Partyflock
Duncan Stutterheim keynote speaker op Eurosonic Noorderslag (afbeelding)
Eurosonic Noorderslag heeft de eerste sprekers en panels van het dagprogramma aangekondigd. Onder anderen Duncan Stutterheim, CEO van SFX Europe, en tourmanager Alex Macleod geven lezingen.
Afrojack in College Tour (afbeelding)
De Hollywood Reporter noemt hem een 'Global pop icon, ready to conquer the world'. Afrojack, ťťn van de beste DJ's ter wereld is op woensdag 24 september te gast bij College Tour.
Deep Techno (flyer)
Deeptechno komt naar Emmen
vrijdag 26 september 2014
De Amsterdamse DJ's Br-e en Nova Caza brengen Emmen op vrijdag 26 september 2014 in hogere dance sferen. Het unieke event Deep Techno biedt liefhebbers van deephouse en deeptechno de mogelijkheid om in Club SenZa ouderwets te genieten van een echte clubsfeer. Kaarten voor het dance event zijn nog steeds te koop.
Finalisten Vinylized 2014 bekend (afbeelding)
De jury was zeer tevreden over het niveau van de inzendingen, maar dat maakte de selectie er niet makkelijker op.≠ Na lang beraad hebben de zestien juryleden uit de 100 inschrijvingen de vijf finalisten geselecteerd.≠
We All Love 80's 90's 00's (flyer)
Op zaterdag 4 oktober is het weer tijd voor een gloednieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van sinkel. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 & 00's in de Winkel van sinkel Utrecht.
Matrixx Closing ∑ Exxellent op 29 november (afbeelding)
Nederlands langst lopende house-concept Exxellent neem op 29 november afscheid van haar geliefde club tijdens de Matrixx Closing. Op de allerlaatste Exxellent zal er een karrevracht aan top-artiesten de piste van het Matrixx Circus betreden. Wat ooit begonnen is als gezellig feestje om de zondag te vullen, is uitgegroeid tot een van de bekendste en dikste house concepten van ons land. Exxellent heeft tal van grote artiesten en internationale helden de revue zien passeren en grootgebracht. Zoals Hardwell, Afrojack, Nicky Romero, Steve Aoki, en natuurlijk Sidney Samson, om er maar een paar te noemen.
SFX neemt Awakenings definitief over (afbeelding)
SFX Entertainment maakt vandaag bekend dat het overeenstemming tot overname heeft bereikt met Monumental Productions B.≠V.≠, organisator van Awakenings.≠
Chateau Techno (flyer)
Op 15 november is Chateau Techno terug met de derde La Fabrique editie in de Taets hallen! Ze hebben alles op alles gezet om een fantastische ervaring te creŽren. Met een nieuwe area, meer showelementen en de beste line-up in de geschiedenis van Chateau zijn ze ervan overtuigd dat dit wel zal lukken! Samen met Derrick May, Ben Sims, Surgeon, Luke Slater, Henning Baer, Marek Hemmann en vele anderen wordt het een nacht om nooit te vergeten.
Rewire Festival 2014 (flyer)
Op 7 en 8 november vindt de vierde editie van Rewire Festival plaats in Den Haag.≠
HEMQADE ∑ A Q-dance Reunion (afbeelding)
HEMQADE · A Q-dance Reunion
zaterdag 6 december 2014
1991 -1992, HouseQlassics en Qlubtempo. Het zijn de feesten die Q-dance op de kaart hebben gezet. Het was van 1999 tot 2005 dat Q-dance een grote groeiperiode meemaakte in de oudste en misschien wel bekendste stamptempel van Nederland; de Hemkade in Zaandam.
Kaleidoscope (flyer)
Heb je wel eens in een Kaleidoscoop gekeken? Dan weet je vast wel nog het symmetrische beeld waar je misschien wel uren in kon verdwalen. Op zaterdag 27 september haalt Kaleidoscope een even zo schitterende palet van (deep) house helden naar Central studios, speciaal voor jou om een nacht te dwalen op heerlijke deuntjes, een prachtig decor en een ongeŽvenaarde sfeer. Welke pareltjes je te zien en te horen krijgt tijdens dit audiovisuele spektakel? Onder meer Alle Farben, Robin Schulz en Tube &≠ Berger! Laat je verrassen door Kaleidoscope, een ware traktatie voor oog en oor.
Het Pussy lounge Freestyle circus komt naar BelgiŽ! (afbeelding)
Pussy lounge is inmiddels aardig bekend geworden in BelgiŽ.≠ De hosting op beide zondagen tijdens Tomorrowland zorgde ervoor dat deze tent ťťn van de drukst bezochte en gezelligste tenten van het festival was!
Make You Dance Showcase (flyer)
Het Nederlandse boekingskantoor Make You Dance Bookings heeft door de jaren heen nauw samengewerkt met nationale en internationale artiesten. Samen met ADE (Amsterdam Dance Event) presenteren zij op 17 oktober een selectie van hun uitgebreide artiestenroster in Desmet Studio's. Deze sfeervolle locatie, gelegen in het centrum van Amsterdam, is de perfecte locatie om te genieten van deze acts tijdens 's werelds grootste elektronische muziek festival.
Clubs langer open tijdens Amsterdam Dance Event (afbeelding)
Clubs en discotheken mogen langer openblijven tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Ook evenementen die in het kader van de danceweek plaatsvinden en een vergunning hebben, krijgen ruimere openingstijden. Bezoekers kunnen tot uiterlijk 08.00 uur 's ochtends feesten.
Circus Ellende (flyer)
"≠Dames en heren, jongens en meisjes, hooggeŽerd publiek..."≠ Deze woorden doen menigeen met weemoed aan hun jeugd terug denken.≠ De keren dat je met opa en oma, papa en mama of vriendjes en vriendinnetjes naar dat afgelegen stukje land in jouw woonplaats trok om daar vervolgens vol spanning plaats te nemen op de tribunes.≠ Want wat zou het circus waar jij nu was jou vandaag gaan brengen?! Na jaren blaast de organisatie deze mooie, indrukwekkende, maar soms toch ook een tikkeltje trieste herinneringen nieuw leven in.≠ "≠Dames en heren, jongens en meisjes, hooggeŽerd publiek, mag ik een groot applaus voor Circus Ellendeeeeee!"≠
Hardstyle Top 100 beschikbaar op YouTube (afbeelding)
Het is weer even enige tijd geleden dat de Hardstyle Top 100 werd uitgezonden op Real Hardstyle Radio. Maar nu is het dan eindelijk zo ver en is hij beschikbaar op YouTube! De Hardstyle Top 100 bestaat uit de laatste, beste en meest gedownloade tracks van het afgelopen half jaar. De complete Top 100 mix is gemixt door de enige echte DJ The DizZorder bekend van MILF.
Contra (flyer)
Maak je klaar voor de grootste en beste editie van Contra ooit. Op 27 september is Contra terug in het schitterende LP2!
Takens pakt flink uit in oktober (afbeelding)
Met een grote opening gooit discotheek Takens Balkbrug alle deuren van het uitgaanscentrum weer open. Dat gebeurt op zaterdag 4 oktober.
Soixante neuf (flyer)
Op zaterdag 27 september gaan we losssssssss! In september is Soixante neuf jarig en haar 12 jarige bestaan moet uiteraard groots gevierd worden in al haar steden en zeer zeker op haar favoriete thuishaven in het oosten Loft XL! Aangezien het een verjaardagseditie is, heeft de organisatie niet 1 maar wel 3 headliners ready om het dak eraf te blazen!
R&b All Stars 0492 (flyer)
R&b All Stars met Bolle Bof live
zaterdag 20 september 2014
Zaterdag 20 september is het tijd voor alweer een spetterende editie van R&b All Stars. Met deze keer niemand minder dan smooth boy Bollebof Live On Stage! Bollebof is welbekend van zijn hits 'Mijn Nummer 1' & 'No Worry'! Dames maak je klaar voor mister sexy himself en heren op deze avond zal gegarandeerd genoeg vrouwelijk schoon aanwezig zijn. Dus mis het niet!
Sunset Festival (flyer)
Terwijl de nazomer de temperaturen terug de hoogte in duwt met nog zeker mooie en stabiele vooruitzichten voor de komende 10 dagen, is het aftellen naar Sunset Festival als echte afsluiter van het Belgische (dance) festival seizoen.
Op zaterdag 20 september brengt Sunset Festival op het mooie recreatiedomein & -strand van De Lilse bergen in Gierle, net over de grens in BelgiŽ, een indrukwekkend aanbod aan artiesten, verdeeld over 6 stages.