Partyflock

De beste house, bigroom beats en EDM hoor je ook in augustus in Escape

 

De beste house, bigroom beats en EDM hoor je ook in augustus in Escape

gepubliceerd door , op
Na een zinderende juli maand met optredens van o.a. Roger Sanchez is augustus aangebroken! Ook deze maand staan de beste artiesten klaar om je oren te verwennen met de beste house, EDM en bigroom beats. Kortom Escape is dé plek om jouw zomeravonden tot in de vroege uurtjes door te brengen!

Diner & Dance
Start je avond eens bij Escape Caffe voor je naar Escape Club gaat. Want voor slechts 40,- per persoon heb je het Dine & Dance arrangement om 20.30 op donderdag, vrijdag en zaterdag. Kies uit de menukaart op www.escape.nl je drie gangen en geniet van het samengestelde diner. Hierna ontvang je een glas cava en kan je via de VIP ingang naar binnen bij Escape Club. Boeken doe je via de buttons op escape.­nl

Donderdag: Reveal your weekend!
Iedere donderdag is het gekkenhuis op dé studentenavond van Amsterdam. Tel de gratis entree op bij de verlaagde bierprijs en je weet waar je moet zijn! Als je meer wilt weten over resident DJ Marc Benjamin dan check je deze video.

Vrijdag: (deep)house en classics op HouseRules
De beste DJ's staan weer voor je paraat om je de lekkerste (deep)house en houseclassics voor te schotelen! HouseRules brengt je deze maand onder leiding van resident Troj oa. DJ's Gabriel & Castellon, Tom Boye, Patrick Salmon en Tom Ven. Op deze true house experience kan je oldskool genieten van de beste house in combinatie met lichtshows uit de toekomst! Check Facebook voor foto's, updates en acties.

Zaterdag: Bigroom beats bij Brainwash
Deze maand heeft Brainwash resident Raymundo artiesten als Cat Carpenters, Patrick Hagenaar, Jethro Galung en Yves Eaux in de booth uitgenodigd om er een feest van te maken. Zaterdag 29 augustus gaat hij solo en hier hoor je een voorproefje:Zondag: Like!
Sluit je weekend in stijl af bij Like, de avond vol hiphop, R&B en dance op zondag in Escape. Studenten hebben gratis entree voor 00.00 en op escape.nl betaal je maar 5,- in de voorverkoop.