Partyflock
Dance Nature Festival (flyer)
Timetable Dance Nature bekend
zaterdag 30 augustus 2014
Het festival 'Dance Nature' is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als Erick E, Shermanology, ROOG, Funkerman, Sied van Riel, La Fuente en Jordy Dazz. Het festival telt maar liefst 21 acts. Over een maand vindt dit veelbelovende evenement plaats, waarvan nu ook de timetable bekend is gemaakt. Afsluiters zijn Sidney Samson, Marcel Woods en ROOG.
SBTRKT met nieuw album naar Melkweg (afbeelding)
Zondag 16 november staat bass-producer SBTRKT in The Max met een nieuw album. SBTRKT was recent een van de smaakmakers tijdens het vooraanstaande PITCH Festival in Amsterdam. De officiële voorverkoop start 31 juli. Speciaal voor de fans wordt daarnaast een presale georganiseerd die op 29 juli begint.
Let's get back to 70s 80s 90s (flyer)
Let's go back to
zaterdag 26 juli 2014
Na de geweldige première bij Eindelijk weer in Almere op zaterdag 31/5 dachten ze direct: Let's get back! De sfeer was super, wat een topavond, wat een topfeest. Dat doe je dus nog eens dunnetjes over! De Disco-Train party's zijn uitgegroeid tot legendarische feesten. Foute schoenen uit de kast, glitterbril en afropruik op: zaterdag 26 juli is Eindelijk weer het decor voor hèt feest der herkenning: de Disco-Train Let's Get Back Party, een avondvullend spektakel.
Latin Lovers (flyer)
Goed nieuws voor de liefhebbers van Latin Lovers en bootfeesten, want het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland komt nu met haar Summercruise naar Rotterdam: zaterdag 16 augustus!
7th Heaven (flyer)
De zomer is volop begonnen en iedereen heeft alle tijd van de wereld om heerlijk te genieten! Bijvoorbeeld van een heerlijk zomerse SaturdayNight Edition van 7th Heaven.­ Op zaterdag 26 juli staat het team van 7th Heaven weer klaar om jullie een geweldig lekkere nacht te bezorgen.­ Natuurlijk in echte 7th Heaven stijl, met heerlijke vers fruit, lekker verkoelende ijsjes en uiteraard een selectie van de beste 7th Heaven resident Dj's en bekendheden.­ Maar het wordt pas echt feest met jullie erbij, de trouwe 7th Heaven bezoekers.­
Summer of Love (flyer)
Pllek organiseert in samenwerking met Natural Yoga het gratis mini-festival 'Summer of Love'. Tijdens dit zomerfeest staan de vijf elementen en de vijf zintuigen centraal. Ieder element zal op eigen wijze een rol spelen tijdens het event. Maak kennis met vuur, water, aarde, lucht en space en ervaar de magie van het leven, verbondenheid en de liefde.
Gaasper Pleasure 2014 (flyer)
Gaasper Pleasure 2014
zaterdag 9 augustus 2014
Op zaterdag 9 en zondag 10 augustus is het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende festival Gaasper Pleasure op een van de mooiere plekjes die Amsterdam rijk is.­ Het festival vindt dit jaar voor de achtste keer plaats aan de Gaasperplas en is in loop der jaren relatief klein gebleven.­
Kiesgrube (flyer)
Zondag rustdag? Tijd om tot bezinning te komen? Niet voor de Kiesgrube! Want eindelijk keert de zon terug naar Eutopia! In Eutopia kun je zijn wie je wilt, het gevoel van saamhorigheid is nadrukkelijk aanwezig.­ Muziek, zon en liefde.­ Gezamelijk dansen, je door de muziek laten leiden, dat is wat er nodig is om tot een perfecte dag te komen.­
Hollywood Music Hall Rotterdam moet deuren sluiten (afbeelding)
De Hollywood music hall (HMH) in Rotterdam moet de deuren sluiten. De directie heeft volgens medewerkers het faillissement aangevraagd voor de discotheek die bekend staat om haar themafeesten. Medewerkers van de HMH, die anoniem willen blijven, laten aan RTV Rijnmond weten dat zij zaterdag te horen hebben gekregen dat het einde oefening is voor het partycentrum.
Ultrasonic Festival (flyer)
De regio Utrecht staat dit weekend in het teken van Ultrasonic Festival op het recreatiegebied van de Maarsseveense plassen. Omringd door bomen, strand, speeltuinen en fonteinen kan je op zaterdag 26 juli weer maximaal los op de beste house, techno, hardstyle, trance, progressive en eclectic. Op dit speelparadijs aan de magische Maarsseveense plassen beleef je het ultieme zomergevoel terwijl je op je slippers in het zand geniet van lichtshows en visuals met als knallende finale een vuurwerkshow.
Reddingsfest (flyer)
Na het enorme succes van het uitverkochte Festifest met onder andere HNNY en Space Dimension Controller gaan zaterdag 23 augustus voor het derde jaar op rij de trossen genadeloos los voor Reddingsfest! Vorige editie liet Rahaan de boot bijna zinken van al het discogeweld, deze keer zijn Wolf music's Medlar en Trouw resident Melon aangesteld als gezagvoerders.
Vandaag dag van nationale rouw (afbeelding)
Vandaag is een vreemde dag.­ Partyflock staat voor feesten, genieten van het leven, mooie herinneringen maken....­alles waar de inzittenden van MH17 geen kans meer toe zullen krijgen.­ Ook wij staan vandaag stil bij hen die het leven lieten, zij die zonder hun familielid, geliefde, collega en/of kennis verder moeten.­
Festifoort: lokaal evenement met internationale allure (afbeelding)
Amersfoort is een nieuw festival rijker. Zaterdag 30 augustus strijkt Festifoort neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. Met dit nieuwe festival organiseren de initiatiefnemers een evenement voor echte dance-liefhebbers.
Sunglow Festival 13 september op Recreatieoord Binnenmaas (afbeelding)
Recreatieoord de Binnenmaas, een schitterende locatie waar ze jullie bij elkaar gaan brengen middels house, dance, electro, oldschool classics en de hardere stijlen. Mainstage zal keihard uit gaan pakken met de beste 'house' artiesten en bij de Oldschool Gangsters Area zal voornamelijk de 'smile' momentjes op je gezicht tevoorschijn komen. De Glowing Hard stage hier gaan de beentjes zeker van de vloer want dit wordt 100% knallen!
Rubberboot missie (flyer)
De Rubberboot Missie heeft het programma voor de afterparty rond. Na afloop van de rubberbotentocht worden de vermoeide matrozen en matrozinnen vermaakt met dj's Duo Penaughty (Pinkpop, 90's NOW) en Weekbreek Super System.
R&B All Stars (flyer)
Zaterdag 26 juli is het tijd voor een extra slordige editie van R&B all stars met als live act de hip hop all stars van de SlodderVosGang! Ja, je leest het goed, de hele gang! Frontman hele meneer Adje Donnie B#$@% is in the building. Hij komt samen met Nederlands hardst rijzende ster Cho en Jowy Rosé.
Total Turbulence (flyer)
Laatste info Total Turbulence
zaterdag 2 augustus 2014
Het is al bijna zover! 2 augustus 2014 is het tijd voor Total Turbulence.­ De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang.­ Check in de bericht alle informatie en de timetable!
Salsa Breeze (flyer)
Salsa Breeze op het strand
zondag 3 augustus 2014
Ook deze zomer gaan Salsa Sensation de latinliefhebbers weer extra verwennen met Salsa Breeze @ The Beach. Een uniek partyconcept in het zonnige zuiden. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier area's met de allerbeste urban en latinmuziek smelten samen tot één superzwoele breeze.
Audiosculpture on the beach (flyer)
Audiosculpture on the Beach
zaterdag 26 juli 2014
De afdeling seismologie van het KNMI geeft voor 26 juli a.s. in de omgeving van Scheveningen code rood af. Het betreffen hier geen boringen van de NAM in de Noordzee, het beheersbaar tot ontploffing brengen van een oude vliegtuigbom uit WO II en nee, ook de pier wordt (nog) niet gesloopt. Zaterdag 26 juli vieren de mannen van Audiosculpture hun 15-jarig bestaan in labelvorm en zullen daarom Scheveningen op haar grondvesten doen schudden.
Onderzoek Nielsen 'definieert' (Amerikaanse) EDM luisteraar (afbeelding)
Nielsen is de grootste wereldwijde aanbieder van informatiediensten voor marktonderzoek, analytische systemen en middelen.­ Ze doen onderzoek in verschillende markten en branches.­ Met de opkomst van EDM wereldwijd, maar vooral de Verenigde Staten, is steeds meer geld gemoeid bij evenementen en de partijen die actief zijn in de scene worden steeds professioneler en doen steeds meer onderzoek naar de bezoekers, gebruikers, luisteraars et cetera.­ Nielsen heeft nu onderzoek gedaan naar 'de EDM luisteraar'.­
Armin van Buuren kondigt Armin Only Intense - The Final Show aan (afbeelding)
Armin van Buuren kondigde vanavond tijdens zijn closing set op Electronic Family de laatste show van zijn Armin Only Intense wereldtoernee aan. ALDA Events, verantwoordelijk voor het concept, de ontwikkeling en de uitvoering van de gehele wereldtournee, bevestigt dat de 'Final Show' van deze Intense tour plaatsvindt op 5 december in de Ziggo Dome Amsterdam. De locatie waar het allemaal begonnen is.