Partyflock
Full Moon (flyer)
Voor deze eerste editie in 2015 heeft Full Moon een mooie locatie gevonden in de Central studios in Utrecht. Deze gerenommeerde club meerdere mooie zalen, een bewaakt en ruim parkeerterrein en ligt lekker centraal in Nederland. Zaterdag 28 maart staat je een lekker knus en warm feest in echte originele stijl te wachten, met alles wat je van deze feesten kent, mooie shows, spectaculaire effects, heerlijke muziek en alle extra's die Full Moon altijd zo populair maken bij iedereen!
Bloomingdale XXL (flyer)
Op zondag 15 maart opent Bloomingdale Beach officieel de start van het zomerseizoen tijdens: Bloomingdale XXL 'The Grand Opening 2015'. Een flinke dosis zon, zee, strand maar vooral beats zijn de perfecte ingrediënten om de steevaste sold out openingseditie in te luiden.
Amsterdam Dance Event grootste publieksevenement in 2014 (afbeelding)
De Vierdaagse Nijmegen en het Amsterdam Dance Event (ADE) zijn de grootste evenementen van 2014, zo blijkt uit de nieuwste editie van de Respons TOP100 Evenementen Monitor 2015. Het Amsterdam Dance Event (ADE) eindigt op de eerste plaats in de categorie grootste entreeheffende evenementen en neemt het stokje over van het International Documentary Film Festival (IDFA) dat naar de vierde plaats is gezakt. De Vierdaagse Nijmegen pakt voor de vijfde keer op rij de koppositie bij de vrij toegankelijke evenementen.
Toffler Festival (flyer)
Na ruim drie succesvolle clubjaren, waarbij diverse grootheden binnen het house en techno-genre in de tunnel hebben gestaan, vinden ze het de hoogste tijd om als toonaangevende Rotterdamse club een stapje groter te gaan en een bijdrage te leveren aan allereerst het Rotterdamse en ook het Nederlandse festivallandschap. Zaterdag 16 mei 2015 organiseert Toffler haar allereerste festival in het Roel Langerakpark in Rotterdam.
Digitale downloads Ruffneck Records, Ruffex, Gangsta Audiovisuals & Supreme Intelligence nu verkrijgbaar (afbeelding)
Ruffneck Records releasde om en nabij 250 tracks waarvan een enorm deel als absolute klassiekers worden aangemerkt, zoals bijvoorbeeld 'Jiiieehaaa', 'I'm the fuck you man' en 'Don't fuck with a Ruffneck'. Één van de tracks genaamd 'Ruffneck rules da Atrcore scene' belandde zelfs op nummer 8 in de toenmalige hitparade! De complete catalogus van al de labels bij elkaar is nimmer digitaal verkrijgbaar geweest...tot nu!
Dance Valley (flyer)
Het is nog flink koud buiten maar bij UDC loopt de temperatuur al aardig op. De Dance Valley organisatie is ver op weg met de voorbereidingen van de 21e editie op zaterdag 1 augustus 2015. Ze kunnen niet wachten tot het moment dat jullie weer los kunnen in de Velsen Valley. Ook dit jaar biedt Dance Valley je weer de mogelijkheid om te profiteren van het Flexticket systeem. De eerste maand van het jaar is alweer bijna achter de rug. Dat betekent dichterbij de warme zomer en de volgende fase van de ticketprijzen. Tot en met 31 januari koop je jouw Flexticket voor slechts €50
Afrojack, Martyn en Tiësto genomineerd voor Edison Pop (afbeelding)
Afrojack, Martyn en Tiësto zijn genomineerd voor een Edison Pop 2015 in de categorie dance. Op 2 maart worden de winnaars van Edison Pop 2015 bekendgemaakt en de beeldjes uitgereikt in The Harbour Club in Amsterdam.
Lowlands 2015 (flyer)
Van 21 t/m 23 augustus vindt op evenemententerrein Walibi holland in Biddinghuizen de drieëntwintigste editie van 'A Campingflight to Lowlands Paradise' plaats. Vandaag worden de eerste zeventien muziekacts bekend gemaakt. De voorverkoop begint zaterdag 7 februari om 11:00 uur via Ticketmaster.
CRAFT (flyer)
CRAFT Festival
zaterdag 25 juli 2015
Het is ondertussen alweer 2015 en Lose Your Mind mag terugkijken op een enerverend 2014. De geboorte van CRAFT Festival mag absoluut tot 1 van de hoogtepunten van het zomerseizoen gerekend worden.
Ben je echte B.I.T.C.H fan? Koop dan nu je early bird kaart voor oktober 2015 (afbeelding)
Als je een echte B.­I.­T.­C.­H fan bent dan weet je dat de kaarten altijd razend snel gaan.­ De volgende B.­I.­T.­C.­H duurt nog wel even maar voor dat je het weet zoek je naar kaarten om nog binnen te komen.­ De kaarten gaan hard en dat is niet voor niets.­ B.­I.­T.­C.­H is een feest wat je niet mag missen.­ Het feest zit vol entertainment, een relaxte sfeer, heerlijke muziek en een erotische lading.­ Eenmaal binnen wil je geen feest meer missen.­ Koop dus nu je early bird kaart voor oktober 2015!
Winterkriebels (flyer)
Nog een kleine week en het is eindelijk tijd voor een onvervalste portie Winterkriebels, dus is het hoog tijd om de time table bekend te maken.­ Check hieronder de time table! Met een overdosis aan topartiesten verdeeld over 2 Studios wordt het natuurlijk weer één groot feest! Naast de time table vind je in dit bericht ook de laatste info en dé tip om voordelig twee keer volledig los te gaan.­
Fantasy Island Festival (flyer)
Op zaterdag 23 mei 2015 barst het muzikale geweld weer los op Recreatiepark Het Rutbeek in Enschede.­ Het is dan namelijk weer tijd voor het hardste festival in Oost-Nederland, Fantasy Island Festival.­ Na een geweldige editie in 2014 zal er dit jaar nog meer worden geïnvesteerd in line up, show, vuurwerk en entertainment kortom, Fantasy Island Festival 2015 mag je niet missen!
Ultrasonic Festival (flyer)
Langzaam maar zeker worden de dagen weer langer. Het is nog even doorbijten, maar over een half jaar staan we met z'n allen weer los te gaan aan de Maarsseveensen Plassen. En van welke muziek je ook houdt, Op Ultrasonic Festival is altijd wel een tent of outdoor area te vinden waar je je kunt vermaken.
Suppression (flyer)
Dit weekend is het zover! Dan staat de eerste editie van Suppression op het programma.­ Onder het genot van de meest rauwe tracks wordt de eerste (en meest deprimerende) maand van 2015 verlaten.­
Hellbound (flyer)
Line-up Hellbound – Hard as Hell
zaterdag 21 februari 2015
Met nog geen maand te gaan voordat het feest losbarst in de Westerunie in Amsterdam, presenteert Multigroove met trots de bloedstollende line-up voor Hellbound – Hard as Hell; 20th Anniversary. In drie areas toont Hellbound 12 uur non-stop haar ware gezicht, onverbiddelijk en compromisloos, waarbij alle facetten van het Hardcore spectrum belicht worden.
Club Fest (flyer)
Fest is terug! Het ziet er naar uit dat 2015 Fest-technisch gezien een heel mooi jaar gaat worden, met alleen al in de eerste helft nieuwe edities van Reddingsfest en de tweede editie van het afgelopen jaar zeer geslaagde Festifest.­ Hierover later meer, want vrijdag 13 februari is het eerst tijd voor een nieuw experiment: Club Fest!
Crazy Sexy Cool (flyer)
Crazy Sexy Cool, De Carnavalse Editie, vindt plaats in Maassilo in Rotterdam. Het grootste Carnavalsfeest van het jaar knalt op 31 januari met Gregor Salto, Joey Dale, Dyna, Justin Prime, Genairo Nvilla, Delivio, Michael Mendoza, Irwan, Biggi, MC Gee, MC Jennifer Cooke and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn.
Hardshock Festival (flyer)
Deze week staat volledig in het teken van knetterharde Frenchcore en oorverdovende Terror! Dat er veel Frenchcore/Terror liefhebbers zijn is bij Hardshock Festival bekend, vorig jaar barstte namelijk de tent bijna uit zijn voegen door het aantal grote aantal diehard fans. Voor aankomende editie heeft de organisatie goed nieuws voor alle freaks.
Vendetta (flyer)
Vendetta 2015 laatste informatie
zaterdag 31 januari 2015
31 januari is het eindelijk weer zo ver, tijd voor Vendetta! Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben de organisaties de belangrijkste informatie in dit bericht voor je vermeld.­
Headliner (flyer)
Zaterdag 31 januari, van 22:00 tot 04:00 uur, staat de Effenaar Eindhoven in het teken van Headliner • A Hardstyle Reunion! Headliner maakte furore in de opbloeitijd van de hardstyle en keert terug in Eindhoven op zaterdag 31 januari 2015 met een legendarisch gezelschap aan artiesten.­ Onder andere Isaac, Luna en Pavo zorgen voor een throwback naar de periode 2002 t/m 2008 en nemen je mee in de tijd van de ultieme meezingers, melodieuze hits en donkere rauwe knallers.­
Click (flyer)
Een feestorganisatie dat met geheven hoofd, vrolijk gezicht, rechte rug en soepel deinend lichaam haar 8e verjaardag mag vieren behoeft geen introductie. Zonder overbodig tamtam, noch bravoure, maar wel een warm en enthousiast kloppend hart en een overdaad aan veel van het beste elektronische aanbod anno 2015 geeft Click van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari een 21-uur-durende verjaardagsmarathon.