Partyflock
Thunderground (flyer)
Zaterdag 7 november 2015 knalt de Effenaar in Eindhoven weer uit haar voegen tijdens een gloednieuwe editie van Thunderground presents Freestyle Madness! Na twee succesvolle edities in het verleden slaan Static Movement en Bassworx de handen weer ineen voor een nieuwe Thunderground editie in het Eindhovense poppodium. Van 22:00u tot 04:00u gaan werkelijk alle remmen los en worden met onder andere The Viper en Vince de grenzen van de hardcore en freestyle sounds moeiteloos opgezocht en ver overschreden. Zet Thunderground alvast met een dikke streep in de agenda en lees hieronder snel de volledige line-up!
Anton Corbijn creŽert cover voor Van Buuren's zesde studioalbum 'Embrace' (afbeelding)
Armin van Buuren's zesde artiestenalbum is in aantocht. Nog geen tweeŽnhalf jaar na 'Intense' komt de wereldberoemde dj en producer met een nieuw studioalbum op de proppen. 'Embrace', zoals het album heet, wordt op 29 oktober van dit jaar uitgebracht via platenlabel Armada Music. De bijbehorende cover is gemaakt door de wereldberoemde fotograaf Anton Corbijn.
Newborn Festival (flyer)
Newborn Festival voor Orange Babies
zaterdag 12 september 2015
Op 12 september 2015 zal de eerste editie van Newborn Festival plaatsvinden.≠ Een festival in vier weken opgezet en waarvan de gehele opbrengst naar Orange Babies gaat.≠
Leip! Festival (flyer)
Na een kleine brand op Leip Festival in Leeuwarden zijn donderdagavond vier mensen naar het ziekenhuis gebracht.≠ Het viertal had rook ingeademd, nadat een doek van ťťn van de podiumtorens licht vlam vatte.≠ De brand werd veroorzaakt door vlammenwerpers op het podium en de plotselinge, harde wind.≠ Het vuur kon snel door beveiligers en vrijwilligers van het festival worden geblust.≠
Kort & Bondig (afbeelding)
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Atmozfears & Devin Wild, Artefakt, Deepbass & Reggy van Oers & Donnie.
Discotrash (flyer)
Let's trash this place once more
zaterdag 19 september 2015
Disco Trash is back op 19 september in Fox Stadskanaal en is klaar om haar status als 'Black Light Heaven' waar te maken! Aangezien de nodige top dj's weer klaar staan om deze avond nog spectaculairder te maken dan de vorige, kunnen ze garanderen dat het dat het dak er weer af gaat!
Cartel 5 year anniversary (flyer)
Op vrijdag 18 december wordt het vijfjarig bestaan van Cartel gevierd in de Melkweg. Al 5 jaar lang brengt eventorganisatie Cartel de beste pakhuisfeesten, raves, strand partijen, Koningsdag vieringen, (uitverkochte) festivals en vaste recidencies in verschillende clubs. Met als resultaat: heel veel liefde en onvergetelijke herinneringen. Op vrijdag 18 december vieren ze de afgelopen vijf jaar, maar werpen ze ook een blik op hun goudkleurige toekomst.
'Festivalorganisatoren sjoemelen met bezoekcijfers' (afbeelding)
Er wordt volop gesjoemeld met bezoekersaantallen van grote publieksevenementen.≠ Die trekken in werkelijkheid fors minder publiek dan de organisatoren naar buiten toe communiceren.≠ Dat stelt Maarten van Rijn, docent Evenementenlogistiek aan de Hogeschool voor Toerisme in Breda in BN DeStem.≠
Volgens Van Rijn zijn de commerciŽle belangen zo groot geworden, dat bezoekersaantallen structureel mooier worden voorgesteld dan ze in werkelijkheid zijn.≠
Monitor (flyer)
Michel de Hey naar Veenendaal
vrijdag 9 oktober 2015
Op vrijdag 9 oktober draait Michel de Hey, ťťn van Nederlands bekendste techno-dj', in Veenendaal. Organisatie Monitor is verantwoordelijk voor deze unieke boeking.
SUOL x D.O.C. Records (flyer)
Na een succesvolle Straf_werk festival editie keert de organisatie terug tijdens Amsterdam Dance Event 2015 met een overweldigend programma. Tijdens het jaarlijkse festival keert Straf_werk maar liefst drie keer terug op twee verschillende locaties. Internationale grootheden als Skream, Route 94, Kink, Noir, Fritz Kalkbrenner, Gui Boratto zullen dit jaar hun opwachting gaan maken.
Vermoeide Avicii zegt weer optredens af (afbeelding)
Avicii heeft zijn optredens voor de rest van dit jaar afgezegd. Hij zou komende tijd optreden in de VS, China en Japan, maar die shows zijn nu uitgesteld tot volgend jaar, zodat Avicii een pauze kan inlassen. Dat meldt zijn woordvoerder aan Billboard. De druk van het toeren, opnemen van zijn nieuwe album en regisseren van zijn eigen videoclips zou de dj teveel zijn geworden.
Benny Rodrigues 4U (flyer)
Zaterdag 5 september is het weer tijd voor een ouderwetse Benny Rodrigues 4 U avond in de tunnel met een 5-uur durende set van de ambassadeur van het Rotterdamse nachtleven!
SFEER (flyer)
Tijdens de eerste editie van SFEER kwamen honderden danceliefhebbers vanuit heel het land samen om er ťťn groot feest van te maken.≠ Een avond met verschillende muziekstijlen in ťťn zaal, resulteerde in een bomvolle dansvloer vanaf het begin tot aan de laatste minuut.≠ Direct na het event stroomde Facebook vol met enthousiaste reacties en heel veel verzoeken om een volgende editie zo snel mogelijk te plannen.≠ Op zaterdag 10 oktober organiseert SFEER de tweede editie van dit unieke concept.≠
Sunnery James & Ryan Marciano (flyer)
Nederlands trots Sunnery James &≠ Ryan Marciano keren terug met een eigen show tijdens Amsterdam Dance Event. Het feest vindt plaats in de Escape op donderdag 15 oktober. Alhoewel de line-up voor het evenement tijdens ADE nog niet bekend gemaakt is, kan men zich voorbereiden op grote namen en opkomend talent uit de dj- en vriendenkring van Sunnery James &≠ Ryan Marciano.
Miss Melody Invites (flyer)
Aanstaande zaterdag is het zover, zijn jullie klaar voor een heerlijk feest op het strand bij Miss Melody Invites? Na alle maanden van voorbereiding hebben het hele team van Miss Melody en ook de mensen van Beachclub Fuel er ontzettend veel zin om jullie zaterdag een superfeest mee te geven. Tijd voor de laatste info en alle puntjes op de 'i' om het feest in goede banen te leiden.
One Tribe Festival (flyer)
Het One Tribe Festival van ID&≠T, dat zo'n 100 kilometer ten zuiden van Los Angeles zou plaatsvinden, is geschrapt. Volgens The New York Times zijn er te weinig kaarten verkocht.
Herr Zimmerman (flyer)
De extravagante party's, de ludieke thema's en de unieke techno-sound van de Herr Zimmerman-feesten zijn een begrip in de dancescŤne. Met hun razend populaire feesten timmeren Mario en Linda van Herr Zimmerman al zo'n 10 jaar aan een succesvolle reputatie.
Dark Chemistry (flyer)
Inmiddels is het alweer 2,5 jaar geleden dat E-Force, Loft in Arnhem sloopte! Deze avond was helemaal uitverkocht & daarom kiezen Dark Chemistry, Future of Hardstyle & Loft Arnhem ervoor om E-Force terug te halen naar Arnhem!
Danceclub Subsonic onverwachts gesloten (afbeelding)
Afgelopen zaterdag organiseerde de Groningse club Subsonic het technofeest Morgen.Am. Dit bleek, geheel onverwachts, het laatste feest te zijn in de populaire club.
House Hallucination (flyer)
House Hallucination
zaterdag 26 september 2015
In een wereld vol vreugde en plezier, waar kleuren geroken kunnen worden en geuren via je ogen tot leven komen, stond een huis...≠ In dat huis heerste een magische en euforische sfeer waarin het publiek op de dampende dansvloer zich overgaf aan dreunende oldschool, techno, acid en house beats.≠
Word lid van het Party Panel (afbeelding)
Spannende verhalen over allerlei risico's die bij uitgaan horen vliegen werkelijk om je oren.≠ Soms interessant en nuttig, maar vaak overdreven en onzinnig.≠
Eerlijke en realistische voorlichting is de beste aanpak.≠ En jij kunt daarbij helpen!