarseditie haar deuren om 06.00 sluiten en met een klapper voorgoed afscheid gaan nemen van een zeer bevlogen jaar. Met Turn of the Year 2014/2015 zal een muzikaal 2014 worden afgesloten en verwelkomen ze het nieuwe jaar. Eindelijk weer gaat er in 2015 voor iedereen in alle opzichten een fantastisch partyjaar van maken.
Galore (flyer)
In Rotterdam zijn de 5 elementen van hiphop overal te vinden: van de breakers in het Hiphophuis tot de graffiti painters in de lugubere zijstraatjes.­ Door sommige wordt de stad zelfs gezien als 'de' Hiphophoofdstad van Nederland, daarom mag een avond als 'Galore' helemaal niet ontbreken!
Salsa Fort (flyer)
Salsa Fort by Salsa Breeze
vrijdag 26 december 2014
Na een reeks van succesvolle Salsa Breeze edities wordt dit jaar, 2014, afgesloten met het traditionele kerst en nieuwjaarsgala: Salsa Fort- The Red Carpet Edition! De naam zegt eigenlijk al genoeg: ze gaan tijdens de feestdagen extra uitpakken in samenwerking met de Arjan van Dijk Groep!
Levensgevaarlijke XTC aangetroffen (afbeelding)
De afgelopen week is er bij het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS) een als XTC verkochte tablet ingeleverd, waarin een zéér hoge dosering PMMA is aangetroffen die levensgevaarlijk is.­ Het gaat om een roze "­schildvormige"­ tablet met aan beide zijden een superman-logo.­ In het verleden is door het DIMS al vaker voor deze stof gewaarschuwd.­
Tom Harding & JP present (flyer)
Tom Harding & JP presenteren op 10 april een tribute line-up in de Melkweg van artiesten die van belang zijn geweest in hun lange geschiedenis van feesten in de Melkweg. BK, Fausto, JP en Rossie zullen deze avond de zaal voorzien van de beste hardhouse klassiekers.
STRP 2015 Dance Night (flyer)
De eerste artiesten voor de Dance Night van de STRP Biënnale op zaterdag 21 maart 2015 zijn bekend. Onder meer beatmaker Kaytranada en de energieke dj / producer The Gaslamp Killer spelen in het Klokgebouw in Eindhoven. Clark, die al enkele jaren hoge ogen gooit met zijn releases op het prestigieuze Warp label, is eveneens aan de line-up toegevoegd.
Before.Now.After – The Series (afbeelding)
Vanaf heden is de eerste aflevering van Before.Now.After – The Series te zien. Zie hoe Eelke Kleijn, Miss Melera, Olivier Weiter en Arjuna Schiks hun krachten bundelen in het DJ collectief BEFORE.­NOW.­AFTER.­ en volg hun weg naar het uitbrengen van hun eerste gezamenlijke track en het geven van hun eigen feesten rondom oud en nieuw.
Verkoop GO! Après Ski kaarten gestart (afbeelding)
De verkoop van de Reguliere Kaarten van het gezelligste feest van het jaar is gestart! Gisteren zijn, om precies 17:00 uur, de kaarten in de verkoop gegaan voor een prijs van € 29,50 (ex. fee) per stuk. De kaarten van GO! Après Ski worden verkocht via de eigen website van het evenement.
Intents Festival (flyer)
Het is zover! De hostings voor de zaterdag van Intents Festival 2015 mogen worden aangekondigd. Met veel trots kondigt de organisatie niet alleen een aantal nieuwe area's aan, maar natuurlijk ook een aantal oude vertrouwde beuk area's zoals de gigantische mainstage, de Indoor Mainstage (raw) en Outrageous!
Beat the Bridge line-up release phase 2 (afbeelding)
Na de eerste hele vette line-up release volgt hierbij de tweede ronde. Ook in deze ronde weer heel wat spektakel, waaronder B-Front en twee vette live acts, Ran-D live en Theracords live. De Theracords act bestaat uit Thera, Degos &­ Re-Done en Project Exile. In deze fase ook weer een hardcore naam van formaat: Tha Playah. Bekijk hieronder de volledige tweede release:
Mindcontroller (flyer)
Haal de 'Aussies', Cavello's, zonnebrilletjes en bovenal de Airmaxen maar uit de kast. 28 Februari 2015 zet het langstlopende early-oldschool-millennium hardcore event traditiegetrouw de North sea venue in Zaadam weer op zijn kop!
EastVille (flyer)
Vanaf mei 2015 is Nederland weer een festival rijker! Team LatinVillage komt met een nieuw concept; EastVille festival. Op zondag 31 mei zoeken ze in recreatiegebied 't Twiske met dit festival de intimiteit van kleinschaligheid weer op. In het recreatiegebied zullen ze richten op drie essentiële festivalaspecten: de omgeving, de muziek en het gezelschap.
TIKTAK New Years Eve (flyer)
TIKTAK NYE in de Heineken Music Hall in Amsterdam is uitverkocht op enkele VIP tickets en VIP tables na. Voor de editie in Zoetermeer zijn nog kaarten beschikbaar. Met het vroegtijdig uitverkopen van de Heineken Music Hall, is de rush op kaarten voor de Silverdome nog groter geworden. Haal dus snel je tickets!
Headliner (flyer)
Zaterdag 31 januari 2015 keert het early-hardstyle concept Headliner terug in de Effenaar Eindhoven voor een ware hardstyle reünie! De bekende hardstyle tracks uit de oude doos van 2002 tot 2008 worden gedurende deze avond gepresenteerd door artiesten die hun strepen in de afgelopen jaren meer dan verdiend hebben.­ Levende legendes Isaac en Pavo, maar ook de koning van de Qlubtempo-sound;­ Luna, voeren de line-up aan tijdens dit stukje onvervalste nostalgie.­ Headliner, A Hardstyle Reunion!
Draaimolen (flyer)
Op tweede kerstdag, vrijdag 26 december, haalt Draaimolen Dj Tennis naar Tilburg. Dj Tennis, baas van het technolabel Life and Death, zal op deze speciale kersteditie van Draaimolen een zes uur lange set draaien.
Online kaarten B.I.T.C.H gaan heel hard · Laatste VIP kaarten alleen nog bij fetish winkels (afbeelding)
Het gevoel van vroeger dat iedereen respect heeft voor elkaar.­ B.­I.­T.­C.­H staat als een huis en omdat het slechts tweemaal per jaar is, kijken de mensen er ook echt naar uit.­ Dus: Ook deze editie gaan de kaarten zoals weer keihard.­ Niet getreurd de organisatie gaat de locatie niet zo volproppen dat je niet meer kan lopen.­ Kwaliteit voor kwantiteit is het streven.­ Er zijn nog 450 kaarten van B.­I.­T.­C.­H online te koop en voor je het weet moet je naar de voorverkoopwinkels om je kaartje te halen.­
Duikvlucht (flyer)
Pre-feestdagen weekend in Magistrat
zaterdag 20 december 2014
Voor de feestdagen erin knallen houdt Magistrat niet in met zijn line-ups. Het op één na laatste weekend van het jaar zal het weer groot feest zijn in de club die Den Haag weer op de kaart aan het zetten is. Voor de mensen die wat geld willen besparen voor kado's houden ze ook rekening. Beide dagen is het entree tot 01.00 uur gratis.
Starf*ckerz (flyer)
De donkere dagen komen er weer aan, dus is het weer tijd voor een feestje!. Op kerstavond 24 december is Starf*ckerz terug bij Absoluut en vier jee het kerstfeest met een avond vol freestyle en entertainment. Voor deze editie hebben we weer een vette line-up neergezet van house tot de hardere stijlen. Ook deze editie kan je weer all-inclusive drinken voor maar €20!
Alleen electronisch betalen met polsbandje op Valhalla festival (afbeelding)
Tijdens het Valhalla Festival kan er alleen maar betaald worden met 'virtual credits', die op de festivallocatie kunnen worden aangeschaft. Bezoekers krijgen een elektronische armband waarop de virtual credits kunnen worden opgeslagen. Afrekenen gebeurt door de armband tegen een Scanner te houden. Na afloop van het festival kan het bedrag van de niet gebruikte credits online worden teruggestort.
Hengelo op zoek naar nieuwe nachtburgemeester (afbeelding)
De organisatie van de Nachtburgemeester Hengelo is tamelijk trots op de kandidaten voor Nachtburgemeester Hengelo.­ De campagnes zijn inmiddels in volle gang en hopelijk raken die kiezers net als de organisatie onder de indruk van hun enthousiasme en de kwaliteit die ze te bieden hebben.­ Op koopzondag 21 december 2014 (om 15.­00 uur) vindt de verkiezing plaats in Brasserie So Nice, Rabotheater Hengelo.­ Om een stem uit te brengen moet je daar aanwezig zijn.­
Supersized RAW Special (flyer)
De elite van de Raw Hardstyle scene is ook in 2015 weer aanwezig tijdens de eerste Supersized RAW Special van het nieuwe jaar. Na de succesvolle editie van maart vorig jaar in Utrecht, zijn de Central studios op 21 februari 2015 opnieuw het toneel voor dikke kicks en rauwe screeches. Verdeeld over twee area's zullen elf DJ's de beste hedendaagse Raw Hardstyle de zaal in slingeren. Liefhebbers opgelet, want met namen als B-Front, Radical Redemption, Titan, Deetox en Ran-D op het menu in de eerste zaal weet je zeker dat je muzikaal op je wenken wordt bediend.