Partyflock
Click Records presents Melodia (afbeelding)
Click records presents Melodia
zaterdag 25 oktober 2014
Terwijl Click ADE 2014 nagalmt, siddert en inspireert (wat een feest!), maakt de organisatie zich op voor haar jongste geesteskind. Melodia is het podium waarop Click Records artiesten uit eigen huis laat blinken om het label van adem en slagkracht te voorzien. Jonas Saalbach, een van de afgelopen ADE helden, had eind september de primeur om de eerste editie te openen. Komende zaterdag een nieuwe editie met Teenage Mutants en gastheren aka gangmakers Stefano Richetta en Shimmer in Club LUX te Utrecht.
Van der Laan wil gratis water in Amsterdamse clubs (afbeelding)
Burgemeester Eberhard van der Laan wil dat alle Amsterdamse clubs gratis water verstrekken aan hun bezoekers. Dat meldt AT5. Momenteel hebben alleen festivals met een vergunning de verplichting om gratis water aan te bieden.
HardClassics (flyer)
Early hardstyle cq hardstyle classics liefhebbers komen zaterdag 1 november tijdens Hardclassics Halloween weer allemaal samen om optimaal te genieten van die dikke hardstyle klassiekers van wel eer . De Amsterdamstudio's bekend vanwege het geluid dat er snoeihard en zuiver klinkt zal een totale metamorfose ondergaan geheel geweid aan het thema Halloween inclusief een creatieve schmink en fotocorner waar je je kan laten transformeren tot grootste griezel of held van de avond en deze voor eeuwig kunt laten vast leggen op foto.
Reverze (flyer)
Op zaterdag 28 februari 2015 vormen het Antwerpse Sportpaleis en de Lotto arena het decor voor de tiende editie van Reverze. Na de uitverkochte editie van vorig jaar met een set-up bestaande uit meer dan 1500m2 LED, ongeveer 2000 video frames, 30 lasers, bijna 300 speaker sets en 2,8km truss om alles netjes op zijn plaats te houden, zal Bass Events de gelegenheid niet verloren laten gaan om met de 10e verjaardag van Reverze opnieuw stevig uit te pakken. Bezoekers kunnen zich nu reeds inschrijven voor de pre-registratie voor de voorverkoop en krijgen op deze manier de kans om 24 uur voordat de ticketverkoop start, zich al te verzekeren van een ticket.
Secret Cinema en Egbert keren terug naar de Melkweg voor legendarische 6-uurs set (afbeelding)
Het wachten is voorbij: 16 januari 2015 keren Secret Cinema en Egbert terug naar de Melkweg met een vernieuwde, legendarische 6-uurs set! Ze staan inmiddels bekend als legendarische nachten de Gem Sessions in de Melkweg, Amsterdam. Nadat Egbert vorig jaar de klus in z'n eentje klaarde, is het nu weer tijd voor de twee vrienden om samen de Melkweg op z'n kop te zetten.
Definition Hardcore (flyer)
Op zaterdag 17 januari introduceert High Energy Events, organisator van o.a. Hardshock Festival, een nieuw mainstream Hardcore evenement in de Hedon. In Zwolle e.o. zijn er naast het bekende Hardshock Festival namelijk weinig goede Hardcore evenementen en daar moet verandering in komen. Met trots presenteert High Energy Events dan ook haar nieuwste concept: Definition Hardcore!
GirlonGirl Ladiesnight (flyer)
Een nacht die in het teken staat van girls, girls, girls, gezelligheid n erotiek, 15 november draait het maar om n ding: fun! Deze zaterdagnacht zal de boeken in gaan als n van de leukste, nee ondeugendste nachten van je leven. In hartje Den Haag, op een oude en vertrouwde locatie, Club Paradise, zullen om 21.00 uur de deuren open gaan van een oase aan pleasure, laat je meeslepen in een zwoele nacht die meer zal prikkelen dan alleen je fantasie...
Girls Love DJs invites (flyer)
Na China, Suriname, Duitsland, Turkije, Portugal, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Itali, Bulgarije & Belgi is het tijd om weer eens een eigen feestje te bouwen in de Air op 8 november. En...Rob Black is jarig!
Here We F*ckin Go! (flyer)
Here We F*ckin Go!
zaterdag 22 november 2014
Daar waar alle bekende artiesten voornamelijk naar het buitenland toe vertrekken, staan de clubs in Nederland met betrekking tot 'Electronic Dance Music' nog in de kinderschoenen. De aankomende editie zal met een internationale EDM programmering voor de liefhebbers een veelbelovende editie worden.
Burgemeester Amsterdam houdt vertrouwen in Amsterdam Dance Event (afbeelding)
Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam houdt een 'groot vertrouwen' in de organisatie van het Amsterdam Dance Event (ADE). 'Ze hebben hun verantwoordelijkheid volgens mij gewoon goed genomen', zei Burgemeester donderdag tegen de gemeenteraad. 'Behalve voor de nabestaanden is het ook voor de organisatie heel verdrietig.'
The Crave (flyer)
Het Haagse District25 keert na een uitverkochte 'Crave Fest' terug op zaterdag 15 november met een hoogstaande editie. Het affiche is de mooiste uit de historie tot nu toe, van de organisatie die slechts 8 maanden geleden werd opgericht. Zo zijn Cari Lekebusch, James Ruskin en Pr Grindvik de headliners. De line-up wordt aangevuld met een sterke delegatie aan opkomende nationale acts.
SaturdayClub (flyer)
SaturdayClub is een stijl- en sfeervol event. Het concept richt zich op de modebewuste 25-plusser en is niet meer weg te denken uit de Rotterdamse uitgaanscene. Na 2,5 jaar stempel gezet te hebben met de leukste feesten in Rotterdam zet SaturdayClub nu voet aan wal in Den Haag.
Kensington wint MTV EMA Best Dutch Act (afbeelding)
MTV heeft gistervanavond in Odeon, Amsterdam bekend gemaakt dat Kensington de winnaar is van de Best Dutch Act op de MTV EMA 2014. Andere genomineerden waren Chef'Special, Martin Garrix en Hardwell.
Voor een kleine impressie van de rode loper verwijzen we je naar onze galerij.
Gelikt (flyer)
Marcel Mingers, eigenaar van Extrema richtte 10 jaar geleden het maandelijkse populaire feestje Gelikt in de Mezzo op. Gelikt komt terug met een bizar concept. Een extravagant luxe diner met aansluitend een sensationeel feest voor volwassen publiek om de sleur van de zondag te doorbreken. Op zondag 2 november vindt de eerste editie plaats in de recent geopende Club Xi op Stratumseind in Eindhoven.
Hausse II (flyer)
Tweede editie Hausse in Brebl
zaterdag 1 november 2014
Zaterdag 1 november vindt de tweede editie van Hausse plaats. Hausse is een samenwerking tussen Extrapool en RTFKT waarin steeds twee houseproducers samen in de studio werken aan een nieuwe liveset. Deze gaat vervolgens in premire op onze clubavond in Brebl.
Halloween Spacecake Madness (flyer)
Vanaf 30 oktober opent Magistrat. De nieuwste club in het centrum van Den Haag. In het prachtige Rococoachtige pand (1912) aan de Kettingstraat 12b, waar vroeger clubs als de Tijd en Le Paris waren gevestigd. De Kettingstraat is de laatste jaren opgepimpt tot een on-Nederlands gezellig straatje vol leuke restaurants en lunchrooms. Daar past Magistrat perfect tussen.
Crazy Sexy Cool (flyer)
Crazy Sexy Cool, Halloween Edition, vindt plaats in Maassilo in Rotterdam. Het Halloweenfeest van het jaar knalt op 25 oktober met Shermanology, Billy the Kit, Apster, Benny Rodrigues, D-wayne, Delivio, Roul and Doors, Irwan, Biggi, MC Ambush, MC Mitch Crown and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn!
De Tijdmachine (flyer)
Weet je nog?! Toen hardstyle nog gewoon hardstyle was en je niet hoefde te kiezen tussen raw en euforisch? De tijd van Partyflockmeetings linksvoor, wegwerpcamera's en na elke editie van Defqon.1 het zand van Almere strand weer in je onderbroek vinden. Wat was het mooi h? Dat gevoel van saamhorigheid, leven voor de muziek en de feesten. Elk weekend weer op pad met je vrienden om je favoriete dj's te zien. Zou je dat niet nog n keer mee willen maken?!
Toffler presents Bambounou (flyer)
Ze hebben het ene Franse talent nog maar net in de tunnel gehad of de andere maakt alweer zijn opwachting! Na French Fries komt zaterdag 1 november Bambounou op bezoek, bekend van zijn releases op onder andere 50 Weapons en Clekclekboom.
Crazyland op 100 kaarten na helemaal uitverkocht (afbeelding)
Crazyland gaat n dezer dagen uitverkocht. De allerlaatste honderd kaarten gaan nu over de toonbank en dan is er niets meer te krijgen. De volgende editie zal in maart 2015 gehouden worden. Crazyland - Alice in horrorland wordt een superleuk feest met al die freaky schmink en outfits. Doe echt je best dit keer, want er wordt strenger dan normaal gecontroleerd. Zoals de organisatie al aangaf: met een simpel wit T-shirt en een donkere broek kom je niet meer binnen. Je moet echt wat aan het thema gedaan hebben.
Chateau Techno (flyer)
Op 15 november is Chateau Techno terug met de derde La Fabrique editie in de Taets hallen! Ze hebben alles op alles gezet om een fantastische ervaring te creren. Met een nieuwe area, meer show elementen en de beste line-up in de geschiedenis van Chateau zijn ze ervan overtuigd dat dit gaat lukken! Samen met Derrick May, Ben Sims, Surgeon, Luke Slater, Henning Baer, Marek Hemmann en vele anderen wordt het een nacht om nooit te vergeten. Koop je tickets nu!