Partyflock
At F1rst (flyer)
At F1rst WIN
vrijdag 31 augustus 2018
Na een reeds van uitverkochte 'At F1rst' edities is het vrijdag 31 augustus tijd voor een andere turn-up!
Crazy Sexy Cool (flyer)
Op 27 oktober barst het feest, of beter gezegd de hel, weer los in het Zuiderpark. Bloeddorstige zombies, voodoo heksen en horror clowns stappen uit de schaduw om zich eenmalig weer onder de levenden te begeven tijdens Crazy Sexy Cool Halloween.
FestyLand (flyer)
FestyLand presenteert vele namen WIN
vrijdag 12 oktober 2018
Vrijdag 12- en zaterdag 13 oktober wordt traditiegetrouw het festivalseizoen vakkundig afgesloten tijdens FestyLand op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden!
Dancetour (flyer)
Zondag 19 augustus vond de tiende editie van Dancetour Tilburg plaats. Met Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Outsiders, JOHNNY 500, Giocatori en Trobi werd het Leijpark in Tilburg op z'n kop gezet.
De duistere wereld achter exportproduct xtc (afbeelding)
Lekkende vaten in een masveld, een uitgebrand bestelbusje vol chemicalin en stapels jerrycans, achtergelaten in het bos.

Dit is een opsomming van recente nieuwsberichten die n ding gemeen hebben: ze gaan allemaal over gedumpt drugsafval. Vorig jaar waren er in Nederland 206 drugsdumpingen en volgens de politie gaat dit dubieuze record er dit jaar aan.
Dagvlinder (flyer)
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' is al geplant.
Skyline Sessions under 18 (flyer)
Het dj-duo Lucas & Steve host tijdens het Amsterdam Dance Event, het grootste dance-evenement van Nederland, een feest voor jongeren onder de 18 jaar in het 538DJ Hotel.
Red Bull Music (flyer)
Op 22 september bezoekt Larry Heard Amsterdam voor een eenmalige lecture en show. De Red Bull Music Academy bestaat 20 jaar en dat moet extra goed gevierd worden.
Rt N FrikK releasen track 'Vleugels' met Jebroer (afbeelding)
Vandaag gaat de track 'Vleugels' van Rt N FrikK in release. Het producersduo werkt op dit nummer samen met niemand minder dan Jebroer, waarvoor zij eerder al 'Me Gabber', 'Marathon' en 'Als We Gaan' produceerden.
Sziget (flyer)
De 26e editie van Sziget Festival bracht een recordaantal bezoekers uit meer dan 100 landen samen. Liefst 565.000 Szitizens vonden hun weg naar The Island of Freedom in hartje Boedapest, waar zij tussen 8 en 15 augustus getuige waren van ruim 1000 shows verspreid over 60 venues.
Sunsetterz (flyer)
Na een turbulent maar ook geweldig zomerseizoen willen we iedereen bedanken voor alle support en geweldige edities van voorjaar/ zomer 2018!
Paperclip Festival (flyer)
De Eerselse Stichting Paperclip maakt zich in 2018 op voor haar tweede lustrum. De parel onder de Kempische festivals viert op 25 augustus haar jubileum op de plek waar het tien jaar geleden allemaal begon: het Mortelveld in Eersel. Voor deze editie wordt uiteraard flink uitgepakt: een geweldig creatief thema, een line-up met enkele unieke acts en (inter)nationale artiesten en de inmiddels welbekende rariteiten van het festival!
Outdoor Stereo Festival (flyer)
Houd je paspoort bij de hand en zorg dat je bent ingecheckt, want Outdoor Stereo vliegt dit jaar naar Las Vegas! D gokstad van de wereld vormt het decor voor deze 12e editie, die plaatsvindt op zaterdag 25 augustus in het Julianapark in Hoorn. Met 6 podia en 60 dj's kun je tussen 13:00 en 00:00 uur los op het beste van house, urban, hardstyle, hardcore, techno en guilty pleasures.
Lowlands (flyer)
55.000 festivalgangers die vier dagen feesten op een stuk niemandsland bij Biddinghuizen. Klinkt als een goudmijn voor ondernemers. Slechts een select gezelschap krijgt de kans om zijn waar te verkopen op Lowlands. "Het is vooral een toffe manier om je merk aan een groot, jong publiek te laten zien."
Rode stip op voorhoofd voor wie niet op de foto wil (afbeelding)
Wie tijdens het evenement Bubbles & Bites in Bloemendaal niet herkenbaar wil worden vastgelegd, moet een rode stip op zijn of haar voorhoofd plakken. De organisatie van het culinaire festival bedacht deze maatregel naar aanleiding van de nieuwe privacywet, die in mei van kracht is geworden. Daarin staat onder meer dat bedrijven foto's van personen niet zomaar online mogen zetten.
Audio Obscura  Stephan Bodzin (flyer)
Naast de reeds aangekondigde evenementen in het Centraal Station met Joris Voorn en Charlotte de Witte heeft het Amsterdamse Audio Obscura Stephan Bodzin uitgenodigd voor een uniek evenement tijdens Amsterdam Dance Event 2018.
Dj Headhunterz verliest zaak tegen 'sjoemelfiscalist' (afbeelding)
De belastingadviseur die was aangeklaagd door de Nederlandse dj Headhunterz (Willem Rebergen) heeft volgens de rechter naar eer en geweten gehandeld.
Breda Barst (flyer)
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend.
Wine Slow (flyer)
Wine Slow WIN
donderdag 30 augustus 2018
Velen kennen hem van zijn hits op New Wave maar dit jaar kunnen we al helemaal niet meer om Idaly heen.
Het Land van Ooit Festival (flyer)
Jeugsentiment ten top
zaterdag 18 augustus 2018
Aanstaande zaterdag keert Het Land van Ooit Festival weer terug. Ht Amsterdamse 90's / 00's Festival waar alle Nostalgie naar boven komt en waar je weer voor n dag kind mag zijn!
DGTL breidt uit naar Madrid na een vierde succesvolle editie in Barcelona (afbeelding)
De Nederlandse festivalorganisatie bewijst weer zijn relevantie op het gebied van muziek, kunst & duurzaamheid. De expansie gaat door.