Partyflock
XXlerator Outdoor · Update (afbeelding)
XXlerator Outdoor · Update
zaterdag 10 mei 2014
Over iets meer dan twee weken is het al zover: dan gaat het bekendste hardstyle clubconcept van Nederland naar buiten voor een waanzinnige outdoor versie op Recreatiegebied Bussloo. Matrixx haalt dan, naast de ijzersterke line-up, alles uit de kast om van XXlerator Outdoor een onvergetelijke dag te maken. Lees hier de update!
Mogelijk vertraging bouw A'dam Toren (afbeelding)
De verbouwing van Toren naar de A'dam Toren loopt mogelijk vertraging op doordat er meer asbest is aangetroffen dan in eerste instantie uit onderzoek bleek. Het gebouw is hierdoor tijdelijk afgesloten.
4Fame Management lanceert diverse evenementen in 2014 (afbeelding)
De komende weken en maanden zal evenementenorganisatie & boekingsbureau 4Fame Management diverse evenementen organiseren op verschillende locaties in Nederland. Met ruim twintig artiesten in de stal en vijf evenementconcepten in een jaar tijd opgebouwd, kan wel gesteld worden dat 4Fame Management zichzelf weer goed op de kaart heeft gezet in de muziekindustrie.
Eden Rave (flyer)
Eden Rave – The Reunion heeft zijn naam waargemaakt.­ Veel oude bekenden, het ene 'oh ja'-moment na het andere en de fantastische sfeer van toen.­
Ga goed zitten voor de aftermovie en geniet nog even na!
Shock (flyer)
In 2013 werd een unicum bereikt met Shock, want eindelijk maar toch kon de hardstyle liefhebber voor het eerst feestvieren in Groningen. Een vervolg kan niet uitblijven om weer duizenden liefhebbers ook in 2014 weer een plek te geven in Groningen! Beide dagen heeft Criterium Productions een gebalanceerde line-up neergezet waarmee elk type hardstyle liefhebber aan zijn of haar trekken komt.
Kingdance (flyer)
Waar afgelopen weekend Zwolle nog helemaal blauw kleurde i.­v.­m.­ het behalen van de KNVB beker door PEC Zwolle, is dit weekend Oranje de kleur die sterk aanwezig zal zijn in de hoofdstad van Overijssel.­ Het is namelijk tijd voor Kingdance 2014! Ga twee dagen compleet uit je dak in twee area's met internationale house- en hardstyle artiesten, dikke lichtshows, goed geluid, top entertainment en duizenden andere dance liefhebbers!
Dance Valley 2014 (flyer)
Complete line-up Dance Valley bekend
zaterdag 2 augustus 2014
This is it! Supertrots en met een megaharde knal kan UDC jullie de complete line-up van Dance Valley presenteren! Ze hebben de vetste feestmakers wat dance wereldwijd te bieden heeft voor jullie in de line-up gezet om deze bijzondere twintigste editie te vieren! Wil je dit feest niet missen? Zorg dan dat je erbij bent op 2 augustus en koop je ticket vóór 30 april, tot die tijd kosten ze maar €50 per stuk! Dus...
Toffler presents Marco Carola (flyer)
Maar één keer in de zoveel tijd lukt het om een held als deze naar je club te halen. Toffler presenteert daarom ook met gepaste trots de Italiaanse techno-held Marco Carola! Hij staat bekend als wereldwijde ambassadeur van techno en na meer dan twintig jaren van bewezen dienst is hij nog steeds een van de meest gerespecteerde artiesten binnen de scene.
Timetable & laatste info Super Sunday KingsNight Special (afbeelding)
Met nog een paar dagen te gaan barst het oranje-spektakel weer los in de Central studios. Super Sunday presenteert aanstaande vrijdag een KingsNight Special met een dikke line-up die zelfs Paleis Soestdijk op haar grondvesten zal laten schudden. Met o.a. Quintino, Shermanology, Vato Gonzalez en The Partysquad in het Theater en The Flexican & Sef, Dyna en FeestDJRuud in het door H!PSTER gehoste Ballroom moet het wel een koninklijk mooi feestje worden.
B.I.T.C.H Festival (flyer)
B.­I.­T.­C.­H Festival is een uniek festival in Nederland. Je kunt met recht zeggen het meest spannende festival van Nederland. Wat hier allemaal te zien is dat zie je nergens op andere festivals in Nederland. Dus mocht jij zin hebben in iets anders... iets uitdagends dan zit je hier goed. Het festival zit boordevol kraampjes en andere leuke bezienswaardigheden. Maar ook supermooie en indrukwekkende shows uit binnen- en buitenland! Een feest met meer dan vijf verschillende area's.
Hardkingz (flyer)
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover, een groots hardstyle en hardcore event op Koningsdag! Een uitgebalanceerde line-up van topartiesten, het meest unieke festivalterrein van Amsterdam en 10.­000 uitzinnige harder styles fans vormen samen de eerste editie van Hardkingz.­ In dit bericht vind je de timetable alle benodigde informatie.­
Laatste info Beat the Bridge 2014 (afbeelding)
Nog maar een paar dagen voordat het feest weer losbarst: Beat the Bridge 2014! Het beloven twee legendarische dagen te worden! Kingsday is uitverkocht! De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang en we doen er alles aan om jullie twee topdagen te geven.­ In dit bericht lees je de laatste belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten.­
Ik Ben Je Bitch Niet (flyer)
Met een kneiterdik Paasweekend achter de rug is het aanstaande vrijdag alweer tijd voor de allereerste Koningsnacht van ons land. Het advies is dan ook om de komende dagen te relaxen en zo op tijd te herstellen voor een slopende editie van ' Ik Ben Je Bitch Niet', vrijdag 25 april in Club Rodenburg te Beesd. BKJN events blaast nieuw leven in dit beruchte concept uit het verleden en zal ervoor zorgen dat het een uptempo hardcore en terror evenement wordt wat zijn weerga niet kent.
Electric Festival Aruba uitgebreid naar vijf dagen (afbeelding)
De tweede editie van het Electric Festival Aruba vindt plaats van woensdag 3 tot en met zondag 7 september. Na de succesvolle lancering van het driedaagse festival in 2013, wordt Electric Festival (EF) verlengd naar vijf dagen. Naast een uitbreiding in het festival-gedeelte, wordt het conferentie-programma ook groter aangepakt. EF zet daarmee een volgende stap in het streven het grootste jaarlijkse electronische muziekfestijn in de Caraïben te worden.
Yours Truly (flyer)
Op 16 mei zal Yours Truly na een adempauze van een jaar terugkeren op de plek waar zij hoort: Paradiso. Het vernieuwende en eclectische geluid van organisator The Flexican blaast deze avond gegarandeerd het dak van de kerk. Samen met medeorganisator Sef wordt Yours Truly groter gevierd dan ooit tevoren.
Metamorphosa (flyer)
Internationale dj's, live beschilderen van auto's, violisten en singer-songwriters gecombineerd met dj's, theatergroepen en live-kunstenaars.­ Dit is slechts een greep uit de acts op de avond die Metamorphosa heet.­ Op vrijdag 16 mei 2014 van 20.­00 - 02.­00 uur keert Metamorphosa terug in de stad Arnhem met de tweede editie.­
De laatste Klamme Donderdag (flyer)
De allerlaatste Klamme Donderdag
donderdag 24 april 2014
Donderdag 24 april vindt de laatste Klamme Donderdag plaats. Helaas komt aan al het goede een eind. Nog één keer wordt de Club Up en De Kring volledig afgebroken. De Klamme Donderdag is klaar voor de volgende stap.
Nicky Romero & Protocol Recordings presents (flyer)
Op zaterdag 26 april viert Nederland de allereerste Koningsdag! Vandaar dat Kingsday Festival extra gaat uitpakken! Yes, de organisatie gaat door waar ze gebleven was en breidt daarom dit jaar uit tot het grootste Koningsdagfestival van Nederland! Het terrein is open vanaf 12:00 en de muziek start om 13:00.­ Check gauw de timetable!
Supersized Kingsday Festival 2014 (flyer)
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zo ver; de eerste officiële verjaardag van Koning Willem Alexander! Dit moet natuurlijk vorstelijk gevierd worden en daarom organiseert Supersized het leukste en gezelligste Kingsday festival van Nederland. Aquabest is de perfecte setting voor een dag vol met de hardste beats en echte Oranje liefhebbers! Het evenement bestaat uit 3 area's: een Hardstyle-, Hardcore- en Freestyle area. Het thema van dit jaar is 'Ik zal feesten!'. Om dit thema zo goed mogelijk te verwezenlijken voor alle bezoekers heeft Supersized de beste DJ's opgetrommeld die er samen met jullie een groots Koningsfeest van gaan maken!
Aspirations (flyer)
Na meerdere succesvolle avonden keert Aspirations terug naar hun roots in de kelder van Doka. Tijdens Koningsnacht op 25 april maken ze zich op voor een bijzondere editie met enkel prominente kopstukken uit de housescene: Boo Williams Verenigde Staten, Moomin Duitsland en Shadee Nederland.
Dance Nature Festival (flyer)
Vanaf 2014 zal Dance Nature het festivalseizoen sluiten in de regio midden-Brabant. Op Landgoed Velder in Liempde zullen op zaterdag 30 augustus de beste dance- en house DJ's hun draaikunsten vertonen. Het festival vindt plaats midden in de natuur, waardoor de ambiance bijzonder is. De eerste DJ's zijn inmiddels bekend. En het zijn niet de minste.