Partyflock
Kings of Core DJ contest (flyer)
Kings of Core zet de stap naar een XXL indoor editie en is daarmee direct het grootste indoor hardcore event van Noord-Nederland. Het legendarische Kardinge heeft een rijke hardcore geschiedenis (o.a. ID&­T, Ravers Religion, Multigroove) en is ook de uitgelezen locatie voor deze eerste XXL editie.
Electronic Family (flyer)
Het sfeervolle festival Electronic Family viert haar vijfde jubileum. Op 18 juli 2015 strijkt het festival wederom neer in het Amsterdamse bos. Met muziek van hoog niveau, een nieuwe look & feel en vele andere surprises belooft deze jubileum editie memorabel te worden. Electronic Family mag dan ook absoluut niet ontbreken in de agenda voor deze zomer.
King Kong Festival (flyer)
Meubelstukken (Valtifest, O.W.A.P, Manifesto) en HekjeMelRoy (V-land festival, President, The Illest) slaan de handen ineen voor 'het' nieuwste en leukste Koningsdagfeest van 2015! King Kong AMS 2015 is voor alle sexy, outgoing volwassenen het meest complete feest tijdens Koningsdag.
Shock Koningsnacht (flyer)
Het centrum van Groningen zal ook dit jaar weer tijdens Koningsnacht- en dag het epicentrum zijn voor alle liefhebbers van hardere stijlen.­ Sinds 2013 biedt Shock de uitkomst tijdens deze feestdagen voor deze liefhebbers uit het Noorden en dat wordt gewaardeerd.­ Zowel tijdens de eerste editie in 2013 en in 2014 was de maximum oplopende capaciteit namelijk nagenoeg bereikt.­ De verwachting is dat het dit jaar niet anders zal zijn want zoals gewend is Shock wederom helemaal gratis te bezoeken!
SLAM!Koningsdag (flyer)
Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren zal jongerenzender SLAM!FM ook dit jaar SLAM!Koningsdag in Alkmaar vieren. Vanaf 12.00 uur vindt op maandag 27 april het grote outdoor dancefestival plaats met optredens van bekende dj's en top acts. SLAM!FM zal binnenkort de line-up bekendmaken. De kaartverkoop gaat vrijdag 13 maart van start.
Gelikt (flyer)
In 1992 begon Marcel met het organiseren van kleine en intieme feesten onder de naam Extrema. Sinds een aantal jaren groeit de dancewereld. Marcel, die ondertussen al 25 jaar bekend is met de housewereld, wil naast zijn grote festivals XO en Solar kleine feestjes terugbrengen als opwarmer voor het festivalseizoen. Aanstaande zondag vindt dan ook de derde editie van Gelikt plaats bij Club Xi in Eindhoven. Een sfeervol feestje waar veel aandacht wordt besteed aan aankleding en entertainment.
Robert Sillerman wil alle SFX aandelen opkopen (afbeelding)
Al maanden is SFX in de EDM wereld, maar ook op de beurs, regelmatig het gesprek van de dag.­ Vandaag is niet anders.­ Robert Sillerman heeft namelijk aangegeven dat hij het bedrijf van de beurs wil halen door alle aandelen op te kopen voor $­4.­75 per stuk.­ Dit voornemen zorgt voor nogal wat opschudding onder beleggers.­
Rookverbod horeca steeds beter nageleefd (afbeelding)
Nederlandse horecaondernemers houden zich steeds beter aan het rookverbod.­ Bij restaurants, cafetaria's, sportkantines, hotels en centra voor kunst en cultuur is de naleving inmiddels bijna 100%.­ Cafés en discotheken blijven met 74% nog steeds achter, maar ook daar wordt het rookverbod de afgelopen jaren steeds beter nageleefd.­
Ruis Festival (flyer)
Vandaag heeft Ruis Festival haar volledige line-up bekend gemaakt voor de 2015 editie. Tijdens het pinksterweekend verwelkomt het festival o.a. Gary Beck Verenigd Koninkrijk, Tensnake Duitsland, Oneman Verenigd Koninkrijk, Job Jobse, Ben Pearce Verenigd Koninkrijk, Dekmantel Soundsystem en House legende Fred P Verenigde Staten.
Toffler presents Joris Voorn (flyer)
Toffler presents Joris Voorn
zaterdag 28 februari 2015
Joris Voorn komt op bezoek in zijn voormalige thuisstad Rotterdam en zal een lange set in de tunnel gaan weggeven! Onlangs bracht hij nog zijn nieuwe album 'Ringo' uit op zijn sublabel Green en daarmee zijn de verwachtingen voor deze avond nu al hoog gevestigd.
MUST (flyer)
Er zijn 51 vrijdagen en één hele Goede Vrijdag dankzij een hemelse editie van MUST in de Van Nelle Fabriek. Geen dresscode, maar kom als jezelf dan kan het nooit tegenvallen. En dan natuurlijk wel de beste versie denkbaar. Achter de draaitafels staan deze avond houselegende Erick Eerdhuizen, DJ Mark Knight uit de UK die een leading rol speelt in de geschiedenis van dance muziek, DJ Licious en Nederlands DJ & Producer Duo Roul and Doors dat internationaal zeer succesvol is.
The Qontinent (flyer)
The Qontinent
vrijdag 7 augustus 2015
Het sluimerende gevaar lag al langer op de loer.­ De dag waarop onze planeet zich wreekt op de onstilbare honger van de mens naar weelde en bezit is werkelijkheid geworden.­
Kingsland Festival (flyer)
De tweede Koningsdag in de geschiedenis van Nederland wordt royaal bekroond met twee edities van Kingsland Festival. Het festival vindt dit jaar plaats in Amsterdam en Den Bosch. Beide locaties presenteren een line-up van Koninklijk niveau. Met in Amsterdam optredens van onder anderen Hardwell en Martin Garrix. In Den Bosch zal Armin van Buuren de oranjekoorts naar ongekende hoogte laten stijgen. Deze Koningsdag, op maandag 27 april 2015, gaat grootser dan groots gevierd worden!
Emporium Festival (flyer)
Op zaterdag 30 mei zal Berendonck worden omgetoverd tot het machtige en spirituele Japanse rijk. Verdeeld over 9 stages met klinkende namen als Samurai, Koi, Yakuza, Sumo en Bonsai Garden zullen de grootste artiesten uit binnen- en buitenland alle verschillende stijlen binnen de dance ten gehore brengen. Matrixx presenteert daarom met trots de line-up van Emporium – Land of the Rising Sun.
Gouden Kabouter Awards (flyer)
Gouden Kabouter Awards 2015
dinsdag 10 maart 2015
De Gauwe Kabouter Awards vieren dit jaar het allerleipste van Mokum, hoofdstad van de internationale danceindustrie.­ Een gesjeesde avond - de beroemde en beruchte Oscaruitreiking van de dancescene - waarin de hotemetoten van het uitgaansleven komen flaneren in hun mooiste kloffie, allemaal naar de gallemieze gaan en hopen een kleine gauwe gozer mee naar huis te nemen.­
Don't Wait For The Weekend invites Henry Krinkle (flyer)
Op donderdag 5 maart is internationaal talent Henry Krinkle te gast bij Don't Wait For The Weekend. Deze Future House-legende komt zijn liefde voor zomerse tunes verspreiden in Air met zijn unieke & herkenbare sound.
Supersized RAW Special (flyer)
Na eerdere succesvolle edities van Supersized RAW, zoals de editie in december die ruim van te voren uitverkocht was, staat de volgende editie alweer op het programma op 11 april.. Dit keer wordt de Maassilo in Rotterdam omgetoverd tot een beukparadijs voor iedere raw hardstyle liefhebber.
Reverze (flyer)
Latest info Reverze · Illumination
zaterdag 28 februari 2015
Aanstaande zaterdag vindt in het Anwerpse Sportpaleis en Lotto arena de tiende editie plaats van Reverze: België's grootste harder styles event. Reverze, met dit jaar als thema 'Illumination', is voor het tiende jaar op rij volledig uitverkocht, er kunnen dus geen tickets meer gekocht worden aan de inkom. Als bezoeker is het handig om deze belangrijke laatste informatie door te nemen als je dit weekend afzakt naar België.
25+ Party (flyer)
Je eerste avond uit, aangeschoten door de Breezers, je eerste zoen. Wie kent deze tijd niet? Instagram, Facebook en mobieltjes bestonden nog niet in de jaren 90, dus je kon schaamteloos je gang gaan! En daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Maar die mooie periode is alweer lang geleden dus hoog tijd om je weer even jong te voelen tussen leeftijdsgenoten op vrijdag 6 maart in de Haarlemse poptempel: het Patronaat!
Mysterious (flyer)
De mooie industriële Maassilo vol energieke feestliefhebbers die zich laten gaan op de lekkerste beats van de grootste dj's uit de scene en samen genieten van één belevenis: Mysterious 'Wildlife'. Drie area's nemen jullie mee in een waanzinnige wildlife experience.
Trance Nation (flyer)
Op dit moment zijn er al een groot aantal tranceliefhebbers in de zevende hemel.­ Deze Global family members zijn namelijk al in het bezit van een ticket voor Trance Nation Global Family op 23 mei aanstaande in de HMH te Amsterdam.­ Vanwege het feit dat er zo'n run was op de eerste en tweede ronde early bird tickets en de VIP inmiddels ook uitverkocht is, wil de organisatie ervoor zorgen dat er geen trouwe fans naast een ticket grijpen, vandaar deze wake-up call!