Partyflock
Achterlijke Herrie (flyer)
Een verjaardag met ballonnen, slingers, drank en lachgas; achterlijker kan het niet of wel? Achterlijke Herrie is een splinternieuw hardcore-concept in Groningen en laat het nou net de verjaardag zijn van Mastermind & Dark Noise.
Natuurlijk zijn ze niet op dezelfde dag jarig. Mastermind is in december jarig en Dark Noise in oktober en gezamenlijk een feest vieren leek hen wel wat.
WesterUnie programmeert ITWT, Pleinvrees, Katermukke, Sisyphos en Elrow tijdens ADE (afbeelding)
Met nog twee maanden te gaan is het programma helemaal rond en kunnen de ADE plannen worden gesmeed. Al sinds de opening van de WesterUnie is de industriële club een vaste speler tijdens ADE. Een hoop organisaties en labels verzorgden er de afgelopen jaren legendarische avonden. In lijn met het festival zelf groeit de WesterUnie ook dit jaar gestaag door. Nooit eerder waren alle drie de zalen (WesterUnie, Westerliefde & het Transformatorhuis) van woensdag t/m zondag geopend.
Soixante Neuf (flyer)
Soixante Neuf · 14 Year anniversary
zaterdag 27 augustus 2016
Wat begon met een huisfeestje aan de Amsterdamse grachten, is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken urbanconcept in Nederland én het buitenland! In de maand september viert Soixante Neuf alweer haar '14 year anniversary'! De aftrap is op zaterdag 27 augustus in Red, Leeuwarden. Ze zullen deze avond met niemand minder dan I am Aisha vieren.
Consumentenbond: servicekosten bij evenemententickets rijzen pan uit (afbeelding)
Consumenten betalen gemiddeld zo'n 10% aan extra kosten als ze een concert, musical of theatervoorstelling boeken.­ De Consumentenbond wil dat ticketverkopers alle niet-vermijdbare kosten in de ticketprijs opnemen.­
Eerste 12 namen voor We Are Electric Klokgebouw (afbeelding)
De vierde indoor editie van We Are Electric vindt plaats op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven. Vandaag worden de eerste namen bekendgemaakt; Chase &­ Status DJ Set & Rage, Dave Clarke, Pendulum DJ Set & Verse, Feed Me, Michael Mayer & Patrice Bäumel, ROD Malmok, TroyBoi, Weval, Carlos Valdes, Reza Athar, San Holo en William Kouam Djoko.
Morgen (flyer)
Kijk jij uit naar Morgen?
zondag 4 september 2016
Kijkt iedereen alweer uit naar de volgende Morgen? Op zondag 4 september zal dit zomerse zondagevent aan de Zevenhuizerplas het seizoen afsluiten met een speciale 'Closing Summer Edition'. Nog een keer naar Beachclub 57, genieten bij de Rottemeren aan de voet van Rotterdam en Zevenhuizen. Een ambiance met een intieme sfeer die we creëren op deze unieke plek aan het water met het zand tussen je tenen! Op deze manier is het altijd een goede Morgen!
Straf_werk ADE (flyer)
Vandaag maakt Straf_­werk haar ADE-line-up bekend. Voor het eerst zullen er niet één, maar twee eigen avonden op het programma staan. Op 21 en 22 oktober zal De Kromhouthal worden omgedoopt tot ADE thuisbasis van Straf_­werk. Het veelbesproken label van Hot Since 82; Knee Deep In Sound wordt speciaal naar Amsterdam gehaald.
Quest4Trance (flyer)
Quest4Trance · Fall Edition 2016
zaterdag 15 oktober 2016
Ook al weten we zeker dat de echte trance-fans voor een goed feestje de halve wereld over zouden gaan, toch komt Quest4Trance in de herfst wat dichter naar de liefhebbers in het zuiden van ons land toe. Gelegen nabij de Duitse, Franse en Belgische grens, trapt Q4T op zaterdag 15 oktober in de ECI Cultuurfabriek in Roermond de speciale Fall Edition af!
Komkommertijd: Martin Garrix treedt op bij Jimmy Fallon (afbeelding)
Martin Garrix was voor het eerst in een Amerikaanse talkshow te gast. Samen met Bebe Rexha laat hij hun nieuwste single 'In the Name of Love' horen. Martin staat overigens niet achter de draaitafel, maar begeleid de zang op zijn gitaar.
Kris Kross door Amsterdam (flyer)
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam gaat tijdens Amsterdam Dance Event fietsend "Kris Kross Amsterdam door Amsterdam". Op zaterdag 22 oktober hosten zij maar liefst drie feesten op drie verschillende locaties. De dj's beginnen met een pre-party in de Bitterzoet, vervolgens draaien ze op de Supperclub cruise en sluiten ze af in Club Up/ De Kring. Als 'echte' Amsterdammers gaan de dj's samen met hun fans op de fiets naar de verschillende locaties toe.
Pleasure Island Festival (flyer)
Pleasure Island festival is nu al voor zo'n 90% uitverkocht.­ De Early bird kaarten zijn er allemaal doorheen en het gaat harder dan vorig jaar en dat is bijzonder.­ Met alle tegenvallend verkopende festivals in 2016 is Pleasure Island gezegend dat de voorverkoop nog harder loopt.­ Ook dit keer gaat de organisatie er alles aan doen om het jullie naar je zin te maken.­ Zo komen er nog meer area's en er komen leuke extra attracties bij.­ Een festival waar de sfeer ongekend is.­ Afgelopen Dance Valley heeft Crazyland al laten zien wat sfeer maken betekent en dat gaan ze 10 september mooi nog een keer overdoen.­
White Moon (flyer)
Door het zeer geslaagde White Moon Indoor Festival van april en het geweldige Full Moon festival afgelopen 4 juni gaan de tickets voor de volgende indoor festival editie van White Moon harder dan ooit! De nieuwe formule met vier verschillende area's en meerdere stijlen die er een echt festival van maken slaat supergoed aan bij iedereen en inmiddels is al meer dan 75% van alle tickets voor 19 november verkocht.­ Wacht niet te lang, de kaartverkoop gaat razendsnel, harder dan ooit! Als kleine teaser worden ook de eerste namen bekend gemaakt van de main area, en dat zijn niet de minsten!
Containerbar Noord opent met tropische temperaturen (afbeelding)
De tijdelijke bar op het Noordplein in Rotterdam, gebouwd van zeecontainers, opent van donderdag 25 augustus tot en met zondag 4 september haar deuren. Ondernemers Frank Dros (organisator Blijdorp Festival en onderdeel van dj-duo Nino &­ Frankie) en zijn zus Tahnée Dros gaan tijdens een pilot van twee weken kijken of het concept aanslaat en hiermee bepalen of het haalbaar is om volgend jaar voor een langere periode open te gaan.
Dance Nature Festival (flyer)
Timetable Dance Nature Festival bekend
zaterdag 17 september 2016
De timetable van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. The Partysquad en ChildsPlay zullen het festivalseizoen afsluiten in Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad IJzeren Man in Eindhoven en kent in totaal 17 acts. Bekende artiesten zijn onder meer La Fuente, Dyna, Vato Gonzalez en Lady Bee.
#WeAreTrance (flyer)
Ferry Corsten zal op zaterdag 3 september terugkeren naar Beachclub Fuel voor een exclusieve, vier uur durende trance set! Ook de twee support acts staan dit jaar in het teken van trance. Het duo Solis &­ Sean Truby zal vanuit de UK worden overgevlogen. De tweede support act komt uit Spanje en luistert naar de naam Dimension. Momenteel zijn de laatste reguliere tickets in de voorverkoop voor €25. Er zijn ook nog een beperkt aantal tickets voor de speciale BBQ voorafgaand aan het event.
Lunapark invites Metz (flyer)
Lunapark invites Metz
zaterdag 1 oktober 2016
Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts...­is het feest bij de buren? Nee, het is Lunapark! Het meest roemruchte event is weer terug! Schreeuw het van de daken, noteer het in de agenda's;­ zaterdag 1 oktober is de datum die iedereen mag omcirkelen.­
Armin van Buuren brengt fans Ibiza-vibes met ' A State Of Trance, Ibiza 2016' (afbeelding)
Op 'A State Of Trance, Ibiza 2016' staan maar liefst 37 platen van grote namen in de Trance-scene, waaronder Andrew Rayel, Cosmic Gate, KhoMha, Marlo, Ørjan Nilsen, Simon Patterson, Super8 &­ Tab en natuurlijk Armin van Buuren zelf. Op de compilatie staan ook exclusieve remixes op Armin van Buuren-platen, in het bijzonder remixes van Mark Sixma, KhoMha, Giuseppe Ottaviani en Chris Schweizer op 'Off The Hook', 'Caught In the Slipstream', 'Gotta Be Love' en 'Hands to Heaven'.
Craig David te horen op nieuwe Hardwell single 'No Holding Back' (afbeelding)
Hardwell brengt vandaag zijn nieuwe single 'No Holding Back', een collab met zanger Craig David, uit. De twee internationale artiesten ontmoetten elkaar vorig jaar op Ibiza. Enkele maanden later doken Hardwell en Craig David samen de studio in. Het resulteerde in de track 'No Holding Back' die op het nog te verschijnen album van Craig David staat. Tijdens Hardwell's set op Ultra Miami (maart 2016) trad de Britse zanger op als surprise act en werd de track voor het eerste live gepresenteerd aan het publiek.
Radical Redemption (flyer)
Afgelopen zaterdag verkochten alle tickets voor de Radical Redemption - Militante Mayhem show binnen 3,5 uur volledig uit! Honderden mails en veel commentaar op social media dat fans achter het net visten, heeft ertoe geleid dat er een tweede show in de Heineken Music Hall georganiseerd zal worden.
Wiwek & Skrillex maken samen korte muziekfilm 'Still In The Cage' (afbeelding)
De Nederlandse DJ en producer Wiwek heeft samen met Skrillex en regisseur Jodeb een korte muziekfilm gemaakt, genaamd 'Still In The Cage'. De film is een donker drama geïnspireerd door Wiwek's EP 'The Free and Rebellious', nu uit op het label van Skrillex, OWSLA. De Canadese regisseur Jodeb regisseerde de film en bracht zijn creatieve visie tot leven in Thailand, geholpen door lokale film crew.
De Marktkantine ADE Concert (flyer)
Met nog twee maanden te gaan voordat Amsterdam geel en zwart kleurt voor het Amsterdam Dance Event, maakt Marktkantine haar volledige ADE programma bekend. Een diversiteit aan artiesten passeert de revue met onder andere Pan-Pot, DJ Harvey, Surgeon & Lady Starlight, Mano le Tough en John Talabot. Met in de vooravond op zaterdag een niet te missen ADE special: P:anorig.