Partyflock

Amerikaanse rapper Nelly op vrijdag 3 november in The Box Amsterdam.

Amerikaanse rapper Nelly op vrijdag 3 november in The Box Amsterdam.

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 3 november staat niemand minder dan 'Grammy-award-winning' rap superstar Nelly live in The Box Amsterdam. In het voorprogramma staan niemand minder dan dé 2 Nederlandse rappioniers Extince en Brainpower. Tussen de live-optredens door zullen o.a. DJ's Orlando en Charissa Jong het podium bestijgen en zal MC Q-Bah de avond hosten, er kan dus gedanst worden tot de vroege uurtjes. Een volledige muzikale avond uit waarvan tot 1 oktober de earlybird (VIP-) kaarten nog beschikbaar zijn.

Nelly
Sinds 2000 is Nelly een begrip in de entertainmentindustrie en zijn onmiskenbare sound heeft een tijdloze fanbase gecreëerd. Zijn Southern-Style hiphop werd in 2000 wereldwijd bekend na het droppen van de megahit 'Country Grammar', hierna volgde hits als 'Ride with me', 'Hot in herre' en 'Dilemma'. Op 3 november geeft Nelly een volledige show in The Box en zullen zijn bekende tracks zeker de revue passeren.

Extince
Extince was één van de 1ste rappers in NL en een ware 'rap kunstenaar' met een zachte G. Een rapper in een tijd waarin rap nog een niche was en door Extince werd in 1995 het '1ste rapnummer in de Nederlandse top 10 een feit! Daarna was het hek van de dam en Nederlandse rap en hiphop is sinds toen niet meer uit de hitlijsten weg te denken!

Brainpower
Ten tijde van Nelly's eerste successen boekte Brainpower in Nederland succes met zijn rapkunsten. In 2002 stond hij 4 weken lang op nummer 1 met zijn 'Dansplaat'. Later had hij zelfs een collab met de Amerikaanse NAS en volgde er vele andere hits. Deze man was in de jaren 00' van TMF niet weg te denken.

Kaarten voor het evenement zijn online verkrijgbaar via the-box.­events. Tot aan 1 oktober zijn de kaarten tegen een earlybirdprijs verkrijgbaar a € 22,50, daarna kosten ze € 29,50. Mocht je de avond willen upgraden dan kun je kiezen voor een VIP-ticket, waarbij toegang is tot het VIP-deck, fingerfood en een glas bubbels. Deze zijn beperkt earlybird te verkrijgen a € 39,50 en daarna € 49,50.

Voor ticketsale en info the-box.­events