Partyflock
 
Nieuws · oktober 2017
­ Nederland
Eén ding is zeker; als je 2018 spectaculair en onvergetelijk wilt inluiden dan moet je bij Flirterz.
Toegangskaartjes voor Pinkpop 2018 worden mogelijk duurder. Omdat de headliners Foo Fighters en Bruno Mars dure artiesten waren om binnen te halen, is het mogelijk dat festivalgangers meer voor een kaartje moeten gaan betalen.
Kygo naar Ziggo Dome
maandag 30 oktober 2017
De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van zijn 'Kids In Love' tournee.
In de nacht van 28 op 29 oktober heeft Koning Winter alvast zijn gezicht laten zien. Meer dan honderd pinguïns hebben het centrum van Utrecht overgenomen.
Nieuw seizoensfeest van Blijburg
vrijdag 27 oktober 2017
Na een uitverkocht Zomerfeest is Blijburg terug met het Herfstbal. Zaterdag 11 november gaan vier podia open voor ritueel en een veelzijdig muzikaal programma.
De Crazyland organisatie is heeeeel lang geleden begonnen om eigenwijs het nieuw jaar feest op nieuw jaars dag te vieren ( 2003 was de eerste keer ) en wat een succes was dat!
In 1992 waren we het begin van een nieuw era, nu zijn we uitgegroeid tot de hechtste community en hét hardcore festival van de lage landen.
6 t/m 8 april presenteert Rewire haar achtste editie in en rondom de binnenstad van Den Haag.
Er komt geen maximumprijs voor het doorverkopen van concertkaartjes. De Eerste Kamer heeft een initiatiefwet van SP en CDA verworpen waarin dat werd geregeld. Volgens de initiatiefnemers zou de 'tussenhandel' hooguit 120 procent voor een kaartje van een evenement mogen vragen. Als de koper toch meer in rekening wordt gebracht, zou hij het te veel betaalde kunnen terugvorderen.
Haunted - A Hardstyle Halloween
dinsdag 24 oktober 2017
Leg je meest freaky outfit klaar, want aanstaande zaterdag is het tijd voor de eerste editie van Haunted – A Hardstyle Halloween!
Winnaar Vinylized 2017 bekend
dinsdag 24 oktober 2017
Met de track Constellations heeft Nicky Elisabeth de dertiende editie van producerscontest Vinylized gewonnen.
De drug ketamine zou mogelijk als medicijn kunnen dienen voor migraine.
De recreatieve drug, die ook als verdovingsmiddel wordt gebruikt, werd gedurende drie tot zeven dagen in een lage dosis gegeven aan 61 mannelijke migrainepatiënten, meldt The Telegraph.
Reverze "Essence of Eternity"
maandag 23 oktober 2017
Zaterdag 24 februari 2018 zal Reverze, Belgiës grootste indoor Harder Styles event, voor de 13e keer plaatsvinden in het Sportpaleis en de Lotto Arena te Antwerpen.
De 20-jarige Mike Williams heeft dit jaar voor het eerst zijn plek veroverd in de DJ Mag top 100, dat vannacht bekend is gemaakt. Hij behoort nu officieel tot de exclusieve groep van beroemde dj's die op de grootste dj-lijst ter wereld staan. Mike is binnengekomen op plaats 60 en is daarmee één van de hoogste nieuwe binnenkomers.
Salsa Breeze
vrijdag 20 oktober 2017
Op 5 november is het weer tijd voor Salsa Breeze; the best of Latin and Urban music in one dance party at
Beachclub Sunrise Aquabest.
Release: 'More Than A Dream
vrijdag 20 oktober 2017
Vandaag gaat de track 'More Than A Dream' van Rät N FrikK en Ransom in release via ROQ 'N Rolla Music.
ADE was vorig jaar met 450 events op 140 locaties, met 2.200 artiesten en ruim 375.000 bezoekers de grootste editie ooit.
It's Showtime
donderdag 19 oktober 2017
Ben jij al klaar voor een avond vol entertainment, een knallende line-up en ben je eraan toe om eens echt in de watten gelegd te worden? Zorg dan dat je 11 november vrijhoudt!
Het succes van de Reminder area met hardstyle van 2006 tot 2011 tijdens HardClassics on the Beach heeft ertoe geleid dat er een Reminder indoor editie komt.
Danceliefhebbers van over de hele wereld stromen de hoofdstad binnen voor het Amsterdam Dance Event (ADE), dat vanavond aftrapt en dat vijf dagen en nachten duurt.
De organisatie verwacht de komende dagen ruim 375.000 bezoekers: bijna het dubbele van de 200.000 van vijf jaar geleden, maar slechts 10.000 meer dan de afgelopen twee jaar.
48ste Mega Platen & CD Beurs
woensdag 18 oktober 2017
Op 11 en 12 november 2017 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 48ste Mega Platen en CD beurs plaats.
Febo introduceert functionele snack
woensdag 18 oktober 2017
Limited edition bitterbal voor energieboost tussen het feesten door Vanaf vandaag tot en met 22 oktober slaat in onze hoofdstad weer de Amsterdam Dance Event gekte toe.
Als je Amsterdam Dance Event zegt, dan zeg je SLAM!. Ook dit jaar is het radiostation sterk vertegenwoordigd tijdens het ADE.
Milkshake festival
woensdag 18 oktober 2017
Milkshake festival, zaterdag 28 en zondag 29 juli in het Amsterdamse Westerpark, heeft als nieuwe toevoeging een camping genaamd "Camp Milkshake" die van vrijdag 27 tot en met 30 juli toegankelijk is.
B.I.T.C.H had afgelopen oktober 2 edities. Dat kwam omdat editie 1 van zeven oktober al binnen enkele weken helemaal was uitverkocht.
Het aantal georganiseerde festivals zal dit jaar blijven groeien. Daarbij moeten we wel een kanttekening plaatsen: de groei in het aantal georganiseerde dancefestivals stagneerde in het derde kwartaal.
Classic Café
dinsdag 17 oktober 2017
Eind oktober is het feestweekend in Brothers en in het kader van het 20-jarig bestaan wordt Classic Café op vrijdag 27 oktober een speciale birthday edition!
De populairste dj's ter wereld verdienen niet het meeste geld. Vaak doen hun minder populaire collega's in Amerika het financieel beter.
Het is zover, de tickets voor Winter Wooferland 2018 staan online! We beginnen net als elke winter-editie natuurlijk weer om 21:00.
Sneakerz komt met gouwe ouwe album
maandag 16 oktober 2017
Yesss, je leest het goed. De gympies kunnen weer uit de kast! We hebben een tijd terug al besloten om met de oude garde samen te komen om ouderwets los te gaan op het Amsterdam Dance Event. En nu mogen we eindelijk bekend maken dat ons album uit is: Sneakerz - De Reünie!
InZanity
vrijdag 13 oktober 2017
Lampengat, Rommelgat en de rest van het Brabantse carnavalslandschap opgelet! Op zaterdag 11 november 2017 staat in de Effenaar in Eindhoven alles in het teken van de magische datum; de 11e van de 11e.
Toyland Halloween Party
vrijdag 13 oktober 2017
Deze Halloween maakt Pennywise kennis met Barbie en komt Chucky buitenspelen. Het speelgoed uit je kindertijd komt namelijk wrede wraak nemen tijdens Toyland!
Iets meer dan 10 jaar na de oprichting van het ticketingbedrijf Paylogic, krijgt het een geheel nieuw uiterlijk. De rebranding van Paylogic wordt tijdens het Amsterdam Dance Event uit de doeken gedaan.
Het Rotterdamse Modular bestaat 5 jaar. Om dit te vieren pakt de organisatie groot uit in de Maassilo met onder andere Ben Klock, Bicep en Kobosil op het affiche.
Sweets
woensdag 11 oktober 2017
Op Zaterdag 13 Januari 2018 is het alweer tijd voor het allergrootste en bekendste verjaardagsfeestje van Nederland.
Thunderground Freestyle Madness
woensdag 11 oktober 2017
Zaterdag 14 oktober knalt de vetste early rave, millennium hardcore en freestyle door de speakers in de Effenaar Eindhoven tijdens een nieuwe editie van Thunderground: Freestyle Madness.
Softwarebedrijf Verve is vanaf vandaag actief in Nederland. De Engelse startup ontwikkelt toonaangevende software voor ambassadeursprogramma's binnen de evenementenbranche.
Tiësto is een van de dj's die in november zal draaien op een benefietconcert voor de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas.
De club 'WAS.' aan de Tractieweg heeft gisteravond bezoekers met een kaartje geweigerd omdat zij niet aan de huisregels voldeden.
Ruben Vitalis nodigt al zn goede dj vrienden uit voor zijn Amsterdam Dance Event Showcase op vrijdag 20 oktober.
Eerst namen bekend
donderdag 5 oktober 2017
Op zaterdag 25 november presenteert WE ARE ELECTRIC een speciale elrow editie in het Eindhovense Klokgebouw.
Panama Amsterdam presenteert Amsterdam Dance Event programma van wereldniveau!

Met 8 evenementen waarbij ruim tienduizend feestgangers de populaire club in Amsterdam zullen bezoeken zorgt Panama Amsterdam ook dit jaar weer voor een spectaculair programma tijdens het Amsterdam Dance Event.
B.I.T.C.H staat weer voor de deur en binnen zijn ook regels voor iedereen.
Na diverse uitverkochte editie's zet het meest beruchte feest der nostalgie de stijgende lijn voort.
Nederlandse topacts Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve maken dit jaar kans op de felbegeerde award voor Best Dutch Act tijdens de MTV EMA 2017, dat maakt Viacom-zender MTV vandaag bekend.
Van 18 tot en met 22 oktober vinden tijdens Amsterdam Dance Event honderden feesten plaats.
In december 2015 vond de eerste editie van Evasion plaats met Sub Sonik als headliner. In twee jaar tijd is het event uitgegroeid tot hét RAW Hardstyle club event van de Utrechtse binnenstad en dat moet groots gevierd worden!
Op vrijdag 3 november staat niemand minder dan 'Grammy-award-winning' rap superstar Nelly live in The Box Amsterdam.
Gabber is het zwarte schaap van de Nederlandse muziek-familie. De totale buitenstaander
FestyLand telt af
maandag 2 oktober 2017
Met 6,1 kilometer aan hekwerk en ruim 180.000 kilo aan steigermateriaal, wordt er momenteel keihard gewerkt om het 70.000 m2 tellende terrein om te toveren tot een sfeervol tentenkamp op recreatiepark Hemelrijk!
31 oktober 2017
Vier jouw New Year's Eve op Flirterz in The BOX Amsterdam
30 oktober 2017
'Ticketprijs voor Pinkpop 2018 mogelijk hoger'
Kygo naar Ziggo Dome
Koning winter is in Utrecht gearriveerd
27 oktober 2017
Nieuw seizoensfeest van Blijburg
Booming New Year komt er aan! Line up om van te smullen! Wees er op tijd bij
25 oktober 2017
25 jaar Hardcore - 25 jaar Thunderdome (album)
Rewire maakt eerste artiesten voor 2018 festival bekend
Eerste Kamer verwerpt maximumprijs doorverkoop concertkaarten
24 oktober 2017
Haunted - A Hardstyle Halloween
Winnaar Vinylized 2017 bekend
Partydrug ketamine kan migrainepijn verzachten
23 oktober 2017
Reverze "Essence of Eternity"
Mike Williams verovert plek in DJ Mag top 100
20 oktober 2017
Salsa Breeze
Release: 'More Than A Dream
19 oktober 2017
Millennials dragen het Amsterdam Dance Event
It's Showtime
HardClassics presents Reminder hardstyle 2006/2011
18 oktober 2017
ADE trekt weer volle zalen, maar toch is de rek uit de Nederlandse dance
48ste Mega Platen & CD Beurs
Febo introduceert functionele snack
SLAM! start om 12:00 de SLAM! Mixmarathon
Milkshake festival
17 oktober 2017
B.I.T.C.H voorverkoop begint dinsdag 17 oktober om 16:00 uur. Wees er snel bij. Aftermovie klaar
Minder dancefestivals in het derde kwartaal
Classic Café
16 oktober 2017
Populairste dj's verdienen niet het meest
Voorverkoop winter wooferland paradiso gestart
Sneakerz komt met gouwe ouwe album
13 oktober 2017
InZanity
Toyland Halloween Party
12 oktober 2017
Paylogic presenteert tijdens ADE nieuw logo en website
Modular 5 Year Anniversary in de Maassilo
11 oktober 2017
Sweets
Thunderground Freestyle Madness
10 oktober 2017
Verve haalt 18,5 miljoen op en integreert met Paylogic
Tiësto draait op benefietconcert slachtoffers Las Vegas
9 oktober 2017
Club WAS. weigert bezoekers met kaartje omdat ze de naam van de dj niet kennen
6 oktober 2017
At My House presents: Ruben Vitalis invites
5 oktober 2017
Eerst namen bekend
Panama Amsterdam presenteert Amsterdam Dance Event programma van wereldniveau
Laatste belangrijke zaken voor B.I.T.C.H party dit weekend
Barbapapa heeft een angstaanjagende keuze gemaakt
4 oktober 2017
Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve strijden voor MTV EMA 2017
Onbeperkt feesten tijdens Amsterdam Dance Event?
Evasion viert tweejarig bestaan met dikke line-up!
3 oktober 2017
Amerikaanse rapper Nelly op vrijdag 3 november in The Box Amsterdam.
Gabber gaat global, de internationale kant van Hardcore nu voor het eerst in beeld
2 oktober 2017
FestyLand telt af