Partyflock
Here We F*ckin Go (flyer)
Here We F*ckin Go! (again)
zaterdag 23 mei 2015
Bijna een jaar geleden maakte Nederland kennis met het toonaangevende EDM concept 'Here We F*ckin Go!'. Een begrip dat in het huidige nachtleven niet meer valt weg te denken. EDM artiesten met een internationale allure en opkomende talenten zullen mede voor een waanzinnig festival gevoel gaan zorgen in de club. Vaste bezoekers weten wat hun te wachten staat. Echter zal ME4Y Events deze speciale editie niet ongehoord voorbij laten gaan en pakt daarom groots uit met het één-jarige bestaan op zaterdag 23 mei 2015 in het Paard van troje!
Dancetour Lelystad (flyer)
Dancetour is er weer klaar voor! Op Hemelvaartsdag, 14 mei 2015, knal je van 13:00 tot 21:30 in Lelystad. De locatie van het gratis dance event is net zoals voorgaande jaren Parkwijk. Dancetour zet de volgende namen op de line-up; Ruben Prince, Wessel S, Dyna, Blasterjaxx, TV Noise en The Partysquad.
Mayday (flyer)
Mayday maakt vrienden
donderdag 30 april 2015
Op 30 april brengt Mayday traditioneel ongeveer 20.000 vrienden van de elektronische muziek samen in de Westfalenhallen van Dortmund – 'Making Friends' luidt dan ook het passende motto. Er wordt 14 uur gefeest in vijf hallen op techno, house, EDM, hardcore en andere genres. De Line-up is al net zo gevarieerd: meer dan 50 internationale topacts zoals Robin Schulz, Dash Berlin, Adam Beyer, Moonbootica, Len Faki, Danny Avila of Dr.­ Motte zijn van de partij.
Het Koninklijke weekend begint goed met de Kings Edition van 7th Heaven op zaterdag 25 april (afbeelding)
Zaterdag 25 april kun je bij 7th Heaven genieten van maar liefst drie area's voor een mooie lange nacht gezellig feesten. Lekker van zaal naar zaal slenteren of in jouw favoriete zaal volg je de dj's en dans je lekker erop los op de dansvloer, terwijl je gedurende de avond een bakje vers gesneden fruit of een verfrissende ijsje krijgt uitgereikt door leuke dames. Tot 06:00 uur in de ochtend staat 7th Heaven tot je beschikking voor een nacht om niet snel te vergeten.
Poema vult vrije dagen (afbeelding)
Poema vult vrije dagen
zondag 26 april 2015
Van Koningsnacht tot Hemelsvaart, Poema RAW heeft voor iedere aangelegenheid een programmering staan variërend van duistere techno en techhouse naar UK-house en warme techno. Hieronder volgt een overzicht van haar evenementen in deze feestelijke periode.
BNN komt met docu The Amazing Agency over taboedoorbrekend partyagentschap (afbeelding)
Met hun ultiem gestylde outfits en extravagante optredens maakt The Amazing Agency van elk doorsnee feest een magische avond. De 26-jarige oprichter Robbie Baauw is als stylist en dj de creatieve motor achter dit taboedoorbrekende partyagentschap. In de BNN-documentaire The Amazing Agency is te zien dat de wereld die Robbie om zich heen creëert totaal verschilt van het gemoedelijke en behoudende dorp waar hij opgroeide.
Booming (flyer)
White · Only the best
zaterdag 2 mei 2015
Met de laatste editie nog vers in het geheugen wordt er al reikhalzend uitgekeken naar de volgende Booming.­ En daar hoef je niet lang voor te wachten.­ Zaterdag 2 mei vier je dat het voorjaar is en maak je je op voor een heerlijke zomerse Booming White Edition.­ En alweer, het kan gewoon niet op, gewoon gratis voor iedereen tot 22.­30!
Strictly RAM (flyer)
Strictly RAM in Beachclub Fuel
zaterdag 25 juli 2015
Kan het nog beter dan vorig jaar? Vast en zeker! Terugkijkend op het bizarre succes van vorig jaar, waar alle elementen aanwezig waren, lijkt de lat wel erg hoog te liggen. Toch gaat RAM de uitdaging graag aan. Dit jaar namelijk, viert de Amsterdammer zijn twintigjarig jubileum en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 25 juli is Beachclub Fuel natuurlijk weer de perfecte locatie om dit jubileum groots te vieren.
Grime-legende Skepta op 29 mei in de Melkweg voor concertshow (afbeelding)
Skepta is als één van de grondleggers van Grime al jaren bezig om het muziekgenre uit de UK wereldwijd op de kaart te zetten. Later dit jaar wordt zijn album 'Konnichiwa' uitgebracht, maar vanaf begin 2015 strooit hij al met hits ('Shutdown', 'Nasty'). Hij zorgt ervoor dat het genre weer volledig op z'n terugkomst is – zowel Kanye West als Drake hebben hun lof voor hem uitgesproken. Op vrijdag 29 mei geeft deze legende een concertshow in de Melkweg.
Metz on Wednesday (flyer)
Op woensdag 13 mei is The Real House Event weer terug in haar Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Wednesday om 22.00 uur en gaat deze midweekse dansavond door tot 04.00 uur (de volgende dag is iedereen vrij ivm Hemelvaartsdag) Ooit zo'n dikke programmering gezien voor een feestje op woensdag? ROOG, Lucas &­ Steve, Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe en MC Roga zijn in het huis!
Hardshock Festival (flyer)
Hardshock Festival final update
zaterdag 18 april 2015
Aankomend weekend is het dan eindelijk zo ver, Hardshock Festival 2015! De voorbereidingen op het festivalterrein zijn inmiddels in volle gang, de tenten staan, de tickets vliegen de laatste dagen massaal de deur uit en misschien wel het allerbelangrijkste is het weer wat er voor aankomend weekend ook super goed uit ziet.­ De organisatie is er klaar voor, jij ook?
Oldschool Gangsters (flyer)
Aanstaande koningsnacht word er eentje voor in de boeken. Want dan komen grondleggers van de house op uitnodiging van LCV Events naar Grenswerk. Ze ruilen voor deze editie van Oldschool Gangsters hun in Rotterdam gevestigde thuisbasis om voor Venlo en gaan ervoor zorgen dat je de dag erna helemaal geen zin/puf meer hebt om Koningsdag te vieren!
Toffler presents Jonas Rathsman (flyer)
Op vrijdag 17 april maakt de Zweedse DJ en producer Jonas Rathsman zijn debuut in de tunnel. In de afgelopen jaren bewees hij zichzelf keer op keer door het uitbrengen van zowel innoverende producties op French Express als mixes voor Boiler Room. Mede hierdoor benoemde radio host en DJ, Pete Tong, hem tot de ster van de toekomst.
Niet lullen, maar raggen tijdens Kingsnight S.U.R (afbeelding)
Nog geen plannen voor koningsnacht 2015? Geen nood, want daar komt nu verandering in! Op zondag 26 april (koningsnacht) presenteert JVDV Evenementen het feest Kingsnight S.U.R in Rotterdam. Deze avond is vooral gericht op (uptempo) hardcore & frenchcore fans. De line-up is zorgvuldig samengesteld en bestaat alleen uit bekende artiesten die op een hoog bpm level draaien
The Flower Power Parade (flyer)
On the 26th of april Lloyd Acardi will make a psychadelic trip back to the 60's with The Flower Power Parade.­ Think of Woodstock, the Beatles and Summer of Love.­ When love was free and everyone was turning on, tuning in and ropping out.­ Expect hippie yoga, naked body painting and magic mushroom shakes in three complete different thematic area's who will bring you back to the sexual, social and musical revolution of the hippie culture.­
Lowlands 2015 (flyer)
Vrijdag 21 augustus gaat de drieëntwintigste edite van A Campingflight to Lowlands Paradise van start en kunnen 55.­000 bezoekers genieten van drie dagen vol muziek, theater, film, literatuur, wetenschap en nog veel meer.­ Vandaag worden nieuwe muziekacts aangekondigd...­
Studio Stekker Festival (flyer)
Om het bijzonder succesvolle Studio Stekker project vanaf dit jaar volledig te integreren met Stekker in het Park gaat het festival vanaf dit jaar verder onder de naam Studio Stekker Festival. De ambitie van de organisatie is om ook tijdens de week meerdere evenementen te organiseren en zo uiteindelijk een meerdaags publieksfestival te worden. Voor het eerst zijn alle artiesten op het festival terug te vinden in de studioweek in Kytopia. Artiesten zoals Mathew Jonson, Brandt Brauer Frick en Culoe De Song geven de sterke muzikale lijn aan die voorgezet wordt uit vorige jaren.
We All Love 80's 90's 00's XXL (flyer)
Bekend van de maandelijkse edities door heel Nederland pakt We All Love 80's 90's 00's in samenwerking met Radio 10 op zaterdag 31 oktober 2015 weer groots uit met de uitbundigste editie tot nu toe in de HMH (Heineken Music Hall). Want zeg nu zelf, na het gigantische succes van de XXL editie van vorig jaar in de HMH, moest er wel een vervolg komen!
Ultrasonic Festival (flyer)
Het moment van de waarheid.­ Jij en je vrienden gaan naar het leukste festival van het jaar.­ Maar wie o wie zorgen er voor de muziek? Ze houden je niet langer in spanning! Het meest diverse feest van de lage landen voorziet je van al wat beukt, swingt, danst en meer! Ben jij klaar voor de volledige line-up van Ultrasonic Festival 2015? Ready or not, here it comes!
Kings Of Core Festival (flyer)
Zaterdag 27 juni vindt de grote verhuizing plaats van Kings of Core Festival naar de hoofdstad van het Noorden, Groningen.­ Na in 2013 en 2014 Recreatiegebied Strandheem aan te hebben gedaan zet Kings of Core de toekomst voort in Groningen.­ Ook dit jaar zal het meest veelzijdige hardere stijlen festival in deze regio de grootsten uit deze scene achter de decks zetten op één van de vier stages.­
HEY! (flyer)
Op maandag 27 april staat Nederland weer geheel in het teken van Koningsdag. Vanaf 20:00 uur kan iedereen die door wil feesten in Amsterdam terecht in de Melkweg voor een majestueuze HEY! party met DJ Sneak, Michel de Hey, Ici sans Merci en de nieuwste winnaar van de Kweekvijver DJ competitie. De kaarten zijn nu in de voorverkoop via Ticketmaster.